Αν ισχύει, έρχεται νέος σεισμός πολλών ρίχτερ!!!

Αν ισχύει, έρχεται νέος σεισμός πολλών ρίχτερ!!!

12 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,520
Μοίρασέ το

 

Οι λέξεις κλειδιά για τον γρίφο είναι: Μαγνησία, βιομηχανία, Άγιον Όρος!

Πολύ φοβάμαι πως αυτός ο Δεκέμβριος, θα έχει πολλά ρίχτερ, ικανά να ισοπεδώσουν όλη την Ελλάδα…

Δεν αποδέχομαι αλλά και δεν απορρίπτω τίποτα… άλλωστε έχουμε δει και ζούμε καταστάσεις που σε άλλα χρόνια θα ήταν αδιανότητες…

Κι αυτό, μου λέει πολλά…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ποιος ή ποιοι κρύβονταν πίσω από το «κόλπο» του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού του Κόσμου!

 

Ποιος ή ποιοι κρύβονταν πίσω από το «κόλπο» του πατέρα Αντώνιου και της Κιβωτού του Κόσμου!

Επειδή αυτή η υπόθεση με την Κιβωτό του Κόσμου είναι μεγάλη, τεράστια και επειδή λόγω δημοσιογραφικής διαστροφής έχω μάθει να σκέφτομαι ανάποδα, πιστεύω ακράδαντα ότι τέτοιο κόλπο δεν μπορεί να το είχαν στήσει μόνοι τους ο παπάς και η παπαδιά, συγνώμη η πρεσβυτέρα (τρομάρα τους)!!!

Κάνοντας μια έρευνα σε βάθος και απευθυνόμενος σε πρόσωπα που εμπιστεύομαι και τα οποία ξέρουν καλά τον υπόγειο δρόμο της βρωμιάς και τα ύποπτα παιχνίδια με τα «μαύρα ράσα», έχω πλέον βάσιμες ενδείξεις ότι πίσω από το κόλπο του πατέρα Αντώνιου κρύβονται επώνυμοι μεγαλοσχήμονες, που έχουν κάνει κατάχρηση των σχέσεων τους με την Εκκλησία και οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα είναι έκφυλοι και σεξουαλικά διεστραμμένοι!

Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και υπόγειες διαδρομές, μου λένε ότι οι λέξεις κλειδιά για τον γρίφο είναι: Μαγνησία, βιομηχανία, Άγιον Όρος!

Και πως αν θέλουμε να ξεσκεπάσουμε την υπόθεση, ποιοι κονόμησαν από το χρυσωρυχείο της εκμετάλλευσης παιδιών και ποιοι ασέλγησαν σε εφηβικά κορμιά για να ικανοποιήσουν τις διαστροφές τους, θα πρέπει να αναλύσουμε και σκιαγραφήσουμε διεξοδικά τους χαρακτήρες δήθεν επιφανών επιχειρηματιών που ενεπλάκησαν με διάφορους τρόπους, τόσο με την Εκκλησία όσο και με το Άγιο Όρος!

Και παράλληλα να αξιολογηθούν διάφοροι κοσμικοί φίλοι τους και επώνυμες συναναστροφές στον χώρο της Show biz όπου πιθανόν τροφοδοτούσαν άλλους διεστραμμένους!

 

Πηγή

Προβολές : 1,520


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα