Αν και μετά από αυτό το άρθρο ψηφίσετε, τότε είστε άξιοι της μοίρας σας...

Αν και μετά από αυτό το άρθρο ψηφίσετε, τότε είστε άξιοι της μοίρας σας...

6 Ιουνίου, 2024 42 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,695
Μοίρασέ το

 

Εκλογές ή χάος. Χάος και εκλογές πάνε μαζί

 

 

 

Πιο απλά, δεν μπορούσε να τα γράψει ο αρθρογράφος… έδωσε το πραγματικό νόημα όχι μόνον των βουλευτικών εκλογών, αλλά και των ευρωεκλογών…

Το μόνο που θα προσθέσω είναι τούτο: Μας καλούν να ψηφίσουμε ευρωβουλευτές που ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Κάποιοι συμπολίτες μας βλέποντας τη σκιά του κτήνους να κρύβει ολοένα και περισσότερο τον ήλιο απο τις ζωές μας και εξακολουθώντας να τρέχουν ευτυχείς κυνηγώντας την νεαρά Ανάπτυξη στα καταπράσινα λιβάδια παρελθουσών εποχών,
ακουμπάνε τις ελπίδες τους για την επαναφορά της κοινωνικής, εθνικής, οικονομικής και οικογενειακής ειρήνης, για την επαναφορά των φυσικών νόμων στην κοιτίδα τους την ιστορική λογική,
Σε κάποιες επερχόμενες…… εκλογές. Άκουσον άκουσον !!!!!!

 

 

Με την βαρύγδουπα εκπιπτόμενη εντός της τιμωρού Κάλπης ψήφο τους, ωσάν τα όστρακα των αρχαίων προγόνων μας κατα τους εξωστρακισμούς των διεφθαρμένων,
Θα εξωστρακίσουν και αυτοί σήμερο τους διεφθαρμένους προδότες και επίορκους της πολιτικής εβραϊκής μαφίας.
Λένε…… Νομίζουν……

Πλανάσαι πλάνη οικτρά φίλε μου αν θεωρείς οτι ΑΚΟΜΑ μετρά η παρουσία σου στα εκλογικά κέντρα εις το ελάχιστο,
για το διορισμό της όποιας εξουσίας στην ΠΡΩΗΝ πατρίδα σου.

 

Σε χρησιμοποιούν ως συντελεστή
σε ένα στημένο θεατρικό που ονομάζουν “εκλογές”,
προκειμένου να θεωρεί η μάζα των χρήσιμων αναλώσιμων ηλιθίων,
οτι “εκλέγει”.
Οτι έχει λόγο στη διακυβέρνηση.
Οτι αποφασίζει ο “κυρίαρχος λαός”.
Και κάτω απο αυτή την πλάνη, να μην ξεσηκωθεί και χαλάσει την καθεστηκυία έννομη τάξη του κτήνους.

Και αν νομίζουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι, η γνώμη των υπολοίπων ΔΕΝ ΜΕΤΡΑ.
Και αν κάποιος βγει να πει αυτό που βλέπει,εισπράττει τη χλαπάτσα των συνωμοσιολόγου, του φαντασιόπληκτου.
 
Ο αρχιπροδότης απεσταλμένος της ΣΤΑΖΙ Σημίτης και ολίγον ο Καραμανλής ως αόρατος πρωθυπουργός, ήταν οι τελευταίοι που ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ.

 

Απο τότε,  ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως, διορίζονται απο τους συνεταίρους, συμμάχους και τοκογλύφους μας, Ιδιο-Κτήτες της Φέντεραλ,
δημιουργούς της Φεντερασιόν απο την οποία ξεγέννησαν το άγιο εβραϊκό Κ.Κ.Ε. με όλα του τα παραμάγαζα και τα τσαντήρια
και της Ε.Κ.Τ. που μας δάνειζε και μας μνημονιοκρατεί εσαεί μετά την αντικατάσταση της δραχμούλας με το αποικιακό γερμανικό Ευρώ.

Οι οποίοι Ιδιο-Κτήτες σαν υπερεθνικές ελίτ της Ν.Τ.Π, αριστοτεχνικά, παραμένουν έξω απο το κάδρο της δράσης σε όλο αυτό το ανοσιούργημα που βιώνει η ανθρωπότητα.

Χρησιμοποιούν ως μαριονέτες τη Αμερική ως πρώτη κατακτηθείσα χώρα μετά την έκδοση του δολαρίου απο τη Φέντεραλ τους
τη Γερμανία σαν μόνιμο εκτελεστικό όργανο
στις δράσεις του 20ου αιώνα,
πολέμους, γενοκτονίες, εθνοκτονίες κλπ
τη Ρωσία, ως απαραίτητο “κακό” του έργου, εκούσια, ή ακούσια, κάποιους αχυρανθρώπους όπως το κτήνος που πάτησε σήμερα τα ιερά χώματα της Ελλάδας το Βασιλάκη τον Πόρτα, κάποιους Σόρος, Έλον Μάσκ, παράφρονα κτήνη όπως τον ανώμαλο Σβάμπ,

Κάποια φτηνά ανώμαλα κατα το πλείστον αποβράσματα των κοινωνιών που έχρισαν πολιτικούς και τους μοίρασαν εξουσίες όπως Μητσοτάκηδες, Μακρόν, Ζελένσκυ σε ρόλο σύγχρονου Χίτλερ, δεξιές και αριστερές λινάτσες της κοινωνίας.
Οι οποίες ελέω εβραίου ναζί και ουχί καμίας κάλπης σφετερίζονται εξουσίες που δεν τους ανήκουν, που δεν τους δόθηκαν ουσιαστικά, απο κανένα λαό.

Και κάποια διεφθαρμένα και καλά πληρωμένα πορνίδια στο χώρο της δημοσιογραφίας
ΚΑΙ της ιατρικής επιστήμης.

Χωρίς τη χρήση των οποίων, οι μάζες θα είχαν προ πολλού ξεσηκωθεί.
Αλλά ο τρόμος του “state terrorism” φυλάει τα έρμα.

Έτσι, η παγκοσμιοποίηση της διεστραμμένης παράνοιας των εχθρών του ανθρώπου προχωρεί ακάθεκτη,
μαζί με την αποκτήνωση του ανθρώπου, την απαξίωση της Φύσης και της Δημιουργίας,
παράλληλα με τη Μεγίστη Ύβρη που έχει εκτοξευθεί ποτέ, εναντίον Θεού και δημιουργημάτων Αυτού,
απο τους πανάρχαιους λάτρεις και προπομπούς του ίδιου του σατανά πάνω στη γη.
Οι οποίοι με λαχτάρα τον περιμένουν για να τους χαρίσει την εξουσία σε κάθε τι που αναπνέει πάνω στον πλανήτη θεωρώντας τον εαυτό τους ως υπέρτατη φυλή και όλη την υπόλοιπη Δημιουργία, ζώα και δουλικά τους.
Με πλήρη δικαιώματα ζωής επ αυτών.

Η Σωτηρία τελικά, θα έρθει και πολύ σύντομα μάλιστα, επειδή οι τέκτονες της Νέας Βαβέλ, καβαλίκεψαν το καλάμι ως τραγικά θύματα της ελληνικής Αδράστειας Νέμεσης.

Ακολουθώντας θέλοντας και μη, τη σειρά που η ελληνική θεοσοφία έθεσε για τους ασεβείς.

Πρώτη έρχεται η Ύβρις

που όπως βλέπομε ασεβεί σε Θεό και Δημιουργία.

Ακολουθεί η Άτη, που οδηγεί τον ασεβή στην αποθράσυνση και το καλαμοκαβαλίκεμα, οδηγώντας τον σε χυδαιότερες ύβρεις και ασέβειες προς Θεό και ανθρώπους.

Και τότε επέρχεται η Νέμεσις, η οποία τιμωρεί τον ασεβή,
αλλά συμπαρασύρει μαζί της και την Τίση, η οποία καταστρέφει ολοκληρωτικά και εξαφανίζει πλήρως τον υβριστή.

Αυτό έγινε στην βιβλική Βαβέλ,
Αυτό θα γίνει και σήμερα.

ΟΧΙ όμως χωρίς ανθρώπινο κόστος.

Ο άνθρωπος δυστυχώς θα πληρώσει πανάκριβα την οκνηρία και τον ωχαδερφισμό του στην επέλαση του κτήνους.

Όχι απο τις θεϊκές δυνάμεις.

Αλλά απο το ίδιο το κτήνος, που θα κάψει τα πάντα στην πτώση του και για το οποίο επί σειρά ετών αδιαφόρησε, σε κάποιες φορές το εξέθρεψε και ουκ ολίγες, το προσκύνησε γονυπετώς ακολουθώντας πιστά και ταπεινά τις εντολές του.

 

Βυζαντινός Αντίλαλος

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,695


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα