Αποκάλυψη συμβούλων Ερντογάν: “Θέμα χρόνου η επίθεση στην Ελλάδα. Μας συμφέρει διάσπαση του ΝΑΤΟ”

Αποκάλυψη συμβούλων Ερντογάν: “Θέμα χρόνου η επίθεση στην Ελλάδα. Μας συμφέρει διάσπαση του ΝΑΤΟ”

17 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:230
Μοίρασέ το

 

Άλλαξαν τις ονομασίες των ελληνικών νησιών!

Όπως θα διαπιστώσετε και στον χάρτη που ακολουθεί, οι Τουρκαλάδες έχουν βάλει στόχο ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ…

Και πίσω από την Τουρκία, το ΙΣΡΑΗΛ, το ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ των ΗΠΑ  ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ…

Κι άντε να δούμε ποιοί θα πάνε να πολεμήσουν για την Πατρίδα… μήπως οι μπολιασμένοι οπλίτες και στρατιωτικοί;

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Την παρακάτω φωτογραφία, μην την θεωρήσετε χιουμοριστική.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Σύμβουλοι του Ερντογάν μιλούν με απαξιωτικά λόγια για τους Αμερικανούς και αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πως πλέον τους “συμφέρει διάσπαση του ΝΑΤΟ” καθώς δεν υφίσταται πραγματικός κίνδυνος για την χώρα τους από την Ρωσία.

Επιπλέον τονίζουν πως αυτή η διάσπαση δεν θα αργήσει να έρθει και τότε θα είναι η καλύτερη στιγμή για επίθεση στην Ελλάδα και υφαρπαγή των νησιών.

Τούρκοι δημοσιογράφοι, σύμβουλοι του Ερντογάν και αναλυτές στα τουρκικά τηλέ-παράθυρα, μιλούν ευθέως για στρατιωτική εισβολή στα ελληνικά νησιά.

Η ιδανική χρονική στιγμή έρχεται με διάσπαση του ΝΑΤΟ

Ο τούρκος στρατηγικός αναλυτής Αμπντουλάχ Τσιφτσί περιγράφει στο CNN Türk, τηλεοπτικός σταθμός μεγάλης τηλεθέασης, το πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά….

Λέει, μεταξύ άλλων, ότι «λόγω της Κίνας η αποσύνθεση εντός της ΕΕ με κάποιο τρόπο θα μεγαλώσει. Τα συμφέροντα θα ξεχωρίσουν».

Και εξηγεί πως «Εντός της ΕΕ υπάρχουν προβλήματα σχετικά με την Πολωνία και την Ουγγαρία. Το ΝΑΤΟ ενδεχομένως θα αρχίσει να αμφισβητείται».

Κρίνει λοιπόν πως τότε θα είναι η ιδανική χρονική στιγμή για περάσει στην αντεπίθεσή της η Τουρκία:

«Τότε πιστεύω πως η Τουρκία θα είναι σε θέση να κάνει την επέμβαση που επιθυμεί στα νησιά. Και όχι τώρα.

Τώρα η Τουρκία δίνει τον αγώνα στο διπλωματικό πεδίο, αλλά πιστεύω πως στο μέλλον θα έχει αυτήν την δυνατότητα» (χρονικό σημείο 7:58-8:24):

 

 

Πηγή

Προβολές : 230


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα