Απίστευτο σκάνδαλο-σήριαλ πίσω από τον καλεσμένο με τα σανδάλια στο προεδρικό Μέγαρο!Ντροπή σας Αικατερίνη και Κυριάκο για τα κριτήρια της “αριστείας” και τον κουλουρά στο Ελληνικό!

Απίστευτο σκάνδαλο-σήριαλ πίσω από τον καλεσμένο με τα σανδάλια στο προεδρικό Μέγαρο!Ντροπή σας Αικατερίνη και Κυριάκο για τα κριτήρια της “αριστείας” και τον κουλουρά στο Ελληνικό!

10 Φεβρουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:625
Μοίρασέ το

 

Η προεδρίνα της Δημοκρατίας κάλεσε στο προεδρικό Μέγαρο έναν επιχειρηματία που είχε σοβαρότατα προβλήματα-σήριαλ με τις κρατικές αρχές και προφανώς και στη συνέχεια και ακριβώς με το δικαστήριο από το οποίο μεταπήδησε στο προεδρικό Μέγαρο η ίδια και ο σύντροφός της,δηλαδή το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Σημειώνουμε ότι οι σοβαρές ,αλλα και μικρές για “ανώνυμους” αυθαιρεσίες ,όπως αυτές για τις οποίες μπήκε το πρόστιμο, για άλλους πολίτες αποτελούν αιτία αυτόφωρου και  φυλάκισης…

Κατ αποτέλεσμα και ακόμα και αν δεν ήταν στις προθέσεις της προεδρίνας η πρόσκληση αυτή καθ αυτή και η φωτογραφία δημοσιότητας ακόμα περισσότερο λειτουργούν-κατά την προσωπική μας εμπειρία και νομική άποψη- ως καθαρτικό και πλυντήριο για τις κρατικές υπηρεσίες.

 

 

 

 

 

 

Η κυβέρνηση των … “αρίστων”, ένα σούργελο που παριστάνει την πρόεδρο της ΔΙΚΑΤΑΤΟΡΙΑΣ, ένας παράνομος σανδαλιάρης που έχει γράψει στα αχαμνά του κράτος και δικαιοσύνη, ο πρωθυπουργικός ανηψιός που έχει μετατρέψει τον Δήμο Αθηναίων σε χαβούζα και η κατρακύλα ενός έθνους που δεν έχει πάτο…

ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΩΛΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Προσέξτε τις φωτογραφίες,τις ημερομηνίες και τα πρόσωπα σε αυτό το εντελώς καλόπιστο,όπως θα φανεί απο τη διάρκεια της έρευνας μας, ρεπορτάζ

Στην πρώτη είναι το πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ της 5ης Φλεβάρη 2023.

Στην πρώτη σελίδα αναφέρεται σε σκάνδαλο. Κτήριο σκεπάζει την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα με αυθαιρεσίες!

Θυμούνται πολλοί την περίοδο κατασκευής του Μουσείου της Ακρόπολης και τη μεγάλη συζήτηση αν το στυλ και το ύψος του προσβάλλουν την αισθητική και την Ακρόπολη με τονΠαρθενώνα της.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρεται σε ξενοδοχείο της εταιρείας Coco Mat και την βαρειά προσβολή που προκαλεί στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα με το ύψος του και τις…αυθαιρεσίες του.

Υπάρχουν πράγματι;

Το Συμβούλιο της Επικρατείας με τις αποφάσεις και τα πρόστιμα εκατομμυρίων απαντά ουσιαστικά στο ερώτημα.

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο επιχειρηματίας της εταιρείας αυτής ο κ.Ευμορφίδης.

Είχε προκαλέσει εντύπωση με την εμφάνισή του στο προεδρικό Μέγαρο με σαντάλια.

Στη φωτογραφία δείτε το χέρι της Βασίλισσας της Ολλανδίας.Μόλις την έχει χαιρετίσει και το χέρι της Βασίλισσας είναι σε τέτοια θέση που μοιάζει να σκουπίζεται στο φόρεμά της μετά την χειραψία με τον καλεσμένο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Θεωρούμε με βεβαιότητα ότι είναι λάθος εντύπωση και πάντως δεν πρόσεξε κανείς κίνηση σκουπίσματος απο τη Βασίλισσα…

 

Το σκάνδαλο εν προκειμένω δεν είναι στο θέμα αισθητικής.

Η προεδρίνα της Δημοκρατίας έχει τη δική της αισθητική στο ντύσιμο,στη διαμονή,στα πάντα και αν εμείς την βρίσκουμε “μπλιάχ” πρόβλημά μας και περι ορέξεως κολοκυθοκορφάδες,όπως θα αμας απαντούσε το στήριγμά της και μέγα στήριγμα του Κώστα Σημίτη και του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος έχει τα δικά του γούστα,όπως τα βλέπετε κάτω στις φωτογραφίες.

Εμετικά για εμάς,γούστα ανώτερου ανθρώπου για εκείνον.Πέρασε άλλωστε και απο Ελβετία και Γκρενόμπλ.Όχι για ρεπορτάζ,ούτε για αθλητισμό…

Η ντροπή για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι ένα ρεπορτάζ που έχουμε κρατήσει και ερευνούμε από τις 5 του περασμένου Δεκέμβρη και είχε δημοσιευθεί στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Στο ρεπορτάζ αυτό χωρίς να γίνεται καμία νύξη στον καλεσμένο με τα σανδάλια υπήρχε εκτενής αναφορά σε πρόστιμο στην επιχείρησή του για τις αυθαιρεσίες στην κατασκευή του ξενοδοχείου.

Επικοινωνήσαμε τότε αρμοδίως και μας είπαν να περιμένουμε γιατί “δεν υπάρχει τέτοιο θέμα”.

Περιμέναμε.Και αύριο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ όχι μόνο δεν διαψεύδεται το σκάνδαλο,όπως περιμέναμε και ελπίζαμε και θέλαμε,αλλά επιβεβαιώνεται κιόλας με πρωτοσέλιδο.Είναι αυτό στην κεντρική φωτογραφία της πρώτης σελίδας!

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας πήγε στο προεδρικό Μέγαρο την 1η Νοέμβρη 2022.Επομένως οι προσκλήσεις είχαν σταλεί αρκετά νωρίτερα ,μέσα στον Οκτώβρη του 2022.

Το ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δημοσιεύθηκε στις 5 Δεκέμβρη του 2022 και αναφέρεται σε πρόστιμο εκατομμυρίων στον εν λόγω επιχειρηματία και την επιχείρηση αυτή.

Αυτή η υπόθεση είναι ανοιχτή όχι απλά για πάνω για πάνω απο ένα χρόνο,αλά από το 2019!!!

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το παρουσιάζει ως πολυετές σήριαλ,επομένως αυτό καταδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος.

Αρα η προεδρίνα της Δημοκρατίας κάλεσε στο προεδρικό Μέγαρο έναν επιχειρηματία που είχε σοβαρότατα προβλήματα-σήριαλ με τις κρατικές αρχές και προφανώς και στη συνέχεια και ακριβώς με το δικαστήριο από το οποίο μεταπήδησε στο προεδρικό Μέγαρο η ίδια και ο σύντροφός της,δηλαδή το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Σημειώνουμε ότι οι σοβαρές ,αλλα και μικρές για “ανώνυμους” αυθαιρεσίες ,όπως αυτές για τις οποίες μπήκε το πρόστιμο, για άλλους πολίτες αποτελούν αιτία αυτόφωρου και  φυλάκισης…

Κατ αποτέλεσμα και ακόμα και αν δεν ήταν στις προθέσεις της προεδρίνας η πρόσκληση αυτή καθ αυτή και η φωτογραφία δημοσιότητας ακόμα περισσότερο λειτουργούν-κατά την προσωπική μας εμπειρία και νομική άποψη- ως καθαρτικό και πλυντήριο για τις κρατικές υπηρεσίες.

Εχουμε βρεθεί σε παρόμοιας φύσης δίκες και διοικητικές διαδικασίες και ακούγαμε δικηγόρους και επιχειρήματα του στυλ: “είναι ένας νομοταγής και επιφανής πολίτης και τον καλούν στο προεδρικό μέγαρο,αν είναι δυνατόν αυτός να κάνει παρανομίες και ανηθικότητες,όπως του καταλογίζουν ανεπαρκείς δικαστικοί η κρατικά στελέχη που μπορεί να είναι και βαλτοί…”

Μπούφους έχει η προεδρία της Δημοκρατίας ή άριστους για να ελέγχουν τα “αριστεία” αυτών που προσκαλούνται εκεί σε εκδηλώσεις ,όπου τα φώτα της δημοσιότητας και η προβολή με την παρουσία ηγεσιών είναι η μέγιστη δυνατή;

Δείτε τι έγραψε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τον καλεσμένο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου:

“Πρόστιμα 4,7 εκατ. και 2,3 εκατ. ετησίως στο ξενοδοχείο της Coco-Mat στου Μακρυγιάννη

Πρόστιμα 4,7 εκατ. και 2,3 εκατ. ετησίως στο ξενοδοχείο της Coco-Mat στου Μακρυγιάννη

INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ
09.12.2022 • 08:39

 

Αυθαίρετοι χαρακτηρίστηκαν οι τρεις τελευταίοι όροφοι και το δώμα του ξενοδοχείου της Coco-Mat στην περιοχή Μακρυγιάννη. Σε συνέχεια της απόφασης της Επιτροπής Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η πολεοδομία Αθηνών προχώρησε σε αυτοψία, επιβάλλοντας πρόστιμο ανέγερσης 4,7 εκατ. ευρώ και διατήρησης 2,3 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο θα επανεπιβάλλεται για κάθε έτος που δεν θα κατεδαφίζονται οι παράνομες κατασκευές.

Η αυτοψία στο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε στο τέλος Νοεμβρίου από κλιμάκιο της υπηρεσίας Δόμησης Αθηναίων. Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας, αυθαίρετα και κατεδαφιστέα χαρακτηρίστηκαν το δώμα (πέργκολα, αίθριο, 193 τ.μ. κλειστών χώρων, φυτεμένο δώμα), ο δέκατος (360 τ.μ.), ένατος (392 τ.μ.) και όγδοος όροφος (347 τ.μ.), καθώς και περίπου ο μισός έβδομος (145 τ.μ.). Με βάση αυτά, το πρόστιμο ανέγερσης υπολογίστηκε σε 4,71 εκατ. ευρώ και το πρόστιμο διατήρησης 2,35 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει δικαίωμα να προσφύγει εντός 30 ημερών κατά της απόφασης, ειδάλλως οι αυθαίρετες κατασκευές κρίνονται κατεδαφιστέες και τα επιβληθέντα πρόστιμα θα καταστούν οριστικά και θα επιβληθούν.

Η υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων κήρυξε αυθαίρετους τρεις ορόφους του ξενοδοχείου στου Μακρυγιάννη.

Ο χαρακτηρισμός του αυθαιρέτου ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο είχε υποδείξει ότι ο Δήμος Αθηναίων ήταν ο μόνος (από τα εμπλεκόμενα μέρη) που δεν είχε συμμορφωθεί με την απόφαση του 2019, με την οποία ακυρώθηκε η οικοδομική άδεια και η αναθεώρησή της ως προς το ύψος του κτιρίου (έχει 33 μέτρα, έναντι 24+3 που είναι ο κανόνας για την περιοχή, βάσει του διατάγματος του 1955). Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων όφειλε «να εκδώσει τις αναγκαίες διοικητικές πράξεις για την κατεδάφισή τους και να μεριμνήσει για την υλική εκτέλεση αυτών. Αντί αυτού ο Δήμος προχώρησε μόνο στην “ανάκληση” της 24/2019 πράξης αναθεώρησης», ανέφερε η απόφαση.

Το ερώτημα σε σχέση με την έκθεση αυτοψίας της υπηρεσίας Δόμησης Αθηναίων είναι γιατί επιβλήθηκε πρόστιμο ανέγερσης για το κτίριο, εφόσον αυτό είχε ανεγερθεί με νόμιμη άδεια (που ακυρώθηκε στη συνέχεια), συνεπώς η ευθύνη ανήκε στις υπηρεσίες του Δημοσίου. Στο ερώτημα πιθανότατα θα απαντήσουν τα δικαστήρια, καθώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μπορεί να προσφύγει και κατά της έκθεσης αυτοψίας, αλλά και προφανώς να διεκδικήσει αποζημίωση από το Δημόσιο. Να σημειωθεί ότι την ευθύνη κατεδάφισης έχει ο ιδιοκτήτης του κτίσματος.”
Δείτε σε ποιά δεξίωση προσκλήθηκε ο επιχειρηματίας αυτός:

 Την ώρα που αυτός ο σανδαλοφόρος αντικομφορμιστής(τρομάρα μας…)καλείται στο προεδρικό Μέγαρο και οι αυθαιρεσίες δεσπόζουν στην Ακρόπολη ο Δήμος Ελληνικού εξοντώνει έναν κουλουρά ,τον Γιώργο Γκρέκα με πρόστιμα για τα …δυο μέτρα που του παραχώρησε στη στάση Μετρό.

Τα παραβιάζει λέει και καταλαμβάνει περισσότερο χώρο…Ο κουλουράς…Ο εγκληματίας…

Πως τον εξοντώνει;

Χρωστάει ,λέει στο Δήμο 7-8 χιλιάδες ευρώ γιατί κάνει παραβάσεις.

Καλόπιστα ρωτάμε το Δήμαρχο:

1)Είναι ο ίδιος Γκρέκας που είχε καταγγείλει το μέγα σκάνδαλο στο Υπουργείο Αμυνας επί Σημιτιτσοχατζόπουλων;

2)Εξοντώθηκε τότε γιατί τόλμησε να καταθέσει όσα διαπίστωσε κατα την τυχαία παρουσία του στο στρατόπεδο Καρέα με τη ληστεία -μαϊμού για να καλύψουν κλεμμένα εκατομμύρια;

3)Εχει καταδικαστεί ποτέ αμετάκλητα για τις παραβιάσεις αυτέςπου του καταλογίζει ο Δήμος απο την Δικαιοσύνη;

4)Λειτουργεί ο Δήμος με ανθρωπιστικά κριτήρια η εξοντωτικά για τον κουλουρά,όπως π.χ. του καταλογίζει πρόστιμα για έλλειψη άδειαςμ,ενώ στα δικαστήρια αθωώνεται γιατί έχει άδεια;

Δείτε τα διαφορετικά κριτήρια και σταθμά στο κράτος που νοικοκύρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ντροπή μας ή ντροπή του για τα αποτελέσματα και τις επιλογές αρίστων,όπως η προεδρίνα της Δημοκρατίας;

Στις φωτογραφίες ο Γ.ΠΡτεντέρης με τον Αδωνη Γεωργιάδη στο κότερο.

Ερωτήσεις και στους δυο: Υπάρχει κουμπάρος που καταδικάστηκε σε τεράστιο ποσό απο τη Δικαιοσύνη για οφειλή στην τράπεζα που έχει τα κομμαιτκά δάνεια; Πλήρωσε έστω και ένα ευρώ αυτής της απόφασης; Διαφημίζει νέα “πρότζεκτ” με την τράπεζα αυτή;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας γέμισε φούμαρα περί αρίστων.Σε προσφατη δημοσκόπηση η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι η μόνη πρόεδρος της Δημοκρατίας που έχει αποδοχή κάτω από 67% απο τους πολίτες.

Μάλιστα έχει αποδοχή στο 30%…

 

 

Πηγή

 

Τον λόγο έχει ο εισαγγελέας! Η “παράταση της παράτασης” για το γκρέμισμα από την πολεοδομία του ξενοδοχείου “Coco-Mat Athens BC” που εξέχει… 2 ορόφους.

Η δικαστική απόφαση του ΣτΕ, το πρόστιμο 4.700.000 ευρώ για την ανέγερση και ο δήμος Αθηναίων που έχασε τα κλειδιά από τις μπουλντόζες.

 

Του Άρη Σπίνου 
 

Εκπνέει στις 14 Φεβρουαρίου η προθεσμία που έχει δώσει το ΣτΕ προς τον Δήμο Αθηναίων για να προχωρήσει στην κατεδάφιση των δυο τελευταίων ορόφων αλλά και του δώματος του κτηρίου στην οδό Φαλήρου 5.

Πρόκειται για το γνωστό Coco-Mat Athens BC, το ξενοδοχείο επί της οδού Φαλήρου, με τη θέα στον Ιερό Βράχο, τον οποίο με το ύψος του κρίθηκε τελεσίδικα ότι παρανόμως αποκρύπτει.

 

Πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στο κατά πόσον οι υπηρεσίες του Δημοσίου θα εφαρμόσουν την απόφαση για το ύψος των κτιρίων στη σκιά του Ιερού Βράχου με δεδομένο ότι η απόφαση του ΣτΕ τον περασμένο Νοέμβριο επεσήμαινε ότι ο Δήμος δεν είχε ανακαλέσει την οικοδομική άδεια του κτιρίου, δεν χαρακτήρισε αυθαίρετους και κατεδαφιστέους τους τελευταίους δύο ορόφους και το δώμα του ξενοδοχείου, ούτε μερίμνησε για την κατεδάφισή τους.

Τον Νοέμβριο του 2022 εκδόθηκε η απόφαση του Συμβουλίου Συμμόρφωσης του ΣτΕ, η οποία απευθύνεται στον Δήμο Αθηναίων ορίζοντας προθεσμία τριών μηνών για την κατεδάφιση των δύο τελευταίων ορόφων και του δώματος του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο Δήμος όφειλε να είχε ήδη συμμορφωθεί στην απόφαση της Ολομέλειας του ανώτατου δικαστηρίου, η οποία ακύρωσε την οικοδομική άδεια επειδή δεν είχε προηγηθεί έγκριση του υπουργείου Πολιτισμού.

Ακολούθησε αυτοψία από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου όπου κρίθηκε πως είναι αυθαίρετα και κατεδαφιστέα το δώμα, ολόκληροι οι όροφοι 8, 9 και 10 και ο μισός 7ος, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα ανέγερσης ύψους 4,7 εκατ. ευρώ και διατήρησης ύψους 2,3 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι το πρόστιμο διατήρησης θα καταλογίζεται κάθε χρόνο εις βάρος της ιδιοκτήτριας εταιρείας, για όσο διάστημα δεν κατεδαφίζονται οι κατασκευές που κρίθηκαν αυθαίρετες.

Όπως υπενθυμίζει η απόφαση που εκδόθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 2022, η οικοδομική άδεια του 2017 και η αναθεώρησή της το 2019 κρίθηκαν παράνομες το 2019 (απόφαση 2102 της Ολομέλειας) επειδή δεν είχε προηγουμένως δοθεί άδεια του υπουργείου Πολιτισμού μετά από εισήγηση του ΚΑΣ.

Στην απόφαση ανταποκρίθηκε το υπουργείο Πολιτισμού τον Ιούλιο του 2020, απορρίπτοντας μετά από εισήγηση του ΚΑΣ τη μελέτη του ξενοδοχείου ως προς το ανώτατο ύψος (33 μέτρα έναντι 24 μέτρα στην περιοχή), αλλά και το υπουργείο Περιβάλλοντος που τον Μάρτιο του 2022 θέσπισε νέο προεδρικό διάταγμα για την περιοχή, που επίσης ακολουθούσε το παλαιότερο, ισχύον στην περιοχή ανώτατο ύψος.

Αντίθετα, επισημαίνει το ΣτΕ, ο δήμος Αθηναίων δεν ανακάλεσε την οικοδομική άδεια του κτιρίου, δεν χαρακτήρισε αυθαίρετους και κατεδαφιστέους τους τελευταίους δύο ορόφους και το δώμα του ξενοδοχείου, ούτε μερίμνησε για την κατεδάφισή τους. Αντ αυτού προχώρησε μόνο σε ανάκληση της αναθεώρησης του 2019, η οποία για το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο «δεν συνιστά συμμόρφωση».

Το Συμβούλιο Συμμόρφωσης έδωσε προσθεσμία τριών μηνών στο δήμο Αθηναίων, προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ορίζοντας ότι θα επανεξετάσει το θέμα στις 14 Φεβρουαρίου του 2023.

 

Πηγή

Προβολές : 625


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα