ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Κάτοχοι εμπιστευτικής πληροφορήσεως προειδοποιούν ότι το HAARP υπάρχει ΑΚΟΜΗ και ελέγχει τον καιρό και χειραγωγεί τις γεωπολιτικές εντάσεις!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Κάτοχοι εμπιστευτικής πληροφορήσεως προειδοποιούν ότι το HAARP υπάρχει ΑΚΟΜΗ και ελέγχει τον καιρό και χειραγωγεί τις γεωπολιτικές εντάσεις!!!

6 Απριλίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:607
Μοίρασέ το

 

 

Ορισμένες από τις εφαρμογές του περιλαμβάνουν την πρόκληση εκρήξεων παρόμοιες με εκείνες που προκαλούνται από πυρηνικές βόμβες. την τροποποίηση του περιβάλλοντος και τη δημιουργία τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, νεροτρόφων και τσουνάμι σε περιοχές όπου συνήθως δεν συμβαίνουν.

Το όπλο μπορεί επίσης να προκαλέσει σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις διεγείροντας περιοχές επιρρεπείς σε τέτοια φαινόμενα. Μπορεί επίσης να αλλάξει τα εγκεφαλικά κύματα και να ελέγξει τη σκέψη των ανθρώπων.

Το απόλυτο όπλο, που δημιουργήθηκε από τον Τέλσα για το καλό της ανθρωπότητας, στα χέρια των σατανιστών της Πενταρχίας του Σκότους, μετατράπηκε σε όπλο κατά της ανθρωπότητας…

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν ήταν τυχαίος ο ανεμοστρόβιλος τη μέρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ…

Ήταν ο … πρόλογος των ενεργειακών όπλων προκειμένου ν’ αρχίσει Η ΕΠΙΘΕΣΗ…

Τα είχαν γράψει αυτά, τα παλιά ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ…

Ούτε η βροχή που ξέσπασε λίγες μέρες μετά, προκειμένου να χαθούν τα στοιχεία των ραδιενεργών σημείων, μόλις ενημερώθηκε το πλοίο του ΝΑΤΟ, που βρισκόταν απέναντι από το ΜΑΤΙ, στην Εύβοια… και σταματώ εδώ… για να μην πω περισσότερα…

 

3 Απριλίου 2023 Baxter Dmitry

Η ερευνητική εγκατάσταση HAARP χρησιμοποιείται από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης για να ελέγξει τον καιρό του κόσμου, να επιταχύνει την ατζέντα της κλιματικής αλλαγής και να προκαλέσει ζημιά στους εχθρούς, σύμφωνα με τους μυημένους που προειδοποιούν τον κόσμο ότι η τεχνολογία ακτίνων θανάτου του Νίκολα Τέσλα χρησιμοποιείται από το HAARP για να βοηθήσει τους ελίτ στον στόχο τους να υποτάξουν την ανθρωπότητα.

Η αμερικανική ερευνητική πρωτοβουλία που ονομάζεται HAARP είναι ενεργή από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Αν και το έργο έχει πολλούς στόχους, η πρόοδος της τεχνολογίας ραδιοεπικοινωνιών θεωρείται ότι είναι ο πρωταρχικός στόχος του.

«Το HAARP είναι ο πιο ικανός πομπός υψηλής ισχύος και υψηλής συχνότητας στον κόσμο για τη μελέτη της ιονόσφαιρας», αναφέρει μια πανεπιστημιακή ανακοίνωση του Πανεπιστημίου της Αλάσκας.

 

 

«Η λειτουργία της ερευνητικής εγκατάστασης μεταφέρθηκε από την Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκας Fairbanks στις 11 Αυγούστου 2015, επιτρέποντας στο HAARP να συνεχίσει την εξερεύνηση της ιονοσφαιρικής φαινομενολογίας μέσω μιας συμφωνίας συνεργασίας έρευνας και ανάπτυξης χρήσης γης». το επίσημο δελτίο τύπου συνεχίζεται.

Όμως η επίσημη αναφορά δεν μας είπε πολλά. Με όλο και περισσότερες αναφορές περί παράξενων και αδύνατων καιρικών συνθηκών σε όλο τον κόσμο… αξίζει να ρωτήσετε, τι κάνει πραγματικά το HAARP;

Πολλοί άνθρωποι κοντά στην ερευνητική εγκατάσταση προειδοποιούν ότι το HAARP χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του καιρού στον κόσμο και για τη χειραγώγηση των γεωπολιτικών εντάσεων.

Ρουμάνος στρατηγός στον οποίο παραχωρήθηκε στενή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις ισχυρίστηκε αργότερα ότι το High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP, Το Πρόγραμμα Ενεργής Έρευνας Υψηλής Συχνότητας Φωτεινών Ατμοσφαιρικών Φαινομένων) δεν έκλεισε ποτέ αλλά  βελτιώνεται και αναβαθμίζεται συνεχώς με τα χρόνια.

 

 

Ο ειδικός σε θέματα γεωμηχανικής στρατηγός Emil Strainu συζήτησε τους κινδύνους του HAARP στα μέλη των μέσων ενημέρωσης της Σερβίας.

Το ονόμασε «όπλο της Αποκάλυψης», λέγοντας στον δημοσιογράφο Dragan Vujicic ότι μπορεί ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό πόλεμο, κλιματική αλλαγή και έλεγχο του πληθυσμού.

Ωστόσο, το HAARP είχε καλοήθεις ρίζες ως επιστημονική προσπάθεια για τη μελέτη των ιδιοτήτων και της συμπεριφοράς της ιονόσφαιρας.

«Το σύστημα HAARP λειτουργεί από το 1993», είπε ο Strainu. «Ο αριθμός των κεραιών και των πομπών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, με περισσότερες από 180 κεραίες και κύριες γεννήτριες σε χρήση.

Σήμερα, το HAARP έχει την υψηλότερη ισχύ στην ιστορία του και μπορεί να εκτελέσει απομακρυσμένες αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο».

Ο Strainu εξήγησε τρεις κύριες κατευθύνσεις στη γεωμηχανική.

Πρώτα είναι η γεωμηχανική του άνθρακα, η οποία στοχεύει στην απομάκρυνση του διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα.

Το δεύτερο είναι η ηλιακή γεωμηχανική, η οποία επιδιώκει να τροποποιήσει την ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που απορροφάται και απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα της Γης.

Η στρατιωτική γεωμηχανική, η τρίτη κατεύθυνση, χρησιμοποιεί τεχνολογίες περιβαλλοντικής τροποποίησης για στρατιωτικούς σκοπούς και στα τρία περιβάλλοντα – ξηρά, θάλασσα και αέρας.

Σύμφωνα με τον Strianu, το τρέχον ζήτημα της «κλιματικής αλλαγής» φαίνεται να προκαλείται από τέτοια έργα γεωμηχανικής που εκτελούνται κρυφά για δεκαετίες.

 

 

Η πιο ισχυρή εγκατάσταση HAARP βρίσκεται στην Gakona της Αλάσκας, η οποία έκλεισε το 2014 και πέρασε στην αρμοδιότητα του University of Alaska Fairbanks (UAF) δύο χρόνια αργότερα το 2016. Ωστόσο, ο Strianu επεσήμανε ότι αυτό ήταν μια κάλυψη από τον στρατό των ΗΠΑ και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) για τη συνέχιση των επιχειρήσεων HAARP εκεί.

 

 

Ο Στριάνου είπε επίσης ότι ήταν στις εγκαταστάσεις του UAF HAARP και ανακάλυψε πώς χρησιμοποιείται το όπλο. Συμμερίστηκε ότι ορισμένες από τις εφαρμογές του περιλαμβάνουν την πρόκληση εκρήξεων παρόμοιες με εκείνες που προκαλούνται από πυρηνικές βόμβες. την τροποποίηση του περιβάλλοντος και τη δημιουργία τυφώνων, ανεμοστρόβιλων, νεροτρόφων και τσουνάμι σε περιοχές όπου συνήθως δεν συμβαίνουν.

Το όπλο μπορεί επίσης να προκαλέσει σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις διεγείροντας περιοχές επιρρεπείς σε τέτοια φαινόμενα. Μπορεί επίσης να αλλάξει τα εγκεφαλικά κύματα και να ελέγξει τη σκέψη των ανθρώπων.

Δεδομένων των αποκαλύψεων του στρατηγού, πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορούν το HAARP για την πρόκληση του τεράστιου σεισμού του Φεβρουαρίου 2022 που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία. Η καταστροφή άφησε πίσω του τουλάχιστον 54.387 νεκρούς.

 

 

Ο Strianu δεν είναι ο μόνος που πιστεύει την ύπαρξη ενός όπλου γεωμηχανικής.

Η συνάδελφός του Ρουμάνα, γερουσιαστής Diana Iovanovici Sosoaca, υποστήριξε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο ρουμανικό κοινοβούλιο ότι ο σεισμός στην Τουρκία μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα ενός γεωγραφικού όπλου που ανέπτυξαν οι παγκοσμιοποιητές εναντίον της Άγκυρας.

Σύμφωνα με τον νομοθέτη, η περιφρόνηση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς τους παγκοσμιοποιητές δεν άρεσε στους τελευταίους.

Ο Sosoaca επεσήμανε το γεγονός ότι 10 χώρες έκλεισαν τις πρεσβείες τους και απέσυραν τους πρεσβευτές τους λίγες ημέρες πριν από το γεγονός. Και «δέκα δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση των λεγόμενων σεισμών, οι Τούρκοι έκλεισαν αυτούς τους αγωγούς (πετρελαίου και φυσικού αερίου)».

Επεσήμανε επίσης τους «150 μετασεισμούς του [του] καταστροφικού σεισμού, ο δεύτερος μεγαλύτερος από τον πρώτο» ως απόδειξη ότι οι δονήσεις ήταν τεχνητής φύσης».

Πρόσθεσε ότι τα γεωόπλα «υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό» και έχουν «χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής χωρίς να προκληθούν πάρα πολλά θύματα, πιθανώς για πειράματα».

 

 

«Τώρα έχει γίνει πράξη», παρατήρησε ο γερουσιαστής. «Αλλά κανείς δεν πίστευε ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να πεθάνουν – τόσοι πολλοί άνθρωποι και με τόσο τρομερό τρόπο».

Πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν ότι το HAARP χρησιμοποιείται για την κατασκευή καταιγίδων και κυμάτων καύσωνα.

Ορισμένοι έχουν προτείνει ακόμη και τη χρήση του ως εργαλείου για να διαφημίσουν τον κλιματικό συναγερμό και να κάνουν τους ανθρώπους πιο δεκτικούς για τα κλιματικά lockdown. Ακόμη χειρότερο, υποστηρίζεται, ότι το HAARP είναι ένα εργαλείο για την ερήμωση του κόσμου.

Αυτές οι καταδικαστικές κατηγορίες αποτελούν εκ πρώτης όψεως απόδειξη μιας σκόπιμης επίθεσης στην Τουρκία από την παγκοσμιοποιητική ελίτ χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HAARP.

Ο Δρ. De Aquino ισχυρίζεται επίσης ότι το HAARP χρησιμοποιεί το θρυλικό όπλο «Death Ray» του Νίκολα Τέσλα για να ελέγξει τις καιρικές συνθήκες και τις φυσικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο.

 

 

Αν γνωρίζετε κάτι για τον Νίκολα Τέσλα, θα ξέρετε ότι το FBI τον επισκέφτηκε πριν από το θάνατό του και κατέσχεσε χιλιάδες και χιλιάδες σελίδες από τα σχέδια και τις εφευρέσεις του. Αυτές οι εφευρέσεις έγιναν ιδιοκτησία της αμερικανικής κυβέρνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

 

Πηγή

Προβολές : 607


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα