ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ: Η Γερμανία θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα στον όλεθρο!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ: Η Γερμανία θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα στον όλεθρο!

23 Οκτωβρίου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,167
Μοίρασέ το

 

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα καταγράφει έλλειμμα…

Δεν πρόκειται για σχέδιο σύγκλισης, άλλα για το απόλυτο σχέδιο καταστροφής της πατρίδας μας.

Η Γερμανία, θα πρέπει επιτέλους να γίνει κατανοητό, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΧΩΡΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ … ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πάνω από 300 χρόνια στην Βαυαρία, έχουν την έδρα τους οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ και το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΗΡΙΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ BCBS!!! Η μυστική τράπεζα που κυβερνάει όλη την ανθρωπότητα…
Οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που έχουν αγοράσει και την Ελλάδα, μέσω της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (ο Κοζώνης που δολοφόνησε τον Καποδίστρια, είνα πρόγονος τηλεπαρουσιάστριας του SKY), ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ…
Όταν το καταλάβετε αυτό, όταν αποφασίσουμε να ξαναγίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

Αποκλειστικό άρθρο της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt για το δημόσιο χρέος των χωρών της Ευρωζώνης και τα σχέδια της Κομισιόν κάνει ειδική μνεία στην Ελλάδα λέγοντας ότι προτίθεται να επιβάλλει ένα σχέδιο εξοντωτικής μείωσης του δημοσίου χρέους στο επίπεδο του 90% επί του ΑΕΠ!

Γράφει συγκεκριμένα όπως μεταδίδει η Ντόιτσε Βέλε: «Σύμφωνα με πληροφορίες της Handelsblatt από τις Βρυξέλλες, κάθε κυβέρνηση θα πρέπει στο μέλλον να συμφωνήσει με τις αρχές των Βρυξελλών ένα εξειδικευμένο, πολυετές σχέδιο μείωσης του χρέους.

Η Κομισιόν προσαρμόζει έτσι το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης στη νέα πραγματικότητα μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι Βρυξέλλες διατηρούν ανώτατο όριο χρέους το 60% του ΑΕΠ ως μακροπρόθεσμο στόχο.

Ωστόσο, η Επιτροπή θέλει να εισαγάγει ένα νέο σταδιακό στόχο της τάξεως του 90% για τις λεγόμενες χώρες υψηλού κινδύνου, όπως είναι η Ιταλία και η Ελλάδα».

Με απλά λόγια, η Γερμανία επέτρεψε στον Μητσοτάκη επί τρία χρόνια να δανείζεται σαν να μην υπάρχει αύριο, να εκτοξεύει με την πολιτική του το ιδιωτικό χρέος σε πρωτοφανή επίπεδα, αλλά τώρα που πρόκειται να εγκαταλείψει την κυβέρνηση, προτίθεται να επιβάλει ένα πρωτοφανές σχέδιο σύγκλισης το οποίο είναι βέβαιο ότι θα κάνει ακόμα και το μνημόνιο του Γιώργου Παπανδρέου να μοιάζει με μνημείο κοινωνικής πολιτικής.

Κάνοντας μία απλή ανάλυση, για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να καταγράψουμε:

Ανάπτυξη 5%(!) ως το 2026:
Όπου είτε θα χρειάζεται 13% πρωτ. πλεόνασμα ή πληρωμή με το μαξιλάρι & 8% πλεόνασμα!

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα καταγράφει έλλειμμα…

Δεν πρόκειται για σχέδιο σύγκλισης, άλλα για το απόλυτο σχέδιο καταστροφής της πατρίδας μας.

 


Πηγή

Προβολές : 1,167


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα