Αποκάλυψη σοκ – Το εμβόλιο της Moderna προκάλεσε σκελετικές δυσπλασίες, κατά τη διάρκεια των δοκιμών

19 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Στα έγγραφα περιλαμβάνονται αποτελέσματα δοκιμών που δείχνουν ότι οι λήψεις mRNA της Moderna προκάλεσαν στατιστικά σημαντικές σκελετικές δυσπλασίες στους απογόνους των αρουραίων που έλαβαν τις δόσεις mRNA-1273 (Spikevax mRNA).

 

Κάθε μέρα και μια αποκάλυψη για ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ… αλλά υπάρχουν τόσοι ανεγκέφαλοι, που οι εμβολιασμοί συνεχίζονται…

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

O FDA δεν εντόπισε κάποιο πρόβλημα…

Έγγραφα της Moderna σχετικά με τη δοκιμή εμβολίου της για τον COVID σε ζώα, που ελήφθησαν μέσω αιτήματος του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας από το Judicial Watch, έδειξαν ότι ορισμένοι από τους απογόνους αρουραίων στους οποίους έγινε ένεση με εμβόλιο mRNA της Moderna ανέπτυξαν δυσπλασίες στα πλευρά.

Οι 700 σελίδες περιέχουν ένα μέρος του επίσημου πακέτου της Αίτησης Αδειοδότησης Βιολογικών Προϊόντων (BLA) που ο κατασκευαστής πρέπει να υποβάλει στον FDA για έγκριση.

Τα έγγραφα δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί, αλλά αναλύθηκαν από την πρώην φαρμακοβιομηχανία Alexandra Latypova και εξετάστηκαν από τους The Epoch Times.

Στα έγγραφα περιλαμβάνονται αποτελέσματα δοκιμών που δείχνουν ότι οι λήψεις mRNA της Moderna προκάλεσαν στατιστικά σημαντικές σκελετικές δυσπλασίες στους απογόνους των αρουραίων που έλαβαν τις δόσεις mRNA-1273 (Spikevax mRNA).

«Οι παραλλαγές που σχετίζονται με το mRNA-1273 στη σκελετική εξέταση περιελάμβαναν στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στον αριθμό των αρουραίων F1 με 1 ή περισσότερες κυματιστές νευρώσεις και 1 ή περισσότερα οζίδια πλευρών. Κυματιστές νευρώσεις εμφανίστηκαν σε 6 έμβρυα και 4 γέννες με επιπολασμό εμβρύου 4,03% και επιπολασμό γέννας 18,2%. Οζίδια πλευρών εμφανίστηκαν σε 5 από αυτά τα 6 έμβρυα», σύμφωνα με τα εσωτερικά έγγραφα της Moderna.

Το F1 αναφέρεται στους απογόνους αρουραίων και τα απορρίμματα υποδηλώνουν μια ομαδική γέννηση αρουραίων.

«Η μητρική τοξικότητα με τη μορφή κλινικών παρατηρήσεων παρατηρήθηκε για 5 ημέρες μετά την τελευταία δόση (Ημέρα κύησης 13), που συσχετίζεται με την πιο ευαίσθητη περίοδο για την ανάπτυξη των πλευρών σε αρουραίους (Ημέρες κύησης 14 έως 17)», αναφέρουν τα έγγραφα.

 

Πρόβλημα για 6 στους 149 πειραματόζωα

 

Με άλλα λόγια, 6 από τους περίπου 149 μωρούς αρουραίους είχαν κυματιστές πλευρές και 5 από αυτούς είχαν επίσης οζίδια στα πλευρά.

Σύμφωνα με την ανάλυση της Latypova, μελετήθηκαν μόνο θηλυκοί αρουραίοι (αρσενικοί αρουραίοι δεν υποβλήθηκαν σε θεραπεία με το εμβόλιο Moderna).

Τα θηλυκά έλαβαν ανθρώπινη δόση 100 mcg Spikevax mRNA, 28 και 14 ημέρες πριν από το ζευγάρωμα και τις ημέρες κύησης 1 και 13.
«Το 1/2 των αρουραίων υποβλήθηκε σε ευθανασία πριν από τον τοκετό για να εξεταστούν τα έμβρυα, οι υπόλοιποι ακολούθησαν 21 ημέρες μετά τον τοκετό», δήλωσε η Latypova, «Δεν παρέχονται αριθμοί για το μέγεθος της μελέτης».

Επιπλέον, δεν υπάρχει έκθεση μελέτης, αλλά μόνο η ίδια η ερμηνεία της Moderna για τα αποτελέσματα.

 

Η απόφαση του FDA

 

Παρά τα προαναφερθέντα εργαστηριακά αποτελέσματα, ο FDA εξέδωσε δήλωση στις 30 Ιανουαρίου λέγοντας ότι δεν υπήρχαν δυσμενείς επιπτώσεις στις μεταγεννητικές εξελίξεις.

«Στη μελέτη δεν παρατηρήθηκαν εμβρυϊκές δυσπλασίες ή παραλλαγές που σχετίζονται με το εμβόλιο και καμία αρνητική επίδραση στη μεταγεννητική ανάπτυξη», ανέφερε ο FDA στην ετικέτα για το εμβόλιο Spikevax της Moderna.

«Σε μια μελέτη αναπτυξιακής τοξικότητας, 0,2 mL ενός σκευάσματος εμβολίου που περιέχει mRNA τροποποιημένο με νουκλεοσίδιο (100 mcg) και άλλα συστατικά που περιλαμβάνονται σε μια εφάπαξ ανθρώπινη δόση SPIKEVAX 0,5 ml χορηγήθηκαν ενδοφλεβίως σε θηλυκούς αρουραίους σε τέσσερις περιπτώσεις: 28 και 14 ημέρες πριν από το ζευγάρωμα και τις ημέρες κύησης 1 και 13», αναφέρεται στη δημοσίευση του FDA.

 

To εμβόλιο της Pfizer

 

Τον Αύγουστο του 2021, ο Elsevier δημοσίευσε μια μελέτη με κριτές με τίτλο «Έλλειψη επιδράσεων στη γυναικεία γονιμότητα και στην προγεννητική και μεταγεννητική ανάπτυξη των απογόνων σε αρουραίους με BNT162b2, ένα εμβόλιο COVID-19 που βασίζεται σε mRNA». Το BNT162b2 είναι το εμβόλιο της Pfizer.

Όλοι οι συγγραφείς της δημοσίευσης εργάζονταν στην Pfizer, τη BioNTech ή τον Charles River, έναν εργολάβο της Pfizer.

Αυτή η δημοσίευση υποδηλώνει ότι υπήρχε «έλλειψη επιδράσεων» στη μεταγεννητική ανάπτυξη των απογόνων, αλλά η μελέτη δείχνει ότι υπήρξε αύξηση 295% (8,3 τοις εκατό σε σύγκριση με 2,1 τοις εκατό στην ομάδα ελέγχου) στις μη φυσιολογικές πλευρές σε εμβολιασμένους απογόνους αρουραίων. Μια τεράστια αύξηση σε αυτό που περιγράφεται ως «υπεράριθμος οσφυϊκός».

 

«Αυτή ήταν μια εξαιρετικά επικίνδυνη προειδοποίηση»

«Οι σκελετικές ανωμαλίες στα οστικά πλευρικά κλουβιά είναι απολύτως σημαντικές και αυξήθηκαν στατιστικά στους απογόνους αρουραίων της πειραματικής ομάδας σε σύγκριση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου», ο Τζέιμς Θορπ, MD με πιστοποίηση στη μαιευτική και γυναικολογία, καθώς και στην ιατρική της μητέρας και του εμβρύου. , είπε στους The Epoch Times αφού εξέτασε την ανάλυση της Latypova για το πακέτο BLA της Moderna.

«Στην κλινική μαιευτική και την μητρική-εμβρυϊκή ιατρική βλέπουμε παρόμοια ευρήματα σε σκελετικές ανωμαλίες πριν από τη γέννηση που είναι εξαιρετικά σοβαρές και συχνά θανατηφόρες.

Αυτό ήταν ένα εξαιρετικά επικίνδυνο προειδοποιητικό σήμα σε μελέτες αναπαραγωγικής τοξικολογίας και δεν δόθηκε ποτέ στο φως της δημοσιότητας για την προστασία των παγκόσμιων πολιτών μας.

Το CDC, η Pfizer, η Moderna και τα κορυφαία ιατρικά περιοδικά του ιατρικού βιομηχανικού συγκροτήματος είπαν ψέματα στο αμερικανικό κοινό και πρέπει να λογοδοτήσουν», είπε ο Thorp.

Ο Thorp ανέλυσε και επαλήθευσε πρόσφατα τα πιο πρόσφατα δεδομένα του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) που σχετίζονται με τα εμβόλια για τον COVID-19 και τα συνέκρινε με τα εμβόλια κατά της γρίπης, εντοπίζοντας πολυάριθμες ανωμαλίες.

Ο ιστότοπος του CDC συνιστά τα εμβόλια κατά του COVID κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προκειμένου να «αποτρέψουν σοβαρές ασθένειες και θάνατο σε έγκυες γυναίκες».

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων «συνιστά επίσης ανεπιφύλακτα να εμβολιάζονται τα έγκυα άτομα κατά του COVID-19», προσθέτοντας ότι ο πλήρης εμβολιασμός των εγκύων θα πρέπει να είναι «προτεραιότητα».

Η Moderna, η Pfizer, το CDC και η FDA δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.

 

Πηγή

Προβολές : 252


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα