Απειλούν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – Η ανάρτησή του για τον «χρηματοδότη των μπράβων»

Απειλούν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο – Η ανάρτησή του για τον «χρηματοδότη των μπράβων»

15 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:926
Μοίρασέ το

 

Τι καταγγέλλει ο δημοσιογράφος μετά τις αποκαλύψεις του για τον μαφιόζο Ρουμπέτη, τον καναλάρχη και τη μαφία.

 

 

Αυτά, τα διαβάζουν οι ελληνόφωνοι που ψήφισαν Μητσοτάκη και οι Παναθηναϊκάκηδες που έχουν πρόεδρα τον Αλαφούζο;;;

Ή όλοι τους βρίσκονται σε νιρβάνα;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όχι πως οι οπαδοί των άλλων ομάδων έχουν καλλίτερους προέδρους…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ…

Απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μετά τις αποκαλύψεις του για την δυσώδη υπόθεση των διασυνδέσεων του μαφιόζου Βασίλη Ρουμπέτη που εκτελέστηκε με σφαίρες από καλάσνικοφ στον Κορυδαλλό, μαζί με τον συνεργάτη και κουνιάδο του Διονύση Μουζακίτη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος καταγγέλλει σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ο «χρηματοδότης των μπράβων» του τηλεφώνησε και τον απείλησε μετά τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της «Ζούγκλας» για τον Ρουμπέτη, τον καναλάρχη και τη μαφία.

«Θέλω να στείλω ένα μηνυματάκι στον χρηματοδότη των μπράβων που τηλεφώνησε απειλώντας και βρίζοντας για τις αποκαλύψεις της «Ζούγκλας». Για να καταλάβετε που τον έχω γραμμένο. Φαντάζομαι ότι συμφωνείτε» έγραψε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος.

 


Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δύο μέρες, ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο μοναδικός αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος που τόλμησε να μιλήσει για τη δολοφονία Ρουμπέτη, κατήγγειλε δημόσια ότι κάποιοι τον απειλούν με σφαίρα στον κρόταφο. Μέχρι τώρα όμως κανένας δικαστικός λειτουργός δεν ενδιαφέρθηκε να τον καλέσει για κατάθεση ή να επέμβει σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπου αρχηγός κόμματος δηλώνει ότι δέχεται απειλές θανάτου!

 

 

Πηγή

Δείτε κι αυτό το τουίτ του Τριανταφυλλόπουλου… και θα καταλάβετε…

 

 

Προβολές : 926


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα