ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Αρχιεπίσκοπος Viganò : Οι παγκοσμιοποιητές έχουν υποδαυλίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία για να εγκαθιδρύσουν την τυραννία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Αυτή είναι η παγίδα που έχει στηθεί τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Ουκρανία, χρησιμοποιώντας και τις δύο για να μπορέσει η παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει το εγκληματικό της σχέδιο. (ΜΕΡΟΣ 2ο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Αρχιεπίσκοπος Viganò : Οι παγκοσμιοποιητές έχουν υποδαυλίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία για να εγκαθιδρύσουν την τυραννία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Αυτή είναι η παγίδα που έχει στηθεί τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Ουκρανία, χρησιμοποιώντας και τις δύο για να μπορέσει η παγκοσμιοποιητική ελίτ να πραγματοποιήσει το εγκληματικό της σχέδιο. (ΜΕΡΟΣ 2ο)

10 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,207
Μοίρασέ το

 

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία ότι το πεπρωμένο των λαών του κόσμου βρίσκεται στα χέρια μιας ελίτ που δεν είναι υπόλογη σε κανέναν για τις αποφάσεις της, που δεν αναγνωρίζει καμία εξουσία πάνω από τον εαυτό της και ότι για να επιδιώξει τα δικά της συμφέροντα δεν διστάζει να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια, την οικονομία και τις ίδιες τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων, με τη συνενοχή των πολιτικών που διαθέτουν στην υπηρεσία τους και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Η παραποίηση των γεγονότων, οι γκροτέσκες νοθείες της πραγματικότητας και ο κομματισμός με τον οποίο διαδίδονται οι ειδήσεις βρίσκονται δίπλα στη λογοκρισία των διαφωνούντων φωνών και οδηγούν σε μορφές εθνοτικών διώξεων εναντίον Ρώσων πολιτών, οι οποίοι υφίστανται διακρίσεις ακριβώς στις χώρες που λένε ότι είναι δημοκρατικές και σέβονται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

 

 

Το 1ο Μέρος, εδώ

 

Μετάφραση blümlifee

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο Νόμο και τα Πρότυπα

 

Η επέμβαση στην Ουκρανία από το ΝΑΤΟ, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν φαίνεται να έχει καμία νομιμότητα.

Η Ουκρανία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να επωφελείται από τη βοήθεια μιας οντότητας που σκοπός της είναι η άμυνα των εθνών μελών της.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία μόλις πριν από λίγες ημέρες κάλεσε τον Ζελένσκι να ενταχθεί.

Στο μεταξύ, η Ουκρανία έχει λάβει 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2014 και άλλα 400 εκατομμύρια δολάρια μόνο το 2021 ( εδώ ΅https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/09/01/joint-statement-on-the-u-s-ukraine-strategic-partnership/), συν άλλα κεφάλαια για συνολικά 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια ( εδώ : https://www.state.gov/the-united-states-and-ukraine-strategic-partners/?_ga=2.92827352.438603811.1646087814-81642605.1646087814).

Από την πλευρά του, ο Πούτιν έχει δώσει δάνεια 15 δισ. δολαρίων στην Ουκρανία για να τη σώσει από τη χρεοκοπία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, από την πλευρά της, έχει στείλει 17 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση, επιπλέον της χρηματοδότησης που αποστέλλεται από διάφορα μεμονωμένα έθνη. Αλλά αυτή η βοήθεια ωφέλησε ελάχιστα τον ουκρανικό πληθυσμό.

Επιπλέον, επεμβαίνοντας στον πόλεμο στην Ουκρανία στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen παραβιάζει τα άρθρα 9, 11 και 12 της Συνθήκης της Λισαβόνας.

Η αρμοδιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα αυτό ανήκει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στον Ύπατο Εκπρόσωπο.

Σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στον Πρόεδρο της Επιτροπής.

Με ποιά ιδιότητα η Πρόεδρος φον ντερ Λάιεν υποτίθεται ότι ενεργεί σαν να ήταν επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σφετερίζοντας έναν ρόλο που δεν της ανήκει;

Γιατί δεν επεμβαίνει κανείς, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τον κίνδυνο στον οποίο εκτίθενται οι Ευρωπαίοι πολίτες λόγω της πιθανότητας ρωσικών αντιποίνων;

Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις τα συντάγματα των εθνών που σήμερα στέλνουν υποστήριξη και όπλα στην Ουκρανία δεν προβλέπουν τη δυνατότητα να μπουν σε σύγκρουση.

Για παράδειγμα, το άρθρο 11 του ιταλικού Συντάγματος ορίζει: “Η Ιταλία αποκηρύσσει τον πόλεμο ως όργανο προσβολής για την ελευθερία των άλλων λαών και ως μέσο επίλυσης διεθνών αντιπαραθέσεων”.

Η αποστολή όπλων και στρατιωτών σε ένα έθνος που δεν είναι μέρος ούτε του ΝΑΤΟ ούτε της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί de facto κήρυξη πολέμου στο έθνος που είναι εμπόλεμο μαζί του (στην περίπτωση αυτή, τη Ρωσία), και ως εκ τούτου θα πρέπει να απαιτείται η προηγούμενη συζήτηση για την κήρυξη πολέμου, όπως προβλέπεται από το άρθρο 78 του ιταλικού Συντάγματος: “Οι Αίθουσες [του Κοινοβουλίου] συζητούν για το κράτος του πολέμου και να εκχωρήσει τις απαραίτητες εξουσίες στην κυβέρνηση”.

Δεν φαίνεται ότι μέχρι σήμερα έχουν κληθεί τα Επιμελητήρια να εκφραστούν με αυτή την έννοια ή ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει παρέμβει για να απαιτήσει την τήρηση της συνταγματικής διάταξης.

Ο πρωθυπουργός Ντράγκι, διορισμένος από την παγκοσμιοποίηση για την καταστροφή της Ιταλίας και την οριστική υποδούλωση της σε υπερεθνικές δυνάμεις, είναι ένας από τους πολλούς αρχηγούς εθνικών κυβερνήσεων που θεωρούν τη ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Μετά από δύο χρόνια συστηματικών παραβιάσεων των θεμελιωδών δικαιωμάτων και του Συντάγματος, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι θα θέλει να θέσει τα συμφέροντα του ιταλικού έθνους πάνω από τα συμφέροντα εκείνων που τον έχουν τοποθετήσει στην εξουσία.

Αντίθετα: όσο πιο καταστροφικές είναι οι συνέπειες των κυρώσεων που υιοθέτησε η κυβέρνησή του, τόσο περισσότερο μπορεί να θεωρεί ότι θα εκτιμάται από αυτούς που του έχουν δώσει εξουσία. Το πραξικόπημα που έγινε με την ψυχοπανδημική έκτακτη ανάγκη προχωρά σήμερα με νέες ατυχείς αποφάσεις, που επικυρώθηκαν από μια άνανδρη Βουλή.

Αποτελεί επίσης παραβίαση του άρθρου 288 του ιταλικού Ποινικού Κώδικα το να επιτρέπεται σε Ιταλούς πολίτες – ακόμη και σε μέλη της πλειοψηφίας στην κυβέρνηση και πολιτικούς ηγέτες – να ανταποκρίνονται στην έκκληση του Ουκρανού Πρέσβη για εγγραφή στη λεγεώνα των ξένων: “Όποιος χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης επιστρατεύει ή εξοπλίζει στο έδαφος της [Ιταλίας] πολίτες για να υπηρετήσουν [στο στρατό] υπέρ ενός ξένου έθνους, τιμωρείται με φυλάκιση από 4 έως 15 χρόνια”. Κανένας δικαστής, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχει παρέμβει για να τιμωρήσει τους υπεύθυνους αυτού του εγκλήματος.

Μια άλλη παραβίαση διαπιστώνεται στη δραστηριότητα μεταφοράς παιδιών από την Ουκρανία στην Ιταλία (και πιθανώς και σε άλλα έθνη) που έχουν αποκτηθεί μέσω παρένθετης μητρότητας, με εντολή Ιταλών ζευγαριών κατά παράβαση του νόμου 40/2004, χωρίς να επιβάλλεται καμία ποινή στους ενόχους. του εγκλήματος αυτού, καθώς και των συνεργών τους.

Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι οι δηλώσεις μελών της κυβέρνησης ή πολιτικών ηγετών σχετικά με τη Ρωσική Ομοσπονδία και τον Πρόεδρό της, μαζί με τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί κατά της Ρωσίας και τις επανειλημμένες περιπτώσεις αυθαίρετων διακρίσεων σε βάρος Ρώσων πολιτών, εταιρειών, καλλιτεχνών και οι αθλητικών ομάδων για το γεγονός ότι είναι Ρώσοι, δεν αποτελούν μόνο προβοκάτσιες που πρέπει να αποφευχθούν προκειμένου να επιτραπεί η γαλήνια και ειρηνική διευθέτηση της κρίσης στην Ουκρανία, αλλά θέτουν έμπρακτα την ασφάλεια των Ιταλών πολιτών σε πολύ σοβαρό κίνδυνο ( καθώς και την ασφάλεια των πολιτών άλλων εθνών που υιοθετούν παρόμοια στάση απέναντι στη Ρωσία).

Ο λόγος για μια τέτοια βιαστική κίνηση είναι ακατανόητος, εκτός εάν υπάρχει σκόπιμη επιθυμία να πυροδοτηθούν αντιδράσεις από την αντίπαλη πλευρά.

Η ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ

 

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ

Η ρωσο-ουκρανική κρίση δεν ξέσπασε ξαφνικά πριν από ένα μήνα.

Έχει προετοιμαστεί και υποδαυλιστεί εδώ και πολύ καιρό, ξεκινώντας σίγουρα με το Λευκό πραξικόπημα του 2014 που επιθυμούσε το αμερικανικό βαθύ κράτος ως αντι-ρωσικό κλειδί.

Αυτό αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων αδιαμφισβήτητων γεγονότων, από την εκπαίδευση του τάγματος Azov από τη CIA με στόχο “να σκοτώσει Ρώσους” ( εδώ : https://www.renovatio21.com/paramilitari-ucraini-addestrati-dalla-cia-ha-addestrato-per-uccidere-i-russi/), με τη CIA να αναγκάζει την ανάκληση της τροπολογίας που απαγορεύει τη βοήθεια στο τάγμα που έκανε το Κογκρέσο το 2015.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν από τον Τζο και τον Χάντερ Μπάιντεν έχουν προχωρήσει στην ίδια κατεύθυνση.

Έτσι, υπάρχουν ενδείξεις μακροπρόθεσμου προσχεδιασμού, που συνάδει με την αδυσώπητη επέκταση του ΝΑΤΟ προς την Ανατολή.

Η Έγχρωμη Επανάσταση του Euromaidan, καθώς και η ίδρυση μιας φιλοΝΑΤΟϊκής κυβέρνησης αποτελούμενης από “homines novi” εκπαιδεύτηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τον Τζωρτζ Σόρος, είχε σκοπό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την υποταγή της Ουκρανίας στο μπλοκ του ΝΑΤΟ, απομακρύνοντάς την από την επιρροή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Για το σκοπό αυτό, η ανατρεπτική δράση των ΜΚΟ του Ούγγρου φιλάνθρωπου [Σόρος], με την υποστήριξη της προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης, σιωπά για τα εγκλήματα νεοναζιστικών παραστρατιωτικών οργανώσεων, που χρηματοδοτούνται από τους ίδιους ανθρώπους που χορηγούν τον Zelenskyy.

Αλλά, αν η πλύση εγκεφάλου που πραγματοποιείται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης στα δυτικά έθνη έχει καταφέρει να μεταφέρει ένα εντελώς παραμορφωμένο αφήγημα της πραγματικότητας, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την Ουκρανία, όπου ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Εμείς στη Δύση πιστεύουμε ότι οι “ολιγάρχες” είναι μόνο στη Ρωσία, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι είναι παρόντες πάνω απ’ όλα σε ολόκληρο τον γαλαξία των εθνών που αποτελούσαν παλαιότερα τη Σοβιετική Ένωση, όπου ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΞΕΝΩΝ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΩΝ” ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.

Δεν έχει σημασία αν οι υπεράκτιοι λογαριασμοί τους είναι η κύρια αιτία της φτώχειας των πολιτών αυτών των εθνών, η υστέρηση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, η υπερβολική δύναμη της γραφειοκρατίας, η σχεδόν παντελής απουσία δημόσιων υπηρεσιών, ο ξένος έλεγχος στρατηγικών εταιρειών και η προοδευτική απώλεια κυριαρχίας και εθνικής ταυτότητας: το σημαντικό είναι να “βγάλεις χρήματα” και να απαθανατιστείς μαζί με πολιτικές προσωπικότητες, τραπεζίτες, εμπόρους όπλων και όλων αυτών που οδηγούν τον λαό σε λιμοκτονία.

Και μετά να έρθουν στα μοντέρνα θέρετρα της Versilia ή της Ακτής του Αμάλφι για να καμαρώσουν τα γιοτ και τις πλατινένιες κάρτες τους, κάνοντας “φιγούρα” στον σερβιτόρο από την Οδησσό ή στην καθαρίστρια από το Κίεβο που στέλνουν τους ασήμαντους μισθούς τους στους συγγενείς τους στην πατρίδα τους.

Αυτοί οι Ουκρανοί δισεκατομμυριούχοι ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ “ΚΙΠΑ” είναι ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΔΥΣΗ, ανταλλάσσοντας τη δική τους ευημερία για την υποδούλωση των συμπατριωτών τους στους τοκογλύφους που κυριεύουν τον κόσμο. χρησιμοποιώντας παντού τα ίδια αδίστακτα και ανήθικα συστήματα.

Στο παρελθόν έκοψαν τους μισθούς των εργαζομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σήμερα απλώς έχουν διευρύνει τους ορίζοντές τους σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπου ο πληθυσμός εξακολουθεί να κοιτάζει με δυσπιστία, ενώ πρώτα επιβάλλεται μια δικτατορία υγείας και μετά μια περιβαλλοντική δικτατορία.

Από την άλλη πλευρά, χωρίς το πρόσχημα του πολέμου, πώς θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την εκτίναξη των τιμών του φυσικού αερίου και των καυσίμων, αναγκάζοντας τη διαδικασία μιας “οικολογικής” μετάβασης που επιβάλλεται από ψηλά για να ελέγξουν τις εξαθλιωμένες μάζες;

Πώς θα μπορούσαν να έχουν κάνει τους λαούς του δυτικού κόσμου να καταπιούν την εγκαθίδρυση της τυραννίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όταν η φάρσα της πανδημίας ξετυλίγονταν και έφερνε στο φως εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξε η BigPharma;

Και ενώ η ΕΕ και οι αρχηγοί κυβερνήσεων κατηγορούν τη Ρωσία για την επικείμενη καταστροφή, οι δυτικές ελίτ αποδεικνύουν ότι θέλουν ακόμη και να καταστρέψουν τη γεωργία, προκειμένου να εφαρμόσουν τη φρίκη του Holodomor σε παγκόσμια κλίμακα ( εδώ : https://www.politico.eu/article/eu-commission-warns-of-major-food-and-farming-impact-of-russia-ukraine-war/amp/).

Από την άλλη πλευρά, σε πολλά έθνη (συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας) η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ – και το νερό είναι αναφαίρετο δημόσιο αγαθό – προς όφελος των πολυεθνικών και με στόχο τον έλεγχο και τον περιορισμό των γεωργικών δραστηριοτήτων.

Η φιλοΝΑΤΟϊκή κυβέρνηση του Κιέβου δεν συμπεριφέρθηκε πολύ διαφορετικά: για οκτώ χρόνια η ΚΡΙΜΑΙΑ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΔΝΕΙΠΕΡΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΑΡΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΙΜΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Σήμερα, υπό το φως των κυρώσεων που επιβάλλονται στη Ρωσία και της τεράστιας μείωσης των προμηθειών σιτηρών, μπορούμε να κατανοήσουμε τις τεράστιες επενδύσεις του Μπιλ Γκέιτς στην γεωργία ( εδώ : https://forbes.it/2021/01/15/bill-gates-diventato-grande-agricoltore-america/), ακολουθώντας την ίδια αδίστακτη κερδοσκοπική λογική που έχουμε ήδη βιώσει με την εκστρατεία m-volίων.

Ο ουκρανικός λαός, ανεξάρτητα από την εθνοτική ομάδα που μπορεί να ανήκει, είναι απλώς οι τελευταίοι άβουλοι όμηροι του υπερεθνικού ολοκληρωτικού καθεστώτος που γονάτισε τις εθνικές οικονομίες όλου του κόσμου μέσω της εξαπάτησης του COVID, αφού διατύπωσε δημόσια την θεωρία για την ανάγκη αποδεκατισμού του παγκόσμιου πληθυσμού, μετατρέποντας τους επιζώντες σε χρόνια πάσχοντες ασθενείς που έχουν υπονομεύσει ανεπανόρθωτα το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

Ο ουκρανικός λαός θα πρέπει να το σκεφτεί καλά προτού ζητήσει την επέμβαση του ΝΑΤΟ ή της ΕΕ, υπό την προϋπόθεση ότι είναι πραγματικά ο ουκρανικός λαός που το κάνει και όχι μάλλον οι διεφθαρμένοι κυβερνήτες του, που ενεργούν βοηθούμενοι από ρατσιστές μισθοφόρους και νεοναζιστικές ομάδες με μόνο σκοπό την αμοιβή τους από την ελίτ.

Γιατί ενώ τους υποσχέθηκαν ελευθερία από τον εισβολέα –με τον οποίο, όμως, μοιράζονται την κοινή θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά όταν κάποτε ήταν μέρος της Μεγάλης Ρωσίας– στην πραγματικότητα αυτό που προετοιμάζεται με κυνικό τρόπο είναι η οριστική ακύρωσή τους, η υποδούλωση τους στη “Μεγάλη Επαναφορά” που προβλέπει τα πάντα, εκτός από την προστασία της ταυτότητάς τους, της κυριαρχίας τους και των συνόρων τους.

Ας κοιτάξει ο ουκρανικός λαός τί έχει συμβεί στα έθνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης: ο αντικατοπτρισμός της ευημερίας και της ασφάλειας γκρεμίζεται στα ερειπίων που άφησε το ευρώ και τα λόμπι των Βρυξελλών.

Έθνη στα οποία εισέβαλαν παράνομοι μετανάστες που προωθούν το έγκλημα και την πορνεία, είδαν τον κοινωνικό τους ιστό να καταστρέφεται από ιδεολογίες πολιτικής ορθότητας.

Αυτά τα κράτη, εν γνώσει τους οδηγήθηκαν σε χρεοκοπία από απερίσκεπτες οικονομικές και δημοσιονομικές πολιτικές που τους οδήγησαν στην φτώχεια με την ακύρωση της προστασίας της εργασίας και της κοινωνικής ασφάλισης, με την καταστροφή της οικογένειας και την ηθική και πνευματική διαφθορά των νέων γενεών.

Αυτά που κάποτε ήταν ευημερούντα και ανεξάρτητα έθνη, διαφορετικά στις αντίστοιχες εθνοτικές, γλωσσικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές τους ιδιαιτερότητες, έχουν πλέον μετατραπεί σε μια ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ.

ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ, ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΚΗ ΦΑΡΣΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΑΤΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ QR ΣΑΝ ΖΩΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΡΜΑ, ΣΑΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ – ΚΑΘΕ ΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ: – ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ;

ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΛΠΙΖΑΝ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ, ΟΤΑΝ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΔΝΕΙΠΕΡΟΥ;

Αν υπάρχει μια ΘΕΤΙΚΗ ΠΤΥΧΗ που μπορεί να αναγνωρίσει ο καθένας μας σε αυτήν την κρίση, είναι ότι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ, ΤΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΑΓΓΙΖΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ή ΤΟ ΝΑΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ, ΑΠΟΤΙΝΑΣΣΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΗ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ : Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΜΟΙΡΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΛΙΝΕΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥΣ.

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΡΩΜΗ

 

Και για τη Ρωσία, αυτή η σύγκρουση είναι παγίδα.

Κι αυτό γιατί θα εκπλήρωνε το όνειρο του αμερικανικού βαθέος κράτους να εκδιώξει οριστικά τη Ρωσία από το ευρωπαϊκό πλαίσιο στις εμπορικές και πολιτιστικές σχέσεις του, σπρώχνοντάς την στην αγκαλιά της Κίνας, ίσως με την ελπίδα ότι η δικτατορία στο Πεκίνο μπορεί να πείσει τους Ρώσους να αποδεχτούν το σύστημα κοινωνικής πίστωσης και άλλες πτυχές της “Μεγάλης Επαναφοράς” που μέχρι τώρα η Ρωσία μπόρεσε να αποφύγει, τουλάχιστον εν μέρει.

Είναι μια παγίδα, όχι επειδή η Ρωσία κάνει λάθος που θέλει να “αποναζιστοποιήσει” την Ουκρανία από τις εξτρεμιστικές της ομάδες και να εγγυηθεί την προστασία στους ρωσόφωνους Ουκρανούς, αλλά επειδή ακριβώς αυτοί οι λόγοι –θεωρητικά βάσιμοι– δημιουργήθηκαν ειδικά για να την προκαλέσουν να εισβάλει στην Ουκρανία, με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλέσει την αντίδραση του ΝΑΤΟ που έχει προετοιμαστεί εδώ και καιρό από το βαθύ κράτος και την παγκοσμιοποιητική ελίτ.

Το casus belli σχεδιάστηκε σκόπιμα από τους πραγματικούς δράστες της σύγκρουσης, γνωρίζοντας ότι θα αποκτούσε απάντηση από τον Πούτιν.

Και εναπόκειται στον Πούτιν, ανεξάρτητα από το αν έχει δίκιο, να μην πέσει στην παγίδα, και αντ’ αυτού να ανατρέψει τα σχέδια, προσφέροντας στην Ουκρανία τις προϋποθέσεις μιας έντιμης ειρήνης χωρίς να συνεχιστεί η σύγκρουση.

Πράγματι, όσο περισσότερο ο Πούτιν πιστεύει ότι έχει δίκιο, τόσο περισσότερο χρειάζεται να επιδείξει το μεγαλείο του έθνους του και την αγάπη του για τον λαό του, μη υποκύπτοντας σε προκλήσεις.

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω τα λόγια του Προφήτη Ησαΐα: “Dissolve colligationes impietatis, solve fasciculos deprimentes, dimitte eos qui confracti sunt liberos, et omne onus dirumpe; frange esurienti panem tuum, et egenos vagosque induc in domum tuam; cum videris nudum, operi eum, et carnem tuam ne despexeris. Tunc erumpet quasi mane lumen tuum; et sanitas tua citius orietur, et anteibit faciem tuam justitia tua, et gloria Domini colliget te.”

“Λύστε τα δεσμά της κακίας, λύστε τα δεμάτια που καταδυναστεύουν, αφήστε αυτούς που είναι σπασμένοι να φύγουν ελεύθεροι και σπάστε κάθε βάρος. Μοιραστείτε το ψωμί σας με τους πεινασμένους, καλωσορίστε στο σπίτι σας τους αναξιοπαθούντες και άστεγους. Όταν δεις γυμνό άντρα, ντύσε τον και μη γυρίζεις την πλάτη σου στη σάρκα σου. Τότε το φως σου θα ανατείλει σαν την αυγή και η πληγή σου θα γιατρευτεί γρήγορα. Η δικαιοσύνη σου θα πάει μπροστά σου, η δόξα του Κυρίου θα σε ακολουθεί στενά.” (Ησ 58:6-8).

Η παγκόσμια κρίση με την οποία προετοιμάζεται η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ έχει εμπλέξει και την Καθολική Εκκλησία, της οποίας η ιεραρχία κρατείται όμηρος από ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. [4]

Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία οι πάπες και οι ιεράρχες αντιμετώπιζαν τους βασιλιάδες χωρίς να ανησυχούν για τον ανθρώπινο σεβασμό, επειδή ήξεραν ότι μιλούσαν με τη φωνή του Ιησού Χριστού, του Βασιλιά των βασιλέων.

Η Ρώμη των Καίσαρων και των παπών είναι πλέον έρημη και σιωπηλή, όπως επί αιώνες σιωπά και η Β’ Ρώμη της Κωνσταντινούπολης.

Ίσως η Πρόνοια να έχει ορίσει ότι η Μόσχα, η Τρίτη Ρώμη, θα αναλάβει σήμερα στη θέα του κόσμου τον ρόλο (Β’ Θεσ. 2:6-7) του εσχατολογικού εμποδίου στον Αντίχριστο.

Εάν τα λάθη του κομμουνισμού διαδόθηκαν από τη Σοβιετική Ένωση, ακόμη και στο σημείο να επιβληθούν εντός της Εκκλησίας, η Ρωσία και η Ουκρανία μπορούν σήμερα να έχουν έναν ρόλο στην αποκατάσταση του χριστιανικού πολιτισμού, συμβάλλοντας στο να φέρει στον κόσμο μια περίοδο ειρήνης από την οποία και η Εκκλησία θα αναστηθεί και πάλι εξαγνισμένη και ανανεωμένη στους λειτουργούς της.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τα ευρωπαϊκά έθνη δεν πρέπει να περιθωριοποιήσουν τη Ρωσία, αλλά μάλλον να συνάψουν συμμαχία μαζί της, όχι μόνο για την αποκατάσταση του εμπορίου για την ευημερία όλων, αλλά ενόψει της ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, που μόνος του μπορεί να σώσει ο κόσμος από το παγκοσμιοποιητικό υπερανθρώπινο τέρας τεχνολογίας-υγείας.

 

ΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

Υπάρχει μεγάλη ανησυχία ότι το πεπρωμένο των λαών του κόσμου βρίσκεται στα χέρια μιας ελίτ που δεν είναι υπόλογη σε κανέναν για τις αποφάσεις της, που δεν αναγνωρίζει καμία εξουσία πάνω από τον εαυτό της και ότι για να επιδιώξει τα δικά της συμφέροντα δεν διστάζει να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια, την οικονομία και τις ίδιες τις ζωές δισεκατομμυρίων ανθρώπων, με τη συνενοχή των πολιτικών που διαθέτουν στην υπηρεσία τους και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Η παραποίηση των γεγονότων, οι γκροτέσκες νοθείες της πραγματικότητας και ο κομματισμός με τον οποίο διαδίδονται οι ειδήσεις βρίσκονται δίπλα στη λογοκρισία των διαφωνούντων φωνών και οδηγούν σε μορφές εθνοτικών διώξεων εναντίον Ρώσων πολιτών, οι οποίοι υφίστανται διακρίσεις ακριβώς στις χώρες που λένε ότι είναι δημοκρατικές και σέβονται τα θεμελιώδη ανθθρώπινα δικαιώματα.

Ελπίζω ειλικρινά ότι η έκκλησή μου για την ίδρυση μιας Αντι-Παγκοσμιοποιημένης Συμμαχίας που ενώνει τους λαούς του κόσμου ενάντια στην τυραννία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, θα γίνει αποδεκτή από όσους έχουν στο επίκεντρο το κοινό καλό, την ειρήνη μεταξύ των εθνών, τη συμφωνία μεταξύ όλων των λαών, την ελευθερία για όλους τους πολίτες και το μέλλον των νέων γενεών.

Και ακόμη και πριν από αυτό, είθε τα λόγια μου –μαζί με πολλούς πνευματικούς και έντιμους ανθρώπους– να συμβάλουν στο να φέρουν στο φως τη συνενοχή και τη διαφθορά όσων χρησιμοποιούν ψέματα και απάτη για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματά τους, ακόμη και σε αυτές τις στιγμές μεγάλης ανησυχίας για τον πόλεμο στον Ουκρανία.

Είθε να μας ακούσουν οι δυνατοί, ώστε να μην λυγίσουν στην αδικία. Είθε οι ισχυροί να μας ακούσουν, αν θέλουν η δύναμή τους να μην σημάνει την καταστροφή, αλλά να γίνει υποστήριξη των λαών και η προστασία για την ηρεμία την τάξη και την εργασία (Pius XII, Ραδιοφωνικό μήνυμα προς αρχηγούς κρατών και λαών του κόσμου σε επικείμενο κίνδυνο πολέμου , 24 Αυγούστου 1939).

Είθε η Αγία Σαρακοστή να οδηγήσει όλους τους Χριστιανούς να ζητήσουν συγχώρεση από τη Θεία Μεγαλειότητα για τις αμαρτίες όσων καταπατούν τον Ιερό Του Νόμο.

Είθε η μετάνοια και η νηστεία να οδηγήσουν τον Κύριο Θεό σε έλεος, ενώ επαναλαμβάνουμε τα λόγια του Προφήτη Ιωήλ: Parce, Domine: parce populo tuo; et ne des hæreditatem tuam in opprobrium, ut dominentur eis nationes. Συγχώρεσε τον λαό σου, Κύριε, και μην εκθέτεις την κληρονομιά σου σε ονειδισμό, σε χλευασμό των εθνών (Ιλ 2:17).

 

+ Carlo Maria Viganò, Αρχιεπίσκοπος,
Πρώην Αποστολικός Νούντσιος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
, 6 Μαρτίου 2022
Πρώτη Κυριακή της Σαρακοστής

 

[1] Το 2011, ο Kolomoisky ήταν ένας από τους συνιδρυτές του εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μαζί με τον δισεκατομμυριούχο Vadim Rabinovich. Πρβλ. https://ejp.eu/ . Σημειώστε ότι ο Ραμπίνοβιτς είναι μέλος της Πλατφόρμας της Αντιπολίτευσης – Για τη Ζωή, του ουκρανικού φιλορωσικού πολιτικού κόμματος του οποίου ο αρχηγός Βίκτορ Μεντβενττσούκ συνελήφθη από τον Ζελένσκι.

[2] Σύμφωνα με τον Ρώσο πολιτικό Viktor Vladislavovich Zubarev, μέλος της Κρατικής Δούμας, ο Zelenskyy λέγεται επίσης ότι έχει καταθέσει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια στην Dresdner Bank στην Κόστα Ρίκα και μια βίλα στο Μαϊάμι που αγοράστηκε για 34 εκατομμύρια δολάρια ( εδώ : https://twitter.com/ssistevini/status/1500383603586441216). Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, δείτε την έρευνα του Slidstvo-info , μιας ανεξάρτητης ουκρανικής υπηρεσίας ερευνητικής δημοσιογραφίας ( εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=Pp0WWZbNGq4&feature=youtu.be ).

[3] Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ιταλός υπουργός Οικολογικής Μετάβασης, Roberto Cingolani, αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να πουλήσει ένα μερίδιο των αποθεμάτων πετρελαίου στην Ουκρανία “ως συγκεκριμένη βοήθεια και στο ενεργειακό μέτωπο”, όπως ακριβώς κατά τη διάρκεια της πανδημίας έδωσε εκατομμύρια μάσκες στην Κίνα, για να τις αγοράσει στη συνέχεια από το Πεκίνο λίγο αργότερα ( εδώ : https://www.ansa.it/sito/notizie/politica/2022/03/02/ucraina-italia-cede-quota-delle-scorte-petrolifere-_b84086a2-1b31-4846-98c2-de84581b9ec4.html).

[4] Στο τεύχος της 6ης Μαρτίου, η Famiglia Cristiana έχει έναν τίτλο, σχολιάζοντας ένα άρθρο του ιδρυτή της κοινότητας Sant’Egidio, Andrea Riccardi: “ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” ( εδώ : https://twitter.com/fratotolo2/status/1500446210393522176).

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,207


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα