ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ... ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ... COVID & εμβόλια: Η «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΑΤΕΛΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Βιβλίο-Καταγγελία του Εγκληματολόγου Mendola για τον «Τοξικό» Γονιδιακό Ορό της Pfizer

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ... ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ... COVID & εμβόλια: Η «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΑΤΕΛΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Βιβλίο-Καταγγελία του Εγκληματολόγου Mendola για τον «Τοξικό» Γονιδιακό Ορό της Pfizer

24 Ιουνίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,652
Μοίρασέ το

 

Ο μεγεθυντικός φακός του Ιταλού Σέρλοκ Χολμς εστιάζει ακριβώς στο Bel Paese και στα γιγάντια ρυθμιστικά λάθη που διαπράχθηκαν με την έγκριση ορών γονιδίων mRNA που βασίζονται σε μια βιοτεχνολογία που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν στη φαρμακολογία και η οποία αργότερα αποδείχθηκε όχι μόνο αναποτελεσματική αλλά και επιβλαβής για ανθρώπους και πολύ συχνά θανατηφόρα.

COVID & εμβόλια: Η «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΑΤΕΛΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΥ. Βιβλίο-Καταγγελία του Εγκληματολόγου Mendola για τον «Τοξικό» Γονιδιακό Ορό της Pfizer

Ευρετήριο περιεχομένου

του Carlo Domenico Cristofori

«Ήταν το έτος 2019, η ταραχώδης ζωή στην Ιταλία διαδέχονταν η μία την άλλη εν μέσω των ασυνήθιστων ειδήσεων των διαφόρων δελτίων ειδήσεων. Μεταξύ των θλιβερών ειδήσεων και των καταστροφικών ειδήσεων της οικονομικής μας πολιτικής, άρχισαν να κάνουν το δρόμο τους μια είδηση ​​που σύντομα κανείς δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί, η οποία θα άλλαζε τη ζωή μας και ολόκληρο τον κόσμο. Η είδηση ​​έκανε χώρο για την είδηση ​​ενός νέου ιού που εξαπλώθηκε στην Κίνα και που εκείνη την εποχή φαινόταν ότι οι δυτικές χώρες δεν έπρεπε να ανησυχούν. Σταδιακά όμως οι ειδήσεις για τον μυστηριώδη ιό διαδέχονταν η μία την άλλη με μεγαλύτερη συχνότητα, μπαίνοντας πλήρως σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Για αρκετούς μήνες, οι ειδήσεις ανέφεραν την είδηση ​​ότι η αιτία της εξάπλωσης του ιού επρόκειτο να αποδοθεί στις κινεζικές αγορές και τις ελλείψεις υγιεινής τους μαζί με κάποια πειράματα με νυχτερίδες».

Το βιβλίο του Σικελού εγκληματολογικού εγκληματολόγου Umberto Mendola με τίτλο “Stato Criminale – Criminal Analysis Management Covid-19” ξεκινά με την ανασύνθεση της “υποτιθέμενης” επίσημης προέλευσης της πανδημίας , στην οποία το βαρύ επίθετο επαναλαμβάνεται ταυτολογικά για να επιβεβαιωθεί ότι ήταν δεν γράφτηκε για υπόθεση.

Σε αυτό υπάρχουν πολλές από τις επαίσχυντες επικρίσεις και παραβιάσεις που κατήγγειλε το Gospa News στις έρευνές του και ειδικότερα στον κύκλο Wuhan-Gates για το SARS-Cov-2 που κατασκευάστηκε στο εργαστήριο “σε μια υπόθεση Κίνας-ΗΠΑ” ως ο αείμνηστος Γάλλος ιολόγος Luc Montagnier , νικητής του Νόμπελ Ιατρικής το 2008.

Ο μεγεθυντικός φακός του Ιταλού Σέρλοκ Χολμς εστιάζει ακριβώς στο Bel Paese και στα γιγάντια ρυθμιστικά λάθη που διαπράχθηκαν με την έγκριση ορών γονιδίων mRNA που βασίζονται σε μια βιοτεχνολογία που δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν στη φαρμακολογία και η οποία αργότερα αποδείχθηκε όχι μόνο αναποτελεσματική αλλά και επιβλαβής για ανθρώπους και πολύ συχνά θανατηφόρα.

Ο ερευνητής εγκληματολόγος Umberto Mendola

Ο Umberto Mendola, 53 ετών, εργάζεται από το 1992 ως ιδιωτικός ανακριτής και βοηθός δικαστικής αστυνομίας για τεχνικές δραστηριότητες. Από το 2014 έχει γίνει ποινικολόγος και ειδικός σε βαλλιστικές εκθέσεις για όπλα και πυρομαχικά, ώστε να είναι σύμβουλος της Δικαστικής Αρχής σε διαδικασίες που αφορούν όπλα. Είναι πτυχιούχος εγκληματολογίας και εγκληματολογίας από το Πανεπιστήμιο Leonardo da Vinci στη Φλωρεντία και σήμερα εργάζεται ως ερευνητής εγκληματολόγος.

Έχει ήδη διακριθεί για την ανάπτυξη φακέλου για τη δολοφονία της πολύ νεαρής Yara Gambirasio και για την αμφίβολη καταδίκη του φερόμενου ως δολοφόνου Massimo Bossetti. 

Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

«Η ιταλική πολιτική αρχικά δήλωσε ανοιχτά ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, καθώς επρόκειτο για έναν απλό ιό γρίπης. Όμως, μέσα σε λίγες μέρες, οι ίδιοι πολιτικοί που με τη σειρά τους είχαν δηλώσει ανοιχτά ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, άλλαξαν ξαφνικά την εκδοχή τους, εκδίδοντας ανοιχτά ανησυχητικές ανακοινώσεις…» σημειώνει ο Mendola.

Το εξώφυλλο του βιβλίου «Stato Criminale» του Umberto Mendola

« Η Τεχνική-Επιστημονική Επιτροπή της AIFA, στη συνεδρίασή της στις 5 Δεκεμβρίου 2022, αποδεχόμενη τη γνώμη που διατυπώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) ενέκρινε το σκεύασμα Original/Omicron BA.4-5 (5/5 μικρογραμμάρια) του εμβολίου Comirnaty με την ένδειξη χρήσης ως αναμνηστική δόση για την ηλικιακή ομάδα 5-11 ετών. Ως εκ τούτου, η σύσταση της αναμνηστικής δόσης επεκτείνεται και σε παιδιά της ηλικιακής ομάδας 5-11 ετών (συμπεριλαμβάνονται), τα οποία παρουσιάζουν συνθήκες ευθραυστότητας, ώστε να εκτεθούν στην ανάπτυξη πιο σοβαρών μορφών λοίμωξης SARS-CoV-2 (βλ. εγκυκλίους πρωτ. 40319-23/09/2022-DGPRE και πρωτ. 49730-09/12/2022-DGPRE)».

«Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την ένδειξη χρήσης που έχει εγκριθεί από τον EMA και την AIFA, αυτή η διατύπωση μπορεί επίσης να διατίθεται για την ανάκληση παιδιών, στην ηλικιακή ομάδα 5-11 ετών (συμπεριλαμβανομένου), που δεν παρουσιάζουν αυτές τις προϋποθέσεις, κατόπιν αιτήματος του γονέα ή όποιου έχει τη γονική εξουσία. Για περαιτέρω τεχνικές προδιαγραφές του σκευάσματος Original/Omicron BA.4-5 (5/5 μικρογραμμάρια) του εμβολίου Comirnaty, ανατρέξτε στην Περίληψη των Χαρακτηριστικών του Προϊόντος (SmPC) στο συνημμένο 1. Το προσαρμοσμένο απόσπασμα του φύλλου οδηγιών είναι επίσης επισυνάπτεται (συνημμένο 2), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενημερωτικό σημείωμα που θα επισυναφθεί στη συγκατάθεση μετά από ενημέρωση. Τυχόν μεταγενέστερες ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ΠΧΠ, θα είναι διαθέσιμες στη Βάση Δεδομένων Φαρμάκων της AIFA, στον σύνδεσμο:https://farmaci.agenziafarmaco.gov.it/bancadatifarmaci/home» .

«Αποφάσισα να σταθώ στα σημεία που αναφέρθηκαν παραπάνω, ως περίοδος προς εξέταση, προκειμένου να παρουσιάσω στον αναγνώστη την αναλυτική και αντικειμενική άποψη μαζί με τα στοιχεία και τις ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων διαταγμάτων και πρωθυπουργικού διατάγματος για το υποθετικό Πανδημία covid-19. Αυτό που θα προκύψει είναι μια εγκληματολογική ανάλυση για την υποθετική-πανδημική διαχείριση του Covid-19 από το 2019 έως τον Ιανουάριο του 2023. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να γνωρίζουμε τι περιέχει τουλάχιστον ένα λεγόμενο «εμβόλιο» που, επιπλέον, δεν είναι, αλλά μάλλον θέμα αμφίβολης χρησιμότητας και λειτουργικότητας φαρμάκου » λέει ο ιατροδικαστής εγκληματολόγος.

Η ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ PFIZER

“Για να μάθω τι υπάρχει μέσα σε αυτό το φάρμακο που λανθασμένα ονομάζεται “εμβόλιο” ενόχλησα τον καθηγητή Segalla Gabriele, βιοχημικό ερευνητή που εκπόνησε μια τοξικολογική και χημική ανάλυση για το εμβόλιο PFIZER, την οποία συνοψίζω παρακάτω”, εξηγεί παραθέτοντας τον βιοχημικό που έγινε κομματικός σύμβουλος στην καταγγελία που διαβιβάστηκε στη δημόσια εισαγγελία του Catanzaro από τον συνδικαλιστικό αστυνομικό Antonio Porto, Γενικό Γραμματέα της Καμπανίας της Ένωσης Αστυνομικών Ελευθερίας και Ασφάλειας (LES), τον οποίο πήραμε συνέντευξη μετά τη δημοσίευση της επαναστατικής έρευνας του επιστήμονα για τις «τοξικές νανομορφές» που περιέχονται στο Ορός γονιδίου Covid της Pfizer-Biontech.

«Ο Δρ. Ο Gabriele Segalla, βιοχημικός ερευνητής, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής επιστήμονας της Multichem R&D Italy (Rozzano, MI), μελέτησε το εμβόλιο Pfizer-BioNTech Comirnaty κατά της νόσου COVID-19 από τοξικολογική άποψη. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου 2022 του ιταλικού περιοδικού «Disinfection» και στο τεύχος Ιανουαρίου 2023 του International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research. Η διεθνής έκδοση έχει διαπιστευθεί από την επιστημονική κοινότητα, δεδομένου ότι έχει λάβει την περίφημη «αξιολόγηση από ομοτίμους», δηλαδή έχει αξιολογηθεί και αξιολογηθεί από διεθνείς εμπειρογνώμονες ίσης επάρκειας. Στην ουσία είναι θέμα «επίσημης επιστήμης»».

«Η μελέτη του Δρ. Η Segalla ήταν το αντικείμενο κοινοβουλευτικής ερώτησης που κατατέθηκε στις 13/6/2022 από τη βουλευτή Sara Cunial. Η κυβέρνηση, υπό την προεδρία του Μάριο Ντράγκι, δεν έχει απαντήσει ποτέ σε αυτό το ερώτημα που τονίζει ο Mendola στο βιβλίο του.

ΕΝΑ «ΑΤΕΛΕΙΟ» ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ – ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

«Οι προηγούμενες παράγραφοι επεξηγούν με λίγα λόγια τα συμπεράσματα του Δρ. Segalla, για όλες τις λεπτομέρειες φυσικής, χημικής και βιολογικής φύσης, παραπέμπουμε στην ίδια τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο “Disinfection” και στο “International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research”. Όσον αφορά τις ανεπιθύμητες ενέργειες, με βάση την ανάλυση της σύνθεσης, η Segalla υπογραμμίζει μια «… επακόλουθη ετερογένεια ανεπιθύμητων ενεργειών (τυχαιοποίηση), δυνητικά μεταβλητή από παρτίδα σε παρτίδα, από φιαλίδιο σε φιαλίδιο, από εμβολιαστή σε εμβολιαστή, από εμβολιασμένο σε εμβολιασμένη, σε ένα είδος αναπόδραστη, ανεξέλεγκτη και ανεξέλεγκτη ρωσική ρουλέτα»».

Αυτό προσθέτει ο ποινικολόγος καθώς εμβαθύνει στη σημασία της έρευνας του Ιταλού βιοχημικού, που αναγνωρίζεται ως της υψηλότερης επιστημονικής αξίας και στις ΗΠΑ όπου δημοσιεύτηκε μετά από επικυρωτική αξιολόγηση από ομοτίμους.

«Αυτή η ανάλυση οδηγεί στην υπόθεση ότι το φάρμακο είναι «ασταθές, αναποτελεσματικό και ανασφαλές» και επομένως εμπίπτει στον ορισμό του «ατελούς ναρκωτικού», η χορήγηση του οποίου συνιστά έγκλημα τιμωρούμενο από άρθρα. 443 (εμπόριο ή χορήγηση ελαττωματικών φαρμάκων) και 445 (χορήγηση φαρμάκων με τρόπο επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία) του Ποινικού Κώδικα» σημειώνει ο ποινικολόγος αναφερόμενος στο βίντεο Το εμβόλιο της Πανδώρας του καθηγητή Σεγκάλλα.

«Η κυβέρνηση καθιέρωσε το υγειονομικό καθεστώς όπου ένα υπουργείο Υγείας, χωρίς επιστημονικά στοιχεία, επέβαλε σε όλες τις επαγγελματικές εντολές των γιατρών, μια ανακουφιστική θεραπεία της ταχυπιρίνας και της άγρυπνης αναμονής κρύβοντας και αρνούμενος τη χρήση αντιφλεγμονωδών που ήταν στην πραγματικότητα καθοριστικές!» .

Αυτό συνοψίζει ο Mendola, αναφερόμενος επίσης στην απέραντη ντροπή της αγνοημένης φροντίδας στο σπίτι, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο 500 καταγγελιών από τον αείμνηστο βιολόγο Φράνκο Τρίνκα και τους οπαδούς του πριν από τον μυστηριώδη θάνατό του από έναν υπερβολικά θανατηφόρο γονότυπο SARS-Cov-2. κυκλοφορεί στην Ιταλία μόνο η λιγότερο ισχυρή παραλλαγή Omicron.

Η ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

«Όσοι κατηγόρησαν την ασυνέπεια των υγειονομικών μέτρων που ελήφθησαν ή τόλμησαν να βγουν έξω από το πρωτόκολλο που επέβαλε το «καθεστώς» τέθηκαν σε αναστολή , όπως αρκετοί γιατροί που διώχθηκαν με πειθαρχικά μέτρα και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα καθώς δεν ήταν πλέον σε θέση να εργαστούν. Κάποιοι γιατροί, λαθραία και με απόλυτη εχεμύθεια περιέθαλψαν τους άρρωστους ακόμη και με απλή κατ’ οίκον φροντίδα χωρίς να αναφέρουν θύματα του ιού! (τιμή τους)».

Στη συνέχεια ο εγκληματολόγος αναλύει την καταστροφική οικονομική κατάσταση της χώρας.

«Οι γιατροί που πρότειναν δημόσια περίθαλψη στο σπίτι ή αμφισβήτησαν το πρωτόκολλο του καθεστώτος δέχθηκαν δημόσια επίθεση, παραβιάστηκαν από τα ΜΜΕ και τέθηκαν στο περιθώριο. Οι τομείς παραγωγής έχουν καταστραφεί για πάντα και χιλιάδες επιχειρήσεις και πολύ μικρές επιχειρήσεις έχουν κλείσει , προκαλώντας ανεργία και κοινωνική απόγνωση . Ένα μεγάλο μέρος της τουριστικής αλυσίδας έχει καταστραφεί, παραπλανήθηκε με γελοία μπόνους ή μπόνους που δεν έφτασαν ποτέ».

«Τα σχολεία, τα γραφεία και οι επιχειρήσεις έχουν κλείσει, βυθίζοντας τον πληθυσμό σε οικονομική ανασφάλεια. Εκβίασαν τους εργάτες, αν δεν εμβολιαστείτε θα σας απολύσω από δουλειά και μισθό! Υποχρέωσαν τους Ιταλούς να περπατούν με μάσκες, όποιος βρισκόταν χωρίς τιμωρούνταν με πρόστιμο ή κακομεταχείριση από την αστυνομία, (χιλιάδες βίντεο κυκλοφορούν στα διάφορα τσατ)».

ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

«Παραμένει ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: όσοι ΔΕΝ έχουν εμβολιαστεί όπως το λεγόμενο no-vax, έχουν μείνει όλοι ζωντανοί. Ήταν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ; Πού είναι οι κριτές; Μα πάνω απ’ όλα στο μέλλον ποιος θα εμπιστεύεται το κράτος; Οι μεταγενέστεροι θα κρίνουν!». είναι η τελευταία σκέψη του συγγραφέα ενός βιβλίου που πρέπει να διαβαστεί με μια κίνηση.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο τόσο στο Amazon όσο και στο eBay. 

Τουλάχιστον για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες πανδημίες από νέες παραλλαγές του Covid-19 κατά των οποίων ο παγκόσμιος αυτοκράτορας των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς έχει ήδη ετοιμάσει ένα νέο επικίνδυνο αντίδοτο σύμφωνα με το παγκόσμιο σχέδιο ανοσοποίησης που ξεκίνησε μαζί με τους Ροκφέλερ το 1999 στη Βίλα Serbelloni , στη λίμνη Κόμο, με την παρουσίαση της ΜΚΟ Gavi Alliance της οποίας αργότερα διευθυντής θα γινόταν ο σημερινός γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

Carlo Domenico Cristofori

 

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 2,652


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα