ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ «ΚΑΘΑΡΑ» ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ «ΚΑΘΑΡΑ» ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

5 Οκτωβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:715
Μοίρασέ το

 

«ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ!» ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

– ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ «ΚΑΘΑΡΑ» ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

 
Και δημιουργούνται τα μεγάλα διλήμματα… 
Πρώτα για ένα τμήμα των εμβολιασμένων, που αναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο, για να μην χάσει την δουλειά του… να τους λυπηθείς, ή όχι;;;
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ,  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
Ξέρω πως πολλοί θα ενοχληθούν με την απάντησή μου, ή την θεωρήσουν σκληρή…
ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ’ ΟΣΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ… ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ…
Όσο για τους τριπλοεμβολιασμένους, με δεδομένο πως έχουν βάλει τη ζωή τους στην αντίστροφη μέτρηση, στη θέση τους, θα φύτευα έναν κόκορα κρασάτο σ’ αυτούς που με ανάγκασαν να εμβολιαστώ…
Όσο για τα κρυφά ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, υπάρχουν και οι … “αρουραίοι” που μπορούν να τα αποκαλύψουν…
Βλέπετε όλα είναι ηλεκτρονικά… ένας δυνατός “αρουραίος” τους τινάζει όλους στον αέρα…
Καλλιόπη Σουφλή
ΟΜΕΡΤΑ

 

Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι πλέον κατάλαβαν ότι έπεσαν στην παγίδα των κυβερνώντων και των πετσωμένων μέσων ενημέρωσης. Φυσικά μιλάμε για τα περίφημα εμβόλια που θα έσωζαν ζωές και θα μας έδιναν πίσω την ελευθερία μας.

Αλλοι τσιμπήθηκαν γιατί φοβήθηκαν, άλλοι γιατί εκβιαστηκαν οικονομικά και δεν θα είχαν να ταίσουν τα παιδιά τους, αλλοι γιατι πίστεψαν τον γιατρό τους που το έκανε και αυτός και τους είπε ότι πρεπει να πανε χθες να το κάνουν αν θελουν να σωθούν από την φονική πανδημία. 

«Δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα και τώρα δεν ξέρουμε τι να κάνουμε» λένε και ξαναλένε.

Οπου βρεθείς και οπου σταθείς ακούς πλέον το ίδιο πράγμα. Οσο για την 4η δόση δεν πρόκειται να πάει κανείς. Το ποσοστό θα είναι πάρα πολύ μικρό.

εμβολιο

Βλέπετε το αφήγημα πλέον βγήκε στη φορά. Ο δράκος δραπέτευσε από το παραμύθι, ή μάλλον δεν υπήρξε ποτέ.

Κάποιοι τηλεμαιντανοί – «ειδικοί» λοιπόν  θέλοντας  να προωθήσουν τα σκευάσματα και βάζοντας εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες ανάγκασαν με φασιστικό τρόπο εκατομμύρια Έλληνες να καθίσουν στο σκαμνί και να σηκώσουν τα μανίκια.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που βρίσκονται σε απόγνωση και αναρωτιούνται πως θα φύγει το γραφένιο μέσα από το αίμα τους.

Αρκετοί εξ αυτών ρωτούν ανεμβολίαστους γιατρούς και υγειονομικούς πως θα μπορέσουν να κάνουν αποτοξίνωση για να φύγει το στοιχείο μέσα από του αίματος.

Η αγανάκτηση για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι τεράστια και επιζητούν δικαίωση με καινούργιες δικές της Νυρεμβέργης.

Πάμε όμως λίγο και σε κάτι άλλο εξίσου σοβαρό.

Υπάρχουν κάποιοι υγειονομικοί και όχι μόνο που έχουν πάρει απαλλαγή από τον εμβολιασμό για διάφορες αιτίες και δουλεύουν κανονικά; Το ξέρετε και το ξέρουμε.

Φυσικά και υπάρχουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ «ΚΑΘΑΡΑ» ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» από υπηρεσία μεγάλου νοσοκομείου των Αθηνών υπάρχουν τα λεγόμενα ΚΡΥΦΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Τι είναι αυτά; Ούτε εμείς γνωρίζαμε ότι υπάρχουν.

Κάποιες αιτήσεις οι οποίες αξιολογουνται από υπάλληλο πάνε στα κρυφά ειδικά πρωτοκολλα.

« Το βλέπει μόνο αυτός που ελέγχει το αίτημα ή την καταγγελία. Κανείς άλλος. Δεν έχει πρόσβαση ουδείς. Τα κρύβουν.  Δεν είναι στην κοινή θέα όπως τα υπόλοιπα. Αρα δεν μπορούν και να ελεγχθούν» μας είπε συγκεκριμένα γιατρός από μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Τι σημαίνει αυτο;

Για παράδειγμα ένας γιατρός για να μη βγει σε αναστολή επικαλείται ότι δεν γίνεται να προβεί στον εμβολιασμό για συγκεκριμένους ιατρικούς λόγους.

Ο λόγος όμως ευσταθεί; Είναι καθαρός; Μπορει να το ελέγξει κάποιος;

ΟΧΙ.

Πηγε στο κρυφό ειδικό πρωτόκολλο κα τελος. Δεν υπαρχει πρόσβαση. Ξέρετε σύμφωνα με πληροφορίες πόσα τέτοια περιστατικά έχουν γίνει σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας;

Ξαναλέμε ότι η πληροφορία είναι από γιατρούς από μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών.

εγγραφα

Οι υγειονομικοί σε αναστολή αυτά τα ξέρουν;

Γνωρίζουν άραγε ότι παρα πολλοι συναδελφοί τους έχουν πάρει μούφα απαλλαγές προκειμένου και να μην εμβολιαστούν αλλά και να μην χάσουν τη δουλειά τους;

Γνωρίζουν άραγε ότι πάρα πολλοί συνάδελφοί τους έχουν καθαρό πιστοποιητικό δηλαδή όχι πλαστό, αλλά δεν έχουν κάνει το εμβόλιο;

Γνωρίζουν άραγε ότι υπάρχει μηχάνημα στην Ιταλία που μπορεί να ανιχνεύσει την ουσία του εμβολίου στον οργανισμού και να «ξεβρακωθούν» έτσι τα  γνήσια πιστοποιητικά κάποιων γιατρών, νοσηλευτών και όχι μόνο;

Μπορεί κάποιος να βγει να μας απαντήσει για ποιο λόγο υπάρχουν κρυφά ειδικά πρωτόκολλα που δεν έχει πρόσβαση κανείς και τα κρύβουν;

Τα ερωτήματα καίνε και είναι πολλά…

 

Πηγή

Προβολές : 715


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα