Αποκάλυψη – Oι Nαζιστικές Ρίζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Αποκάλυψη – Oι Nαζιστικές Ρίζες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

2 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:310
Μοίρασέ το

 

Η φαρμακευτική αυτοκρατορία ήταν και είναι μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι φαρμακευτικές εταιρείες ασκούν τέτοια δύναμη. Δεν εμπλέκονται μόνο στον έλεγχο του ιατρικού καρτέλ- είναι πολιτικοί σχεδιαστές.

Αυτός είναι ο τρόπος και ο λόγος για τον οποίο η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) ταιριάζει τόσο στενά με αυτό που χαλαρά αναφέρεται ως Νέα Τάξη Πραγμάτων.

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Jon Rappoport | Διαβάστε το εδώ

 

Πρόκειται για ενημέρωση πληροφοριών. Εδώ παρουσιάζω τα γυμνά οστά αυτού που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας… αν το βλέπαμε.

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένας βιομηχανικός όμιλος στη ναζιστική Γερμανία που ονομαζόταν IG Farben. Ήταν το μεγαλύτερο χημικό/φαρμακευτικό χταπόδι στον κόσμο. Κατείχε εταιρείες και είχε ευνοϊκές επιχειρηματικές συμφωνίες με εταιρείες από την Αγγλία μέχρι την Κεντρική Αμερική και την Ιαπωνία.

Ο συγγραφέας του βιβλίου The Devil’s Chemists, Josiah DuBois, ταξίδεψε στη Γουατεμάλα, σε μια αποστολή διερεύνησης γεγονότων, τις πρώτες ημέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και επέστρεψε με το σχόλιο ότι, απ’ όσο μπορούσε να πει, η Γουατεμάλα ήταν “μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της Farben”.

Η φαρμακευτική αυτοκρατορία ήταν και είναι μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι φαρμακευτικές εταιρείες ασκούν τέτοια δύναμη. Δεν εμπλέκονται μόνο στον έλεγχο του ιατρικού καρτέλ- είναι πολιτικοί σχεδιαστές.

Αυτός είναι ο τρόπος και ο λόγος για τον οποίο η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία (Big Pharma) ταιριάζει τόσο στενά με αυτό που χαλαρά αναφέρεται ως Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο στόχος της εγγραφής κάθε ανθρώπου σε ένα σύστημα διάγνωσης ασθενειών και θεραπείας με τοξικά φάρμακα από την κούνια μέχρι τον τάφο έχει έναν ευρύτερο σκοπό: να εξουθενώσει, να αποδυναμώσει τους πληθυσμούς.

Αυτός είναι ένας πολιτικός στόχος. Διευκολύνει τον έλεγχο.

Οι κύριες εταιρείες που αποτελούσαν συστατικά της IG Farben, κατά την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ήταν η Bayer, η BASF και η Hoechst. Ήταν εταιρείες χημικών και φαρμάκων. Οι Farben έβαλαν τον Χίτλερ στην κορυφή της Γερμανίας ως αρχηγό του κράτους και ο πόλεμος σχεδιάστηκε για να οδηγήσει σε μια ενωμένη Ευρώπη, στην οποία θα κυριαρχούσε ο σύνδεσμος Farben.

Η απώλεια του πολέμου δεν εκτροχίασε αυτό το σχέδιο. Μετατοπίστηκε σε ένα οικονομικό σχέδιο, το οποίο έγινε, τελικά, η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν ο Walter Hallstein, ο ναζιστής δικηγόρος που, κατά τη διάρκεια του πολέμου, είχε αναλάβει τον μεταπολεμικό νομικό σχεδιασμό της νέας Ευρώπης.

Όπως αναφέρει το Ίδρυμα Rath: Το 1939, στα πρόθυρα του πολέμου, ο Hallstein είχε δηλώσει: “Η δημιουργία του Νέου Δικαίου [των Ναζί] είναι ΜΟΝΟ καθήκον των νομοθέτων”!

Το 1957, με τη φήμη του εξυγιανμένη, ο Hallstein είπε τα λόγια αυτά με τον εξής τρόπο: “Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει πλήρη και απεριόριστη εξουσία για όλες τις αποφάσεις που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική αυτής της ευρωπαϊκής κοινότητας”.

Μεταπολεμικά, η IG Farben διασπάστηκε σε ξεχωριστές εταιρείες, αλλά οι εταιρείες αυτές (Bayer, Hoechst και BASF) επανήλθαν δυναμικά, επιτυγχάνοντας νέα υψηλά κέρδη.

Σας παραπέμπω στο εκρηκτικό βιβλίο “Οι ναζιστικές ρίζες της ΕΕ των Βρυξελλών” των Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Dr. Matthias Rath και August Kowalczyk. Μπορείτε επίσης να το διαβάσετε στο relay-of-life.com. Πρόκειται για ένα μαχαίρι στην καρδιά της ΕΕ.

Στο Ίδρυμα Rath μπορείτε επίσης να διαβάσετε το κλασικό βιβλίο του Joseph Borkin, “Το έγκλημα και η τιμωρία της IG Farben“.

Το 1992, ήμουν βαθιά αφοσιωμένος στην έρευνα για τις συγκεκριμένες καταστροφικές συνέπειες των ιατρικών φαρμάκων. Τελικά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, στα υψηλότερα επίπεδα εξουσίας, τα φάρμακα αυτά δεν ήταν καταστροφικά κατά λάθος. Είχαν σκοπό να προκαλέσουν βλάβη. Επρόκειτο για συγκεκαλυμμένο χημικό πόλεμο εναντίον του πληθυσμού του πλανήτη. Η σύνδεση Rockefeller-Standard Oil-Farben ήταν ένα πρωταρχικό κομμάτι του παζλ.

Ήταν, φυσικά, η δύναμη του Rockefeller (και του Carnegie) που είχε επιβάλει τη γέννηση της φαρμακευτικής ιατρικής στην Αμερική, με τη δημοσίευση της Έκθεσης Flexner του 1910. Η Έκθεση χρησιμοποιήθηκε για να αφορίσει και να περιθωριοποιήσει τη Χειροπρακτική, την Ομοιοπαθητική, τη Νατουροπαθητική και άλλες μορφές παραδοσιακής φυσικής πρακτικής, υπέρ αυτού που θα γινόταν ο σύγχρονος κολοσσός της φαρμακευτικής θεραπείας.

Σε ένα άρθρο για τον FDA, “Medical Murder in the Matrix,”  επισημαίνω το γεγονός ότι αυτή η ομοσπονδιακή υπηρεσία έχει επιτρέψει τουλάχιστον 100.000 θανάτους Αμερικανών, ετησίως, από τις άμεσες επιπτώσεις των φαρμάκων που ο ίδιος, ο FDA, έχει πιστοποιήσει ως ασφαλή. (Βλέπε, για παράδειγμα, JAMA, 26 Ιουλίου 2000, ‘Is US Health Really the Best in the World,’ , Dr. Barbara Starfield).

Ο FDA γνωρίζει αυτά τα νούμερα θανάτων. Τα “ακούσια” και “τυχαία” δεν μπορούν πλέον να εφαρμοστούν σε αυτό το συνεχιζόμενο ολοκαύτωμα.

Η ίδια η φαρμακευτική βιομηχανία γνωρίζει επίσης αυτά τα στοιχεία θανάτου.

Για να κατανοήσουμε τις διαστάσεις και την ιστορία του συνεχιζόμενου χημικού πολέμου κατά του πληθυσμού, με τη μορφή ιατρικών φαρμάκων (και φυσικά φυτοφαρμάκων), πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το αρχικό χταπόδι, την IG Farben.

Ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν τελείωσε ποτέ. Απλώς άλλαξε τις στρατηγικές του.

Σε κάθε φασιστικό σύστημα, ο κύριος όγκος των ανθρώπων που εργάζονται μέσα στο σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων, αρνούνται να πιστέψουν τις αποδείξεις για το τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους. Επιμένουν ότι κάνουν καλό. Πιστεύουν ότι βρίσκονται στη σωστή πλευρά. Βλέπουν τον μεγαλύτερο έλεγχο από πάνω προς τα κάτω ως αναγκαίο και σωστό. Προβάλλουν “λογικές” εξηγήσεις για τη βλάβη και το θάνατο που προκαλούνται.

Ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Το πεδίο της μάχης έχει αλλάξει και τα μέσα είναι πολύ πιο έξυπνα.

Ο Sun Tzu έγραψε: “Επομένως, το να πολεμάς και να κατακτάς σε όλες τις μάχες σου δεν είναι η ύψιστη τελειότητα- η ύψιστη τελειότητα συνίσταται στο να σπάσεις την αντίσταση του εχθρού χωρίς να πολεμάς… Η καλύτερη νίκη είναι όταν ο αντίπαλος παραδίδεται με τη θέλησή του πριν υπάρξουν πραγματικές εχθροπραξίες… Είναι καλύτερο να νικάς χωρίς να πολεμάς”.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει: αόρατος πόλεμος.


Δικτυογραφία :

Exposed: the Nazi roots of the European Union | The Liberty Beacon

Exposed: the Nazi roots of the European Union

 

Πηγή  https://apollodoros.substack.com/p/o-n

Προβολές : 310


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα