Αν είναι δυνατόν!!! ΗΠΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ... ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!!

Αν είναι δυνατόν!!! ΗΠΑ, ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ... ΖΕΛΕΝΣΚΙ!!!

22 Δεκεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:199
Μοίρασέ το

 

 

 

Για άλλη μια φορά, ορισμένα κράτη του ΝΑΤΟ καταψήφισαν ένα ψήφισμα του ΟΗΕ, το οποίο ωστόσο εγκρίθηκε –με 118 ψήφους υπέρ– για να καταδικάσει τη δοξολογία του ναζισμού.

Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν ακριβώς εκείνα τα κράτη όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία που έχουν δει την ιστορία τους να σημαδεύεται από τη δικτατορία του ναζιφασισμού και εκείνα όπως η Ουκρανία και οι ΗΠΑ που ήταν συνεργοί του Αδόλφου Χίτλερ

Από τις ΗΠΑ, του βαθέως παρακράτους του Εβραιοσιωνισμού και από την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, είναι “φυσικές” οι αρνήσεις να ψηφίσουν τον αντιναζισμό…

Για τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είναι φυσική η άρνηση και του κοντού ναζιδίου… της Μελόνι…

Αυτά, για όσους στήριζαν αυτό το κοντοπύθαρο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ… είναι προφανές πως πρόκειται για εγχώρια ναζιστόμουτρα με ιστολόγια και ναζιστές σχολιαστές…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

του Carlo Domenico Cristofori

VERSIONE ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ

Για άλλη μια φορά, ορισμένα κράτη του ΝΑΤΟ καταψήφισαν ένα ψήφισμα του ΟΗΕ, το οποίο ωστόσο εγκρίθηκε –με 118 ψήφους υπέρ– για να καταδικάσει τη δοξολογία του ναζισμού.

Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν ακριβώς εκείνα τα κράτη όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία που έχουν δει την ιστορία τους να σημαδεύεται από τη δικτατορία του ναζιφασισμού και εκείνα όπως η Ουκρανία και οι ΗΠΑ που ήταν συνεργοί του Αδόλφου Χίτλερ, της χώρας της Ευρώπης της Ανατολής κάνοντας μια σφαγή 1,6 εκατομμυρίων Εβραίων, η βορειοαμερικανική μέσω της χρηματοδότησης των χημικών βιομηχανιών του Φύρερ από τους Ροκφέλερ.

 

Η Δυτική Προστασία των Νεοναζιστικών Στρατευμάτων του Ζελένσκι

Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους οι φαινομενικά δημοκρατικές χώρες έχουν λάβει αυτή τη δραστική και αναχρονιστική θέση.

Πρώτον επειδή το ψήφισμα παρουσιάστηκε από τη Ρωσία, η οποία έχει επανειλημμένα καταγγείλει, χωρίς επιτυχία, τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στο φιλορωσικό Donbass από τους νεοναζί του τάγματος Azov, της διαβόητης παραστρατιωτικής ομάδας που επίσημα ανήκει στην ουκρανική Εθνική Φρουρά υπό την διεύθυνση του Υπουργείου του Εσωτερικού στο Κίεβο, αντίθετα χαρακτηρίστηκε τρομοκρατική οργάνωση από το Ανώτατο Δικαστήριο της Μόσχας.

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, το δεύτερο κίνητρο είναι η επιθυμία της Ουκρανίας να αρνηθεί τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τα εγκλήματα πολέμου για τα οποία οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές του Αζόφ καταγγέλθηκαν επίσης από τη Διεθνή Αμνηστία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) χωρίς αυτό ποτέ κανένα μέτρο ελήφθη από τον τελευταίο.

Οι ΗΠΑ και η Γερμανία, μεταξύ των κύριων προμηθευτών στρατιωτικής βοήθειας στο φιλοναζιστικό καθεστώς του προέδρου Volodymyr Zelensky, δεν μπορούν επομένως να διατρέχουν τον κίνδυνο ένα ψήφισμα του ΟΗΕ να θέσει υπό αμφισβήτηση τις ιδεολογίες μιας από τις πιο θρυλικές ουκρανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Αλλά ακόμη και η Ιταλία, η οποία με τη σειρά της χορήγησε πολεμικό υλικό για την Ουκρανία για μια κολοσσιαία επιχείρηση του Λόμπι Όπλων του οποίου εκπροσωπούσε ο σημερινός υπουργός Άμυνας Guido Crosetto, έχει τον ίδιο φόβο με τον ιδεολόγο του πρωθυπουργού Giorgia Meloni και τον Fratelli d’Italia. κόμμα, υφυπουργός Giovanbattista Fazzolari , έχει χαιρετίσει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ως ήρωες τους αγωνιστές του τάγματος Azov, με τατουάζ με ναζιστικά και σατανιστικά σύμβολα.

Εκπαίδευση της CIA του τάγματος Azov

Τέλος, ο βαθύτερος λόγος είναι ότι η αμερικανική αντικατασκοπεία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών τροφοδοτεί τους ακροδεξιούς σχηματισμούς του Stephan Bandera για δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένου του λιγότερο γνωστού C-14 , και μετά το αιματηρό πραξικόπημα του 2014 στο Κίεβο που χρηματοδοτήθηκε από τον George Soros. και κάποιες πρεσβείες χωρών του ΝΑΤΟ και προετοιμασμένες από την αγγλοαμερικανική υπηρεσία πληροφοριών (CIA και βρετανική MI6) εκπαίδευσαν το τάγμα Azov μέσω του ειδικού τμήματος Επίγειου Κλάδου.

Όλα αυτά είναι τόσο γνωστά που αποτέλεσαν το θέμα ενός φακέλου του Αρχιεπισκόπου Carlo Mario Viganò , Ομότιμου Αποστολικού Νούντσιου της Αγίας Έδρας στις ΗΠΑ.

Όλα αυτά συνέβησαν παρά την ιστορική βαρύτητα του Ολοκαυτώματος στην Ουκρανία, που συνέβη μεταξύ 1941 και 1944, με τη μαζική εξόντωση περίπου 1,6 εκατομμυρίων Εβραίων που ζούσαν στη Σοβιετική Ένωση από τη Ναζιστική Γερμανία και με την έντονη συμμετοχή Ουκρανών συνεργατών.

Το Ολοκαύτωμα στην Ουκρανία

Οι δολοφονίες συνέβησαν στην Ουκρανία επειδή οι περισσότεροι Σοβιετικοί Εβραίοι πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ζούσαν στη λεγόμενη «Ζώνη Εποικισμού», της οποίας η Ουκρανία ήταν το μεγαλύτερο μέρος.

 

Η εξόντωση έλαβε χώρα στο Reichskommissariat Ουκρανίας, στο Γενικό Κυβερνείο, στο Γενικό Κυβερνείο της Κριμαίας και σε ορισμένες περιοχές υπό στρατιωτικό έλεγχο στα ανατολικά του Reichskommissariat της Ουκρανίας, που υπάγονταν επίσης στη ναζιστική Γερμανία, καθώς και στο Κυβερνείο της Υπερδνειστερίας και στη Βόρεια Μπουκοβίνα (και τα δύο κατέλαβε και η τελευταία προσαρτήθηκε στη Ρουμανία) και την Υποκαρπάθια Ρουθηνία (τότε μέρος της Ουγγαρίας) στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι αναφερόμενες περιοχές αποτελούν σήμερα μέρος της Ουκρανίας.

Οι Ουκρανοί που συνεργάστηκαν με τους Ναζί το έκαναν με διάφορους τρόπους: μέσω της συμμετοχής τους στην τοπική διοίκηση, στη γερμανική επιτηρούμενη βοηθητική αστυνομία, στο Schutzmannschaft , στο γερμανικό στρατό και υπηρετώντας ως φρουροί στρατοπέδων συγκέντρωσης. Οι βοηθοί της ουκρανικής αστυνομίας «είχαν εμπλακεί στις προετοιμασίες για τη σφαγή του Μπαμπίτζ Γιαρ».

Babij Yar είναι το όνομα μιας τάφρου κοντά στην ουκρανική πόλη του Κιέβου.

 

Το μέρος είναι δυστυχώς γνωστό ότι ήταν, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τόπος σφαγών από τους Ναζί και τους Ουκρανούς συνεργάτες κατά του τοπικού πληθυσμού.

Ιδιαίτερα τεκμηριωμένη και γνωστή μεταξύ αυτών των σφαγών ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 29 και 30 Σεπτεμβρίου 1941, κατά την οποία πέθαναν 33.771 Εβραίοι του Κιέβου.

Όλα αυτά εξηγούν την επιθυμία της Ρωσίας να επιτύχει μια ομόφωνη καταδίκη του ναζισμού και τη νέα δοξολογία του που λαμβάνει χώρα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.


Σχεδόν 50 χώρες καταψήφισαν το κείμενο που πρότεινε η Ρωσία

από το Russia Today

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ενέκρινε το σχέδιο ψηφίσματος της Ρωσίας για την καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού με ψήφους 118-49, ενώ 14 κράτη μέλη απείχαν την Τρίτη. Το ψήφισμα καλεί τα μέλη του ΟΗΕ να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσουν τον ιστορικό ρεβιζιονισμό και την άρνηση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Μόσχα προτείνει το ψήφισμα κάθε χρόνο για σχεδόν δύο δεκαετίες, προτρέποντας τον ΟΗΕ να καταπολεμήσει την «εξύμνηση του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών που συμβάλλουν στην κλιμάκωση των σύγχρονων μορφών ρατσισμού, φυλετικών διακρίσεων, ξενοφοβίας και σχετικής μισαλλοδοξίας».

Σε ψηφοφορία την Τρίτη, δεκάδες κράτη μέλη του ΟΗΕ εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην πρόταση, συμπεριλαμβανομένων των  ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ιαπωνίας, καθώς και της Ουκρανίας, της Γεωργίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας και μερικών άλλων .

Η τελική ψηφοφορία το απόγευμα της Τρίτης ήταν 118 υπέρ, 49 κατά και 14 αποχές, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης. Ο ΟΗΕ δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει τις πλήρεις λεπτομέρειες της συνόδου.

«Μια ομάδα δυτικών χωρών προσπάθησε να μετατρέψει τη ρωσική πρωτοβουλία σε ένα πολιτικό έγγραφο για κάθε χώρα»,  δήλωσε η αναπληρώτρια μόνιμη εκπρόσωπος της Ρωσίας, Μαρία Ζαμπολότσκαγια. «Αν κάποιος βρει τα προβλήματά του να αντικατοπτρίζονται στο ψήφισμα, τότε είναι σημαντικό να εργαστεί με αυτά τα προβλήματα και να μην προσπαθήσει να υπονομεύσει τη συνεργασία στον τομέα της αντιμετώπισης του νεοναζισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».

Ωστόσο, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας «μιλούν από μόνα τους», πρόσθεσε η Zabolotskaya, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς τις αντιπροσωπείες που ψήφισαν υπέρ, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Βραζιλίας, του Ισραήλ και πολλών άλλων.

Το 2021, το ψήφισμα αντιτάχθηκε μόνο από δύο κράτη, τις ΗΠΑ και την Ουκρανία, ενώ άλλα 49 απείχαν, κυρίως σύμμαχοι της Ουάσιγκτον. Ωστόσο, το 2022, αντί για αποχή, η συλλογική Δύση, συμπεριλαμβανομένων των πρώην δυνάμεων του Άξονα, Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία και Ιαπωνία, καταψήφισε για πρώτη φορά το κείμενο που πρότεινε η Ρωσία.

διαβάστε περισσότερα: Η Ουκρανία πρέπει να αντιγράψει τη Ναζιστική Γερμανία του 1944 – απόστρατος στρατηγός των ΗΠΑ

δημοσιεύτηκε αρχικά από το Russia Today

Όλοι οι σύνδεσμοι προς τα άρθρα Gospa News έχουν προστεθεί μετά, σε σχέση με τα θέματα που επισημαίνονται

 


GOSPA NEWS – ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

GOSPA NEWS – ΦΑΚΕΛΟΣ ΛΟΜΠΙ ΟΠΛΑ

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 199


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα