Αποκάλυψη: Πριν από την έναρξη της πανδημίας του Covid 19 είχαν προσχεδιάσει τον καθολικό εμβολιασμό – Είναι απάτη

17 Ιουνίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

“Αυτό που συνέβη με τα εμβόλια είναι έγκλημα κατά της ζωής μας, αν όχι το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών, του μαζικού εμβολιασμού του κόσμου εν μέσω μιας εξαιρετικά διαδεδομένης και εξελισσόμενης πανδημίας.

Υπάρχει μια ατζέντα για τα εμβόλια, στην οποία οι ελίτ θέλουν κάθε άτομο να συνεχίσει να εμβολιάζεται επ’ αόριστον.”

 

 

 

Αυτό που θέλουν ΟΙ ΕΛΙΤ, είναι Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕ 500.000.000 ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στην πραγματικότητα κάνετε έγχυση αγγελιοφόρου RNA που κωδικοποιεί την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, επομένως αυτό είναι Star Trek

Η χρήση των εμβολίων καθολικά στην παγκόσμια κοινωνία ήταν προσχεδιασμένη αναφέρουν οι συγγραφείς του νέου βιβλίου, «The Courage to Face COVID-19» των Dr. Peter McCullough και του συγγραφέα John Leake

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για το βιβλίο «The Courage to Face Covid-19: Preventing Hospitalization and Death while Battling the Bio-Pharmaceutical Complex», ο καρδιολόγος Dr. Peter McCullough και ο συγγραφέας John Leake ανακάλυψαν ότι ισχυρά lobbies σχεδίαζαν τον καθολικό εμβολιασμό πριν την εμφάνιση του Covid 19.

«Αυτό ήταν απολύτως σχεδιασμένο από την αρχή», είπε ο McCullough.
Το 2010, ο δημιουργός της Microsoft και δισεκατομμυριούχος Bill Gates ξεκίνησε να αναφέρεται στον μαζικό εμβολιασμό.
«Είναι ξεκάθαρο ότι το σύστημα ήταν κατάλληλα προετοιμασμένο για ένα εμβόλιο», είπε ο McCullough.

 

Ο ύποπτος ρόλος του Bill Gates

 

Ο McCullough αναφερόταν σε μια ανάρτηση του Bill Gates το 2010 στο Twitter, στην οποία ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έγραψε: «Decade of Vaccines – μια δέσμευση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 10 ετών για έρευνα, ανάπτυξη και παράδοση εμβολίων».

Το 2019 ο Gates είχε αναφέρει στο CNBC στο «Squawk Box» από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Davos της Ελβετίας, «αισθανόμαστε ότι έχει υπάρξει πάνω από 20 προς 1 απόδοση» στην επένδυση των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην ανάπτυξη εμβολίων.

Στη συνέντευξη με τον McCullough, ο Leake αμφισβήτησε τα εμβόλια για τον COVID , τα οποία αναπτύχθηκαν βιαστικά, διαφημίστηκαν ως ασφαλή και ως η μόνη λύση για την πανδημία, ενώ οι αποτελεσματικές εναλλακτικές και εκτός βασικού αφηγήματος θεραπείες δαιμονοποιήθηκαν.

«Αυτό που ανακαλύψαμε στην έρευνά μας και αυτό που χαρτογραφούμε στο βιβλίο μας είναι ότι αποκαλύπτουμε ότι τα εμβόλια είχαν σχεδιαστεί εκ των προτέρων», ανέφερε ο Leake.

O Gates ένας άνθρωπος της πληροφορικής, έδειξε μεγάλη εμμονή για τα εμβόλια ενώ δεν διαθέτει καμία επιστημονική γνώση ανέφερε ο Leake.

Ο Gates είναι επίσης ο ιδρυτής και το κύριο μέλος που συνεισφέρει στον Συνασπισμό για την Ετοιμότητα και Καινοτομία απέναντι στις Πανδημίες (CEPI), ο οποίος δημιουργήθηκε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Davos το 2017.
Στο επιχειρηματικό σχέδιο του οργανισμού, φαίνεται να επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στην ανάπτυξη εμβολίων, χωρίς αναφορά σε άλλες θεραπείες για ιογενείς επιδημίες, ανέφερε ο McCullough.

Ο Συνασπισμός CEPI λέει ότι συγκεντρώνει την υποστήριξη αρχηγών κυβερνήσεων, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φιλάνθρωπους για να «επιταχύνουν» την ανάπτυξη εμβολίων για να αποτρέψουν μελλοντικές «επιδημίες και πανδημίες» και να διασφαλίσουν ότι «όλοι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη» έχουν πρόσβαση σε αυτά τα εμβόλια.

Επιπλέον, μια από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες του Gates στη διάδοση των εμβολίων είναι το βιβλίο του, «Πώς να αποτρέψετε την επόμενη πανδημία».

Στο βιβλίο, ο Gates υποστηρίζει την ίδρυση ενός καλά χρηματοδοτούμενου παγκόσμιου οργανισμού που θα διοικείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών, δουλειά του οποίου θα ήταν να δρα κατά των πανδημιών.

Ο McCullough επισήμανε ότι αν και τα εμβόλια γενικά κάνουν πολύ λίγα για την πρόληψη ασθενειών από λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, εξακολουθούν να προωθούνται ως απάντηση στην πανδημία του Covid 19.

«Δεν υπάρχει ούτε ένα εμβόλιο στο χέρι που να μπορεί να δράσει αποτελεσματικά για μια αναπνευστική ασθένεια», είπε ο McCullough, προσθέτοντας ότι τα εμβόλια για τον COVID εισήχθησαν με το αφήγημα ότι «Είναι ασφαλή και είναι αποτελεσματικά, οπότε θα τα πάρετε».

 

Τα εμβόλια επιβλήθηκαν, ήταν βιολογική καταστροφή

 

Δεν διερωτάστε γιατί δεν έγινε καμία συζήτηση για την ασφάλεια των εμβολίων;

Γιατί δεν έγινε καμία συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων δεν δόθηκε καμία εγγύηση για επαναξιολόγηση των επιστημονικών δεδομένων, καμία μηνιαία αναθεώρηση της ασφάλειας.
Όσοι επιχείρησαν να μιλήσουν για τις παρενέργειες των εμβολίων στοχοποιήθηκαν.

Η ασφάλεια άρχισε να αμφισβητείται μετά τη δημοσίευση μιας επιστημονικής εργασίας στην Κίνα που επισήμαινε ότι υπήρχαν σοβαρά προβλήματα υγείας από το εμβόλιο σε άτομα με υποκείμενα προβλήματα υγείας, ανέφερε ο McCullough ο οποίος χαρακτήρισε αυτή την ευρεία χρήση των εμβολίων «βιολογική καταστροφή».

Επιπλέον, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να αποκρύψει πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σφραγίζοντας, για 55 χρόνια, τον «φάκελο της Pfizer», που είναι περίπου μισό εκατομμύριο σελίδες εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς τα βασικά ευρήματα στο ανάπτυξη και εφαρμογή των εμβολίων, δήλωσε ο McCullough.

Ο οργανισμός Public Health and Medical Professionals for Transparency μήνυσε τον FDA βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί ο φάκελος.

Στην απόφασή του, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman είπε ότι το αίτημα FOIA της ομάδας ήταν «υψίστης δημόσιας σημασίας» και διέταξε την έκδοση 55.000 σελίδων το μήνα από τον FDA.

Από αυτά τα έγγραφα της Pfizer, «μάθαμε ότι υπήρχαν 1.223 θάνατοι μέσα σε 90 ημέρες από την κυκλοφορία του προγράμματος Pfizer, παγκοσμίως.
Με βάση τους επιστημονικούς κανόνες, το πρότυπο είναι συνήθως 50 θάνατοι για κάποιο νέο προϊόν ευρέως χρησιμοποιούμενο, και μάλιστα σε αυτή την περίπτωση αποσύρεται από την αγορά», δήλωσε ο McCullough

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καταγράφει τους θανάτους στο Σύστημα Καταγραφής Ανεπιθύμητων Συμβάντων για τα Εμβόλια (VAERS).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο McCullough είπε ότι έχουν καταγραφεί 13.000 θάνατοι μετά τον εμβολιασμό για τον COVID.

«Αυτό είναι εκπληκτικό».

«Ποτέ δεν αφήσαμε στο παρελθόν, ένα προϊόν να λειτουργεί έτσι για τόσο χρονικό διάστημα χωρίς να επανεξετάσουμε την ασφάλεια, χωρίς να αξιολογήσουμε την ασφάλεια, χωρίς καν να αμφισβητήσουμε την ασφάλεια ειδικά όταν οι θάνατοι αυξάνονται».

Ο McCullough είπε ότι υπήρξε επίσης μια σειρά από μη θανατηφόρες αλλά σοβαρές παρενέργειες από τα τρία κύρια εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής βλάβης, των θρόμβων αίματος και της φλεγμονώδους νόσου.

 

Οι πολίτες στην αρχή φοβήθηκαν και δεν κατάλαβαν

 

«Αυτό που νομίζω ότι δεν κατάλαβαν οι πολίτες είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα τεχνολογία», ανέφερε ο Leake.
«Πρόκειται για τεχνολογίες γενετικής μεταφοράς.
Στην πραγματικότητα κάνετε έγχυση αγγελιοφόρου RNA που κωδικοποιεί την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, επομένως αυτό είναι Star Trek».

Ο εμβολιασμός δεν μειώνει τους θανάτους

Ο McCullough ανέφερε ότι είναι ψευδής ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία και τον θάνατο.

Τόνισε ότι δεν έχουν γίνει ενδελεχείς τυχαιοποιημένες δοκιμές με το δραστικό φάρμακο και το εικονικό φάρμακο που να δείχνουν μείωση της νοσηλείας και του θανάτου.
«Σε κανένα από τα εμβόλια δεν έχουν πραγματοποιηθεί κλινικές δοκιμές έναντι εικονικού φαρμάκου»
«Αυτό που συνέβη με την πάροδο του χρόνου ήταν μια ψευδής αφήγηση που αναπτύχθηκε από δεδομένα παρατήρησης».

Υπήρξαν πολλές «προκατειλημμένες αναλύσεις από ερευνητές και γιατρούς καθώς και από εκείνους στο βιοφαρμακευτικό συγκρότημα που έχουν επενδύσει στην προσπάθεια προώθησης των εμβολίων», ανέφερε ο McCullough.

Πρόσθεσε ότι οι αναλύσεις βασίζονται σε λανθασμένα και μεροληπτικά δεδομένα, τα οποία δεν παρακολουθούν τα εμβολιασμένα άτομα που μπαίνουν σε ένα νοσοκομείο.
Αντίθετα, όλοι όσοι εισέρχονται στο νοσοκομείο με λοίμωξη από COVID υπολογίζονται ως μη εμβολιασμένοι.

«Μπορώ να σας πω ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν λάβει έγκαιρα πρόσθετη θεραπεία, ένας καίριος παράγοντας για τη μείωση της νοσηλείας και του θανάτου», ανέφερε ο McCullough.

Πρόσθεσε ότι ο Gates και η Αντιπρόεδρος Kamala Harris ενώ είναι όλοι εμβολιασμένοι, έλαβαν επίσης Paxlovid, μια πρόσθετη θεραπεία για τον COVID-19.

Ο Leake είπε ότι η ίδια αυστηρότητα και τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στην έγκαιρη θεραπεία για τον COVID αγνοούνται εντελώς με τα νέα εμβόλια αγγελιαφόρου RNA.


«Ξαφνικά, η μεθοδολογία και η αυστηρότητα της εξακρίβωσης της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας πετάγονται στο καλάθι των αχρήστων με το εμβόλιο».

Ο McCullough τόνισε ότι η πανδημία θα μπορούσε να είχε τελειώσει γρήγορα εάν είχαν διατεθεί πόροι για την παροχή πρώιμων θεραπειών σε ασθενείς υψηλού κινδύνου με υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη, αλλά αντίθετα αυτές οι πρώιμες θεραπείες δαιμονοποιήθηκαν.

Ο McCullough ανέφερε επίσης τα μονοκλωνικά αντισώματα, μια άλλη ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία περιορίστηκε σκόπιμα ώστε να μην βλάψουν την προώθηση των εμβολίων.

Παρά το γεγονός ότι αυτές οι πρώιμες θεραπείες λειτουργούν καλά, αποσύρονται, και αντιθέτως τα εμβόλια, τα οποία δεν είναι αποδεδειγμένα ασφαλή ή αποτελεσματικά, προωθούνται διεθνώς… ως η λύση για την πανδημία, ανέφερε ο McCullough.

Οι Leake και McCullough περιέγραψαν αυτό που παρατήρησαν και τεκμηρίωσαν ως «μονολιθική λύση εμβολίου» για όλα τα προβλήματα δημόσιας υγείας.

Το Ίδρυμα Gates, το Ίδρυμα Ροκφέλερ και το Wellcome Trust, όλα αυτά τα παιδιά με πολλά χρήματα έχουν βάλει όλα τα κεφάλαια στα εμβόλια», τόνισε ο Leake.

Το βιβλίο τους τεκμηριώνει πώς άλλα εθνικά ιδρύματα, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, επωφελούνται από αυτά τα εμβόλια και από τη σχέση τους με πλούσιους φιλάνθρωπους.
«Στην πραγματικότητα είχαν μια συνάντηση στο μεγάλο σπίτι του Gates κοντά στο Σιάτλ το 2000.
Για 20 χρόνια, δούλευαν μαζί», είπε ο Leake.

Υπάρχει μια ατζέντα για τα εμβόλια, στην οποία οι ελίτ θέλουν κάθε άτομο να συνεχίσει να εμβολιάζεται επ’ αόριστον, τόνισε ο McCullough.
«Το έχουν επιτύχει και ταυτόχρονα υπάρχει σιωπή στα θέματα ασφάλειας», είπε ο McCullough.

Ο McCullough και ο Leake είπαν ότι θα ήθελαν να δουν όλες τις εντολές εμβολίων και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό να αρθούν και όλα τα εμβόλια COVID-19 να αποσυρθούν ώστε να αξιολογηθεί ενδελεχώς η ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Αυτό που συνέβη με τα εμβόλια είναι έγκλημα κατά της ζωής μας, αν όχι το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών, του μαζικού εμβολιασμού του κόσμου εν μέσω μιας εξαιρετικά διαδεδομένης και εξελισσόμενης πανδημίας».

 

Πηγή

Προβολές : 583


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα