ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!! Γνωρίστε τους Κυβερνήτες σας – Κομμουνισμός

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ!!! Γνωρίστε τους Κυβερνήτες σας – Κομμουνισμός

16 Μαρτίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:480
Μοίρασέ το

Η κοινωνία είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει το πραγματικό της πρόβλημα: τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια τραπεζιτών που πιστεύουν στην Καμπάλα. Μας εμποδίζει η ψευδής κατηγορία του “αντισημιτισμού“, όταν οι περισσότεροι Εβραίοι αγνοούν τη μεγάλη εικόνα.

Δεν υπάρχει έλλειψη λακέδων, συχνά μασόνων και μασονικών Εβραίων, πρόθυμων να μοιραστούν τα λάφυρα της απάτης των τραπεζιτών. Αυτό ορίζει την “επιτυχία” σήμερα.

Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη όσο αυτοί οι τραπεζίτες ελέγχουν την κοινωνία.

Ποια είναι η λύση; Εθνικοποιήστε τις κεντρικές τράπεζες, αποκηρύξτε τα χρέη που δημιουργήθηκαν από το τίποτα, διαλύστε τα καρτέλ, ιδίως το Χόλιγουντ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και καθιερώστε αυστηρή δημόσια χρηματοδότηση των εκστρατειών.

Επιπλέον, χρειαζόμαστε μια πνευματική αναγέννηση, μια επιστροφή στην αληθινή θρησκεία ή τουλάχιστον μια επιβεβαίωση του Θεού και μιας ηθικής τάξης.

Ο Ιουδαϊσμός ορίζεται από τον Καμπαλισμό που είναι Σατανικός.

Ο Καμπαλισμός είναι Κομμουνισμός

Οι σκοτεινές ρίζες του κομμουνισμού είναι οι ρίζες του πολιτικού σατανισμού… δηλαδή ο πολιτικός μηδενισμός των πάντων… Έθνών, Πατρίδων, Θρησκειών, Οικογενειών, Αξιών, Ιστορίας, Ήθη, Εθίμων, Παραδόσεων, Πολιτισμού, Δημοκρατίας.

Η ανθρωπότητα σήμερα, καλείται να δώσει την μεγαλύτερη μάχη στην Ιστορία της.

Τη μάχη ανάμεσα στον Ελεύθερο Κόσμο και στον Κουμμουνισμό…

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι διεφθαρμένοι πρόγονοί μας έδωσαν τις εθνικές μας πιστωτικές κάρτες στον χειρότερο εχθρό μας,

Καμπαλιστές (σατανιστές, μασόνοι) Εβραίους κεντρικούς τραπεζίτες. Δημιουργούν το μέσο ανταλλαγής (χρήμα, πίστωση) με τη μορφή χρέους προς τους ίδιους, κάτι που οι κυβερνήσεις μας θα μπορούσαν εύκολα να κάνουν, χωρίς χρέος και τόκους. Ο κομμουνισμός είναι η επέκταση του καμπαλιστικού ελέγχου της κυβερνητικής πίστωσης στον σατανικό έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας – εξουσία, ιδιοκτησία, σκέψη, συμπεριφορά, κίνηση, έκφραση. Χρησιμοποίησαν αυτή την απεριόριστη παροχή των χρημάτων μας για να αγοράσουν τις εταιρείες μας, τους πολιτικούς, τους γιατρούς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους αστυνομικούς, τους δασκάλους κ.λπ. προκειμένου να κλέψουν το κληρονομικό μας δικαίωμα και αυτό των παιδιών μας.

Το “κράτος” είναι μια βιτρίνα για τους μασόνους Εβραίους κεντρικούς τραπεζίτες που κατέχουν το “χρέος” του.  

Το 1938, ο εμπιστευμένος στους Illuminati Chaim Rakovsky είπε στον ανακριτή της NKVD ότι οι τραπεζίτες δημιούργησαν το κομμουνιστικό κράτος ως μια “μηχανή απόλυτης εξουσίας” που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία. Στο παρελθόν, λόγω πολλών παραγόντων, “υπήρχε πάντα χώρος για ατομική ελευθερία. Καταλαβαίνετε ότι εκείνοι που ήδη κυβερνούν μερικώς τα έθνη και τις κοσμικές κυβερνήσεις έχουν αξιώσεις για απόλυτη κυριαρχία; Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν ακόμη επιτύχει”. (η υπογράμμιση δική μου)

από τον Henry Makow, Ph.D.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός είναι μια ιδεολογία αφιερωμένη στην υπεράσπιση των εργαζομένων και των φτωχών. Αυτό ήταν ένα απίστευτα επιτυχημένο τέχνασμα που χειραγώγησε εκατομμύρια ανθρώπους.

Πίσω από αυτό το τέχνασμα, ο “Κομμουνισμός” είναι αφιερωμένος στη συγκέντρωση όλου του πλούτου και της εξουσίας στα χέρια του κεντρικού τραπεζικού καρτέλ (των Rothschild και των συμμάχων τους), μεταμφιέζοντας την ως κρατική εξουσία.

Το κεντρικό τραπεζικό καρτέλ είναι το απόλυτο μονοπώλιο. Έχει σχεδόν το παγκόσμιο μονοπώλιο της κρατικής πίστης. Σκοπός του είναι να το μεταφράσει αυτό σε μονοπώλιο επί των πάντων – πολιτικών, πολιτιστικών, οικονομικών και πνευματικών.  Μία παγκόσμια κυβέρνηση = μονοπώλιο Rothschild = κομμουνισμός.

Κάθε ιδεολογία που συγκεντρώνει περαιτέρω τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια του “κράτους” είναι κομμουνισμός με άλλη μορφή. Αυτές οι ιδεολογίες – ο σοσιαλισμός, ο φιλελευθερισμός, ο φασισμός, ο νεοσυντηρητισμός, ο σιωνισμός και ο φεμινισμός – είναι βιτρίνες του “κομμουνισμού” και οργανώνονται και χρηματοδοτούνται από το κεντρικό τραπεζικό καρτέλ.  Τα τρέχοντα γεγονότα είναι όλα σχεδιασμένα από τους κεντρικούς τραπεζίτες για να αυξήσουν την κυβερνητική εξουσία.

Μετά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, “Η Κόκκινη Συμφωνία” είναι η καλύτερη αποκάλυψη της πραγματικής κατάστασης του κόσμου μας.

“Η Κόκκινη Συμφωνία” είναι μια ανάκριση της σταλινικής μυστικής αστυνομίας (NKVD) του 1938 του Κρίστιαν Ρακόφσκι, ενός σοβιετικού insider που εδώ φαίνεται μαζί με τον επίσης Εβραίο και πράκτορα του Rothschild, Leon Trotsky. Το κείμενο βρίσκεται στο διαδίκτυο ή στο Des Griffin, Fourth Reich of the Rich.

Παρουσίασα αυτό το εκρηκτικό έγγραφο 50 σελίδων στους αναγνώστες μου το 2003. Αφαιρεί το πέπλο από τη σύγχρονη ιστορία και εξηγεί το πραγματικό νόημα της Επανάστασης, του Κομμουνισμού, της Μασονίας και του Πολέμου. Δεν είχε σκοπό να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό. Ο μεταφραστής, κάποιος Dr. J. Landowsky, έκανε ένα μη εξουσιοδοτημένο αντίγραφο.

Το ανθρώπινο πείραμα κινδυνεύει από ιδιωτικά συμφέροντα που έχουν σφετεριστεί παντού τη λειτουργία της δημιουργίας χρήματος.

Η σύγχρονη ιστορία αντανακλά τη σταδιακή διαδικασία με την οποία μεταφέρουν όλο τον πλούτο και την εξουσία στους εαυτούς τους, καταστρέφοντας τον Δυτικό Πολιτισμό και δημιουργώντας ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος. Το 1938, ο Rakowsky θα μπορούσε να πει ότι όλος ο κόσμος ελέγχεται από τους Σαββατιανούς (Illuminati, Masonic) Εβραίους τραπεζίτες και τους συμμάχους τους.

Στην αυτοβιογραφία του, “Η ζωή μου”, ο Leon Trotsky έγραψε : “Ο Christian G. Rakovsky… έπαιξε ενεργό ρόλο στην εσωτερική λειτουργία τεσσάρων σοσιαλιστικών κομμάτων – του βουλγαρικού, του ρωσικού, του γαλλικού και του ρουμανικού – για να γίνει τελικά ένας από τους ηγέτες της Σοβιετικής Ομοσπονδίας, ιδρυτής της Κομμουνιστικής Διεθνούς, πρόεδρος του Ουκρανικού Σοβιέτ των Λαϊκών Επιτρόπων και διπλωματικός εκπρόσωπος της Σοβιετικής Ένωσης στην Αγγλία και τη Γαλλία…”.

Ο Ρακόφσκι, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Chaim Rakover, καταδικάστηκε σε θάνατο κατά την εκκαθάριση της τροτσκιστικής παράταξης του κόμματος από τον Στάλιν. Προσπάθησε να σωθεί παραδίδοντας ένα μήνυμα στον Στάλιν από τους Ιλλουμινάτι.

Στην πορεία, ο Ρακόφσκι είπε στον ανακριτή του ότι οι τραπεζίτες δημιούργησαν το κομμουνιστικό κράτος ως μια “μηχανή απόλυτης εξουσίας” που δεν είχε προηγούμενο στην ιστορία. Στο παρελθόν, λόγω πολλών παραγόντων, “υπήρχε πάντα χώρος για ατομική ελευθερία. Καταλαβαίνετε ότι εκείνοι που ήδη κυβερνούν μερικώς τα έθνη και τις κοσμικές κυβερνήσεις έχουν αξιώσεις για απόλυτη κυριαρχία; Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν ακόμη επιτύχει”. (η υπογράμμιση δική μου)

Μια ολέθρια δύναμη παραλύει την εθνική μας ζωή. Ο Rakovsky την εντοπίζει: “Φανταστείτε στον εαυτό σας, αν μπορείτε, έναν μικρό αριθμό ανθρώπων που έχουν απεριόριστη εξουσία μέσω της κατοχής πραγματικού πλούτου, και θα δείτε ότι είναι οι απόλυτοι δικτάτορες του χρηματιστηρίου και της [οικονομίας]… Αν έχετε αρκετή φαντασία τότε… θα δείτε [την] αναρχική, ηθική και κοινωνική επιρροή τους, δηλαδή μια επαναστατική… Καταλαβαίνετε τώρα;”

Φυσικά πρέπει να προστατεύσουν το πιστωτικό τους μονοπώλιο δημιουργώντας μια “παγκόσμια κυβέρνηση”. Αυτό εμποδίζει οποιαδήποτε χώρα να εκδώσει τη δική της πίστωση (χρήμα) ή να αποκηρύξει το χρέος της. 

Το Επαναστατικό Κίνημα, το οποίο καθορίζει τη σύγχρονη ιστορία, ήταν ένα μέσο για τη θεσμοθέτηση της εξουσίας των τραπεζιτών με την καταστροφή της παλιάς τάξης πραγμάτων. Ο Μαρξισμός, “πριν γίνει ένα φιλοσοφικό, οικονομικό και πολιτικό σύστημα, είναι μια συνωμοσία για την επανάσταση”.

Ο Ρακόφσκι χλευάζει τον “στοιχειώδη μαρξισμό… τον δημαγωγικό λαϊκό” που χρησιμοποιείται για να ξεγελάσει τους διανοούμενους και τις μάζες. (238) Ο Marx προσελήφθη από τον Rothschild για να εξαπατήσει τις μάζες. Ο Ρακόφσκι λέει ότι ο Μαρξ “γελάει με τα γένια του με όλη την ανθρωπότητα”. (Griffin, 240) Φυσικά, ο Μαρξ δεν ανέφερε ποτέ τους Rothschilds. (243)

Ο στόχος της επανάστασης δεν είναι άλλος από τον επαναπροσδιορισμό της πραγματικότητας με βάση τα συμφέροντα των τραπεζιτών. Αυτό περιλαμβάνει την προώθηση της υποκειμενικής αλήθειας έναντι της αντικειμενικής αλήθειας. Αν ο Λένιν “αισθάνεται ότι κάτι είναι αληθινό”, τότε είναι αληθινό. “Γι’ αυτόν κάθε πραγματικότητα, κάθε αλήθεια ήταν σχετική μπροστά στη μοναδική και απόλυτη: την επανάσταση”.

Αυτός είναι ο Καμπαλισμός: Οι καμπαλιστές Εβραίοι δημιουργούν την πραγματικότητα επειδή πιστεύουν ότι είναι ο αγωγός της θέλησης του Θεού. (Με άλλα λόγια, η ανθρωπότητα έχει πέσει θύμα μιας γιγαντιαίας απάτης).

Με άλλα λόγια, το άσπρο είναι μαύρο και το πάνω είναι κάτω. Έτσι γινόταν στη Σοβιετική Ένωση- και τώρα στη Δύση, η αλήθεια και η δικαιοσύνη αντικαθίστανται από την πολιτική δικτατορία. Η “πολιτική ορθότητα”, ένας μπολσεβίκικος όρος, είναι τώρα σε κοινή χρήση. Έτσι, η ομοφυλοφιλία, την οποία οι ψυχίατροι θεωρούσαν πάντα ως αναπτυξιακή διαταραχή, έγινε “επιλογή τρόπου ζωής” το 1973 με πολιτική ντιρεκτίβα. Τώρα τα δημόσια σχολεία ενθαρρύνουν τα ετεροφυλόφιλα παιδιά “να πειραματιστούν με τη σεξουαλικότητά τους”. Αυτό είναι ανθυγιεινό και αφύσικο, αλλά αυτό είναι το πραγματικό αντικείμενο του σατανισμού και της “επανάστασης“, η ανατροπή της σωτήριας εγγενούς τάξης.

Ο Ρακόφσκι θαυμάζει ότι “οι πάγκοι στους οποίους κάθονταν οι λιγδιάρηδες τοκογλύφοι για να ανταλλάξουν τα χρήματά τους, έχουν πλέον μετατραπεί σε ναούς, οι οποίοι στέκονται μεγαλοπρεπώς σε κάθε γωνιά των σύγχρονων μεγάλων πόλεων με τις ειδωλολατρικές τους κιονοστοιχίες, και πλήθη πηγαίνουν εκεί …για να φέρουν επιμελώς τις καταθέσεις όλων των περιουσιών τους στον θεό του χρήματος…”.

Λέει ότι το σοβιετικό πεντάκτινο αστέρι αντιπροσωπεύει τους πέντε αδελφούς Rothschild με τις τράπεζές τους, οι οποίοι κατέχουν κολοσσιαίες συσσωρεύσεις πλούτου, τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει ποτέ γνωστές”.

Ο πόλεμος είναι το μέσο με το οποίο οι κεντρικοί τραπεζίτες προωθούν την ατζέντα τους. Ο Ρακόφσκι λέει ότι ο Τρότσκι ήταν πίσω από τη δολοφονία του Αρχιδούκα Φερδινάνδου (που πυροδότησε τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.) Θυμίζει τη φράση που χρησιμοποίησε η μητέρα των πέντε αδελφών Rothschild: “Αν το θέλουν οι γιοι μου, τότε δεν θα γίνει πόλεμος”. Αυτό σημαίνει ότι ήταν οι διαιτητές, οι κύριοι της ειρήνης και του πολέμου, αλλά όχι αυτοκράτορες. Είστε σε θέση να οραματιστείτε το γεγονός μιας τέτοιας κοσμικής σημασίας; Δεν είναι ο πόλεμος ήδη μια επαναστατική λειτουργία; Πόλεμος; Η Κομμούνα. Από τότε κάθε πόλεμος ήταν ένα τεράστιο βήμα προς τον κομμουνισμό”.

Μετά τη δολοφονία του [μέλους των Ιλλουμινάτι, υπουργού Εξωτερικών της Βαϊμάρης] Walter Rathenau το 1922, οι Ιλλουμινάτι δίνουν πολιτικές ή οικονομικές θέσεις μόνο σε μεσάζοντες, λέει ο Rakowsky. “Προφανώς σε πρόσωπα που είναι αξιόπιστα και πιστά, πράγμα που μπορεί να εξασφαλιστεί με χίλιους τρόπους: έτσι μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι αυτοί οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί [που βρίσκονται στο φως της δημοσιότητας] – είναι μόνο αχυράνθρωποι … παρόλο που καταλαμβάνουν πολύ υψηλές θέσεις και τους κάνουν να φαίνονται ως οι δημιουργοί των σχεδίων που εκτελούνται”. Σκεφτείτε τον Barack Obama.

Το 1938, ο Ρακόφσκι περιέγραψε τρεις λόγους για τον επερχόμενο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο πρώτος είναι ότι ο Χίτλερ άρχισε να τυπώνει το δικό του χρήμα. “Αυτό είναι πολύ σοβαρό. Πολύ περισσότερο από όλους τους εξωτερικούς και σκληρούς παράγοντες του εθνικοσοσιαλισμού”.

Δεύτερον, ο “πλήρως ανεπτυγμένος εθνικισμός της Δυτικής Ευρώπης αποτελεί εμπόδιο για τον μαρξισμό… η ανάγκη για την καταστροφή του εθνικισμού αξίζει από μόνη της έναν πόλεμο στην Ευρώπη”.

Τέλος, ο κομμουνισμός δεν μπορεί να θριαμβεύσει αν δεν καταπνίξει τον “ακόμα ζωντανό χριστιανισμό”. Αναφέρεται στη “μόνιμη επανάσταση” που χρονολογείται από τη γέννηση του Χριστού και στη μεταρρύθμιση ως “την πρώτη μερική νίκη της”, επειδή δίχασε τον Χριστιανισμό. Αυτό υποδηλώνει ότι η “συνωμοσία” περιέχει επίσης έναν φυλετικό ή θρησκευτικό παράγοντα.

Τώρα οι Κεντρικοί Τραπεζίτες προωθούν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο όπως στη “Σύγκρουση των Πολιτισμών”. Αντικαταστήστε τον Χριστιανισμό με το Ισλάμ παραπάνω, και βάλτε τους “Χριστιανούς” εναντίον τους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δημιουργεί μια ψεύτικη πραγματικότητα που αντιπροσωπεύει τη νοητική μας υποδούλωση. Λεγεώνες ειδήμων, καθηγητών και πολιτικών επιβάλλουν τις επιταγές της. Αυτοί είναι οι argentur (“πράκτορες”) που αναφέρονται αυτάρεσκα στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

Η κοινωνία έχει υπονομευθεί πλήρως. Η κυβέρνηση, η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία και τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται στα χέρια του κεντρικού τραπεζικού καρτέλ. Ο ιδιωτικός τομέας τραγουδάει από το ίδιο βιβλίο τραγουδιών για θέματα όπως η “διαφορετικότητα“. Το ίδιο ισχύει για τις δεξαμενές σκέψης, τα ιδρύματα, τις ΜΚΟ, τις επαγγελματικές ενώσεις και τις μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Οι μυστικές υπηρεσίες εξυπηρετούν τους κεντρικούς τραπεζίτες. (Αυτό το άρθρο “Πώς η Fed αγόρασε το επάγγελμα του οικονομολόγου” είναι το πρότυπο για όλα τα επαγγέλματα).

Ως αποτέλεσμα, η κοινωνία είναι ανήμπορη να αντιμετωπίσει το πραγματικό της πρόβλημα: τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια τραπεζιτών που πιστεύουν στην Καμπάλα. Μας εμποδίζει η ψευδής κατηγορία του “αντισημιτισμού“, όταν οι περισσότεροι Εβραίοι αγνοούν τη μεγάλη εικόνα. Δεν υπάρχει έλλειψη λακέδων, συχνά μασόνων και μασονικών Εβραίων, πρόθυμων να μοιραστούν τα λάφυρα της απάτης των τραπεζιτών. Αυτό ορίζει την “επιτυχία” σήμερα.

Η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη όσο αυτοί οι τραπεζίτες ελέγχουν την κοινωνία. Ποια είναι η λύση; Εθνικοποιήστε τις κεντρικές τράπεζες, αποκηρύξτε τα χρέη που δημιουργήθηκαν από το τίποτα, διαλύστε τα καρτέλ, ιδίως το Χόλιγουντ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και καθιερώστε αυστηρή δημόσια χρηματοδότηση των εκστρατειών. Επιπλέον, χρειαζόμαστε μια πνευματική αναγέννηση, μια επιστροφή στην αληθινή θρησκεία ή τουλάχιστον μια επιβεβαίωση του Θεού και μιας ηθικής τάξης.

Αλλά όσο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τα συμφέροντά τους με όρους του status quo, τα προβλήματά μας είναι συστημικά και δεν πρόκειται να εξαφανιστούν.


Σχετικά: “Το πρόβλημα της φτώχειας και της φτώχειας”:

———-Cops– Ένα βίντεο 5,40 λεπτών δείχνει τον πραγματικό δράστη του σχολείου της Φλόριντα —– A 5.40 min Video Shows Real Florida School Shooter 

——–1938 Interrogation Bared Illuminati Jewish Conspiracy  (Part 1 of Red Symphony) 

———- Το χρήμα είναι δουλεία με αντιπρόσωπο (Η λύση στην τυραννία των τραπεζιτών) –—-  Money is Slavery by Proxy  (The Solution to Bankster Tyranny) 

Barney Frank-“Προσπαθούμε σε κάθε μέτωπο να αυξήσουμε το ρόλο της κυβέρνησης”.– “We are trying on every front to increase the role of government.”

Zero Hedge (Μάρτιος 10/13) – Ο κορπορατισμός μας μοιάζει με κομμουνισμό — Our Corporatism looks like Communism 


ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ TROTSKY  (1917)

Από τα “Απομνημονεύματα” του Aron Simanovich, κοσμηματοπώλη στην αυλή της αυτοκρατορικής Μεγαλειότητας του Τσάρου.


Παραπομπές: “Ο Τσάρος και ο Τσάρος”:

1.) Γιούρι Μπεγκούνοφ, “Μυστικές δυνάμεις στην ιστορία της Ρωσίας”, Αγία Πετρούπολη, 1995.–“Secret Forces in the History of Russia”, St. Petersburg, 1995.

2.) “Απομνημονεύματα του Aron Simanovich”, παρατίθεται στο Vladimir Stepins “The Nature of Zionism”, Moskva, 1993, μεταφρασμένο από τα ρωσικά στα αγγλικά από τον Clive Lindhurst — “Memoirs of Aron Simanovich”, cited in Vladimir Stepins “The Nature of Zionism”, Moskva, 1993, translated from Russian to English by Clive Lindhurst.

Ολόκληρος ο κόσμος ζει κάτω από τον κομμουνισμό, οι άνθρωποι δεν το παρατηρούν τώρα.

Στο πλαίσιο του λεγόμενου καπιταλισμού, οι κεντρικές τράπεζες κατέχουν τις εταιρείες και οι εταιρείες κατέχουν την κυβέρνηση.

Στον κομμουνισμό, οι κεντρικές τράπεζες κατέχουν την κυβέρνηση και η κυβέρνηση κατέχει τις εταιρείες.

Ένας φίλος μοιράστηκε μαζί μου: “Οι τραπεζίτες προωθούν τη δυσπιστία μεταξύ των ανθρώπων και θέλουν οι άνθρωποι να εμπιστεύονται τους τραπεζίτες αντί ο ένας τον άλλον. Είναι σαν να εμπιστεύεσαι τον σκορπιό που δηλητηριάζει κάθε χώρα”.

Ο Nelson Rockefeller παρήγγειλε αυτή την τοιχογραφία στον Μεξικανό κομμουνιστή ζωγράφο Diego Rivera κατά τη δεκαετία του 1930. Ο ίδιος ο Ροκφέλερ απεικονίζεται πλάι-πλάι με τον Λέοντα Τρότσκι, περιτριγυρισμένος από άλλους διάσημους κομμουνιστές, συμπεριλαμβανομένου του Καρλ Μαρξ.  Αρχικά εκτέθηκε στο κτίριο της RCA (σήμερα GE) στο Rockefeller Center της Νέας Υόρκης. Ο Ροκφέλερ το αφαίρεσε αθόρυβα κατά τη διάρκεια των αντικομμουνιστικών αντιδράσεων της Επιτροπής Ανεξάρτητων Αμερικανικών Δραστηριοτήτων στο Κογκρέσο. Σήμερα είναι μόνιμα εγκατεστημένο έναν ολόκληρο τοίχο στον δεύτερο όροφο του Παλατιού Καλών Τεχνών (Palacio Bellas Artes), σε μια γωνιά της Alameda Central στο Centro Historico της Πόλης του Μεξικού.

——————

Δικτυογραφία :

“Memoirs of Aron Simanovich”, cited in Vladimir Stepins “The Nature of Zionism”, Moskva, 1993, translated from Russian to English by Clive Lindhurst.

https://www.henrymakow.com/what_is_communism.html

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 480


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα