ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ROTHCHILD ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ROTHCHILD ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

22 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το

 

 

Δεν σας ακούγεται σαν το Bohemian Grove, το Νησί του Επστάιν ή την Μαρίνα Αμπράμοβιτς;

Οι ΦΡΑΓΚΙΣΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ.

Ότι και να διαβάσεις γι αυτή την διαβολοφάρα, λίγα θα σε εκπλήξουν…

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός των ανθρωποθυσιών, των βιασμένων και δολοφονημένων παιδιών, ή των καταστροφών ολόκληρων κρατών.

Η διαστροφή τους ξεπερνά και την πλέον νοσηρή φαντασία…

Δικό τους “κατόρθωμα” και το PIZA GATE και ότι έχει να κάνει με τρομακτικά τελετουργικά εγκλήματα…

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ…

Πολιτικά πρόσωπα, εκκλησιαστικές ηγεσίες, δικαστές, ΜΜΕ, καλλιτεχνικός κόσμος, τραπεζίτες, και χιλιάδες άλλοι, είναι παραδομένοι στην δική τους απύθμενη νοσηρότητα…

Πότε θα απαλλαγεί η ανθρωπότητα από αυτούς;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και μην ξεχνάμε και τους δικούς μας πολιτικούς…

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΙΣΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

 

Υ.Γ.2. Στο τέλος της ανάρτησης, ένα μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα από τις χιλιάδες κάρτες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, του μόνου πολιτικού φορέα που αν και δεν κατέρχεται στις εκλογές, αποκαλύπτει μέσω των καρτών του, τι σημαίνει ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

(ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – Οι οικογένεια Ρότσιλντ κατέχει περίπου το 80% του παγκόσμιου πλούτου – Είναι τόσο πλούσιοι, που μόνη της αυτή η οικογένεια, έχει κυριολεκτική την ικανότητα να ταΐσεί, να ντύσει και να τακτοποιήσει κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί επάνω στον Πλανήτη, εάν το ήθελε.)

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 550 ΕΤΩΝ ΑΠΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΟΙ OFFSHORE ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

 

ΦΩΤΟ του Mayer Amschel Rothchild (1744 -1812) ο σατανικός ηγέτης της Νέας Τάξης Πραγμάτων της Βρετανικής “Pilgrims Society” υπό τον Μαμμωνά της Τράπεζας της Αγγλίας.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ : Ο Mayer Amschel Rotchild διαχειριζόταν τον χρυσό που δάνειζε στο Βρετανικό Στέμμα που με την σειρά του πλήρωνε τους Γερμανούς (από το κρατίδιο της Έσσης) να πολεμήσουν στο πλευρό του Βρετανικού στρατού ενάντια στην Αμερική κατά την Επανάσταση του 1776.

Αργότερα, συνωμότησε με τον Alexander Hamilton για να χρηματοδοτήσει την Πρώτη Τράπεζα των ΗΠΑ.

Έγινε αυτόματα ο εκλεκτός της παγκόσμιας Βρετανικής ηγεμονίας. Αυτές η συμφωνίες με τον διάβολο συνεχίζουν μέχρι τις ημέρες μας μέσω του ελέγχου που ασκούν οι Rothchild στην Federal Reserve.

 

Όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, δεν παρουσιάζουμε πληροφορίες που δεν μπορούν να στηριχθούν σε πρωτογενή στοιχεία.

Ωστόσο, σε αυτά τα πρόσφατα ευρήματα, ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων είναι τεράστιος.

Η ομάδα μας είναι απασχολημένη με την επεξεργασία των αποδεικτικών στοιχείων, ώστε να μην μπορέσουν οι βαλτοί των παγκοσμιοποιητών να τα εξαφανίσουν.

Επομένως, συνοψίζουμε παρακάτω μερικά από τα βασικά ευρήματά μας, και θα δώσουμε τους συνδέσμους για τα αποδεικτικά στοιχεία μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ, αν λογοκριθούν οι αρχικές αναρτήσεις, θα τις αναρτήσουμε ξανά σε πολλαπλές άλλες τοποθεσίες, ώστε να μπορέσετε να τις κατεβάσετε.

Επίσης, θα προετοιμάσουμε πολλαπλά ‘posts’ με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε στοιχείο της έρευνας.

 

Απάτη 1:  Ο Λόρδος Βίκτορ Ρότσιλντ (1910-1990) —ο χασάπης της βιοτεχνολογίας— διέταξε το Αρχείο Ρότσιλντ το 1973 να πει ψέματα για το πραγματικό όνομα της οικογένειας:  Μπαχαράχ (Bacharach)

Απάτη 2:  Οι Ρότσιλντ προσποιούνται ότι είναι Παλαιστίνιοι Σιωνιστές που κατάγονται από τις 12 Φυλές του Ισραήλ, ενώ στην πραγματικότητα είναι απόγονοι Χαζάρων Εβραίων μετακλητών που ήταν ημινομάδες ειδωλολάτρες από τις στέπες της Ευρασίας (περίπου 650-969)

Απάτη 3:  Οι Ρότσιλντ ήταν/είναι κρυφοί Φραγκιστές που εγκατέλειψαν τον Ιουδαϊσμό, ακολούθησαν την Καμπάλα και πιστεύουν ότι ορισμένα εκλεγμένα πρόσωπα εξαιρούνται από τον ηθικό νόμο –  “αφού δεν μπορούμε να είμαστε όλοι άγιοι, ας είμαστε όλοι αμαρτωλοί”. Αμαρτίες όπως η αιμομιξία, η παιδεραστία, η μοιχεία και η ομοφυλοφιλία είναι τα μυστήρια τους. (Εξηγεί γιατί ο Jeffrey Epstein και ο Sir Jimmy Saville δεν είχαν τύψεις.)

Απάτη 4:  Φραγκιστές των Ρότσιλντ μεσολάβησαν στον γερμανικό χρυσό και μετά τον δάνεισαν στην Αγγλία το 1776 για να προσλάβουν τοπικούς στρατιώτες της Έσσης για να πολεμήσουν στο πλευρό της Βρετανίας ενάντια στην Αμερικανική Επανάσταση

Απάτη 5:  Οι Φραγκιστές των Ρότσιλντ δάνεισαν 15 εκατομμύρια βρετανικές λίρες για να χρηματοδοτήσουν τους Βρετανούς να κάψουν τον Λευκό Οίκο το 1814 και στη συνέχεια συνεργάστηκαν με τον μυστικό πράκτορά τους Alexander Hamilton για να χρηματοδοτήσουν την Πρώτη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών

Απάτη 6:  Ως σατανικοί Φραγκιστές, οι Ρότσιλντ ζουν διπλές ζωές υποδυόμενοι τους Κρυπτοεβραίους, Κρυπτοχριστιανούς και Κρυπτο-Μουσουλμάνους (συνελήφθησαν ενώ ήταν στη φυλακή για την ακολασία του ίδιου και των οπαδών του στην Częstochowa, Πολωνία, 1760-73) ενώ χρηματοδοτούσαν και τις δύο πλευρές του πολέμου μεταξύ των τραπεζικών πελατών τους

Απάτη 7:  Ο Rothschild και ο μεσίτης κουνιάδος του Sir Moses Montefiore μεσολάβησαν για το δάνειο στο Κοινοβούλιο από το  1835 έως το 1838  για να αντισταθμίσουν την απώλεια σκλάβων από Βρετανούς τραπεζίτες – ιδρύοντας το υπεράκτιο βρετανικό τραπεζικό σύστημα που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα για τη χρηματοδότηση του πολέμου και της ανηθικότητας παγκοσμίως

Συμπέρασμα:  Η απάτη ξετυλίγει συμβόλαια μόλις το θύμα το αντιληφθεί. Όλοι οι υπεράκτιοι τραπεζικοί λογαριασμοί Rothschild πρέπει να κατασχεθούν για να πληρωθούν αποζημιώσεις για τις ζημιές που έχουν επιφέρει στον κόσμο οι απάτες τους.

Ο Μάικ και ο Νταγκ συζητούν αυτά τα ευρήματα σε αυτό το βίντεο του Brighteon:

https://www.brighteon.com/b942c064-6ed1-4ba0-a96a-461bdc461eb8

 

16 Φεβρουαρίου 2022) —Στις δεκαετίες που ακολούθησαν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας της Αμερικής το 1776, η Ευρώπη και η Μέση Ανατολή μάχονταν επίσης με δαιμονικά πριγκιπάτα και δυνάμεις που εργάζονταν για να τραβήξουν την ανθρωπότητα στην άβυσσο.

Βλέπε  Εφεσίους 6 .

Οι τελευταίες ανακαλύψεις μας εξηγούν πολλά για τα παλιά χρήματα πίσω από:

Βιολογικά όπλα, βρετανική ηγεμονία, κομμουνισμός, κορπορατισμός, δάνεια, ανηθικότητα, αποπληθυσμός, ευγονική, όπλα συχνότητας, Hollywood, Jeffrey Epstein, Lawfare, μαζική επιτήρηση, έλεγχος μυαλού, χρήματα, μονοπώλιο, κλοπή διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, παιδοφιλία, Φαρμακεία, ακολασία, προπαγάνδα,  Pilgrims Society, Sir Jimmy Saville, Σοσιαλισμός, κατασκοπεία, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, Tράπεζα της Αγγλίας, το City του Λονδίνου, ΟΗΕ, Tράπεζα του Βατικανού, Μετανθρωπισμός, Ουάσινγκτον, DC

Περίπου το 1751,  ο Jacob Frank  (1726-91) ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Εβραίος μεσσίας ως η μετενσάρκωση ενός προηγούμενου μεσσιανικού διεκδικητή  Shabbetai Tzevi  (1626-76). 

Ο Τζέικομπ ήταν ο ιδρυτής των αντιραβινιστών Φραγκιστών ή Ζοχαριστών.

Ο Jacob Frank υποστήριξε ότι ορισμένα εκλεγμένα πρόσωπα εξαιρούνται από τον ηθικό νόμο. 

Αυτή η αίρεση εγκατέλειψε τον Ιουδαϊσμό για μια “ανώτερη Τορά” (Εβραϊκό Νόμο) βασισμένη στο Zohar, το οποίο ήταν το πιο σημαντικό έργο στην Καμπάλα, το εβραϊκό μυστικιστικό κίνημα. Ως εκ τούτου, τα μέλη της αποκαλούνται και οι ίδιοι Ζοχαριστές.

Ο Jacob Frank ήταν υπέρμαχος μιας αντινομικής αναρχικής προσέγγισης που απέρριπτε όλες τις απαγορεύσεις και τους περιορισμούς του εβραϊκού νόμου, συμπεριλαμβανομένων των νόμων της αιμομιξίας.

Οι Φραγκιστές ήταν κύριοι εισβολείς. Ήταν κύριοι της διπλής ζωής. Άσκησαν σεξουαλική οργιακή έκσταση ως μυστήριο.

Αφού ο Jacob Frank φυλακίστηκε για δεκατρία χρόνια στο νομισματικό φρούριο της Częstochowa, στην Πολωνία, αποφάσισε ότι αυτός και οι οπαδοί του έπρεπε, επιφανειακά, να μεταστραφούν στην κυρίαρχη θρησκεία της περιοχής τους. 

Έπειτα, θα πρέπει να συνεχίσουν κρυφά την ακολασία τους με τη μεσσιανική του ευλογία. 

Στις επιχειρήσεις αυτό σήμαινε πείτε ό,τι χρειαστεί για να πετύχετε τη συμφωνία, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι θα αθετήσετε αυτές τις υποσχέσεις όταν είναι σκόπιμο.

Οι Σαββατιανοί Φραγκιστές είναι καλά τεκμηριωμένοι στην  Εγκυκλοπαίδεια Judaica  και στα γραπτά Ισραηλινών ακαδημαϊκών.

Με λίγα λόγια, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ και ήταν σε κάθε επίπεδο διεφθαρμένες. 

Το Ταλμούδ δηλώνει ότι ο Μεσσίας θα έρθει μόνο σε μια εποχή που είναι εντελώς ένοχη ή εντελώς αθώα (Sanhedrin 98a). 

Από αυτό το επίγραμμα, οι Φραγκιστές θα δήλωναν, “Αφού δεν μπορούμε να είμαστε όλοι άγιοι, ας είμαστε όλοι αμαρτωλοί”.

Έρχονταν σε αντίθεση με χριστιανικά και εβραϊκά ραβινικά δικαστήρια, συμπεριλαμβανομένης της Ιεράς Εξέτασης.

Συμπτωματικά (;!), με το πλεονέκτημα της εκ των υστέρων και των τρεχόντων γεωπολιτικών γεγονότων, μια σειρά από μέχρι τώρα άσχετα νήματα συγκεντρώνονται αυτή τη στιγμή της ιστορίας.

  1. Mayer Amschel Rothschild (Bacharach ) (1744-1812)
  2. Nathan Mayer  1777-1836 Αγγλία
  3. James Mayer  (1792-1868) Παρίσι, bullion, είδος 1812, Napoleon; παντρεμένη ανιψιά
  4. Jacob Frank  (1726-1791); σύζυγος  Εύα Φρανκ  (1754-1816)
  5. Φραγκιστική μεσσιανική, οργιαστική αποστασία (1751-)
  6. Ηδονική λέσχη Hell Fire για την αριστοκρατία, συμπεριλαμβανομένου του  John Wilkes , πρόγονου του John Wilkes Booth, του δολοφόνου του Abraham Lincoln
  7. Γερμανοί στρατιώτες της Έσσιας χρηματοδοτούμενοι από τους Ρότσιλντ (1776-1778)
  8. Hyam Salomon (1740-d. 1785), πράκτορας Rothschild στην Αμερική. First Bank of America (1781); Ο συν-πράκτορας των Rothschild, Alexander Hamilton
  9. Δεύτερη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών (1816-1836); Ο συν-πράκτορας των Rothschild, Alexander Hamilton

 

ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (1740-1820) ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Εικ. 2 — Δαιμονική ασέβεια των Ρότσιλντ. (Συντάχθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2022Κρίσιμα χρόνια του 18ου αιώνα όταν η Αμερική εμφανίστηκε για να αντιμετωπίσει μια σατανική παγκόσμια εξαγορά που βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία. Ανώνυμοι Πατριώτες.

 

ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ.

Αν ένας Μουσουλμάνος τους ανάγκαζε να προσηλυτιστούν στο Ισλάμ, ή ένας Χριστιανός στον Χριστιανισμό, ή ένας Εβραίος στον Ιουδαϊσμό, ΜΕΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ (!!!!) ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ, ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΑ ΤΙΣ ΣΑΒΒΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

Δεν σας ακούγεται σαν το Bohemian Grove, το Νησί του Επστάιν ή την Μαρίνα Αμπράμοβιτς;

Οι ΦΡΑΓΚΙΣΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ.

Ό,τι δίδασκαν οι Δέκα Εντολές, έκαναν το αντίθετο. 

Μη σκοτώνεις. Σκότωναν. 

Μην κλέβεις. Έκλεβαν. 

Μη διαπράττεις μοιχεία. Αντάλλαζαν συζύγους. 

Μην λες ψέμματα. Έλεγαν ψέμματα. 

Μην σοδομίζεστε. Έκαναν σοδομισμό, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. (!!!!!!!) 

Μην κακομεταχειρίζεστε τα παιδιά. Ήταν ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ. 

Και ούτω καθεξής. 

Ήταν ένα σύστημα αντιθέτων πεποιθήσεων, σαν τους τρελούς αυτοαποκαλούμενους ελιτιστές μας σήμερα.

Αυτή η οικογενειακή κληρονομιά των Rothschild σίγουρα άξιζε να κρυφτεί. 

Ο Βρετανός Λόρδος Victor Rothschild έκανε ακριβώς αυτό το 1973.

Το 1973, ο Βρετανός Λόρδος Victor Rothschild διέταξε ένα επίσημο οικογενειακό χρονοδιάγραμμα. 

Αυτό συνέβη αμέσως μετά την Έκθεση Rothschild (1971) προς το Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου που συνέστησε μια πλήρη αναθεώρηση των επενδύσεων έρευνας και ανάπτυξης από τη βρετανική κυβέρνηση με έμφαση στους υπολογιστές, τις επικοινωνίες και τον βιοπόλεμο.

Το  Χρονολόγιο του αρχείου Rothschild  ανοίγει με:

“Ένα λεπτομερές γενεαλογικό δέντρο Rothchild χρονολογεί την οικογένεια από το “Uri Feibesh” το 1450″

Δείτε πληροφορίες DNA και γραφήματα στον παρακάτω σύνδεσμο:

ttps://americans4innovation.blogspot.com/2022/02/550-year-rothschild-frauds-discovered.html#rothschild-dna-tree

Αμφίβολα, το “Feibesh” πρέπει να γράφεται “Feibesch”. Άραγε, γιατί κανείς να το γράψει λάθος; (Μήπως γιατί έτσι αποτρέπει τις αναζητήσεις.)

Είναι αξιοσημείωτο ότι ούτε το ανορθόγραφο “Feibesh” ούτε η σωστή ορθογραφία “Feibesch” εμφανίζονται πουθενά αλλού στο Αρχείο Rothschild!

Αυτή η εναρκτήρια δήλωση είναι ένα προφανές ψέμμα, όχι απλώς μια ατημέλητη επεξεργασία.

Το έτος “1450” είναι επίσης λάθος. Πολυάριθμες γενεαλογίες δείχνουν ότι η καταγωγή των Rothschild περιλαμβάνει:

Uri or Ori Feibesch (Fajsch) Zu Bacharach (1475-1588)  από τη Φρανκφούρτη, Γερμανία

Πριν από τον Uri, τα ίχνη της καταγωγής τους χάνονται.

Γιατί το Αρχείο Rothschild δεν αποκαλύπτει το πλήρες όνομα του Uri, συμπεριλαμβανομένου του “Bacharach;”  

Η οικογένεια Bacharach είναι μια ραβινική δυναστεία στη Φρανκφούρτη, Worms, Πολωνία. 

Θυμάστε  τον Λόρδο Henry de Worms, τον Λόρδο Pirbright; British Privy Council, συνεργάτης του Λόρδου Rothschild. The Wellcome Trust. Biowarfare.

H εβραϊκή κοινότητα της Φρανκφούρτης ιδρύθηκε τότε.

Σημειώνουμε πρώτα ότι η Wikipedia συμμετέχει σε αυτήν την εσφαλμένη κατεύθυνση της καταγωγής των Rothschild. Η σελίδα τουςFrankfurter Judengasse” αναφέρει:

“Είναι πιθανό ότι οι Εβραίοι ήταν από τους πρώτους κατοίκους της Φρανκφούρτης”.

Ακόμη και ένας αρχάριος της ιστορίας ξέρει ότι η Φρανκφούρτη είναι πόλη της λίθινης εποχής (περίπου 3000 π.Χ.)!!!

Το World Guides αναφέρει:

“Η πρώτη αναφορά της Φρανκφούρτης στα επίσημα ιστορικά αρχεία χρονολογείται στο 794 μ.Χ. 

Σημειώθηκε ότι το Franconovurt, ή “Πόλη των Φράγκων”, ήταν ο τόπος συνάντησης για ένα σημαντικό εκκλησιαστικό συμβούλιο Φραγκονιανών ευγενών με επικεφαλής τον αυτοκράτορα Καρλομάγνο (Κάρολο τον Μέγα). 

Αυτό επιβεβαιώνεται από τους πόρους της πόλης της Φρανκφούρτης που δηλώνουν περαιτέρω: “Η Φρανκφούρτη, ως η θέση της πιο σημαντικής διέλευσης του ποταμού βορρά-νότου στη Γερμανία… κατοικήθηκε από την ύστερη Λίθινη Εποχή (περίπου 2000 π.Χ.). 

Μέχρι να φτάσουν οι Ρωμαίοι (αυτοκράτορας Αύγουστος, 63 π.Χ. έως 14 μ.Χ.), η περιοχή ελεγχόταν από διάφορες γερμανικές και κελτικές φυλές.

Γιατί η Wikipedia παραθέτει τόσο γελοία στοιχεία για την ιστορία της Φρανκφούρτης; Προφανώς οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι “ιστορικοί” θα το πιστέψουν. Το βλέπουμε ως λάθος κατεύθυνση για την αληθινή ιστορία της Φρανκφούρτης και τον κεντρικό ρόλο των Ρότσιλντ στην παγκόσμια διαφθορά.

Το  Jewish Virtual Jewish World  (https://www.jewishvirtuallibrary.org/frankfurt-germany-jewish-history-tour) εντοπίζει τις πρώτες εβραϊκές κοινότητες:

Τα στοιχεία μιας εβραϊκής κοινότητας στη Φρανκφούρτη, μια πόλη στον ποταμό Μάϊν στη δυτική Γερμανία, χρονολογούνται τον 12ο αιώνα. 

Εκείνη την εποχή, μια μικρή ομάδα Εβραίων εμπόρων από το Worms εγκαταστάθηκε στην πόλη, και γρήγορα άκμασε και πλούτισε. 

Οι Εβραίοι βρίσκονταν στη Φρανκφούρτη και πριν από αυτήν την περίοδο, αλλά ποτέ ως επίσημοι κάτοικοι – η Φρανκφούρτη ήταν από καιρό μια εμπορική πόλη της αγοράς, και οι Εβραίοι [Χαζάρων] επισκέπτονταν εκεί για να κάνουν εμπόριο ήδη από τον 10ο αιώνα.

Ο Uri ήταν γιος του πατέρα Eichanan Ben Zur Bacharach Zur Roten Rose (1496-1550)  και της μητέρας  Fogele Rose “Tzipora” Bacharach (γεννημένος Worms Haas-Grotwohl )  (1505-1550). 

Ο Eichanan είχε ψευδώνυμα τα ονόματα Elchanan ben Uri, Han, Hon, Hane, Elkan, Elchanan Bauer.

Ο Eichanan ήταν γιος του πατέρα  Uri Feibesch  (Fajsch) Zu  Bacharach  (1475-1588) και της μητέρας Zu Bacharach (nee Zur Roten Rose (περίπου 1496-1550).

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ “BACHARACH” ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

Ο Λόρδος Victor Rothschild έσβησε το “Bacharach” μέρος του ονόματος Uri Feibesch. Πρόκειται για προφανή απάτη.

Δεν θα εμβαθύνουμε περισσότερο στο όνομα της οικογένειας Bacharach εκτός από το να πούμε ότι ήταν μια οικογένεια με ισχυρή ραβινική κληρονομιά.

Η αλλαγή από “Barcharach” σε “Rothschild” είναι ύποπτη, δεδομένου ότι το όνομα Bacharach θα διατηρούνταν κανονικά, και δεδομένου ότι τον Mayer Amschel τον απασχολούσε ελάχιστα η οικογενειακή του κληρονομιά Bacharach ώστε να του δώσει το όνομα ενός σπιτιού!

ΟΙ ΚΡΥΠΤΟ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ BACHARACHS ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σημειωτέον, πολλοί Bacharachs μετανάστευσαν στην Αμερική στα τέλη του 1800. Τρεις Bacharachs είναι γνωστό ότι διείσδυσαν μέσω της Βρετανικής “Pilgrims Society” στην αμερικανική κυβέρνηση ως κρυπτο-Rothschild (ο NM Rothschild και ο γιος του Walter ήταν μέλη της “Pilgrims Society” και στενοί σύμμαχοι των Cecil Rhodes, Lord Alfred Milner, Henry DeWorrym.)

Benjamin Bacharach (1865-1936) , τραπεζίτης; έμπορος; pres.; Συναγωγή Beth Israel, Atlantic City.

Isaac Bacharach (1870-1956) , έφτασε στο Atlantic City 1881. τραπεζίτης; επιχειρηματίας; Σύμβουλος, Atlantic City (1907-13); Δημοκρατικός; Συνέλευση της Πολιτείας (1911); Congress (NJ-2nd, 1915); Επιτροπή τρόπων και μέσων της Βουλής (1915-36); Ομοσπονδιακή Διακήρυξη του 1931 — Επιτρέπεται η κατάσχεση δημοσίων εκτάσεων (η δυνατότητα κατάσχεσης δημοσίων περιουσιακών στοιχείων για την υποστήριξη δανείων Rothschild) . 

Harry Bacharach (1873-1947) , έφτασε στο Atlantic City 1881. Επικεφαλής των Ταχυδρομείων, Πρ. McKinley, 1901; επαναδιορίστηκε από τον Teddy Roosevelt 1905-1909  κατά τη διάρκεια της ανόδου της βρετανικής Marconi Wireless στις ΗΠΑ .  εν όψει του πρώτου παγκόσμιου πολέμου. Mayor, Atlantic City (1911-15, 1916-19, 1931-34); Πρόεδρος, μέλος της Επιτροπής Δημόσιων Υπηρεσιών της NJ. Επιτροπή Υδατικής Πολιτικής; Τραπεζίτης; μεσίτης ακινήτων; ιδρυτής, Εβραϊκό Κοινοτικό Κέντρο, Ατλάντικ Σίτι (1924-25). Betty Bacharach Home for Afflicted Children (Longport, New Jersey)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ—ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ:

Οι Rothschild έχουν αποκρύψει εντελώς το πραγματικό οικογενειακό τους όνομα “Bacharach”, τη διεφθαρμένη φραγκιστική θρησκεία τους και τις Χαζαρικές νομαδικές ρίζες τους. 

Στη συνέχεια, μετακόμισαν στην 5η Στήλη της κρυπτο-Bacharach οικογένειας τους στην Αμερική κατά την έξοδο των αδελφών τους Χαζάρων Εβραίων από την Οδησσό τη δεκαετία του 1880.

Η σκοτεινή προώθηση του βρετανικού σιωνισμού και μιας νέας παγκόσμιας τάξης σε συνωμοσία με την Βρετανική “Pilgrims Society” πρέπει να αξιολογηθεί υπό εντελώς νέο πρίσμα.

Είναι άραγε στην πραγματικότητα οι Εβραίοι των 12 Φυλών του Ισραήλ οι πνευματικοί τους εχθροί, εφόσον η οικογένεια Rothchild στην καλύτερη περίπτωση είναι μόνο κρυπτο-Εβραίοι;

Η απάτη και η προδοσία αυτής της οικογένειας ξεπερνά κάθε όριο.

Οι Ρότσιλντ πρέπει τώρα να αποκαλυφθούν και να διωχθούν ως σατανικοί καταπιεστές της ανθρωπότητας.

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου 

 

 

Ο Ρότσιλντ με την σατανίστρια Μαρίνα Αμπράνοβιτς, μπροστά στον πίνακα του ΣΑΤΑΝΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα