Οι κίνδυνοι του εξοπλισμού του Ουκρανικού τάγματος Azov

Οι κίνδυνοι του εξοπλισμού του Ουκρανικού τάγματος Azov

9 Μαρτίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:298
Μοίρασέ το

 

 

“Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ DNA της CIA…

Η πρόσφατη εμπειρία της CIA στην υποστήριξη και την καταπολέμηση των ανταρτών στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία την προετοιμάζει καλά για να αντιταχθεί στις σύγχρονες, συμβατικές δυνάμεις της Ρωσίας”.

 

 

 

Η  CIA, ελέγχεται πλήρως από το εβραιϊκό λόμπυ και το εβραιοσιωνιστικό κατεστημένο.

Αποτελεί τη φωλιά του βαθέως παρακράτους που κυβερνά τις ΗΠΑ και ολόκληρο τον κόσμο.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

του Ken Silva

Ανάλυση Ειδήσεων

Με το ζήλο που επιδεικνύει η Δύση να υποστηρίξει την Ουκρανία στον αγώνα της ενάντια στους Ρώσους εισβολείς, ορισμένοι παρατηρητές εκφράζουν τις ανησυχίες τους ότι οι ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ θα επωφεληθούν από την υποστήριξη των ΗΠΑ – μια κατάσταση που θα αύξανε τους κινδύνους για την ασφάλεια στο εσωτερικό.

Σε εμφάνισή της στις 28 Φεβρουαρίου στο Rachel Maddow Show, η Χίλαρι Κλίντον εντάχθηκε στον αυξανόμενο αριθμό εκείνων που ζητούσαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να υποστηρίξει μια ουκρανική εξέγερση.

Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η αμερικανική κυβέρνηση υποστήριξε μια ένοπλη εξέγερση για να αντιμετωπίσει τη Ρωσία, όπως σημείωσε η Κλίντον.

“Οι Ρώσοι εισέβαλαν στο Αφγανιστάν το 1980. [Το Αφγανιστάν] είχε πολλές χώρες που του παρείχαν όπλα και συμβουλές, ακόμη και κάποιους συμβούλους, που στρατολογήθηκαν για να πολεμήσουν τη Ρωσία. Δεν τελείωσε καλά για τους Ρώσους”, είπε.

“Υπήρχαν και άλλες ακούσιες συνέπειες, όπως γνωρίζουμε. Αλλά το γεγονός παραμένει ότι ήταν μια εξέγερση με πολύ καλά οργανωμένα κίνητρα, χρηματοδοτούμενη και καλά εξοπλισμένη, έδιωξε τους Ρώσους από το Αφγανιστάν”.

Η Κλίντον δεν περιέγραψε εκείνες τις “ακούσιες συνέπειες” της υποστήριξης των μουτζαχεντίν: Ένας ενδυναμωμένος και ισχυρός Ταλιμπάν αντικατέστησε την υποστηριζόμενη από τη Ρωσία αφγανική κυβέρνηση, μετατρέποντας τη χώρα σε εστία τρομοκρατών που οδήγησε στην 11η Σεπτεμβρίου και σε έναν 20ετή πόλεμο που ακολούθησε για την Αμερική.

Ωστόσο, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ακολουθήσουν μια στρατηγική εξέγερσης κατά της Ρωσίας.

Οι “Army Times” ανέφεραν στις 28 Φεβρουαρίου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν αντιαεροπορικούς πυραύλους Stinger στην Ουκρανία και τον Ιαναουάριο αποκαλύφθηκε ότι η CIA ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ από το 2015 για να προετοιμαστούν για το ακριβές σενάριο μιας ρωσικής εισβολής.

Ο πρώην αξιωματικός της CIA Douglas London ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA.

“ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ,” έγραψε ο London στο Foreign Affairs, ο οποίος εργαζόταν στη μυστική υπηρεσία της CIA.

“Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ DNA της CIA… Η πρόσφατη εμπειρία της CIA στην υποστήριξη και την καταπολέμηση των ανταρτών στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία την προετοιμάζει καλά για να αντιταχθεί στις σύγχρονες, συμβατικές δυνάμεις της Ρωσίας”.

Ορισμένοι αναλυτές προβλέπουν ότι η επερχόμενη εξέγερση μπορεί να διαρκέσει μια δεκαετία ή και περισσότερο.

Επικαλούμενο ανώνυμο αξιωματούχο των ΗΠΑ, το CBS ανέφερε την 1η Μαρτίου ότι οι αμερικανοί νομοθέτες ενημερώθηκαν για το θέμα εκείνη την ημέρα.

“Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών εκτίμησε ότι θα ήταν ένας πόλεμος 10 ετών. Οι νομοθέτες στο Καπιτώλιο ενημερώθηκαν [Φεβ. 28] ότι είναι πιθανό να διαρκέσει 10, 15 ή 20 χρόνια—και έτσι τελικά, η Ρωσία θα χάσει”, ανέφερε το CBS.

Εάν οι προβλέψεις των αναλυτών ισχύουν, μία από τις κύριες ομάδες ανταρτών στην Ουκρανία θα είναι το τάγμα Azov, το οποίο μάχεται ενάντια στις ρωσικές δυνάμεις από τότε που βοήθησε στην ανατροπή της φιλορωσικής κυβέρνησης της Ουκρανίας το 2014.

Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ AZOV ΣΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ “ΗΓΗΘΕΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ”.

Πιο πρόσφατα, μαχητές του Αζόφ εθεάθησαν σε ένα viral tweet από την εθνική φρουρά της Ουκρανίας να ΑΛΕΙΦΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΛΑΡΔΙ τις σφαίρες τους με λαρδί ενάντια στα “τέρατα του [Ραμζάν] Καντίροφ” — για να χρησιμοποιηθούν εναντίον των Μουσουλμάνων Τσετσένων που πολεμούν για τη Ρωσία.

Ο εξοπλισμός του τάγματος Azov υπήρξε κάποτε αιτία ανησυχίας για τους αμερικανούς νομοθέτες.

Το 2018, το Κογκρέσο εισήγαγε μια διάταξη στο ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ του για τις αμυντικές δαπάνες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΑΖΟV, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ.

Ωστόσο, καθώς η Ουκρανία βρίσκεται σε απελπιστική ανάγκη να αποκρούσει μια ρωσική εισβολή με τους καλύτερους μαχητές της, η ενδυνάμωση των ακροδεξιών στοιχείων της χώρας δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου τους Αμερικανούς πολιτικούς, δήλωσε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Bellarmine Abigail Hall, ερευνήτρια για τον εξτρεμισμό και τον μιλιταρισμό.

Πράγματι, το FACEBOOK ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ AZOV, σύμφωνα με την εποπτεία των μέσων ενημέρωσης Fairness and Accuracy in Reporting (FAIR).

“Όταν οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής μιλούν για αυτό, απορρίπτουν αυτές τις ανησυχίες – λέγοντας, “Ναι, υπάρχει μια έκτακτη ανάγκη αυτή τη στιγμή”. Και αυτό είναι κατανοητό κατά κάποιο τρόπο, αλλά υπάρχουν κίνδυνοι”, είπε ο Hall στους “The Epoch Times”.

Το Πεντάγωνο δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το τι, αν μη τι άλλο, κάνει για να διασφαλίσει ότι το τάγμα Azov δεν θα λάβει αμερικανικά όπλα. Η ιστορία υποδηλώνει ότι οι κυβερνήσεις έχουν ελάχιστο έλεγχο των όπλων τους όταν αυτά παραδίδονται σε μια εμπόλεμη ζώνη, σύμφωνα με τον Hall, έναν από τους συγγραφείς του “Tyranny Comes Home: The Domestic Fate of US Militarism”.

Στη Συρία, για παράδειγμα, η αποτυχημένη προσπάθεια της κυβέρνησης Ομπάμα να εκδιώξει τον πρόεδρο της χώρας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, είχε ως αποτέλεσμα τα όπλα των ΗΠΑ να διατεθούν στη θυγατρική της Αλ Κάιντα, Τζαμπχάτ αλ-Νούσρα.

Αυτό υπενθύμισε στην Κλίντον, τον τότε Υπουργό Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του 2012 σε δημοσιογράφο του CBS News: “Γνωρίζουμε ότι η Αλ Κάιντα — Ζαουαχίρι — υποστηρίζει την αντιπολίτευση στη Συρία. Υποστηρίζουμε την Αλ Κάιντα στη Συρία;”

Η συνεχιζόμενη σύγκρουση στην Υεμένη είχε επίσης ως αποτέλεσμα τα όπλα των ΗΠΑ να πέσουν στα χέρια της Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP).

“Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν ιδιαίτερα καλό ιστορικό εντοπισμού πού πηγαίνουν τα όπλα, μόλις διασκορπιστούν”, είπε ο Hall.

Όπως και στις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, η Ουκρανία έχει προσελκύσει μαχητές από τη Δύση, είπε ο Hall.

Αλλά αντί για τζιχαντιστές, ΜΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΟV.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ AZOV. ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ FBI ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ “Rise Above Movement” (RAM) για φερόμενη επίθεση σε διαδηλωτές το 2017.

Σύμφωνα με έναν πράκτορα του FBI που ερεύνησε αυτήν την υπόθεση, τα ΜΕΛΗ της RAM ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΟV ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2018.

“Το τάγμα Azov… πιστεύεται ότι ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες”, είπε ο πράκτορας του FBI.

Σύμφωνα με την Site Intelligence Group Enterprise, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΟV ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Μια εισροή ανθρώπινου και φυσικού κεφαλαίου δεν θα ενίσχυε μόνο το Αζόφ στην Ουκρανία. Θα μπορούσε επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εγχώριας τρομοκρατίας στο εσωτερικό, είπε ο Hall.

“Στο βαθμό που αυτό θα παρείχε την ΕΥΚΑΙΡΙΑ στα άτομα να αποκτήσουν ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΧΗΣ και τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, τότε θα μπορούσατε κάλλιστα να δείτε αυτούς τους ανθρώπους να επιστρέφουν και να ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ αυτές τις ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ τον ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ Ή ΝΕΕΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ τους εδώ”, είπε ο Hall.

Η αντίληψη ότι η αμερικανική συμμετοχή σε ξένες συγκρούσεις θα μπορούσε να οδηγήσει σε εγχώριο εξτρεμισμό απέχει πολύ από το να είναι θεωρητική.

Κατά τη διάρκεια του Πολέμου των Κόντρα τη δεκαετία του 1980 στη Νικαράγουα, για παράδειγμα, ο βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ, Thomas Posey, ξεκίνησε την Πολιτική Υλική Βοήθεια (CMA) για να βοηθήσει τους αντάρτες Κόντρα στον αγώνα τους εναντίον της κυβέρνησης που υποστήριζε τη Ρωσία.

Ο Πρόεδρος Ronald Reagan φέρεται κάποια στιγμη να είχε αποκαλέσει τον Posey “εθνικό θησαυρό”. Αλλά μετά το σκάνδαλο Ιράν-Κόντρα, ο Posey κατηγορήθηκε για λαθρεμπόριο όπλων.

Αν και ξεπέρασε τις κατηγορίες, ο Posey φέρεται να ένιωσε προδομένος από τη σειρά των γεγονότων. Σύμφωνα με την εργασία του ερευνητή του εξτρεμισμού JM Berger, ο Posey ριζοσπαστικοποιήθηκε, μετατρέποντας το CMA σε μια “ομάδα τύπου επιβιωτισμού” που εναντιώθηκε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και στόχευε στη δικτύωση με οργανώσεις λευκής υπεροχής σε όλη τη χώρα.

Ο Posey διέπραξε πολλά εγκλήματα και σχεδίασε πολλά τρομοκρατικά σχέδια στις αρχές της δεκαετίας του 1990 προτού συλληφθεί για φερόμενο σχέδιο κλοπής μιας κρυψώνας με αυτόματα όπλα από το οπλοστάσιο του πυρηνικού εργοστασίου Browns Ferry στην Αλαμπάμα.

Στην πορεία, η CMA ανέπτυξε επίσης διασυνδέσεις με τον βομβιστή της Οκλαχόμα Σίτι Τimothy McVeigh και με μέλη που εκπαιδεύονταν στην ίδια ιδιοκτησία του Σαν Σάμπα του Τέξας με τον McVeigh, σύμφωνα με το πρώην μέλος της CMA και πληροφοριοδότη του FBI John Matthews.

Με τη ρωσική απειλή να πλησιάζει, ο Hall είπε ότι είναι κάπως κατανοητό ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν εξετάζουν την περίπλοκη, αλυσίδα γεγονότων στο εξωτερικό που μπορεί να οδηγήσει σε πλήγμα στο εσωτερικό – όπως στις περιπτώσεις της εξέγερσης του Αφγανιστάν της δεκαετίας του 1980 και του Πολέμου των Contras.

“Αλλά σε εκείνες τις περιόδους έκτακτης ανάγκης χρειάζεστε πραγματικά τους κατάλληλους ελέγχους και ισορροπίες για να κατανοήσετε ακριβώς τι κάνουν οι πολιτικές σας”, είπε.

ΤΟ STATE DEPARTMENT ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

_ _ _
Ο Ken Silva καλύπτει θέματα εθνικής ασφάλειας για τους “The Epoch Times”. Τα ρεπορτάζ του περιλαμβάνουν επίσης την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, το έγκλημα και την υπεράκτια χρηματοδότηση – εργάστηκε επίσης για τρία χρόνια ως ρεπόρτερ στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και δύο χρόνια στις Νήσους Κέιμαν. Επικοινωνήστε μαζί του στο [email protected]

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 298


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα