Απίστευτη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το θέμα του παιδοβιαστή!!! (ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ)

Απίστευτη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το θέμα του παιδοβιαστή!!! (ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ)

11 Οκτωβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:746
Μοίρασέ το

 

Σε μια κίνηση που προκαλεί ερωτήματα προχώρησε η ΕΣΗΕΑ, που έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ζητώντας την παρέμβαση με αφορμή την προβολή της είδησης για την υπόθεση στον Κολωνό και τη 12χρονη.

Τι ευαίσθητα παιντιά… με πόση στοργή και proderm, περιβάλλουν τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ – ΜΑΣΤΡΩΠΟ…
ΡΕ ΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ ;;;
ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ;;;
Μην δείχνετε πόσο… εξαρτώμενοι και πόσο κολλητοί της ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΙΣΤΕ…
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Για την Πισπιρίγκου, δεν είπατε λέξη…(εδώ)
Ακόμα και για τον Λιγνάδη, ζητήσατε να σταματήσει η στοχοποίηση των δημοσιογράφων από τον δικηγόρο του… (εδώ)
Για την Γεωργία που βιάστηκε από τα οβραίικα κωλόπαιδα, ούτε κιχ…
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ – ΜΑΣΤΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΙΧΑ… ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΤΕ…
ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!!

Σε μια κίνηση που προκαλεί ερωτήματα προχώρησε η ΕΣΗΕΑ, που έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ζητώντας την παρέμβαση με αφορμή την προβολή της είδησης για την υπόθεση στον Κολωνό και τη 12χρονη.

Στην επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Αθανάσιο Κουτρουμάνο αναφέρεται:

«Κύριε Πρόεδρε,

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της 12χρονης παρατηρήθηκε έντονη, χωρίς φραγμό και κατά παράβαση του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας προβολή της είδησης ιδίως από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η δημοσιογραφία για να είναι αποτελεσματική, αδιάβλητη και χρήσιμη χρειάζεται ΜΜΕ που σέβονται την αποστολή τους, την προσωπικότητα του ατόμου και το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να επιληφθείτε του θέματος.

Με τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Μαρία Θ. Αντωνιάδου        Σταύρος Καπάκος».

 

 

Πηγή

Προβολές : 746


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα