Αν ισχύει η είδηση, τότε “οι γονείς” θέλουν ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Αν ισχύει η είδηση, τότε “οι γονείς” θέλουν ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

17 Ιουλίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,915
Μοίρασέ το

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!!! ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ – ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ 10ΧΡΟΝΟ;;;

 

 

Αν ισχύει η είδηση, ΠΡΩΤΑ”οι γονείς” θέλουν ΕΚΤΕΛΕΣΗ…

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ “ΓΙΑΤΡΟΙ” ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ…

Ή ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ.

Εκατοντάδες χιλιάδες οι αναρτήσεις για το φονικό εμβόλιο…

Κι όμως βρέθηκαν χιλιάδες αν όχι δεκάδες χιλιάδες “γονείς” που εμβολίασαν τα παιδιά τους.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ  ΤΟΥΣ… 

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ… 

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑΦΟΥΣ “ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ”, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ…

ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ… και ο νοών, νοεί τω…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, είναι αδιάψευστος μάρτυρας της τρομακτικής αύξησης νεκρών παιδιών, μετά τον εμβολιασμό τους, και έχουν αναρτηθεί από το ιστολόγιο…

Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου του 10χρονου παιδιού σε πισίνα στη Νέα Μάκρη, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν επρόκειτο περί πνιγμού, αλλά ίσως να υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Οι συνθήκες θανάτου γίνονται ακόμα πιο περίπλοκες καθώς αναφέρεται ότι το παιδί ήταν εμβολιασμένο κατά Covid-19.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στις 18:12 το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για ένα 10χρονο παιδί που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μέσα σε 10 λεπτά έφτασαν στο σημείο δύο μηχανές.

Εκεί οι διασώστες βρήκαν ένα γιατρό που προσπαθούσε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στο παιδάκι και να του κάνει ΚΑΡΠΑ για να το επαναφέρει στη ζωή.

Αμέσως έφτασε στο σημείο κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,915


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα