(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ)  Εβραίοι διανοούμενοι καλούν τους ομοφυλόφιλους να κάνουν σεξουαλικές πράξεις μπροστά στα παιδιά!!!

(ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ) Εβραίοι διανοούμενοι καλούν τους ομοφυλόφιλους να κάνουν σεξουαλικές πράξεις μπροστά στα παιδιά!!!

7 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:866
Μοίρασέ το

 

Ο Joseph J. Fischel, ένας Εβραίος queer θεωρητικός στο Yale, δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο στο Boston Review υποστηρίζοντας ότι η εκτέλεση διεστραμμένων ομοφυλοφιλικών πράξεων μπροστά στα παιδιά είναι σημαντική επειδή τα διδάσκει να απορρίπτουν τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ομοφοβία.

Όταν γράφω πως αυτή η φάρα είναι ότι πιο διεφθαρμένο, ότι πιο διεστραμμένο, ότι πιο σατανικό, ελπίζω να γίνεται αντιληπτό, γιατί επιβάλεται ο πλήρης αφανισμός τους…
Όταν και το τελευταίο εβραιοσιωνιστικό κατακάθι αφανιστεί και πάψει να μολύνει με την Λαζάρειο Λέπρα του την ανθρωπότητα, τότε πολλά θ’ αλλάξουν και οι άνθρωποι θα βρουν τον δρομο της Αλήθειας, της Αγάπης και του αυτοσεβασμού…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ένα κουμπί είναι βρε Θεέ… πάτησέ το το γαμημένο να τελειώνουμε…
Απάλλαξε το Δημιούργημά Σου απ’ αυτή την εωσφορική φάρα…

Του Έρικ Στράικερ

Οι κορυφαίοι διανοούμενοι «LGBT» ανταποκρίνονται στα αιτήματα του κοινού να σταματήσουν να κάνουν δημόσιες σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε μικρά παιδιά στις παρελάσεις «Pride» διπλασιάζοντας. 

Ο Joseph J. Fischel, ένας Εβραίος queer θεωρητικός στο Yale, δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο στο  Boston Review  υποστηρίζοντας ότι η εκτέλεση διεστραμμένων ομοφυλοφιλικών πράξεων μπροστά στα παιδιά είναι σημαντική επειδή τα διδάσκει να απορρίπτουν τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ομοφοβία, καθώς και να τα εισάγουν σε οπτικά ερεθίσματα. ελπίζει ότι θα προκύψουν.

Στο  δοκίμιο , απορρίπτει τις ανησυχίες ότι η εκτέλεση σεξουαλικών πράξεων μπροστά σε παιδιά που φέρονται στο «Pride» από τους ομοφυλόφιλους γονείς τους είναι λάθος επειδή δεν μπορούν να «συναινέσουν». Σύμφωνα με τον Fischel, αυτή η προοπτική είναι «ρατσιστική» και «κακή για τα παιδιά».

Αναφέρεται  σε γραπτάτης τρανσέξουαλ μπλε επιταγής Julia Serrano, η οποία δηλώνει ότι οι άνθρωποι που φορούν βέρες και εκφράζουν δημόσια δεξιές πολιτικές πεποιθήσεις παραβιάζουν  τη  συγκατάθεσή της, και έτσι κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαιτήσει την απαγόρευση του «κέντρου» και του δημόσιου σοδομισμού στις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων. .

Για να οικοδομήσει το επιχείρημά του από νομική σκοπιά, ο Fischel στηρίζεται στους Brenda Cossman, Stuart Green, Richard Posner και Joel Feinberg – όλοι τους Εβραίοι ακαδημαϊκοί νομικοί θεωρητικοί – που υποστηρίζουν ότι οι δημόσιες σεξουαλικές πράξεις μπροστά σε ανυποψίαστους ανθρώπους δεν είναι πιο προσβλητικές από ρατσιστικές ή «προσβλητικός» πολιτικός λόγος και ότι η διάκριση μεταξύ ιδιωτικής και δημόσιας συμπεριφοράς είναι αυθαίρετη, ετεροτυπική και πρέπει να καταργηθεί.

Προστατεύοντας τα παιδιά τους από εκδηλώσεις ομοφυλοφιλικών σεξουαλικών πράξεων, οι γονείς απλώς προβάλλουν τις δικές τους πουριτανικές παρορμήσεις στα παιδιά τους, υποστηρίζει ο Fischel:

Όταν οι γονείς ή τα άτομα που κάνουν κοιλιακούς γονείς αντιτίθενται στη δημόσια απρέπεια στο Pride με το σκεπτικό ότι μπορεί να αναστατώσει τα παιδιά, είναι πιο πιθανό να συμβαίνει το αντίθετο: μπορεί να αρέσει στα παιδιά τους και αυτό ενοχλεί τους γονείς, όχι τα παιδιά. Ποια είναι η πιθανή ζημιά εάν ένα παιδί συμβεί σε έναν άντρα που φοράει λουρί στο στήθος ή δει τα μάγουλα του πισνού ενός ενήλικα ή ακόμα και τα γεννητικά όργανα ή το στήθος ενός ενήλικα; Αυτά τα παιδιά θα αισθάνονται απαραίτητα ότι παραβιάζονται ή μπορεί και οι ενήλικες να αισθάνονται ότι παραβιάζονται για λογαριασμό τους; Μήπως το παιδί είναι εξίσου πιθανό να ανταποκριθεί με περιέργεια;

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το να σοκάρεις τα παιδιά σε οποιαδήποτε ηλικία, δείχνοντάς τους σκόπιμα γκροτέσκες σεξουαλικές πράξεις, μπορεί να αμφισβητήσει την «ετεροκανονική» προεπιλογή τους, καθώς και να τα κάνει «περίεργα» και να τα κάνει να «αρέσουν».

Ο Φίσελ εκφράζει σύγχυση σχετικά με τους λευκούς φιλελεύθερους που παρευρίσκονται σε παρελάσεις «υπερηφάνειας» με τις οικογένειές τους, επειδή είναι της μόδας να θέλουν να απολυμάνουν τις αποκλίνουσες πράξεις που γίνονται.

Κάνει παραλληλισμούς με την έρευνα που διεξήχθη από τον πρόσφατα αποθανόντα Εβραίο συγγραφέα «μελετών φύλου» Lauren Berlant σχετικά με την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου ενός ανέκδοτου για μια παράσταση σε ένα γκέι μπαρ όπου ένας άντρας ταΐζει με δύναμη έναν πολύ νεότερο άνδρα μέχρι να κάνει επανειλημμένα εμετό.

Σύμφωνα με τον Fischel, οι άσεμνες επιδείξεις μη αναπαραγωγικού σεξ στο κοινό είναι ριζοσπαστικές πράξεις που πρέπει να αναμένονται και να ενθαρρύνονται σε εκδηλώσεις ομοφυλοφίλων.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η  Εθνική Δικαιοσύνη  έγραψε ένα άρθρο προειδοποιώντας ότι η  εβραϊκή κοινότητα προετοιμάζει μια ώθησηγια την ομαλοποίηση της παιδεραστίας.

Σύμφωνα με πολλούς ομοφυλόφιλους και Εβραίους διανοούμενους, η έκθεση μικρών παιδιών στο σεξ και η εμπλοκή τους σε αυτό είναι η κορυφή του αντιφασιστικού ακτιβισμού και το απόλυτο χτύπημα στην «αυταρχική» προσωπικότητα που οι Εβραίοι πιστεύουν ότι οδήγησε στα λαϊκιστικά κινήματα που οδήγησαν σε φιγούρες όπως Χίτλερ και Μουσολίνι.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το  Western Journal,  πολλά μέλη της Ομοφυλοφιλικής Χορωδίας του Σαν Φρανσίσκο πίσω από το πρόσφατο αμφιλεγόμενο βίντεο «Ερχόμαστε για τα παιδιά σας»  είναι καταδικασμένοι παιδεραστές .

Τα  κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης  απάντησαν στην οργή για τους παιδόφιλους που τραγουδούν τραγούδια για να έρθουν για τα παιδιά των ανθρώπων, αναφέροντας τους επικριτές ως φανατικούς και ισχυριζόμενους ότι είναι θύματα απειλών.

Δεν φαίνεται να υπάρχει αξιόπιστος αντίπαλος της «queer» δομής εξουσίας, η οποία υποστηρίζεται από τη Wall Street και έχει διεισδύσει σε μεγάλο βαθμό στην κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και τον ακαδημαϊκό κόσμο.

Και τα δύο κόμματα πανηγυρίζουν τώρα την ομοφυλοφιλική και αποκλίνουσα συμπεριφορά, παρόλο που τα μπλοκ των φυλετικών μειονοτήτων στο Δημοκρατικό Κόμμα και η αγροτική λευκή χριστιανική βάση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος δεν εγκρίνουν γενικά.

Πρόσφατα, η τρανσέξουαλ ακτιβίστρια  Caitlyn Jenner , η οποία έχει ξεκινήσει μια καταδικασμένη προσπάθεια για να γίνει Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ήταν πρωτοπόρος στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC).

Το ότι οι ομοφυλόφιλοι υψηλού προφίλ δεν αισθάνονται πλέον την ανάγκη να κρύψουν τις αληθινές τους φιλοδοξίες αποκαλύπτει ότι οι κανονικοί άνθρωποι στην Αμερική αναμένεται να τραβήξουν ξανά την πρώτη γραμμή πίσω στον αγώνα για να αντισταθούν σε ακραίες μορφές σεξουαλικής εξαχρείωσης.

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 866


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα