Αν ο καθένας μας δράσει σαν ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ το σύστημα που έστησαν ΔΕΝ μπορεί να αντέξει. Αν μείνουμε στο “δε βαριέσαι” οι φελλοί και τα σκατά θα μας πνίγουν!

Αν ο καθένας μας δράσει σαν ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ το σύστημα που έστησαν ΔΕΝ μπορεί να αντέξει. Αν μείνουμε στο “δε βαριέσαι” οι φελλοί και τα σκατά θα μας πνίγουν!

22 Οκτωβρίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Ίσως αν σπάσουμε το ΑΦΗΓΗΜΑ πάνω στο οποίο στηρίζεται όλο αυτό το σύστημα θα καταρρεύσει με τόσο πάταγο που δεν θα το πιστεύουμε.

Λέγοντας λοιπόν τα πράγματα με το όνομά τους και καταργώντας την ορολογία τους κάποιοι θα αρχίσουν να βλέπουν την πραγματικότητα και να αφυπνίζονται.

Ήδη έχει αρχίσει αυτή η διαδικασία, το θέμα είναι να επιταχυνθεί.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…
Όταν μας τσάκιζαν όλοι  αυτοί που ψηφίσαμε για να πάνε την Ελλάδα μπροστά, δεν μας ρώσησαν…
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΤΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ…
ΑΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ…
Καλλιόπη Σουφλή
Ο/Η Τέρμα το δούλεμα! λέει:

Κα Σουφλή,

έχετε απόλυτο δίκιο!

Πραγματικά η σαπίλα ΔΕΝ έχει πάτο. Της όποιας κοινωνίας διότι δεν μπορώ να πω κοινωνία αυτό το συνοθύλευμα, και πέστε με εγωιστή αλλά ΔΕΝ ανήκω σε αυτό το συνοθύλευμα και ούτε και εσείς όπως και κάποιοι άλλοι .

Παραμένει τελικά το ερώτημα (για μένα) ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Πιστεύω ότι αυτό το έκτρωμα έγινε για να υπάρχει και να χρησιμοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή, όπως π.χ. ο ψευτονόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ και ενισχύθηκε από το συνοθύλευμα των 300 λόγω ψευτοπανδημίας, ο διατροφικός κώδικας που έχει περαστεί κρυφά, κάτι συνθήκες που δίνουν κρυφά εξουσίες στο διευθυντήριο της ΕΕ και οι πολίτες νομίζουν ότι έχουν κράτη ανεξάρτητα και πολλά άλλα.

Ίσως μία καλή κίνηση από όλους εμάς (και ιδίως όσους ενημερώνουν και απευθύνονται σε πολύ κόσμο) είναι να λέμε πάντα το πράγματα με το όνομά τους και να μην υιοθετούμε το λεξιλόγιό τους που είναι μέρος της επικράτησης του ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ και της πλύσης εγκεφάλου στις μάζες. Αυτός είναι ο ρόλος και των δικών τους ΜΜΕ.

Πες πες κάτι θα μείνει και φυσικά το βασικότερο είναι να παραμένει το αφήγημά τους ζωντανό…

Σκεφτείτε πόσα χρόνια παίζεται το παραμύθι της κλιματικής αρπαχτής που δεν αφορά μόνο σε οικονομικό όφελος αλλά και σε έλεγχο!

Το οικονομικό όφελος είναι σαφώς υποδεέστερο του ελέγχου αλλά χρειάζεται να διαφημίζονται τα κέρδη ώστε το πόπολο να ονειρεύται ότι μπορεί να τα αποκτήσει μέσω αυτών που του υπόσχονται και να κολλάει στον “ισχυρό” με την ελπίδα ότι τουλάχιστον θα γλύψει ένα κοκκαλάκι αν όχι κάνα παϊδάκι!!!

Έτσι το σάπιο αυτό σύστημα έφτιαξε και ανανεώνει συνέχεια ένα μηχανισμό πολυεπίπεδο που το συντηρεί και το κρύβει από τα “αδιάκριτα” βλέμματα…

Ο δούλος που πήρε μπαχτσίσι γίνεται βασιλικότερος του βασιλέως και νομίζει ότι έιναι σπουδαίος αφού το αφεντικό τον πρόσεξε…

Ο κόσμος έχει καταπιεί τα παραμύθια του συστήματος και δεν καταλαβαίνει ότι αδύναμα ανθρωπάκια του χειρίστου είδους του καταστρέφουν τη ζωή επειδή ακολουθεί το αφήγημά τους και αντλούν εξουσία από τη βλακεία του!

Ας πάρουμε για παράδειγμα τα κατακάθια που παριστάνουν την εξουσία στην Ελλάδα…

Ποιος θα προσλάμβανε τον κούλη, τον Τσίπρα ή οποιονδήποτε από του αποτυχημένους της βολής και θα του ανέθετε κάποια σοβαρή εργασία;

Κανείς!

Τουλάχιστον κανείς σοβαρός που σέβεται τον κόπο του και δεν θα ήθελε να δει την επιχείρησή του να καταστρέφεται.

Ούτε για κλητήρες δεν κάνουν.

Χαμηλού επιπέδου νοημοσύνη, καμία δεξιότητα, πλήρως αναξιόπιστοι και απατεώνες είναι πάνω κάτω τα χαρακτηριστικά τους. Το απόλυτο προφίλ της αποτυχίας!

Τι διαθέτουν; Aπόλυτη ανηθικότητα και καμία ηθική αξία άρα κανένα φραγμό για οτιδήποτε τους ζητηθεί…

Το αφεντικό τους επέβαλε μέσω των κομμάτων που βρίσκονται εκεί για να ξεγελιέται το πόπολο ότι έχει δημοκρατία (οι περισσότεροι ούτε ξέρουν τι θα πει αυτό!) και για να ενισχύουν και να νομιμοποιούν το κλεπτοκρατικό σύστημα που έχει επιβληθεί… Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα ζούμε καθημερινά…

Πώς λοιπόν ΟΛΟΙ εμείς που δεν θα τους στέλναμε ούτε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ανεχόμαστε να μας ορίζουν τη ζωή;

Οι λίγοι πραγματικά σκεπτόμενοι εμποδιζόμαστε από τη μάζα που μπαίνει ως οχυρό είτε λόγω της αδιαφορίας και της απραξίας, είτε λόγω ιδιοφελών μικροσυμφερόντων (πολύ μικρότερο μέρος αυτή η κατηγορία) και φυσικά αυτοί που έχουν φάει το παραμύθι του αφηγήματος ότι “αυτοί είναι ισχυροί και δεν μπορούμε να τους αγγίξουμε”.

Έτσι τα ανθρωπάκια της σφαλιάρας έγιναν εξουσιαστές και φανερά πλέον μας κλέβουν, μας δολοφονούν και ζουν παρασιτικά σε βάρος μας…

Ο Κούλης το ζαβό καθυστερημένο και καβαλημένο παριστάνει το βασιλιά επειδή παραμείναμε αδρανείς και ΔΕΝ του δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό.

Ο τσίπρας (ο ηλίθος που δεν ξέρει ούτε τα βασικά της γεωγραφίας και της ιστορίας) δεν παριστάνει πλέον ούτε την αντιπολίτευση αφού νιώθει καλά προστατευμένος από τα κοινά αφεντικά… το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους…

Ίσως αν σπάσουμε το ΑΦΗΓΗΜΑ πάνω στο οποίο στηρίζεται όλο αυτό το σύστημα θα καταρρεύσει με τόσο πάταγο που δεν θα το πιστεύουμε.

Λέγοντας λοιπόν τα πράγματα με το όνομά τους και καταργώντας την ορολογία τους κάποιοι θα αρχίσουν να βλέπουν την πραγματικότητα και να αφυπνίζονται.

Ήδη έχει αρχίσει αυτή η διαδικασία, το θέμα είναι να επιταχυνθεί.

Χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρωθεί το σχέδιο τους και να τεθεί σε εφαρμογή και προφανώς η πίεση του χρόνου είναι αυτή που τους έχει οδηγήσει σε τόσα λάθη που τους αποκαλύπτουν…

Αυτό το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει μόνο μέσω της εξαπάτησης…

Όσοι λοιπόν ξέρουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ πανδημία πρέπει να το φωνάζουμε ξεκάθαρα.

Δεν πρέπει να αναπαράγονται καθόλου από τα μη συστημικά μέσα οι ειδήσεις τους, αρκετή προπαγάνδα κάνουν μέσω των ΜΜΕ τους.

Όποιος θέλει να ακούσει τον σκάι και τα άλλα βοθροκάναλα μπορεί να το κάνει, δεν χρειάζεται να αναπαράγονται και στα μη συστημικά μέσα.

Το λέω αυτό επειδή κάποιοι “αντισυστημικοί” ακούσια ή εκούσια πέφτουν στην παγίδα να προωθούν το αφήγημα και τα βοθροκάναλά τους… Δεν πρέπει π.χ. να λέμε “κλιματική αλλαγή”.

Επαναλαμβάνοντας το ΑΦΗΓΗΜΑ τους έστω και καλοπροαίρετα το φυτεύουμε στο μυαλό και κάνουμε τη δουλειά του συστήματος.

Μπορούμε να υιοθετήσουμε τον όρο “κλιματική απάτη” ή “κλιματική αρπαχτή” όπως μου αρέσει να το αποκαλώ και να οδηγούμε στη σκέψη της οικονομικής απάτης πίσω από την κομπίνα (αυτό ίσως πιάνει πιο πολύ στο πόπολο που σκέφτεται ότι το χρήμα είναι το σημαντικότερο).

Κάτι παρόμοιο πρέπει να γίνει και για την ΑΑΔΕ.

Πρέπει επιτέλους να διαδοθεί ότι πρόκειται για ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που βάσει συντάγματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να εισπράτει φόρους.

Άρα να σταματήσει ΚΑΘΕ πληρωμή προς αυτήν και να αρχίσει η διεκδίκηση των ήδη εισπραχθέντων με τον απαραίτητο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ τόκο αφού πρόκειται για απάτη…

Να σταματήσει η πληρωμή προς την ΕΡΤ αφού πρόκειται για μηχανισμό προπαγάνδας και όποιος θέλει να την παρακολουθεί να πληρώνει.

Ελεύθερη οικονομία και ανταγωνιστική δεν θέλουν;

Και χίλια άλλα που μπορούν να γίνουν.

Αν ο καθένας μας δράσει σαν ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ το σύστημα που έστησαν ΔΕΝ μπορεί να αντέξει. Αν μείνουμε στο “δε βαριέσαι” οι φελλοί και τα σκατά θα μας πνίγουν!

Αν δρούσαμε ως ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ από νωρίτερα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάντια.

Κάποιοι “συνομωσιολόγοι” τα έλεγαν πολλά χρόνια πριν και κανείς δεν άκουγε, ζώντας σε ένα κόσμο δανεικής και επίπλαστης “ευημερίας”.

Τώρα που έπαψε η επίπλαστη “ευημερία” και η εξαθλίωση κτυπά την πόρτα ΟΛΩΝ μας κάποια αυτιά άρχισαν να αποκτούν πιο οξεία ακοή.

Όσο ο κίνδυνος θα μεγαλώνει (για τους παρτάκηδες μιλώ) τόσο περισσότερο θα οξύνεται και η ακοή αναζητώντας κάποια λύση και ψάχνοντας διέξοδο…

Φυσικά θα υπάρξουν και οι δειλοί, αλλά αυτοί δεν αφορούν σε κανέναν αγώνα…

Είμαστε σε πόλεμο πολυεπίπεδο και χρειάζονται αντίστοιχες αντοχές. Όπου η κοινωνία λειτουργεί σαν κοινωνία (πιο εύκολο στην επαρχία ίσως) οι φοβισμένοι θα πάρουν δύναμη και θα προστατευτούν από τους δυνατούς…

 

Υ.Γ. Για κερασάκι σας έχω μία περίεργη είδηση από Κέρκυρα,μάλλον δύο νεοταξίτικες!

Χριστουγεννιάτικος στολισμός (!!!) πριν την 28η Οκτωβρίου… Μπορώ να σας πληροφορήσω ότι ΠΟΤΕ δεν έχει ξαναγίνει αυτό τόσο νωρίς.

Συνήθως ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός προηγείται της μνήμης του Αγίου Σπυρίδωνα (11/12) και ανάβουν και τα φώτα την παραμονή…
https://www.kerkyrasimera.gr/archives/162216/k%ce%ad%cf%81%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae-%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89/

Και το πιο σοβαρό… Εορτασμός στις 24/10 για την ημέρα ίδρυσης του ΟΗΕ!!! Ποτέ δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο και το επικίνδυνο είναι ότι κατά τη γνώμη μου όλα αυτά γίνονται για να υποβαθμίσουν την 28η Οκτωβρίου όπως και η προκλητική επίσκεψη Σολτς!

Το περίεργο είναι η έμφαση που δίνεται σε έναν ανύπαρκτο λόγο εορτασμού και μάλιστα αναφέρει και τελετουργικό στο Ηρώο!!! Στο Ηρώο γιατί;

Διαβάστε και ίσως καταλάβετε περισσότερα από εμένα. Επίσης με μία πρόχειρη έρευνα δεν είδα να γίνεται κάτι τέτοιο σε όλη την Ελλάδα, ίσως μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτά τα αλλόκοτα…
https://www.kerkyrasimera.gr/archives/162110/%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%8d-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%80/

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,080


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα