Αποκάλυψη στο κρεβάτι του θανάτου: Έτσι έγινε η ψεύτικη προσγείωση στο φεγγάρι το 1969

Αποκάλυψη στο κρεβάτι του θανάτου: Έτσι έγινε η ψεύτικη προσγείωση στο φεγγάρι το 1969

21 Σεπτεμβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,148
Μοίρασέ το

 

Και να θυμάστε, είμαστε μέρος ενός πολύ σημαντικού ιστορικού γεγονότος αυτή τη στιγμή. 

Έχουμε τη δυνατότητα να σπάσουμε τις αλυσίδες του παρελθόντος. Ο έλεγχος, ο διχασμός, το μίσος και ο διαχωρισμός, πρέπει να εξαφανιστούν. 

Κυριολεκτικά γεννάμε έναν νέο κόσμο. Γι’ αυτό η “συσκευή ελέγχου” του συστήματος φοβάται τόσο πολύ. 

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να το σταματήσουν έτσι εύκολα. Όσο περισσότερο λένε ψέματα, όσο περισσότερο εξαπατούν, τόσο περισσότερο εκτίθενται. 

Αυτό οδηγεί όλο και περισσότερο την ανθρωπότητα σε μια πνευματική ανέλιξη.

Άντρας εξομολογείται στο κρεβάτι του θανάτου: Έτσι έγινε η ψεύτικη προσγείωση στο φεγγάρι το 1969

Ένας άνδρας από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ ονόματι Gene Gomar, έκανε μια σειρά από εκπληκτικές εξομολογήσεις από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο και του είπαν ότι έχει μερικούς μήνες ζωής. 

Ισχυρίστηκε ότι η προσγείωση στο φεγγάρι ήταν πλαστή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και το βίντεο γυρίστηκε σε μια στρατιωτική βάση με άμμο και σκόνη τσιμέντου.

Σύμφωνα με τον Gomar, ο πατέρας του ήταν ένας στρατιωτικός αστυνομικός που βρισκόταν στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας την μέρα που στήθηκε, ενεπλάκη στη μαζική εξαπάτηση που κορόιδεψε τον κόσμο, θέτοντας τα θεμέλια για μια ψύχωση μαζικών σχηματισμών υπό την αιγίδα της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η οποία συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια των δεκαετιών που πέρασαν μέχρι και σήμερα.

Την ομολογία αυτή την είχε κάνει και ίδιος ο πατέρας του πριν πεθάνει κινηματογράφησε το 2002 η οποία καταστράφηκε σε μια πυρκαγιά «άγνωστης προέλευσης», οπότε ο Gomar αποφάσισε να την ξαναδημιουργήσει και να μοιραστεί την ιστορία του στον κόσμο.

Στην εξομολόγηση του, ο Gomar, γεννημένος ως Eugene Reuben Akers, λέει ότι δεν το κάνει για φήμη ή χρήματα, γιατί έδωσε την εντολή το βίντεο να μην κυκλοφορήσει παρά μόνο μετά το θάνατό του.

Ο Gomar πέθανε στις 13 Φεβρουαρίου 2022, οπότε τώρα μπορούμε να δούμε και να μοιραστούμε την ομολογία του.

Άρχισε να διαρρέει η αλήθεια για τις προσγειώσεις στο φεγγάρι;

Τους τελευταίους 12 μήνες, η NASA προχώρησε σε μια σειρά αποκαλύψεων που “έκοψαν” την επίσημη αφήγηση σε κομμάτια.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης μόλις και μετά βίας ανέφεραν αυτές τις αποκαλύψεις, επομένως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι σοφότεροι για όσα παραδέχτηκε η NASA.

Η αλήθεια του θέματος είναι ότι η NASA έχει σχεδόν επιβεβαιώσει ότι οι προσγειώσεις ήταν ψεύτικες, και οποιοσδήποτε εργάζεται στη διαστημική βιομηχανία ή έχει γνώσεις σχετικά με την πυραυλική επιστήμη έχει αποδεχτεί αθόρυβα ότι το όλο θέμα ήταν μια παρωδία. Και τώρα συνεχίζουν να πιέζουν και να καθυστερούν το πρόγραμμα Άρτεμις.

 

Γιατί λοιπόν κανείς δεν μιλάει για αυτό;

 

Κυριολεκτικά δεν πήγαμε στο φεγγάρι το 1969 και, μέχρι σήμερα, κανένας άνθρωπος -Αμερικάνος, Ρώσος, Κινέζος ή αρχαίος Αιγύπτιος- δεν έχει περάσει από την κάτω γήινη τροχιά που είναι περίπου 1000 μίλια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ψεύτικες προσγειώσεις σε φεγγάρι, δείτε αυτό το βίντεο: https://youtu.be/sK8tZS5XAHU

Όταν περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιήσουν ότι απλά δεν ξέρουμε πώς να φτάσουμε στο φεγγάρι, θα ακολουθήσει μια αστρονομική αναγέννηση που βασίζεται σε εμπειρικά στοιχεία και όχι σε ψέματα της NASA.

Και να θυμάστε, είμαστε μέρος ενός πολύ σημαντικού ιστορικού γεγονότος αυτή τη στιγμή. Έχουμε τη δυνατότητα να σπάσουμε τις αλυσίδες του παρελθόντος. 

Ο έλεγχος, ο διχασμός, το μίσος και ο διαχωρισμός, πρέπει να εξαφανιστούν. 

Κυριολεκτικά γεννάμε έναν νέο κόσμο.

Γι’ αυτό η “συσκευή ελέγχου” του συστήματος φοβάται τόσο πολύ. 

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να το σταματήσουν έτσι εύκολα. 

Όσο περισσότερο λένε ψέματα, όσο περισσότερο εξαπατούν, τόσο περισσότερο εκτίθενται. 

Αυτό οδηγεί όλο και περισσότερο την ανθρωπότητα σε μια πνευματική ανέλιξη.

 

Πηγή

Προβολές : 1,148


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα