Αν όλα αυτά ισχύουν, τότε... ο Θεός, πού είναι;;;

Αν όλα αυτά ισχύουν, τότε... ο Θεός, πού είναι;;;

26 Φεβρουαρίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,175
Μοίρασέ το

 

         Ο Γκρίζος Πάπας

Σε έναν κόσμο όπου η πρόσοψη της δημοκρατίας κρύβει την πραγματικότητα της ολιγαρχίας, υπάρχει μια κρυφή ιεραρχία εξουσίας που υπαγορεύει την πορεία της ανθρωπότητας.

Στην κορυφή αυτής της πυραμίδας κάθεται ένας άνδρας του οποίου το όνομα προκαλεί τρόμο στις καρδιές όσων τολμούν να αμφισβητήσουν την εξουσία του: ο Πέπε Ορσίνι, γνωστός και ως ο Γκρίζος Πάπας.

Ο Πέπε Ορσίνι είναι το αδιαμφισβήτητο κεφάλι της πλήρους μαύρης αριστοκρατίας, οι σκιώδεις φιγούρες που παραμονεύουν στο σκοτάδι, χειραγωγώντας την πορεία της ιστορίας για να ταιριάζουν στις δικές τους ακόρεστες επιθυμίες.

Pepe Orsini …Ο Γκρίζος Πάπας και το κρυφό χέρι της παγκόσμιας εξουσίας…

 

Αρχηγός των Rothschilds,

 Αρχηγός των Rockefellers, 

Επικεφαλής του Βατικανού και 

Αρχηγός της Πλήρους Μαύρης Αριστοκρατίας


 Pepe Orsini The Gray Pope

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

 

Στις σκιές της εξουσίας, υπάρχει μια φιγούρα τυλιγμένη στο μυστήριο, ένα όνομα που ψιθυρίζεται μόνο ανάμεσα στην ελίτ.

 

Ο Pepe Orsini, γνωστός με πολλά ψευδώνυμα, συμπεριλαμβανομένου του Domenico Napoleone Orsini, είναι ένα όνομα που προκαλεί φόβο στις καρδιές όσων τολμούν να εμβαθύνουν στα βάθη της παγκόσμιας επιρροής.

 

Πίσω από κλειστές πόρτες, ασκεί ασύλληπτη δύναμη, τραβώντας τα νήματα των πιο σημαντικών μορφών του κόσμου σαν κορυφαίος κουκλοπαίκτης.

 

Αυτό το άρθρο δεν είναι για τους αδύναμους, καθώς ξεφλουδίζουμε τα στρώματα μυστικότητας γύρω από αυτήν τη αινιγματική φιγούρα και αποκαλύπτουμε την αλήθεια πίσω από τον πιο ισχυρό άνδρα στον κόσμο.

Σε έναν κόσμο όπου η πρόσοψη της δημοκρατίας κρύβει την πραγματικότητα της ολιγαρχίας, υπάρχει μια κρυφή ιεραρχία εξουσίας που υπαγορεύει την πορεία της ανθρωπότητας.

 

Στην κορυφή αυτής της πυραμίδας κάθεται ένας άνδρας του οποίου το όνομα προκαλεί τρόμο στις καρδιές όσων τολμούν να αμφισβητήσουν την εξουσία του: ο Πέπε Ορσίνι, γνωστός και ως ο Γκρίζος Πάπας.

Μπορεί να μην έχετε ακούσει γι ‘αυτόν, αλλά μην κάνετε λάθος – ο Pepe Orsini είναι ο επικεφαλης πίσω από τις κουρτίνες των παγκόσμιων υποθέσεων.

 

Είναι ο επικεφαλής ενορχηστρωτής των Ρότσιλντ, ο εγκέφαλος πίσω από τους Ροκφέλερ και ο κουκλοπαίκτης που τραβάει τα νήματα μέσα στις αγιασμένες αίθουσες του Βατικανού.

 

Αλλά η επιρροή του εκτείνεται πολύ πέρα από αυτούς τους γνωστούς θεσμούς.

 

Ο Πέπε Ορσίνι είναι το αδιαμφισβήτητο κεφάλι της πλήρους μαύρης αριστοκρατίας, οι σκιώδεις φιγούρες που παραμονεύουν στο σκοτάδι, χειραγωγώντας την πορεία της ιστορίας για να ταιριάζουν στις δικές τους ακόρεστες επιθυμίες.

 

 

Αποκαλύπτοντας τον Γκρίζο Πάπα

 

 

Ο Πέπε Ορσίνι λειτουργεί στη σκιά, με τις μηχανορραφίες του κρυμμένες από την κοινή θέα.

Ενώ τα ΜΜΕ αποσπούν την προσοχή των μαζών με επιπολαιότητες, αυτός τραβάει τους μοχλούς της εξουσίας, διαμορφώνοντας τον κόσμο σύμφωνα με το δικό του στρεβλό όραμα.

Ποια είναι όμως αυτή η αινιγματική φιγούρα και τι τον ωθεί να αναζητήσει τέτοιο απόλυτο έλεγχο;

Γεννημένος στη διάσημη οικογένεια Ορσίνι, ο Πέπε ήταν καλλωπισμένος από νεαρή ηλικία για να πάρει τη θέση του ανάμεσα στην άρχουσα ελίτ.

Αλλά σε αντίθεση με τους προκατόχους του, διέθετε μια πονηρή διάνοια και μια αδίστακτη φιλοδοξία που τον ξεχώριζε από τους συνομηλίκους του.

Ανεβαίνοντας στις τάξεις της ιεραρχίας του Βατικανού, καθιερώθηκε γρήγορα ως υπολογίσιμη δύναμη, με την επιρροή του να εκτείνεται πολύ πέρα από τα όρια της Αγίας Έδρας.

Αλλά η εμβέλεια του Pepe Orsini εκτείνεται πολύ πέρα από το Βατικανό.

Ως αρχηγός των Ρότσιλντ, ελέγχει τα πορτοφόλια της πιο ισχυρής τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, χειραγωγώντας τις παγκόσμιες αγορές με μια κίνηση του καρπού του.

Ομοίως, ως επικεφαλής της αυτοκρατορίας Ροκφέλερ, κυριαρχεί στη βιομηχανία πετρελαίου, διαμορφώνοντας την ενεργειακή πολιτική για να ταιριάζει στους δικούς του σκοπούς.

Αλλά ίσως το πιο ύπουλο από όλα είναι ο έλεγχος του Πέπε Ορσίνι πάνω στην πλήρη μαύρη αριστοκρατία.

Αυτές οι σκιώδεις φιγούρες, τα ονόματα των οποίων δεν εμφανίζονται ποτέ στον Τύπο, ασκούν τεράστια επιρροή πίσω από κλειστές πόρτες, με τις πράξεις τους να διαμορφώνουν την πορεία της ιστορίας με τρόπους που λίγοι μπορούν να κατανοήσουν. Και στην κεφαλή αυτής της παράνομης κλίκας κάθεται ο Πέπε Ορσίνι, ο Γκρίζος Πάπας, ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο.

 

Αλλά γιατί ο Pepe Orsini λειτουργεί στη σκιά;

 

Τι τον ωθεί να αναζητήσει τέτοια απόλυτη εξουσία;

 

Η αλήθεια μπορεί να μην γίνει ποτέ γνωστή, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να πετύχει τους στόχους του.

 

Είτε μέσω χειραγώγησης, εξαναγκασμού ή απροκάλυπτης βίας, ο Πέπε Ορσίνι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσει τον ασφυκτικό του έλεγχο στον κόσμο.

 

Αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να παρασυρθούμε από τις μηχανορραφίες του. Πρέπει να ρίξουμε ένα φως στο σκοτάδι, αποκαλύπτοντας την αλήθεια πίσω από τον Γκρίζο Πάπα και τους ομοίους του. Μόνο τότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα απελευθερωθούμε από τα χέρια τους και θα σφυρηλατήσουμε ένα μέλλον όπου η εξουσία θα βρίσκεται πραγματικά στα χέρια του λαού.

Το μεγάλο ξύπνημα! Η δύναμη της επίφυσης σας: Πώς το “AWAKING” στοχεύει την επίφυση για να ενισχύσει τη σωματική υγεία και να ανυψώσει τις πνευματικές εμπειρίες

Έτσι, την επόμενη φορά που θα ακούσετε τους ψιθύρους του Πέπε Ορσίνι, θυμηθείτε ποιος είναι πραγματικά: ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο, ο κουκλομάστορας που τραβάει τα νήματα των παγκόσμιων υποθέσεων.

 

Και να θυμάστε ότι μόνο με το να σταθούμε ενωμένοι, ενωμένοι στην αποφασιστικότητά μας να αντισταθούμε στην τυραννία, μπορούμε να ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τις δυνάμεις του σκότους και να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και για τις μελλοντικές γενιές.

 

 

Πέπε Ορσίνι Γκριζος Πάπας – Οι Ιππότες της Μάλτας εκλέγουν νέο ηγέτη ως Βατικανό.

 

Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι ο γκρίζος πάπας και είναι ο βασιλιάς των ιερών ρωμαϊκών παπικών γραμμών αίματος.. φέρεται να είναι πάνω από τους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ, αλλά στη σειρά και ο Πέπε είναι γνωστό ότι είναι μεγάλος ερημοποιητής όπως οι περισσότερες παγκόσμιες ελίτ.

 

Η οικογένεια Ορσίνι είναι μια οικογένεια με μεγάλη ιστορία σε σχέση με την καθολική εκκλησία, τους ιησουίτες και τον παπισμό.

 

Αυτός ο γκρίζος πάπας, ο Πέπε Ορσίνι, είναι επομένως ο αληθινός μονάρχης, επειδή προέρχεται από την παπική γραμμή αίματος.

 

Ήταν μια από τις πιο σημαίνουσες πριγκιπικές οικογένειες στη μεσαιωνική Ιταλία και την Αναγέννηση.

 

Προφανώς ο γκρίζος πάπας (ορσίνι) είναι ο πιο ισχυρός από όλους εκτός από τις λίγες πληροφορίες του στο διαδίκτυο για την ιστορία του.

Είναι ο γκρίζος πάπας και είναι ο βασιλιάς των ιερών ρωμαϊκών παπικών γραμμών αίματος.

 

Είναι ο ανώτατος κυρίαρχος της γης.

 

Κάποιοι κατηγορούν τους Εβραίους άλλοι λένε τους σιωνιστές άλλοι λένε το Vaticano, ή τη βασίλισσα της Αγγλίας  ενώ κάποιοι κατηγορούν τους Rothschild και τους 13 “illuminati” familias ή τους Ιησουίτες.

 

Λοιπόν μετά από 8 χρόνια έρευνας μπορώ να πω ότι 33 οικογένειες τρέχουν αυτή τη στιγμή την παράσταση.

 

Όλα προέρχονται από την Ακκαδική αυτοκρατορία πριν καν ακουστεί για την Ατλαντίδα.

 

Εννοώ ότι τελικά η Ατλαντίδα θα ήταν γύρω από την εποχή της αρχαίας Αιγύπτου.

Αυτές οι οικογένειες άλλαξαν ονόματα καθώς άλλαξαν οι καιροί, αλλά εξακολουθούν να παίζουν τον ίδιο ρόλο παίζοντας τους ολιγάρχες που ελέγχουν τον θρόνο του αυτοκράτορα/βασιλιά/φαραώ/προέδρου που ήταν ποτέ αρχηγός όποιας αυτοκρατορίας ήλεγχαν εκείνη την εποχή μέσω ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ποσών πλούτου.

 

Αυτές οι οικογένειες είναι αυτές που βοήθησαν στη χρηματοδότηση της δημιουργίας του Βατικανού και βοήθησαν στη δημιουργία του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ.

Είναι αυτοί που βοήθησαν στη χρηματοδότηση των σταυροφοριών, των επαναστάσεων τόσο της Γαλλίας όσο και της Αμερικής, των 2 παγκόσμιων πολέμων καθώς και αυτού του τρέχοντος πολέμου κατά της τρομοκρατίας και του επερχόμενου 3ου παγκόσμιου πολέμου στον οποίο εισερχόμαστε.

 

Αυτές οι οικογένειες έχουν διεισδύσει σε κάθε πτυχή της κοινωνίας.

 

Είπα ότι υπάρχουν 33 οικογένειες επειδή υπάρχουν 3 τύποι ευγενών που περνούν με 11 οικογένειες σε κάθε τύπο ευγενών.

 

Έχετε τους λευκούς ευγενείς που είναι πιο δημόσιοι και θεωρούν τους εαυτούς τους τους σύγχρονους ολιγάρχες ή τους «τεχνοκράτες», είναι πιο δημόσιοι και είναι ονόματα για τα οποία μπορεί να έχετε ακούσει, όπως οι Ρότσιλντ/Ροκφέλερ κ.λπ

 

 

Τότε ακουσατε τη μαύρη αριστοκρατία που μπορεί να έχετε ακούσει γι ‘αυτούς είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τέτοιες μυστικές εταιρείες όπως οι Ιησουίτες και οι ιππότες της Μάλτας. Είναι επίσης μέλη των δικαστηρίων του Βατικανού. Μερικές από αυτές τις οικογένειες ακούγονται με τα ονόματα όπως orsini, Breakspear, pallavicini, aldobrandini.

 

 

Στη συνέχεια, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ακουσατε την γκρίζα αριστοκρατία αυτές οι οικογένειες δεν είναι ποτέ γνωστές στο ευρύ κοινό ή στην ίδια την ομάδα συνωμοσίας.

 

Το μόνο πράγμα που είναι γνωστό για αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι βρίσκονται πίσω από την κοινωνία Arcana Arcanoum, την ιεροτελεστία της Ατλαντίδας κ.λπ.

 

Οι γκρίζοι ευγενείς είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιος θα γίνει ο Γκρίζος Πάπας της Ρώμης.

Ο πιο ισχυρός άνδρας αυτή τη στιγμή στη συνωμοσία για αυτόν τον κόσμο είναι ένας Ρωμαίος με το όνομα PEPE ORSINI της ισχυρής Ρωμαϊκής Παπικής Γραμμής Αίματος των Ορσίνι, γνωστών και ως Orso και της αρχαίας οικογένειας Maximus.

Δεν υπάρχει κανείς πιο ισχυρός από αυτή τη φιγούρα που να είναι πραγματικά ο Γκρίζος Πάπας.

Ο Πέπε Ορσίνι της Ρωμαϊκής φυλής Maximus.

Είναι ο Γκρίζος Πάπας και είναι ο Βασιλιάς των Αγίων Ρωμαϊκών Παπικών Γραμμών αίματος.

Πάνω από τους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ, αλλά σε σειρά και ισάξιο ανάστημα με τους Breakspear, τον Aldobrandini και άλλες παπικές γραμμές αίματος…

Ο Ιππότης της Μάλτας, ο Τομ Κρουζ κάνει δωρεά στο Optimum Population Trust του Μάντσεστερ, Αγγλία.

 

Αυτός και ο πατέρας του είναι μεγάλοι ερημιστές.

 

Και οι δύο είναι συνδεδεμένοι με την παπική οικογένεια Ορσίνι, μια πιο ισχυρή οικογένεια που ελέγχει πλήρως τη συνωμοσία.

 

Ο Πέπε Ορσίνι είναι ο γκρίζος Πάπας που εργάζεται με τον Μαύρο Πάπα του στο Society Of Jesus.

 

Η οικογένεια Orsini (Maximus/Orso) είναι η Ζωροαστρική σκιώδης ιεραρχία του Τάγματος των Ιησουιτών.

Οι «Illuminati» είναι μόνο ένα από τα έξι σημερινά κεφάλια που αποτελούν «το Τέρας» και υπάρχει ένα κεφάλι σε αυτό το θηρίο… μια γυναίκα που καβαλάει αυτό το θηρίο, την κακιά βασίλισσα Hephzibah.

Δεν θα διαβάσετε ποτέ κανένα άρθρο για αυτήν, ούτε θα βρείτε συνδέσμους προς οποιαδήποτε πληροφορία ιστού για αυτήν, είναι ένα υβρίδιο Nephelim

Ορσίνι

Breakspear

Aldobrandini

Φαρνέζε

Σομαγλία

Όλοι ελέγχονται μέσω του Τάγματος των Ιησουιτών και των Ιπποτών της Μάλτας και των Τεκτονων Ιπποτών τους, όλοι βασισμένοι στο προστατευόμενο από πυραύλους Borgo Santo Spirito στη Ρώμη.

Πέπε Ορσίνι – Ιταλία

Henry Breakspear – Μακάο, Κίνα

Αυτή είναι τελικά η αληθινή δύναμη.

Αυτό είναι το Guelph και η Ghibelline εξουσία πάνω στην ανθρωπότητα.

Η οικογένεια Cecil ελεγχόταν από την ισχυρή οικογένεια των Ιησουιτών γνωστή ως Pallavicini.

Η Maria Camilla Pallavicini είναι πολύ πιο ισχυρή από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Ποια είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν;

Η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος υπάγονται πλήρως στην παπική γραμμή αίματος, την οικογένεια Breakspear και τους Ιησουίτες UKHQ τους στην οδό Mount 114.

Παρακαλώ πηγαίνετε και μελετήστε ποιος χρηματοδότησε την Ελισάβετ Α’ αυτό το αστρονομικό ποσό για να πολεμήσει τους Ισπανούς, Pallavicini.

Οι Papal Bloodlines είναι η μυστική σκιώδης ιεραρχία του Τάγματος των Ιησουιτών ακόμα και πίσω από τον Μαύρο Πάπα που διαφημίζεται στο #1.

Αυτές οι ισχυρές γραμμές αίματος είναι οι Breakspear, Somaglia, Orsini, Farnese & Aldobrandini.

Θα παρατηρήσετε τον Ντέιβιντ Ρότσιλντ να παντρεύεται τους Αλντομπραντίνι με την όμορφη πριγκίπισσα Ολιμπία Αλντομπραντίνι.

Ένας άλλος πραγματικός επικεφαλής αυτού είναι ο Henry Breakspear που κατοικεί τώρα στο Μακάο στην Κίνα.

Πολλοί από τους επικεφαλής της παπικής γραμμής αίματος ζουν τώρα στην Ασία και την Ινδία. Τι σας λέει αυτό;

Ο σημερινός Μαύρος Πάπας, Adolfo Nicholas αγοράστηκε για τη θέση λόγω των Ιησουιτών που έφεραν την Ασία ως τον επόμενο ισχυρό παίκτη της ατζέντας.

Τόσο αυτός ο Μαύρος Πάπας όσο και ο λευκός Πάπας δεν είναι της παπικής γραμμής αίματος, είναι και οι δύο κοινοί.

Ονόμασα τις πιο ισχυρές οικογένειες στον πλανήτη.

Ονόμασα τον Γκρίζο Πάπα αυτόν ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο αλλά αόρατο Saturnalian Brotherhood – The Real 13 Zoroastrian Bloodlines of the Illuminati

Οίκος Borja
House of Breakspeare
Οίκος Σομαγλιάς
Οίκος του Ορσίνι
House of Conti
House of Chigi
House of Colonna
Οίκος Φαρνέζε
Οίκος των Μεδίκων
Οικία Γαετάνη
House of Pamphili
House of Este
Οίκος Aldobrandini

Αυτοί οι ηγεμόνες της Αιγυπτιακής Δυναστείας των Πτολεμαίων έχουν τον πλήρη έλεγχο της Εταιρείας του Ιησού, του Υψηλού Γκρίζου Συμβουλίου των Δέκα και του Μαύρου Πάπα

Αυτές είναι μερικές καλές πληροφορίες για τον Μαύρο Πάπα:

Ο «Μαύρος Πάπας», ο Ανώτερος Στρατηγός Ιησουΐτης (Ο Πρόεδρος του Κόσμου), μιλά στο Πανεπιστήμιο Loyola «Στρατιωτικό Φρούριο» στην μη επικυρωμένη 14η Τροποποίηση «Little Rome» D.C United States Corporation.

Μια εταιρεία σύμφωνα με το Διεθνές Ναυτικό Δίκαιο (Ενιαίος Εμπορικός Κώδικας) που βασίζεται στο Κανονικό Δίκαιο του Βατικανού και τελειοποιήθηκε από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Λέει ψέματα για τη δύναμή του, είναι πάνω από τον Πάπα από το 1814.

Υπηρετεί και εργάζεται μόνο με τους σκιώδεις Ιησουίτες που είναι οι Papal Bloodline Orsini’s, Breakspear’s, Aldobrandini’s, Farnese’s, Somalgia’s.

Ο Adolfo δεν είναι της Papal Bloodline, κάποιοι Black Pope ήταν.

Ο επόμενος στην εξουσία κάτω από τους Ιησουίτες είναι ο Βουρβώνος, ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος της Ισπανίας. Ο Ρωμαίος μονάρχης του κόσμου, ο βασιλιάς της Ιερουσαλήμ και ο στρατιωτικός πλοηγός SMOM.

Αυτό είναι το πραγματικό σύστημα ισχύος του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Ο Adolfo υπηρετεί ως στρατιωτικός στρατηγός προστατεύοντας τις σχολές μυστηρίου του Ζωροαστρισμού και του Μιθραϊσμού.

Οι Ιησουίτες δημιουργήθηκαν από την παπική γραμμή αίματος Φαρνέζε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Πάπα Παύλου Γ’ Φαρνέζε.

Η Loyola παραγγέλθηκε από τον Alessandro Cardinal Farnese.

Μετά τη φοβερή βασιλεία του Πάπα Αλέξανδρου ΣΤ’, οι Ρωμαίοι αηδίασαν τους Ισπανούς και ορκίστηκαν ότι δεν θα υπήρχε ποτέ άλλος Ισπανός Πάπας. Αυτή η εχθρότητα προς τους Ισπανούς επιδεινώθηκε περαιτέρω από την Λεηλασία της Ρώμης το 1527, προκειμένου να αποτραπεί το διαζύγιο του Ερρίκου Η’ από την Αικατερίνη της Αραγονίας.

Η απάντηση του Borgia σε αυτή την ισπανική εχθρότητα ήταν η δημιουργία του τάγματος των Ιησουιτών – μιας οιονεί θρησκευτικής/στρατιωτικής δύναμης κρούσης της οποίας τα μέλη ήταν πλήρως αφιερωμένα στον Ισπανό ηγέτη τους που έφερε τον στρατιωτικό τίτλο του στρατηγού.

Όπως ο Λευκός Πάπας, ο στρατηγός εκλέγεται ισόβια και η δυναστεία των Ιησουιτών είναι ένας παράλληλος ή ψευδοπαπικός….

 

Φυσικά, ο στρατηγός αρκείται στο να τρέχει την παράσταση από τα παρασκήνια για να μην προκαλέσει το πανάρχαιο ιταλικό μίσος για τους Ισπανους.

Ο Ιησουίτης στρατηγός αναφέρεται ως ο «Μαύρος» Πάπας στο Βατικανό επειδή ντύνεται πάντα στα μαύρα.

Οι Ιησουίτες ιδρύθηκαν επίσημα το 1540 από τον Πάπα Παύλο Γ’. Ο Ignatius LIEola έγινε ο πρώτος τους στρατηγός.

Ο Δον Φραγκίσκος Βοργία ήταν δισέγγονος του Πάπα Αλέξανδρου ΣΤ’ και συνιδρυτής των Ιησουιτών. Από την πλευρά της μητέρας του καταγόταν από τον βασιλιά Φερδινάνδο της Αραγωνίας.

Οι Ισπανοί ελέγχουν το Βατικανό μέσω των Ιησουιτών.

Τα τελευταία 500 χρόνια, η Ισπανική Ιερά Εξέταση ελέγχει το Βατικανό μέσω των Ιησουιτών. Όλοι οι Ιησουίτες απαντούν στον στρατηγό τους στη Ρώμη, και αυτός με τη σειρά του αρκείται στο να τρέξει το σόου από τα παρασκήνια, χωρίς καμία δημοσιότητα ή δημόσια αναγνώριση, ώστε να μην προκαλέσει την πανάρχαια ιταλική εχθρότητα προς τους Ισπανούς.

Όλοι γνωρίζουν για τον κατασκευασμένο ιταλικό ισπανικό (λεκτικό) πόλεμο και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στην προπαγάνδα σήμερα για να τους κρατήσει όλους άναυδους.
Η τρύπα του κουνελιού είναι πολύ πιο βαθιά από αυτό.

Αλλά αυτή είναι η κορυφή του παντός οφθαλμού της σύγχρονης πυραμίδας που καταρρέει.

Το αστείο είναι ότι οι Καρδινάλιοι που προσποιούνται ότι διαλέγουν τον Πάπα λένε ότι ο Θεός έρχεται παρουσία και επιλέγει τον Πάπα.

Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν επιλέξει κάθε μονάρχη και κάθε πάπα και κάθε πρόεδρο για να διατηρήσουν τη ρωμαϊκή και βρετανική αυτοκρατορία μέσω της τυραννίας.

 

ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΟΡΚΙΖΑΝ: Σας έχουν κλέψει τα δικαιώματά σας να είστε αυτό που πραγματικά υποτίθεται ότι είστε:

Τεράστιες μπάλες από ελαφριά πνευματικά όντα που ΤΑΧΙΟΝΤΑΙ και ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ γύρω από το σύμπαν.Δυστυχώς, έχετε ελεγχθεί με αμνησία και απλά ξεχάσατε γιατί βρίσκεστε εδώ:

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είπε κάποτε «Το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον τρέχουν στον ίδιο χωροχρόνο ταυτόχρονα: Αν θέλετε να προβλέψετε τι συνέβη στο μέλλον, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το θυμηθείτε».

Είναι δικό σας να το διεκδικήσετε και έτσι όλες οι εκκλησίες και οι καθεδρικοί ναοί που χτίστηκαν με το πρόσχημα της θρησκείας ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ: Οι μυστικοί θησαυροί περιέχουν τα μυστικά σας για πνευματική επιτυχία και επιτεύγματα, και αυτά είναι ιδιοκτησία σας και για τη δική σας εκπαίδευση.

Αυτά πρέπει να τα έχετε στην κατοχή σας και αντ’ αυτού, σαν χρυσός, να είναι κλειδωμένα στα υπόγεια θησαυροφυλάκια του Βατικανού και στο Βρετανικό Μουσείο και σε πολλούς άλλους λεγόμενους ιερούς τάφους.

Ξετυλίγοντας το αίνιγμα των μυστικών εταιρειών του Βατικανού, ιδιαίτερα των Ιησουιτών, αποκαλύπτεται ένα έπος υφασμένο περίπλοκα στον ιστό της παγκόσμιας πολιτικής και της αναζήτησης κυριαρχίας.

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,175


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα