Αποκαλυπτικά βίντεο γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος.  Πρέπει να δείτε πως σκάνε οι τρυπημένοι ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ  μέσα από το ΤΙΠΟΤΑ.

Αποκαλυπτικά βίντεο γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος. Πρέπει να δείτε πως σκάνε οι τρυπημένοι ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ  μέσα από το ΤΙΠΟΤΑ.

17 Οκτωβρίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,719
Μοίρασέ το

 

Αποκαλυπτικά βίντεο γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος

Νομίζω πως ακόμα είμαστε στην αρχή… δεν έχουμε δει τίποτα…
Δύο δισεκατομμύρια εμβολιάστηκαν… βάλτε κι αυτούς που κόλλησαν, ερχόμενοι σε σεξουαλική επαφή με τους εμβολιασμένους… προσθέστε και τα βρέφη που πεθαίνουν συνεχώς από τις εμβολιασμένες μητέρες τους…
Φανταστείτε εμβολιασμένους, να οδηγούν το αυτοκίνητό τους… εμβολιασμένους να οδηγούν αεροπλάνα, τραίνα…
Σε δυο τρία χρόνια, δεν θα προλαβαίνουμε τους νεκρούς…
Λυπάμαι… ας πρόσεχαν…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θέλω να δω “ακαταδίωκτους”, γιατρούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστές, ρασοφόρους, να ψοφάνε σωρηδόν…
Κι αν δεν ψοφάνε, να τους τινάζουν τα μυαλά στον αέρα, οι συγγενείς των θυμάτων…

ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟΙ(;) – αποκαλυπτικά βίντεο γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος  

Στα επόμενα βίντεο πρέπει να δείτε πως σκάνε οι τρυπημένοι ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ  μέσα από το ΤΙΠΟΤΑ. Δεν προλαβαίνουν καν να καθίσουν, να πιαστούν ή να αφήσουν τον εαυτό τους να πέσει σιγά σιγά, αλλά πέφτουν ανάσκελα ή μπρούμυτα… μπαμ και κάτω.

Παρατηρήστε πώς οι νεαροί άντρες σε αυτά τα πρώτα βίντεο, πριν σωριαστούν (ο ένας πέφτει κάτω από ένα τρένο που πλησιάζει), γυρίζουν όλοι αργά το κεφάλι τους και μετά αρχίζουν να περιστρέφονται, με τα χέρια σηκωμένα παράξενα, σαν να έχουν παραισθήσεις ότι ΚΑΤΙ να υπάρχει γύρω τους :

Αυτός πέφτει ξαφνικά από την σκάλα κόκκαλο, έχει κάποιους σπασμούς και τραβήγματα των μυών σαν κατι να έχει μπει μέσα του και να τον “ρουφάει”…

 

Αυτός εδώ πέφτει κάτω ενω ήταν μια χαρά σε σταθμό, δείτε τα χέρια και πόδια του πως κοκκάλωσαν, σηκωμένα επάνω σαν κάτι να είναι γύρω του ή μέσα του και τον ρούφηξε ακαριαία

Είστε έτοιμοι να δείτε κάτι παρόμοιο σε κάποιο σούπερ μάρκετ;
Η κάμερα καταγράφει τον ακαριαίο θάνατο της γυναίκας ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ μέσα απο το τίποτα…το σώμα της δείχνει ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, κοκκαλώνει από το τίποτα, ίδιες συσπάσεις μυών με τα πόδια και χέρια στον αέρα…κάτι σαν ηλεκτροσόκ την χτυπάει ή μπαίνει μέσα της

Ο νεαρός στο επόμενο βίντεο πιο κάτω φαίνεται φοβισμένος όταν ακούει πίσω του κάτι, γυρνάει το κεφάλι και άμεσα κοκκαλώνει από ενέργεια γύρω του; Το σώμα του έχει τα ίδια συμπτώματα με τους άλλους στα βίντεο.

 Ο πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στο Κάιρο πέφτει νεκρός.

 

Πηγή

Προβολές : 2,719


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα