Αν λειτουργούσε η “δικαιοσύνη”, αυτό το πολιτικό “ξεφτιλισμένο υποκείμενο” θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή, μαζί με όλη την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Αν λειτουργούσε η “δικαιοσύνη”, αυτό το πολιτικό “ξεφτιλισμένο υποκείμενο” θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή, μαζί με όλη την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

20 Δεκεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:523
Μοίρασέ το

 

Αναφορές-σοκ στο Πακιστάν για 500.000 εργάτες στην Ελλάδα! Άρχισαν τα… win-win κι αυτοί!

Διασυρμός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και των ψεμάτων του Άδωνι Γεωργιάδη από επίσημα πακιστανικά χείλη και επιβεβαίωση της σκοπιμότητας της σκανδαλώδους τροπολογίας

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Μιλάμε για το απόλυτα ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ… και ως άνθρωπος και ως υπουργός…

Δεν ξαναπέρασε τέτοια ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ από τα βουλευτικά έδρανα…

Κι όμως αυτό ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ…

Το θέμα μας όμως δεν πρέπει να είναι ούτε ο γελοίος Γεωργιάδης, ούτε καν η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Όλοι αυτοί, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ…

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣτΕ…

ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Αυτό δυστυχώς ελάχιστοι έλληνες πολίτες το έχουν αντιληφθεί… γι αυτό και όλες οι διαδηλώσεις, γίνονται μπροστά τη βουλή…

ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ Ή ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η σκανδαλώδης τροπολογία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που νομιμοποιεί δεκάδες χιλιάδες παράτυπους μετανάστες και οι συνεχείς προσχηματικές δικαιολογίες των Υπουργών της περί τεράστιας έλλειψης εργατικών χεριών και κινδυνολογίες για αμάζευτες σοδειές, έχουν προκαλέσει πανηγυρισμούς στις χώρες καταγωγής των παράτυπων μεταναστών που ήδη βρίσκονται στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν να έρθουν, στη «Γη της Επαγγελίας» που παρουσιάζουν με τα καλέσματά τους Δημήτρης Καιρίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ήδη στη χώρα της νότιας Ασίας, οι αναφορές στις «αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα για το πακιστανικό εργατικό δυναμικό» είναι πολλαπλές και θριαμβευτικές, ενώ από επίσημα κυβερνητικά χείλη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν γίνεται λόγος για κατάσταση… win-win! Πακιστανικό πάρτι δηλαδή…

Δεν μας έφτανε ο Ταγίπ Ερντογάν που τα παίρνει όλα χρησιμοποιώντας αυτή τη λογική προς όφελός του και σε βάρος της άβουλης και υποτακτικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη, έρχονται τώρα και οι Πακιστανοί με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη, Καιρίδη, Γεωργιάδη και λοιπών, να μοστράρουν τον ακριβή λόγο για τον οποίο ψηφίστηκε η τροπολογία-σκάνδαλο και να διασύρουν το Μαξίμου και τις γελοιότητές του.

Ο Ειδικός Βοηθός του Πρωθυπουργού για Πακιστανούς στο εξωτερικό και την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Jawad Sohrab Malik, «πραγματοποίησε μια παραγωγική συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ελλάδας, Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της πακιστανικής κυβέρνησης, «με στόχο την προώθηση της συνεργασίας στη μετανάστευση ειδικευμένων και την ανταλλαγή γνώσεων».

Μάλιστα, όπως προστίθεται, «για την ανάγκη ενίσχυσης των ευκαιριών απασχόλησης για το Πακιστανικό εργατικό δυναμικό κατά τη συνάντηση στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγοράς Εργασίας (GLMC) στο Ριάντ και τα δύο μέρη διερεύνησαν πιθανές συνεργασίες για τη διευκόλυνση της μετανάστευσης ειδικευμένου εργατικού δυναμικού από το Πακιστάν στην Ελλάδα».

 

Η ταμπακιέρα

Σύμφωνα με τους Πακιστανούς, «ένα από τα βασικά σημεία συζήτησης επικεντρώθηκε γύρω από την αντιμετώπιση της τρέχουσας ζήτησης της Ελλάδας για εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό στον κατασκευαστικό κλάδο»!

Δηλαδή, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, στο Ελληνικό, για το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης διακαώς ψάχνει χέρια για να τελειώσουν τη μπίζνα του Real Estate

Το κλου της επίσημης αναφοράς της πακιστανικής κυβέρνησης είναι αυτή η πρόταση: «Σύμφωνα με τον Έλληνα Υπουργό Εργασίας, η χώρα χρειάζεται περίπου 500.000 ειδικευμένους εργάτες στον κατασκευαστικό τομέα»!

Καλά διαβάσατε, 500.000, αδιανόητος αριθμός!

Ο Jawad Sohrab Malik, όπως επισημαίνεται, «άδραξε αυτήν την ευκαιρία για να ενημερώσει την ελληνική αντιπροσωπεία σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την προτεραιότητα της πακιστανικής κυβέρνησης να εξάγει εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν έλλειψη εργατικού δυναμικού».

Τα ψέματα του Άδωνι και το πανικόβλητο μάζεμα

Από το βήμα της Βουλής χθες, ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, είπε το εξής:

«Επειδή πολλοί με ρωτούν ποιες είναι οι Χώρες με τις οποίες διαπραγματευόμαστε Διακρατικές Συμφωνίες για εισαγωγή εργατικού δυναμικού είναι οι εξής: Γεωργία, Ινδία και Μολδαβός. Ακολουθούν οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και η Αρμενία. Το Πακιστάν δεν είναι σε αυτές».

 

 


Εκτεθειμένος και ψευδόμενος ο Άδωνις Γεωργιάδης. Για μία ακόμη φορά. Και ήταν σίγουρο ότι θα αρχίσει τις τσιρίδες για να πουλήσει ξανά σανό και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Όπερ και έκανε με σχετική ανάρτησή του στο twitter. Ένας Άδωνις πανικόβλητος που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα:

 

 


Έγραψε:

«Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις στην Κοινή Γνώμη στο εάν έχουμε υπογράψει ή σκοπεύουμε να υπογράψουμε Διακρατική Συμφωνία με το Πακιστάν περί εισαγωγής από την Χώρα αυτή εργατικού δυναμικόυ σας ενημερώνω για τα εξής. Α) μία διακρατική συμφωνία δεν γίνεται κρυφά καθώς για να ισχύει πρέπει να περάσει από την Βουλή. Δηλ δεν είναι ένα χαρτί που το υπογράφει ένας υπουργός. Β) ήδη από την προηγούμενη Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής η Χώρα αυτή είχε εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για να υπογράψουμε μία τέτοια συμφωνία αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε. Άλλωστε θα έπρεπε η να συμπεριλαμβάνει την υποχρέωση του Πακιστάν να δέχεται πίσω όσους παρανόμους από την Χώρα αυτή έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα. Γ) η επίσημη συνάντηση μου με τον ομόλογο μου από το Πακιστάν δεν έγινε κρυφά αλλά φανερά και σχετική ανάρτηση έκανα την περασμένη εβδομάδα. Δ) το Πακιστάν εξακολουθεί να επιθυμεί μία τέτοια συμφωνία αλλά δεν είναι στις πολιτικές μας προτεραιότητες. Οι Χώρες με τις οποίες είμαστε κοντά σε υπογραφή τέτοιου είδους διακρατικών συμφωνιών ανακοινώθηκαν στην Βουλή η οποία άλλωστε είναι και η μόνη κυρίαρχη να εγκρίνει ή να απορρίψει τέτοιου είδους συμφωνίες. Κοινώς ψυχραιμία. Σας είπα να μας έχετε εμπιστοσύνη!»

Win-win… για ποιον;

Στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υπερπόντιων Πακιστανών και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, γίνεται λόγος και για δημιουργία κατάστασης «win-win» και για διευκόλυνση της «εξαγωγής ειδικευμένων Πακιστανών εργαζόμενων».

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

«Η προτεινόμενη συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία μιας win-win κατάστασης, προς όφελος και των δύο εθνών διευκολύνοντας την εξαγωγή ειδικευμένων Πακιστανών εργαζομένων για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης στην Ελλάδα.

Αυτή η πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με το όραμα της κυβέρνησης του Πακιστάν να συμβάλει ενεργά στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και να ενισχύσει τους διπλωματικούς και οικονομικούς δεσμούς με φιλικά κράτη.

Το Υπουργείο Υπερπόντιων Πακιστανών και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού παραμένει προσηλωμένο στην προώθηση εταιρικών σχέσεων που προωθούν τη διεθνή συνεργασία και διευκολύνουν την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης και δεξιοτήτων μεταξύ των εθνών».

Δείτε και τι λέει σχετική ανάρτηση του Jawad Sohrab Malik:

«Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στις κατασκευές. Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

Να πούμε «καλώς τα δεχθήκαμε», ή όχι ακόμα;

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 523


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα