αν είχε βρει χώρο να ριζώσει  στην ψυχή μας... (3 βίντεο και μια ταινία)

αν είχε βρει χώρο να ριζώσει  στην ψυχή μας... (3 βίντεο και μια ταινία)

11 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:133
Μοίρασέ το

 

 

«…Η αληθινή αγάπη μέσα στην ψυχή ενός ανθρώπου είναι σαν ένα

δέντρο που σιγά – σιγά μεγαλώνει, και σκεπάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους κάτω από την δροσερή σκιά του. 
Από εμάς το μόνο που απαιτείται είναι να φροντίσουμε λίγο για την καλλιέργειά της, καθώς επίσης να την προστατεύσουμε από αυτά που θα μπορούσαν να την ξεριζώσουν από την καρδιά». 

Δεν θυμάμαι που το διάβασα, αλλά τι σημασία έχει;;;;;

Πόσο  διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας, αν αυτή η μικρή λέξη με την βαθιά έννοια του άπειρου, είχε βρει χώρο να ριζώσει  στην ψυχή μας…

… κι όμως, την πνίγουμε μέσα στους φόβους μας, στις ανασφάλειές μας…

… τη σκοτώνουμε σε σιωπές και προσωπικούς εγωισμούς…

 

καλησπέρα… πόσα δώρα ψυχής, χάνουμε…

 

Καλλιόπη 

 

μουσική του άπειρου… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινια, εδώ… 

 

Προβολές : 133


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα