Απίστευτο άδειασμα της Ελλάδας από τις ΗΠΑ για τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας!

Απίστευτο άδειασμα της Ελλάδας από τις ΗΠΑ για τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας!

13 Μαΐου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:422
Μοίρασέ το

 

Με λίγα λόγια οι Αμερικανοί υιοθετούν ή αφήνουν ανοιχτό να αποδεχτούν τις κατηγορίες που προσάπτουν στον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας οι Αλβανοί περί προσπάθειας εξαγοράς ψήφων!

Απίστευτο άδειασμα της Ελλάδας από τις ΗΠΑ για τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας!

Η απόλυτη σιωπή της κυβέρνησης, αποδεικνύει και το μέγεθος της υποταγής και απόλυτης υποδούλωσής της στο καθεστώς του βαθέως κράτους των ΗΠΑ…

Είπαμε… ότι πουν τ’ αφεντικά… δίνουμε γη και ύδωρ, αγοράζουμε εκσυγχρονιστικά αμερικανικά οπλικά συστήματα τα οποία θα τα υπερκοστολογίσουμε για να βάλουμε και κάτι τις στην τσέπη… και ο μαλάκας ο λαός, είναι σίγουρο πως θ’ ακολουθήσει τις εντολές μας και θα συμμετάσχει στις εκλογές, χωρίς να μας νοιάζει τι θα ψηφίσει… ας είναι καλά η singular logic με τις νοθείες της…

ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ…

Ένας λαός που του δίνεις την ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι άριστες μας λένε και μας ξαναλένε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του! Θα πρέπει να μας εξηγήσουν τη θέση που πήρε το Στέητ Ντιπάρτμεντ για τη σύλληψη του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας από τις αλβανικές αρχές. Τέτοιο άδειασμα της Ελλάδας που έχει δώσει γη και ύδωρ στις ΗΠΑ έχουμε χρόνια να δούμε! Την ίδια περίπου ώρα ο πρωθυπουργός από τη Ρόδο μας ανακοίνωνε ότι θα μας αγοράσει και  F-35.

Η είδηση για τη θέση του Στέητ Ντιπάρτμεντ όπως τη μεταδίδει το κρατικό-κυβερνητικό ΑΠΕ:

«Καλούμε τις (αλβανικές) αρχές να επιβάλλουν όλους τους νόμους και τους κανονισμούς δίκαια και ισότιμα» διαμηνύει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχετικά με τη σύλληψη του υποψηφίου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, στην Αλβανία.

Απαντώντας σε ερώτηση των Ελλήνων ανταποκριτών στην Ουάσιγκτον, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών ζήτησε να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των εκλογών, καλώντας όλες τις πλευρές να συμμορφωθούν με τους νόμους και τους κανόνες.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανάφερε: «Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα από τις αρχές και τα πολιτικά κόμματα να διασφαλίσουν ότι οι ψηφοφόροι μπορούν να ασκήσουν το θεμελιώδες δημοκρατικό τους δικαίωμα για να εκφράσουν τη βούλησή τους μέσω ελεύθερων και δίκαιων εκλογών. Είναι σημαντικό για όλους να συμμορφώνονται με τους νόμους και τους κανόνες που διέπουν τις εκλογές, καθώς και τους διεθνείς κανόνες, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης αγοράς ή πώλησης ψήφων. Καλούμε τις αρχές να επιβάλλουν όλους τους νόμους και τους κανονισμούς δίκαια και ισότιμα. Αξιωματούχοι της Πρεσβείας των ΗΠΑ συμμετέχουν σε άλλους διεθνείς θεσμούς για την παρακολούθηση των εκλογών σε ολόκληρη τη χώρα».

Με λίγα λόγια οι Αμερικανοί υιοθετούν ή αφήνουν ανοιχτό να αποδεχτούν τις κατηγορίες που προσάπτουν στον υποψήφιο δήμαρχο Χειμάρρας οι Αλβανοί περί προσπάθειας εξαγοράς ψήφων!

Πηγή

Προβολές : 422


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα