ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΧΙΟ!!! ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΧΙΟ!!! ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ!!!

14 Νοεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,703
Μοίρασέ το

 

“ΕΣΒΗΣΕ” Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

“ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ …… “

 

 

Τι άλλο θ’ ακούσουμε και θα διαβάσουμε για την … Στεφανία;;;

ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ…

ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;

ΖΩΑ… Ε ΖΩΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

“Πάγωσαν” όλοι στο στούντιο του Ανατρεπτικού Δελτίου τη στιγμή που ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε τη “ΒΟΜΒΑ” που είχαμε προαναγγείλει.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, σήμερα το μεσημέρι συνομιλώντας με πολιτικό αρχηγό, του αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει φυλακή στο παρελθόν για ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ.

Κάτι που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι κοινό μυστικό μεταξύ των ομογενών στην Αστόρια.

Ήδη κάτι τέτοιο αναφέρθηκε από τον ίδιο τον αρχηγό μέσα από τη συχνότητα του Alpha και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει καμία διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Κασσελάκη.

Αυτή και άλλες πολλές αποκαλύψεις για τον πρόεδρο της “μούμιας” που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ αύριο στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Ο κ. Κασσελάκης οφείλει να αντιδράσει με το να επιδείξει το ποινικό του μητρώο. Αν δεν το πράξει, τότε μιλάμε για μείζον πολιτικό ζήτημα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,703


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα