ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!!! Άρια Γενοκτονία COVID VAX. Το βιοόπλο του εμβολίου κατά του Covid που δημιουργήθηκε από τους Εβραίους φαίνεται να στοχεύει την Άρια φυλή για γενοκτονία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ!!! Άρια Γενοκτονία COVID VAX. Το βιοόπλο του εμβολίου κατά του Covid που δημιουργήθηκε από τους Εβραίους φαίνεται να στοχεύει την Άρια φυλή για γενοκτονία.

14 Δεκεμβρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,461
Μοίρασέ το

 

Τα εμβόλια είναι γονιδιακές θεραπείες mRNA, οι οποίες μπορούν να χειραγωγήσουν το DNA ορισμένων μεμονωμένων φυλετικών ομάδων, όπως οι Άριοι, ενώ αφήνουν άλλους, όπως τους Εβραίους, μόνους.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟΟΠΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ ΠΟΙΑ «ΦΥΛΗ» ΕΧΕΙ ΑΝΟΣΙΑ; [και σε ποιον ‘RACE’ στοχεύει]

 

 

 

 

 

Ακόμα πιο εφιαλτική για την λευκή φυλή γίνεται αυτή η τρομακτική αποκάλυψη…

Μέχρι σήμερα, ακούμε για νεκρούς… βλέπουμε να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα, εκατομμύρια εμβολιασμένοι…

Από τις φωτογραφίες των νεκρών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, πράγματι διαπιστώνουμε πως η συντριπτική πλειονότητα είναι λευκοί…

Κι αυτό, κάνει ακόμα πιο σατανικό όλο το σκεπτικό των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

Αν λάβουμε υπόψη πως δυο δισεκατομμύρια έχουν εμβολιαστεί, γίνεται αντιληπτό τι σημαίνει αυτό για την λευκή φυλή…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οι Εβραίοι θέλουν να πιστεύετε ότι η Άρια φυλή δεν υπάρχει, γιατί προσπαθούν να τη γενοκτονήσουν.

Ωστόσο, οι Άριοι υπάρχουν, και στην πραγματικότητα είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο, σε κάθε εθνικότητα, δόγματα και χρώμα δέρματος.

Διάολε, ο Χίτλερ πολέμησε ακόμη και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για αυτό…

Τα CDC, FDA, NIH και MSM στο κρεβάτι με μεγάλα φαρμακεία, είναι επίσης όλα αποκλειστικά Εβραίοι.

Οι Εβραίοι είναι επίσης οι μεγαλύτεροι προωθητές του εμβολίου.

Ο γενικός εβραίος χειρουργός του Μπάιντεν, Δρ Vivek Murthy
Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας του Εβραϊκού Καναδά Jean-Yves Duclos
Όλοι οι Εβραίοι, εκτός από τη Μέρκελ και τον Μακρόν

Τα εμβόλια είναι γονιδιακές θεραπείες mRNA, οι οποίες μπορούν να χειραγωγήσουν το DNA ορισμένων μεμονωμένων φυλετικών ομάδων, όπως οι Άριοι, ενώ αφήνουν άλλους, όπως τους Εβραίους, μόνους.

Το covid vax αγκιστρώνεται στην ανθρώπινη πρωτεΐνη ακίδας, εξηγεί ο Dr Lee Merritt στο παρακάτω βίντεο, και κάνει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με τη φυλετική γραμμή αίματος του ατόμου (Εβραίος ή Άριος) μέσω της «οδού φυλετικής εξειδίκευσης» (γνωστός και ως η ανθρώπινη οδός ACE2).

Ο Δρ Merritt λέει ότι οι άνθρωποι που έχουν τη μεγαλύτερη «ανοδική ρύθμιση» της οδού ACE2 είναι οι «Λευκοί Καυκάσιοι» [Άριοι] από την Ευρώπη, σε ποσοστό 56%.

Ο Δρ Merritt διευκρινίζει περαιτέρω ότι η ανοδική ρύθμιση της οδού ACE2 των Εβραίων είναι στο 0%. Δηλαδή, δεν επηρεάζονται από το εμβόλιο που προκαλεί σημαντικές καρδιακές προσβολές και άλλες παθήσεις στους Άριους μέσω του ACE2.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟΟΠΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΕΤΕ ΠΟΙΑ «ΦΥΛΗ» ΕΧΕΙ ΑΝΟΣΙΑ; [και σε ποιον ‘RACE’ στοχεύει] (Βίντεο)

Ο Δρ Fauci και η κομμουνιστική Κίνα βρίσκονται πίσω από την απελευθέρωση του covid-19 και την εμβολιαστική θεραπεία DNA που αλλάζει το εμβόλιο mRNA.

Το Covid αναπτύχθηκε και χρηματοδοτήθηκε στο Wuhan της Κίνας χρησιμοποιώντας χρήματα των φορολογουμένων από τις ΗΠΑ.

Κέρδος Λειτουργίας

Ο Fauci και η κινεζική ομάδα του χρησιμοποίησαν πρωτεύοντα Rhesus υπό το Gain of Function για να αναπτύξουν το εμβόλιο βιοόπλων Aryan, λόγω των στενών ομοιοτήτων μεταξύ των τύπων αίματος των Αρίων και του Rhesus (Rh-).

Όπου, (όπως φαίνεται παραπάνω) η πλοκή ήταν η δημιουργία ενός βιοόπλου για την εξόντωση της Άριας φυλής από τον πλανήτη.

Ανακαλύφθηκε επίσης η πλοκή που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή για να φορτωθούν οι Κόκκινες Κομητείες, που στεγάζουν την πλειοψηφία των Αρίων στην Αμερική, με θανατηφόρες μολυσμένες παρτίδες εμβολίων βιοπολέμου.

Στοιχεία ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ στόχευσε κόκκινες Πολιτείες με θανατηφόρες παρτίδες εμβολίων (Βίντεο)

https://banned.video/watch?id=61eabc33d572c30c3e3b629c (5 λεπτά)

Τώρα ξέρουμε γιατί υπάρχει τόση διαφημιστική εκστρατεία από τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης και τους Εβραίους πολιτικούς και Εβραίους διασημότητες για να πάρουν το θανατηφόρο vax βιοπολέμου, επειδή ξέρουν ότι θα σας σκοτώσει (Αρίους).

Η μισή Εβραία δήμαρχος του Σικάγο Λόρι Λάιτφουτ

Οι εβραϊκές εταιρείες είναι επίσης στο τέχνασμα – και έτσι θα γνωρίζετε τώρα ότι ανήκουν σε Εβραίους.

Εβραίος Vax Pusher
Τζιμ Στόουν

Θάνατος και τραυματισμός Άριων από το εβραϊκό εμβόλιο (Φωτογραφίες): Είναι το Covid Vax Race Specific Bioweapon;

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,461


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα