ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΩΣ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΙΓΚΑΣ, “ΚΑΤΕΔΩΣΕ” ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΠΩΣ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΙΓΚΑΣ, “ΚΑΤΕΔΩΣΕ” ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

1 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:629
Μοίρασέ το

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΖΩΑ!

Έχουν εξευτελιστεί όλοι οι εμπλεκόμενοι… είναι όλοι τους για φτύσιμο…

Κι αν υπάρχουν ακόμα αφελείς που εμπιστεύονται τον Κασιδιάρη και τους βουλευτές του Στίγκα – γιατί τον Στίγκα θεωρώ πως όποιος τον εμπιστεύεται είναι χαμηλοτάτου πνευματικού επιπέδου – θα πρέπει να είναι για τα … πανηγύρια…

Η κριτική σκέψη του Κασιδιάρη, να επιλέξει έναν “πολιτικό” της περατζάδας από κόμμα σε κόμμα και μάλιστα και από το κόμμα του Καρατζαφέρη όταν είχε ψηφίσει το πρώτο Μνημόνιο,, δεν είναι απλά για τα πανηγύρια, αλλά για να βάζει το όπλο στον κρόταφο, αν έχει ίχνος αξιοπρέπειας και να αυτοκτονεί…

Κατάφερε να ξεφτιλίσει κάθε τι πατριωτικό… όπως λίγα χρόνια πριν ο Μιχαλολιάκος, κατάφερε να ξεφτιλίσει κάθε τι εθνικιστικό…

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ…

Κι ας αρχίσετε να σκέπτεστε μήπως όλο αυτό το σκηνικό, στήθηκε για λόγους που προς το παρόν, δεν μπορεί να αξιολογηθεί… η πορεία θα δείξει…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τη στενή σχέση των βουλευτών του με τον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη φέρεται να επιβεβαίωσε στις δύο καταθέσεις του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, ο Βασίλης Στίγκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βουλευτές άλλων κομμάτων, που έχουν γνώση της δικογραφίας που κατατέθηκε στη Βουλή με την οποία ζητείται η άρση της ασυλίας των έντεκα βουλευτών, – των δέκα Σπαρτιατών και του Κωνσταντίνου Φλώρου, που παρέμεινε ανεξάρτητος μετά το προσκλητήριο επιστροφής του Βασίλη Στίγκα – επιβεβαιώνουν ότι η εικόνα που περιγράφεται στον φάκελο είναι ότι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματος είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Επιχειρήθηκε εκ μέρους τους καταστρατήγηση και παράκαμψη του σχετικού νόμου προκειμένου να καταφέρουν την είσοδο τους στη Βουλή», ανέφεραν και σημείωναν πως είχαν βάλει στο μάτι και την κρατική χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές των Σπαρτιατών πρέπει, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο κ. Στίγκας, να είχαν δικό τους ταμείο, καθώς, ζητούσαν να αυξηθεί το ποσοστό του 20% της βουλευτικής αποζημίωσης που δίνουν στο κόμμα.

«Αφού δεν με αποδέχονταν ως αρχηγό, είναι πιθανόν να έχουν άλλο αρχηγό», φέρεται να είπε ο Βασίλης Στίγκας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έδωσε στοιχεία για τις επισκέψεις βουλευτών στις φυλακές Δομοκού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε μια από τις καταθέσεις του είπε πως στο διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2023 επισκέφθηκε τέσσερις φορές τον Ηλία Κασιδιάρη ο Χάρης Κατσιβαρδάς, ο οποίος είναι δικηγόρος του και τρεις φορές ο Ηλίας Δημητροκάλης – αμφότεροι βουλευτές των Σπαρτιατών. Τέσσερις φορές φέρεται να τον επισκέφθηκε και ο Σωτήρης Μεταξάς, ο οποίος στην ιστοσελίδα των Σπαρτιατών εμφανίζεται ως πολιτευτής και δικηγόρος του κόμματος.

Ο Βασίλης Στίγκας σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε ότι μετά τη διαγραφή Φλώρου δεχόταν 180 τηλεφωνικές κλήσεις την ημέρα, στις οποίες του ανέφεραν ότι θα πάρει το κόμμα ο Χάρης Κατσιβαρδάς, ενώ δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα ο ίδιος και η οικογένεια του.

Οι απειλές και ύβρεις μάλιστα, φέρεται να εντάθηκαν μετά τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον κ. Στίγκα να αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες πως δεν τον αποδέχονταν ως αρχηγό, γιατί είναι πολύ πιθανό να καθοδηγούνται από τις φυλακές, εννοώντας τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ήταν προφανώς αυτό το πολεμικό κλίμα εντός των Σπαρτιατών που οδήγησε τον κ. Στίγκα και στις καταγγελίες από το βήμα της Βουλής για «Greek mafia» και Δον Κορλεόνε. Φέρεται ωστόσο, να είπε πως οι καταγγελίες έγιναν εν βρασμώ ψυχής λόγω των απειλών.

Στο ερώτημα της Γεωργίας Αδειλίνη για ποιο λόγο μετά από όλα αυτά δήλωσε στήριξη στον Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο Αθηναίων, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών φέρεται να απάντησε πως το έκανε για να εξομαλύνει το κλίμα, με την εισαγγελέα να αναφέρει, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο κ. Στίγκας εμφανίζεται να εξαναγκάστηκε.

 

topontiki.gr

 

Πηγή

Προβολές : 629


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα