Αν η CIA και η Μοσάντ Δημιούργησαν τη Χαμάς, Ποιος Δημιούργησε τη CIA και τη Μοσάντ;

Αν η CIA και η Μοσάντ Δημιούργησαν τη Χαμάς, Ποιος Δημιούργησε τη CIA και τη Μοσάντ;

15 Νοεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:481
Μοίρασέ το

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Jon Rappoport | Διάβαστε το εδώ.

 

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν μιλούν γι’ αυτό, αλλά είναι ένα ανοιχτό μυστικό: πριν από περίπου 50 χρόνια, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ δημιούργησαν τη Χαμάς – ως αντιστάθμισμα και ανταγωνιστή του Γιάσερ Αραφάτ και της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης του.

Ήταν ένα ακόμη λαμπρό (ή αλλιώς ανόητο) παράδειγμα ανάμειξης και εκτόξευσης ατελείωτων εχθρών, οι οποίοι γίνονται εχθροί μας όταν στρέφονται εναντίον μας. Η CIA έχει ειδικευτεί σε αυτό, σε όλο τον κόσμο.

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ εκτόξευσαν τη CIA και τη Μοσάντ. Αυτοί οι γίγαντες των πληροφοριών είχαν ως αποστολή τη συλλογή και ερμηνεία πληροφοριών για πιθανούς εχθρούς.

Φυσικά, η CIA και η Μοσάντ επέκτειναν τις εντολές και τις επιχειρήσεις τους. Αμέσως. Και εκεί ήταν που ήρθαν τα πραγματικά προβλήματα.

“Ας υπονομεύσουμε τους εχθρούς μας. Ας αναλάβουμε εκατοντάδες και χιλιάδες μυστικές επιχειρήσεις για να εξουδετερώσουμε και να καταστρέψουμε τους εχθρούς μας. Στην πορεία, μπορούμε να εφεύρουμε ομάδες που θα μας υπηρετούν και θα κάνουν την καταστροφή για εμάς…”.

Ναι. Σίγουρα. Μια τέλεια συνταγή για αυτοκτονία.

Και εξυπηρετεί ακριβώς τους ανθρώπους στους οποίους δεν θέλετε ποτέ να δώσετε καμία εξουσία. Τους τρελούς που παίζουν παιχνίδια στη σκακιέρα. Δηλαδή, στους δικούς σας αξιωματικούς και σχεδιαστές επιχειρήσεων.

ΑΥΤΟΙ οι τύποι είναι αγαπητοί σε όλα τα είδη των μεγάλων εταιρικών και οικονομικών παραγόντων (στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ), οι οποίοι αναζητούν ένα πλεονέκτημα στις προσπάθειες επέκτασής τους στο εξωτερικό: εύρεση νέων πόρων στο εξωτερικό, εύρεση νέων αγορών, εύρεση νέων διεφθαρμένων συμμάχων.

Η προστασία των εθνικών συμφερόντων εξελίσσεται σε AYTOKΡATOΡIA.

Η αυτοκρατορία διαστρεβλώνει και υπονομεύει μικρά στοιχεία όπως τα εθνικά Συντάγματα και το βασικό κράτος δικαίου. “Ο νόμος είναι για τα κορόιδα. Είμαστε η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας. Ξέρουμε πώς να συλλαμβάνουμε και να κερδίζουμε ό,τι μπορούμε να βάλουμε στα χέρια μας. Η ζωή δεν είναι τίποτα περισσότερο από νικητές και ηττημένους. Παραδέξου το. Και εμείς είμαστε οι επαγγελματίες”.

Το οποίο μας οδηγεί πολύ πιο βαθιά στην τρύπα του λαγού. Σε μέρη όπου η ηθική και η πραγματικότητα συγκρούονται. Όπου συγκρούονται η συμπάθεια και η κοινή λογική. Όπου αμφισβητείται και ενδεχομένως καταστρέφεται ολόκληρη η ιδέα του τι είναι και τι πρέπει να είναι ένα ανεξάρτητο έθνος.

Αυτή η λαγότρυπα είναι εκεί που πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να πάνε. Αμφισβητεί και ακυρώνει, πιστεύουν, κάθε σημαντική ανθρώπινη παρόρμηση.


Δικτυογραφία:

If the CIA and Mossad Created Hamas, Who Created the CIA and Mossad? – Truth Comes to Light

If the CIA and Mossad Created Hamas, Who Created the CIA and Mossad?

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/cia-cia

Προβολές : 481


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα