Αποκαλυπτική τάση στην Αυστρία: Περισσότεροι ξένοι λαμβάνουν επιδόματα πρόνοιας απο τους ντόπιους.

Αποκαλυπτική τάση στην Αυστρία: Περισσότεροι ξένοι λαμβάνουν επιδόματα πρόνοιας απο τους ντόπιους.

19 Αυγούστου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:199
Μοίρασέ το

 

Από την Έκθεση Ένταξης 2022 που παρουσιάστηκε στην Αυστρία. Έδειξε ότι η μαζική μετανάστευση δεν σημαίνει πλουτισμό για την κοινωνία, αλλά μάλλον οικονομική αιμορραγία που κοστίζει δισεκατομμύρια και προκαλεί πρόβλημα στα δημόσια ταμεία.

Αποκαλυπτική τάση στην Αυστρία: Περισσότεροι ξένοι λαμβάνουν επιδόματα πρόνοιας απο τους ντόπιους.

Δεν πιστεύω να αμφιβάλετε πως ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα;;;

Ο ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ…

Και τα εγχώρια ΤΣΟΚΑΡΑ προϋπαντούσαν τους λάθρο… κι εκεί στην Λέσβο, κανάκευαν και τα μωρά τους… και περίμεναν να πάρουν και το ΝΟΜΠΕΛ… κι ακόμα στο περίμενε τους έχουν…

Είναι τρομακτικό ακόμα και να το σκέπτεσαι… με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ να έχει κτυπήσει κόκκινο, τις απειλές σε βάρος του λαού μας, και το γεγονός πως ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ… ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΕΣ…

ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΥΠΕΡΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ…

Όλες οι χώρες θα τελειώσουν με την λαθροεισβολή… και η Ελλάδα είναι ήδη τελειωμένη, αλλά τα ελληνόφωνα μασκοφορεμένα και μη γίδια, δεν το ξέρουν…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας και ουρλιάζουν οι ψυχές τους για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ…

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

 

Από την Έκθεση Ένταξης 2022 που παρουσιάστηκε στην Αυστρία. Έδειξε ότι η μαζική μετανάστευση δεν σημαίνει πλουτισμό για την κοινωνία, αλλά μάλλον οικονομική αιμορραγία που κοστίζει δισεκατομμύρια και προκαλεί πρόβλημα στα δημόσια ταμεία.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο αριθμός που αναφέρθηκε για τους αποδέκτες κοινωνικής βοήθειας στο Τιρόλο (ομόσπονδο κρατίδιο της Αυστρίας). Υπήρχαν συνολικά 14.500 αποδέκτες κοινωνικής βοήθειας το 2021. Από αυτούς, 5.600 άτομα ήταν Αυστριακοί (39%), ενώ 6.000 αιτούντες δικαιούνταν άσυλο ή επικουρική προστασία (41%).

Αυτό σημαίνει: περισσότεροι «πρόσφυγες» από τους ντόπιους λαμβάνουν κοινωνική βοήθεια στο Τιρόλο. Άλλοι 1.600 ήταν υπήκοοι τρίτων χωρών (11 τοις εκατό) και άλλοι 1.300 ήταν υπήκοοι της ΕΕ, της ΕΖΕΣ, του ΗΒ και συνδεδεμένων μικρών κρατών (9 τοις εκατό).

Παρόμοια εικόνα προέκυψε στο Vorarlberg, ένα επίσης ομόσπονδο κρατίδιο της Αυστρίας: 3.900 λήπτες κοινωνικής πρόνοιας (39 τοις εκατό) ήταν ντοπιοι, ενώ 3.800 ήταν «πρόσφυγες» μαζί με αυτούς που δικαιούνται επικουρική προστασία (39 τοις εκατό) – δηλαδή τον ίδιο αριθμό. Στις άλλες ομοσπονδιακές πολιτείες, ο αριθμός των οικιακών αποδεκτών κοινωνικής βοήθειας ήταν ακόμη μεγαλύτερος από εκείνον των δικαιούχων ασύλου και επικουρικής προστασίας.

Σε γενικές γραμμές, φαίνεται ότι ο αριθμός των αποδεκτών μεταξύ των «Συριών» υπηκόων ήταν ο υψηλότερος σε όλα τα ομοσπονδιακά κράτη, ακολουθούμενο από τους Αφγανούς.

Freewestmedia

 

Πηγή

Προβολές : 199


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα