Αξιοθρήνητη η εικόνα ενός κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται ως «πατριωτικό – εθνικιστικό» να… τρώγεται την ώρα μιας εθνικής καταστροφής

Αξιοθρήνητη η εικόνα ενός κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται ως «πατριωτικό – εθνικιστικό» να… τρώγεται την ώρα μιας εθνικής καταστροφής

4 Σεπτεμβρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:230
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και… ντρέπομαι για τους… “μπατριώτες”…

Πατριωτική πολιτική και… ξεκατίνιασμα

Γνώριζαν ποιός ήταν ο Στίγκας, κι όμως πολιτεύθηκαν μαζί του…
Και τώρα που η Ελλάδα, βρίσκεται στο μεταίχμιο του αφανισμού της, ξεκατινιάζονται με βαρύτατους δημόσιους χαρακτηρισμούς, ένθεν κακείθεν, για θέματα που θα έπρεπε να είχαν λύσει ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΙΓΚΑ…
Δεν γνώριζαν πως ο Στίγκας, είναι γέννημα θρέμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Περιμένω από κοντά, λιαν αγαπητό και γνωστό πρόσωπο και αγωνίστρια, να μου πει από κοντά, γιατί έφυγε τρέχοντας από τους “Έλληνες” του Κασιδιάρη…

Η Ελλάδα μας έχει υποστεί μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές των τελευταίων δεκαετιών και πολιτικοί, που υποτίθεται ότι επιθυμούν να εκφράσουν τον πατριωτικό χώρο ξεκατινιάζονται σαν άνθρωποι που έχουν χάσει το μέτρο και τυφλώνονται από την εμπάθεια ή από κοντόφθαλμους προσωπικούς σχεδιασμούς, που οδηγούν στο πουθενά.

Ο λόγος, ασφαλώς, γίνεται για το κόμμα «Σπαρτιάτες» και τις τραγελαφικές εξελίξεις στις οποίες πρωταγωνιστούν ο πρόεδρος, βουλευτές και προβεβλημένα στελέχη του.

 

Ο μεν αποκηρύσσει και διαγράφει τους δε και η αντίπερα όχθη του ιδίου κόμματος καταγγέλλει τον πρόεδρο για εξάρτηση από το κατεστημένο και τυραννικό τρόπο άσκησης των εξουσιών που έχει στο κόμμα – και όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Ελλάδα καίγεται και αποτεφρώνονται εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα δασικών εκτάσεων και ο Εβρος μένει «γυμνός» από την κάλυψη που προσέφερε απλόχερα η φύση στις δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού.

Είναι στ’ αλήθεια αξιοθρήνητη η εικόνα ενός κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται ως «πατριωτικό – εθνικιστικό» να… τρώγεται την ώρα μιας εθνικής καταστροφής και το ένα μέλος να εκτοξεύει κατηγορίες εναντίον του άλλου.

 

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλειος Στίγκαςανακαλύπτει και καταγγέλλει «μαφιόζικες μεθοδεύσεις» στο κόμμα του και οι πρώην συναγωνιστές και νυν αντίπαλοί του διαπιστώνουν, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, ότι ο κ. Στίγκας είναι κομμάτι του συστήματος και τον δαχτυλοδείχνουν σαν βαλτό.

Τα προαναφερθέντα είναι αμάχητα τεκμήρια της παθογένειας της πολιτικής στην Ελλάδα και της τεράστιας διαφοράς που υπάρχει με τα αντίστοιχα των «Σπαρτιατών» αντισυστημικά εγχειρήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι άτοπο να περιμένει κάποιος ουσιαστικές πολιτικές πρωτοβουλίες και προτάσεις λύσεων από πρόσωπα που εκτίουν ποινές καθείρξεως σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Ο φυλακισμένος το μόνο που έχει ως προτεραιότητα είναι η αποφυλάκισή του. Οι έγκλειστοι επιδιώκουν την ελευθερία τους, δεν είναι κατάλληλοι να σχεδιάζουν και να υλοποιούν πολιτικά προγράμματα ανατάξεως του συλλογικού βίου σε κάποια χώρα.

Τούτα τα αυτονόητα κάποιοι, μάλλον, τα έχουν λησμονήσει ή επιλέγουν να μην τα λαμβάνουν υπ’ όψιν.

 

Πηγή

Προβολές : 230


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα