Αν δεν πουλήσεις την ψυχή σου στον διάβολο και δεν συμμετέχεις σε σατανικές τελετουργίες των ILLUMINATI, διασημότητα στο Χόλιγουντ δεν γίνεσαι... (βίντεο)

17 Ιουνίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Η Angelina Jolie παραδέχτηκε ότι συμμετείχε στο «Macabre Illuminati Blood Rituals»

Το πέπλο σηκώνεται στη θανατηφόρα ιδεολογία που μαίνεται στον κόσμο της ελίτ και στο Χόλιγουντ.

 

Ο καμπαλιστικός Ιουδαϊσμός είναι σατανισμός.

Ο σατανισμός είναι κομμουνισμός.

Είναι μια ΛΑΤΡΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, συμπεριλαμβανομένων των Εβραίων.

Η λέξη “σκλαβιά” ακούγεται αφηρημένη.

Όμως, έτσι μοιάζει στην πραγματικότητα.

Να θυμίσω ένα μικρό απόσπασμα από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ… απόλυτα ενδεικτικό του θέματος που ακολουθεί:

“Η λέξις «Ελευθερία» θέτει τας ανθρωπίνους κοινωνίας εν πάλη εναντίον πάσης ισχύος, εναντίον πάσης δυνάμεως και αυτής ακόμη της δυνάμεως του θεού και της φύσεως.

Ιδού διατί κατά την τελικήν επικράτησίν μας θα χρειασθή να απαλείψωμεν αυτήν την λέξιν εκ του ανθρωπίνου λεξιλογίου, ως κτηνώδη αρχήν, ήτις μεταβάλλει τα πλήθη εις άγρια θηρία. Είναι αληθές ότι τα θηρία ταύτα αποκοιμούνται οσάκις ποτίζονται με αίμα και ότι τότε είναι εύκολον πράγμα και να τα καθυποτάξωμεν. Αλλ’ εάν δεν τοις δώση τις αίμα, δεν κοιμούνται. Παλαίουσιν.”

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ILLUMINATI… ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ…

Καλώς ήλθατε στον ΑΙΜΟΠΟΤΗ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Άραγε, πόσοι έλληνες του θεάματος έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο για να γίνουν διασημότητες;;;

Και πόσοι… ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ;;;

Η ποπ σταρ Britney Spears εξέθεσε πρόσφατα τη «σατανική» κακοποίηση που υπέστη στα χέρια των δασκάλων της Illuminati κατά τη διάρκεια των 13 χρόνων κηδεμονίας της, συμπεριλαμβανομένων των νοσηρών σεξουαλικών τελετουργιών, των εβδομαδιαίων μεταγγίσεων αίματος και των ιατρικών πειραμάτων MK Ultra.

Η Britney δεν είναι η μόνη σταρ που σκάει και μας δίνει μια ματιά πίσω από την κουρτίνα.

Ένα εκπληκτικό βίντεο κυκλοφόρησε στο οποίο η 23χρονη Angelina Jolie αποκαλύπτει την πραγματική εσωτερική λειτουργία του Χόλιγουντ καθώς περιγράφει σε φίλους τις εμπειρίες της από τη συμμετοχή της σε «μυστικές τελετουργίες των Illuminati».

Κατά καιρούς, η Angelina φαίνεται τρελή και δαιμονισμένη, ενώ περιγράφει τις εμπειρίες που είχε με τη μυστική εταιρεία των Illuminati. Εξηγεί ότι σκότωσε ένα φίδι ως θυσία και της έκαναν τατουάζ ή επωνυμία ως μέρος της τελετουργίας μύησης.

Η κασέτα αποκαλύπτει επίσης ότι η Angelina Jolie έδειξε κάποτε μια ηχογράφηση ενός τελετουργικού των Illuminati σε έναν από τους φίλους της. Η φίλη της, μιλώντας χαμηλόφωνα, περιγράφει την προβολή του βίντεο λέγοντας:

«Είδα μόνο αυτή την ταινία που αγόρασε εκείνη [η Αντζελίνα] εκείνο το βράδυ. Άνθρωποι που είναι, σαν, πιο σκοτεινοί… Είναι υπέροχο να μπορείς να δεις τη σεξουαλικότητα του καθενός, αλλά είναι τόσο περίεργο όταν εσύ… Έχω τις πιο εκπληκτικές συμβιβαστικές φωτογραφίες ανθρώπων.

Το βίντεο έχει πλέον ανέβει, με τις ταυτότητες των δύο φίλων του να έχουν διαγραφεί για την ασφάλειά τους. (βλέπε παραπάνω)

Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε που η Angelina Jolie ήταν μια νεαρή γυναίκα που προσπαθούσε να εισχωρήσει στη βιομηχανία του θεάματος.

Η Μέγκαν Φοξ πρόσφατα άφησε να ξεφύγει ότι συμμετείχε σε φρικτές τελετουργίες αίματος των Ιλλουμινάτι.

Μιλώντας στο Glamour UK για τη σχέση της με την μαριονέτα των Illuminati Machine Gun Kelly, η Μέγκαν Φοξ είπε:

 Είναι μόνο μερικές σταγόνες, αλλά ναι, καταναλώνουμε ο ένας το αίμα του άλλου περιστασιακά μόνο για τελετουργικούς σκοπούς. »

«Χρησιμοποιείται για κάποιο λόγο και ελέγχεται. “

Τι χρειάζονται οι νέοι σταρ για να πετύχουν στο Χόλιγουντ και τη βιομηχανία του θεάματος;

Εμφάνιση? Ταλέντο? Σκληρή δουλειά? Οχι.

Πρέπει να πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο. Και όχι μεταφορικά. Και αυτό ακριβώς κάνουν.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση της Άγγλίδας ποπ σταρ Charlie XCX .

Για χρόνια, η Charli XCX εργάζεται ακούραστα για να προχωρήσει στη μουσική βιομηχανία.

Από το 2013, έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς, ενώ έχει κερδίσει τρόπαια του κλάδου.

Ωστόσο, παρά τη σχετική επιτυχία του, η Charlie XCX εξακολουθεί να μην μπορεί να χαρακτηριστεί «μεγάλη ποπ σταρ».

Τι έλειπε λοιπόν; Έπρεπε ακόμα να πουλήσει την ψυχή της στον διάβολο και να ενταχθεί στους Illuminati.

Όλα άλλαξαν το 2021 και η CharlieXCX έφτασε στην κορυφή των charts και έγινε «μεγάλος ποπ σταρ».

Σε μια μάλλον κραυγαλέα ανάρτηση στο Instagram, ο Charli έγραψε «  Συμβουλές για νέους καλλιτέχνες: πούλα την ψυχή σου για χρήματα και φήμη». 

Αυτός ο θρύλος συνοδεύεται από συμβολικές εικόνες, συμπεριλαμβανομένου αυτού του σατανικού στρινγκ.

Σε άλλη ανάρτηση, η Τσάρλι έγραψε «αίμα μωρού» με ένα emoji από ποτήρι μαρτίνι – υπονοώντας ότι αυτό το αίμα καταπίνεται.

Αυτή είναι μια αναφορά στην αγαπημένη εμμονή της αποκρυφιστικής ελίτ: Κατανάλωση ανθρώπινου αίματος και σάρκας.

Λίγο πριν το Halloween, η Charli δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα σατανικό τελετουργικό αίματος. Γιατί αυτό κάνουν πραγματικά αυτή την εποχή του χρόνου.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ του Crash απεικονίζει την Charli «σκοτωμένη» σε τροχαίο.

Το διακριτικό σημάδι ενός ματιού που δημιουργείται από τα στρατηγικά τοποθετημένα μαλλιά της δείχνει ότι όλα αυτά είναι απόκρυφοι συμβολισμοί.

Σε μια ανάρτηση που γιορτάζει την επιτυχία της, η Charli δημοσιεύει μια φωτογραφία της ξαπλωμένη σε ένα φέρετρο.

Αξίζει όμως τον κόπο για αυτές τις διασημότητες της βιομηχανίας του θεάματος;

Θα αφήσουμε τη δημοσίευση του Charli στο Instagram να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση.

Η λεζάντα για αυτήν την ανάρτηση είναι “συμβουλή για νέο καλλιτέχνη: μόνο χειρότερα γίνεται” .

Τα ψηλοτάκουνα και η αλυσίδα παραπέμπουν στη σεξουαλική σκλαβιά των πιονιών της βιομηχανίας.

Angelina Jolie Admits to ‘Gruesome Illuminati Blood Rituals’

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,297


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα