ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Η ελεγχόμενη από τους Rothschild σκακιέρα: Καταστρέφοντας την Αμερική υπέρ της συμμαχίας Ισραήλ-Ρωσίας-Κίνας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ!!! Η ελεγχόμενη από τους Rothschild σκακιέρα: Καταστρέφοντας την Αμερική υπέρ της συμμαχίας Ισραήλ-Ρωσίας-Κίνας

24 Φεβρουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,572
Μοίρασέ το

 

 

Η πιο πρόσφατη, κατασκευασμένη πολεμοκάπηλη κρίση Ουκρανίας-Ρωσίας έχει σκοπό να βγάλει από τα πρωτοσέλιδα την αποτυχημένη καταστροφή της συμμορίας COVID, που σφετερίζεται από παγκόσμιους σκηνοθετημένους θεατρικούς αποπροσανατολισμούς που αναζωπυρώνουν τον Ψυχρό Πόλεμο 2.0 σε έναν επεκτεινόμενο θερμό πόλεμο ανά πάσα στιγμή, που ενδεχομένως να οδηγήσει στον Αρμαγεδδώνα.

Αντί να αντιδράσουμε σε ένα υψηλό δράμα, Εμείς, οι άνθρωποι αυτής της γης, είναι πιο πιθανό να γίνουμε μάρτυρες της απελευθέρωσης ακόμη πιο θανατηφόρων ιογενών βιολογικών όπλων, κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των Fauci-Gates, παρόμοιων με τον σαρκοφάγο ιό Έμπολα, την προειδοποιημένη από τον Γκέιτς ευλογιά ή πιο συμπυκνωμένες παραλλαγές του ιού του AIDS που μοιάζουν με τον ιό του θανάτου, ή περισσότερες θανατηφόρες ψευδείς σημαίες που έχουν σχεδιαστεί για να υποδαυλίσουν περαιτέρω πόλωση και σύγκρουσηδιαίρει και βασίλευε“, μεταξύ εθνών, κρατών, περιοχών, φυλών, θρησκειών, κοινωνικοοικονομικών τάξεων και/ή πολιτικού εμφυλίου πολέμου, εκμεταλλευόμενοι πλήρως το αριστερό εναντίον του αριστερού. Τα στρατόπεδα της δεξιάς.

 

 

Μέρες τώρα, αναρτώ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, μια συγκλονιστική σειρά με αδιαμφισβήτητα στοιχεία  για τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (παραθέτω το πέμπτο μέρος της στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και τα προηγούμενα μέρη. Θα τα βρείτε όλα στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του ιστολογίου, με tag ΣΥΝΑΡΧΙΑ)

Δυστυχώς ελάχιστοι σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό των αναγνωστών, μπήκαν στην διαδικασία να την διαβάσουν.

Τα όσα ζούμε σήμερα με την πολεμική επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, σ’ αυτή την εκπληκτική σειρά ντοκουμέντων, έχει την εξήγησή της.

Το παρόν επίσης συγκλονιστικό άρθρο, δυστυχώς επιβεβαιώνει αυτά που λίγοι μπορούν να αντιληφθούν, σκεπτόμενοι με το συναίσθημα και όχι με την ψυχρή λογική…

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ…

Απλά οι Ρότσιλντ, αφού για δεκαετίες είχαν την φιδοφωλιά τους στις ΗΠΑ, στοχεύουν τώρα να τελειώνουν μ’ αυτήν, καταστρέφοντάς της… και δίνοντας το προβάδισμα σε ΡΩΣΙΑ – ΚΙΝΑ και το ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

Μην ξεχνάτε την δήλωση Ρότσιλντ…: “Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ  ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ”…

Που οδηγούν την ανθρωπότητα οι σατανιστές Ρότσιλντ;;;

ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση:Απολλόδωρος

16 Φεβρουαρίου 2022 James Fetzerblog Joachim Hagopian


Το “μεγάλο παιχνίδι” της στρατηγικής της μεγάλης σκακιέρας χρησιμοποιεί πάντα τον “επόμενο παγκόσμιο πόλεμο” ή την απειλή της πυρηνικής καταστροφής για να προκαλέσει φόβο και συμμόρφωση στις παγκόσμιες μάζες. Από τα τελευταία δύο χρόνια της ψεύτικης πανδημίας που σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει αμέσως παγκόσμιο πανικό και ακολουθήθηκε λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα από την ανάπτυξη με ταχύτητα δίνης ενός γενοκτονικού βιολογικού όπλου που μεταμφιέστηκε σε λεγόμενο εμβόλιο, μάθαμε ότι αυτή η πανωλεθρία του COVID δεν αφορούσε ποτέ κάποια πραγματική απειλή για την υγεία, αλλά μόνο τη χρήση του φόβου για να αυξηθεί μοχθηρά ο συγκεντρωτικός έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού. Έτσι, τώρα που η ψεύτικη αφήγηση της εγκληματικής συμμορίας για τις εντολές εμβολίων και τα διαβατήρια εμβολίων που μας κρατούν ασφαλείς καταρρέει εντελώς μπροστά στην αναμφισβήτητη αλήθεια ότι η από καιρό σχεδιασμένη γενοκτονία των ανθρώπων από την άρχουσα ελίτ τελικά αποτυγχάνει, τώρα που η δολοφονική, υπερτροφική ελίτ εκτίθεται όσο ποτέ άλλοτε, σαν στριμωγμένο, απελπισμένο ζώο είναι έτοιμη να ανταποδώσει, απειλώντας να καταστρέψει ίσως δισεκατομμύρια περισσότερους ανθρώπους με το σημερινό σενάριο του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Όσον αφορά το cui bono; – ποιος θα κερδίσει τα περισσότερα με κίνητρο και μέσα, οι μόνοι πραγματικοί ωφελημένοι από έναν κηρυγμένο πόλεμο με τη Ρωσία για την Ουκρανία είναι η μαριονέτα της συμμορίας, ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν, οι κεντρικοί τραπεζίτες μαριονέτες του και το ΚΚΚ που αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου μπορεί κάλλιστα να εισβάλει στην Ταϊβάν. Οι υπερδύναμες δυνάμεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ δεν είναι δυνατόν να κερδίσουν έναν παγκόσμιο πόλεμο σε δύο μέτωπα ενάντια στους ανερχόμενους εταίρους Ρωσία και Κίνα εν μέσω ενός πολυπολικού πλέον κόσμου. Οι εχθροί των ΗΠΑ που γίνονται όλο και πιο ισχυροί είναι ικανές να εκμεταλλευτούν την αποδεδειγμένη αδυναμία του υποκινητή Μπάιντεν.

Επιπλέον, ο αδέξιος Μπάιντεν είναι ο πιο αντιδημοφιλής πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπεύθυνος για τη δημιουργία ενός εθνικού χρέους ρεκόρ 30 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και την επικείμενη κατάρρευση της εθνικής οικονομίας και του δολαρίου ΗΠΑ, το υψηλότερο ποσοστό πληθωρισμού των τελευταίων 40 ετών, με πάνω από 2 εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς να εισρέουν από τα ανοιχτά νότια σύνορα. Ενώ είναι απρόθυμος να υπερασπιστεί τα σύνορα των ΗΠΑ από ξένη εισβολή, ο Μπάιντεν είναι πρόθυμος να διακινδυνεύσει έναν πυρηνικό πόλεμο για ένα μακρινό ξένο σύνορο ενός Ρώσου γείτονα που για πολλές δεκαετίες ιστορικά ανήκε στη Σοβιετική Ένωση. Αν και η πολεμοκάπηλη πρόκληση πολέμου φαίνεται παράλογη πράξη, ο εταιρικός κεντρικός Τύπος αναφέρει ότι “μια ρωσική εισβολή φαίνεται επικείμενη”.

Ίσως όλα τα εγκλήματα του COVID κατά της ανθρωπότητας που καταγράφονται σε ένα πλήθος εκκρεμών αγωγών που κατατίθενται και δικάζονται σε ποινικά δικαστήρια εναντίον πολλών υπόπτων, συμπεριλαμβανομένων των Big Pharma και των MSM, καθώς και εναντίον των ίδιων των πλανητικών ελεγκτών, αναγκάζουν τη συμμορία του εγκλήματος να ρισκάρει απερίσκεπτα την παγκόσμια καταστροφή, όπως στη μεταφορά του εγκλωβισμένου απελπισμένου ζώου. Το να ωθήσει την αρκούδα να καταλάβει την Ουκρανία μέσω εισβολής θα έσβηνε βολικά, κυριολεκτικά τα αποτυπώματα της οικογένειας Μπάιντεν που βίαζε και λεηλατούσε το έθνος ως διαβόητο κέντρο εγκλήματος για τη διεθνή εμπορία παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς. Ως πρωτίστως χώρα προέλευσης, ειδικά μετά το πραξικόπημα της Ουκρανίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ το 2014 που ξέσπασε σε έναν επακόλουθο εμφύλιο πόλεμο, άνοιξε ένας σημαντικός διάδρομος διακίνησης ανήλικων Ουκρανών κοριτσιών και γυναικών προς τη Ρωσία, την Πολωνία, την Τουρκία, το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ και τη Γερμανία, καθώς και στο εσωτερικό της χώρας.

Ενώ ο Papa Joe ήταν ο αντιπρόεδρος του Ομπάμα στην Ουκρανία, ο εθισμένος στα ναρκωτικά, μη διωκόμενος παιδόφιλος γιος Hunter εισέπραττε ένα δροσερό εκατομμύριο ετησίως, καθισμένος στο διοικητικό συμβούλιο του μεγαλύτερου παραγωγού φυσικού αερίου της Ουκρανίας, της Burisma. Ενοχοποιητικά στοιχεία που αποκρύπτονταν ειδικά στο παρελθόν παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις FOIA μόλις πρόσφατα ήρθαν στην επιφάνεια και επιβεβαιώνουν την πιο σκανδαλώδη διαφθορά της εγκληματικής οικογένειας Μπάιντεν. Ενώ ο αντιπρόεδρος Τζόι ήταν υπεύθυνος για τις σχέσεις ΗΠΑ-Κίεβο μετά την παράνομη ανατροπή από τις ΗΠΑ του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου της Ουκρανίας και την εγκατάσταση ενός φασιστικού καθεστώτος μαριονέτας, ο Μπάιντεν έδωσε στη συνέχεια στον γιο του την άνετη δουλειά να εργάζεται για το αφεντικό του ιδιοκτήτη-ολιγάρχη της Μπουρίσμα, διαβόητο για την ανεξέλεγκτη εγκληματική διαφθορά του. Μόλις δημοσιεύθηκε email αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ των ΗΠΑ στο Κίεβο, στο οποίο αναφέρεται ότι η σύγκρουση συμφερόντων του Μπάιντεν υπονομεύει σαφώς τις προσπάθειες των ΗΠΑ να περιορίσουν την αυξανόμενη διαφθορά στην Ουκρανία.

Εκτός από το καθεστώς Μπάιντεν, οι μόνοι άλλοι ξεκάθαροι νικητές σε όλο αυτό τον ολέθριο θάνατο και την καταστροφή στην Ουκρανία θα ήταν η Ρωσία, η Κίνα και το Σιωνιστικό Κράτος του Ισραήλ ως το προτεινόμενο, αναδυόμενο αρχηγείο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, η Ιερουσαλήμ που βρίσκεται σε κεντρική θέση ως η πρωτεύουσα της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης που λειτουργεί ανοιχτά ως το προπύργιο των Ιλλουμινάτι της ηγετικής ελίτ υπό την ηγεσία των Ρότσιλντ.

Για να διατηρηθούν οι δεσμοί των ΗΠΑ με ευρωπαϊκές δυνάμεις όπως η Γερμανία, που προσπαθεί απεγνωσμένα να σαμποτάρει τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2 από το να δημιουργήσει στενότερη σχέση με τη Ρωσία, οι ΗΠΑ και οι πόρνες προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης πρέπει να παρουσιάσουν τον μεγάλο κακό Πούτιν ως σοβαρή απειλή για την Ευρώπη. Επιπλέον, η Γερμανία εξέλεξε έναν έντονα αριστερό τρικομματικό συνασπισμό πέρυσι, ο οποίος φαίνεται να συνεργάζεται με τη Γαλλία, που σήμερα ηγείται της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το πρώτο εξάμηνο του 2022, για να αναδιαμορφώσει μια κυρίαρχη ενωμένη πολιτεία της Ευρώπης πέρα από μια απλή οικονομική ένωση, γεγονός που σηματοδοτεί μια σημαντική γεωπολιτική μετατόπιση αναχώρησης από την εξέχουσα επιρροή των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Η ουσιαστική ουσία είναι ότι το ελίτ καρτέλ των κεντρικών τραπεζών που ελέγχεται από τους Rothschild οδηγεί αυτή τη μετατόπιση ισχύος μακριά από τον πρώην ηγεμόνα Αμερική για να σφυρηλατήσει μια ισραηλινή συγχώνευση με τον πρώην διακηρυγμένο από τη Δύση άξονα του κακού Ρωσία-Κίνα-Ιράν.

Για αιώνες οι διεθνείς εγκληματίες επικυρίαρχοι της συμμορίας που κυβερνούν αυτόν τον πλανήτη ήταν οι Rothschild, οι Rockefeller και οι βασιλικές ευγενείς, χρηματοδοτώντας και τις δύο πλευρές σε κάθε πόλεμο και οικονομική ύφεση που σχεδιάζεται και εκτελείται συνεχώς, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού πολέμου κατά της ανθρωπότητας με την πανδημία COVID και του πολέμου κατά της αθωότητας με το παγκόσμιο δίκτυο εμπορίας παιδιών για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, γνωρίζουμε ακριβώς ποιος είναι ο αναγνωρισμένος εχθρός, οι ίδιοι συνήθεις ύποπτοι που διαπράττουν όλα αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και έτσι, για να αποφύγουμε τη δίωξη και την τιμωρία στη δίκη της Νυρεμβέργης 2.0 που συζητείται αυτή τη στιγμή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και μήνες ο ακόμα πολύ ισχυρός κοινός Εωσφορικός εχθρός μας σκοπεύει να ρίξει εναντίον μας όλα μαζί κάθε όπλο μαζικής καταστροφής στο σχεδόν απεριόριστο οπλοστάσιό του.

Η πιο πρόσφατη, κατασκευασμένη πολεμοκάπηλη κρίση Ουκρανίας-Ρωσίας έχει σκοπό να βγάλει από τα πρωτοσέλιδα την αποτυχημένη καταστροφή της συμμορίας COVID, που σφετερίζεται από παγκόσμιους σκηνοθετημένους θεατρικούς αποπροσανατολισμούς που αναζωπυρώνουν τον Ψυχρό Πόλεμο 2.0 σε έναν επεκτεινόμενο θερμό πόλεμο ανά πάσα στιγμή, που ενδεχομένως να οδηγήσει στον Αρμαγεδδώνα. Αντί να αντιδράσουμε σε ένα υψηλό δράμα, Εμείς, οι άνθρωποι αυτής της γης, είναι πιο πιθανό να γίνουμε μάρτυρες της απελευθέρωσης ακόμη πιο θανατηφόρων ιογενών βιολογικών όπλων, κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των Fauci-Gates, παρόμοιων με τον σαρκοφάγο ιό Έμπολα, την προειδοποιημένη από τον Γκέιτς ευλογιά ή πιο συμπυκνωμένες παραλλαγές του ιού του AIDS που μοιάζουν με τον ιό του θανάτου, ή περισσότερες θανατηφόρες ψευδείς σημαίες που έχουν σχεδιαστεί για να υποδαυλίσουν περαιτέρω πόλωση και σύγκρουση “διαίρει και βασίλευε“, μεταξύ εθνών, κρατών, περιοχών, φυλών, θρησκειών, κοινωνικοοικονομικών τάξεων και/ή πολιτικού εμφυλίου πολέμου, εκμεταλλευόμενοι πλήρως το αριστερό εναντίον του αριστερού. τα στρατόπεδα της δεξιάς. Ένα από τα στελέχη ασφαλείας του ίδιου του Τριντό, ο πρώην αξιωματικός της RCMP Danny Bulford, προειδοποίησε ότι μια ψεύτικη σημαία ήταν πιθανό να δυσφημίσει τη διαμαρτυρία του Freedom Convoy της Οττάβας.

Από ένα εξαιρετικά διορατικό άρθρο του geopolitics.co τον Ιούνιο του 2021, που προσδιορίζει με ακρίβεια τους συνήθεις υπόπτους πίσω από την πανδημία 2+ ετών:

Είναι ο ιός των Ρότσιλντ, με τη δυναστεία να κινεί τα νήματα των κομμουνιστών Κινέζων, για να παρέχει κάλυψη για την παγκόσμια οικονομική φούσκα, να τιμωρήσει τον κόσμο για την αντίσταση στον παγκόσμιο έλεγχό του με ακόμα περισσότερα καταπιεστικά μέτρα και να στρέψει τη Δύση εναντίον της Κίνας ως μέρος μιας ακόμα πολύ προβλέψιμης στρατηγικής “διαίρει και βασίλευε”… [άλλωστε] Οι Ρότσιλντ ήταν η σκιώδης δύναμη πίσω από ομάδες όπως η Στρογγυλή Τράπεζα, η Εταιρεία Προσκυνητών, η Επιτροπή των 300 και η Λέσχη της Ρώμης, οι οποίες στρατολογούσαν αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, διοικητές του ΟΗΕ, πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, διπλωμάτες, επιστήμονες, οικονομολόγους και επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να εφαρμόσουν την ατζέντα τους.

Περισσότερες κοινωνικές μηχανορραφίες των Ρότσιλντ θα συνεχίσουν να εμβαθύνουν τη διάβρωση της οικογενειακής μονάδας ως το θεμελιώδες θεμέλιο της ιστορικής μας κοινωνικής τάξης, καθώς και τη συνεχιζόμενη διάβρωση της θεμελιώδους αίσθησης της ηθικής και της δεοντολογίας μας για να γνωρίζουμε το σωστό από το λάθος, μαζί με τη συνεχιζόμενη βδελυγμία των δυαδικών σεξουαλικών φύλων, τη συνεχιζόμενη αποβλάκωση των παγκόσμιων μαζών προς μια τοξικά μολυσμένη, ελεγχόμενη από Τεχνητή Νοημοσύνη, ρομποτική υποδούλωση σε κωματώδη κατάσταση από σάιμποργκ. Η πιθανή εκκαθάριση του είδους Homo sapiens από τη γη φαίνεται ότι επίκειται, αν οι αφυπνισμένες μάζες αποτύχουν να δουν και να πολεμήσουν ενάντια στη μεγαλύτερη εικόνα.

Μέσω της μυστικότητας και της εξαπάτησης, οι Εωσφορικοί ελεγκτές αυτής της γης επιδίδονται σήμερα στην ελεγχόμενη κατεδάφιση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από μια συγκαλυμμένη Σιωνιστική συμμαχία Ισραήλ-Ρωσίας-Κίνας που περιλαμβάνει την ατζέντα των έξυπνων πόλεων Belt and Road που ταιριάζει απόλυτα στην Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ. Το σχέδιο των ελίτ είναι να καταστρέψουν την Αμερική ως το τελευταίο εμπόδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση δημιουργώντας την τέλεια καταιγίδα παγκόσμιων κρίσεων, αναταραχών και αποσταθεροποίησης που έχει σχεδιαστεί για να τραυματίσει τόσο σοβαρά τους εναπομείναντες επιζώντες της γης, ώστε να υποδεχτούν την ελίτ εξουσίας ως “σωτήρα” τους, ενώ παράλληλα τους δολοφονούν και τους κακοποιούν από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας. Ο γκουρού της Illumina – πράκτορας των Rothschild/Rockefeller, Henry Kissinger, κάποτε καμάρωνε πριν από τη συνάντηση της Bilderberg το 1991:

Σήμερα, η Αμερική θα εξοργιζόταν αν τα στρατεύματα του ΟΗΕ εισέρχονταν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη [αναφερόμενος στις ταραχές του Λος Άντζελες το 1991]. Αύριο θα είναι ευγνώμονες! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν τους έλεγαν ότι υπήρχε μια εξωτερική απειλή από το υπερπέραν [δηλαδή μια “εξωγήινη” εισβολή], είτε πραγματική είτε εξαγγελθείσα, που απειλούσε την ίδια την ύπαρξή μας. Τότε είναι που όλοι οι λαοί του κόσμου θα παρακαλέσουν να τους λυτρώσουν από αυτό το κακό. Το μόνο πράγμα που φοβάται κάθε άνθρωπος είναι το άγνωστο. Όταν τους παρουσιαστεί αυτό το σενάριο, τα ατομικά δικαιώματα θα παραιτηθούν πρόθυμα για την εγγύηση της ευημερίας τους που τους παρέχει η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν αναφέρθηκε επίσης στην ενοποίηση του κόσμου απέναντι σε μια εξωγήινη εισβολή. Ο πρώην διευθυντής της NASA Βέρνερ φον Μπράουν στο νεκροκρέβατό του το 1977 προέβλεψε επίσης αυτό το σκηνοθετημένο τελικό σενάριο. Όλα αυτά παραπέμπουν στο σημείο ότι αν οι ελεγκτές προκαλέσουν αρκετό όλεθρο για να προκαλέσουν φόβο, πανικό και απελπισία στους ανθρώπους, αυτοί θα είναι πρόθυμοι να δεχτούν ακόμη και τους χειρότερους τυραννικούς εξευτελισμούς στην υποδούλωσή τους.

Αν οι άνθρωποι δεν ξυπνήσουν μπροστά σε αυτόν τον δυστοπικό εφιάλτη που γίνεται γρήγορα πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας, ουσιαστικά η ανθρώπινη φυλή θα έχει τελειώσει. Πολύ λίγοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ακόμη και αυτή την αναδυόμενη, όλο και πιο σκοτεινή, μεγαλύτερη εικόνα για το πώς ο γενοκτόνος εχθρός μας μέχρι στιγμής επιτυγχάνει με επιτυχία τον μακροπρόθεσμο στόχο του δούρειου ίππου του, το σπάσιμο του κόσμου σε ακόμη πιο ελιτίστικους στενά ελεγχόμενους τομείς με την πτώση των ΗΠΑ, την άνοδο της Ρωσίας, της Κίνας και το σχέδιο Oded Yinon του Rothschild Greater Israel Project-Πόλη του Λονδίνου-Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση”. Παρεμπιπτόντως, σχεδόν όλοι οι παγκοσμιοποιητές ηγέτες είναι απόφοιτοι του προγράμματος WEF Young Global Leaders (μαριονέτες) του Klaus Schwab – Bill Gates, Vladimir Putin, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Gavin Newsom για να αναφέρουμε μερικούς.

Η άνευ προηγουμένου ανθρώπινη γενοκτονία που σκοτώνει ευγονικά πάνω από ένα δισεκατομμύριο ή περισσότερους ανθρώπους, η οποία προκύπτει άμεσα από τις ενέσεις θανάτου (death jab), έχει προμελετημένα συγχρονιστεί με την από καιρό σχεδιασμένη συντριβή της μη βιώσιμης, τοκογλυφικής, κλεφτοκίνητης παγκόσμιας οικονομίας και την επικείμενη κατάρρευση του δολαρίου ΗΠΑ ως παγκόσμιου νομίσματος. Τα σημάδια της καταστροφής είναι παντού – κατάρρευση της εφοδιαστικής αλυσίδας, άδεια ράφια καταστημάτων που αυξάνουν την παγκόσμια πείνα, πείνα και λιμό, ανεξέλεγκτος υπερπληθωρισμός, ταχεία κατάρρευση της καταρρέουσας κοινωνικής τάξης και του κράτους δικαίου, εκτόξευση της βίας τόσο στην οικογένεια όσο και στον εργασιακό χώρο, ρεκόρ αύξησης των ποσοστών δολοφονιών, κρίση τραυμάτων και ψυχικών ασθενειών σε παγκόσμια κλίμακα υπό παρατεταμένη απομόνωση και χρόνιο και αμείλικτο άγχος.

Αυτή η ζημιά που προκαλείται με υπολογισμό από την ελίτ της εξουσίας συνοδεύεται ταυτόχρονα από ένα εκτός εποχής, ολοένα και διευρυνόμενο χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, και τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου στην ιστορία [κλοπή] που στραγγίζει το κατώτερο 90% ώστε να κατέχει λιγότερο πλούτο από το ανώτερο 1%. Εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη απειλή στη σκακιέρα της γεωπολιτικής παραμένει κάτω από το ραντάρ, εντελώς απαρατήρητη και υποβαθμισμένη, αθόρυβα από σχέδιο κρυμμένη πίσω από τις σκηνές – η συγκαλυμμένη συμμαχία Ισραήλ-Κίνας-Ρωσίας. Η σχεδιασμένη από την ελίτ συστηματική άνοδος των ανατολικών δυνάμεων εις βάρος της συστηματικής καταστροφής της Δύσης αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την ίδια την επιβίωση της ανθρωπότητας, ωστόσο παραμένει εκτός οπτικού πεδίου και εκτός μυαλού για το σχεδόν 100% του σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού των σχεδόν 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Ένας εξαιρετικά επιτυχημένος λόγος για τον οποίο αυτή η ανίερη ένωση μεταξύ του Σιωνιστικού Ισραήλ και των δύο μεγαλύτερων αντιπάλων των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας, αγνοείται ακόμη και από τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, είναι η ετικέτα “αντισημιτισμός” που χρησιμοποιεί το Ισραήλ ως όπλο για να φιμώσει αμέσως και να ποινικοποιήσει ακόμη και με ποινή φυλάκισης όλους τους επικριτές της γενοκτονικής πρακτικής απαρτχάιντ του Εβραϊκού Κράτους κατά των Παλαιστινίων ή της Σιωνιστικής ατζέντας του για την αύξηση της γεωγραφικής κατάληψης γης και της πολιτικής εξουσίας του μέσω του σχεδίου “Μεγάλο Ισραήλ“, γνωστού και ως Σχέδιο Oded Yinon. Έτσι, ο φόβος της επιζήμιας ετικέτας και της οργής του ισχυρού εβραϊκού-ισραηλινού λόμπι ουσιαστικά αποθαρρύνει και αποσιωπά την πλήρη αλήθεια από το να ειπωθεί ή να γίνει ποτέ γνωστή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κατηγορηθεί εδώ και καιρό για εξαιρετισμό, ωστόσο τα παραδοσιακά διδάγματα του Ταλμούδ προϊδεάζουν τους Εβραίους ως τον “εκλεκτό λαό του Θεού”, μαζί με τα Πρωτόκολλα των Μαθητευόμενων Σοφών της Σιών είναι κορεσμένα με ρατσισμό εναντίον όλων των μη Εβραίων. Ως το μόνο έθνος (Ισραήλ), η μόνη θρησκεία (Ιουδαϊσμός) και η μόνη εθνοτική ομάδα (Εβραϊκός λαός) στη γη που της έχει χορηγηθεί ένα “πάσο για την κάρτα της φυλής” για να ξεφύγει απροκάλυπτα με τέτοια μονόπλευρη, καθοδηγούμενη από τον εξαιρετισμό μισαλλοδοξία, είναι να απορεί κανείς που η αλήθεια είναι τόσο προστατευμένη από την πλήρη αποκάλυψη.

Ακόμη ένας άλλος βασικός λόγος είναι οι επιχειρήσεις Διαδραστικών Δραστηριοτήτων Διαδικτύου (IIA) που ελέγχονται από τη Μοσάντ και τη CIA και λειτουργούν ως ιδιωτική μαφία της ελίτ, η οποία ελέγχει επιλεκτικά για να διασφαλίσει ότι τα ελεγχόμενα αντιπολιτευτικά μέσα ενημέρωσης δεν θα αναφέρουν τις βλαβερές αλήθειες της συμμορίας που οι εξουσιαστές δεν θέλουν να μάθουν ή να γνωρίζουν ποτέ οι πολίτες του πλανήτη.

Έτσι, οι κυρίαρχες ελίτ που δραστηριοποιούνται από την ελεγχόμενη από τους Ρότσιλντ οικονομική αυτοκρατορία του City of London και το ελεγχόμενο από τους Ρότσιλντ Σιωνιστικό Ισραήλ που λειτουργεί ως ο μονοπωλιακός βασικός υπεύθυνος κυβερνοασφάλειας στον κόσμο και παγκόσμιος ηγέτης των τεχνολογιών, μοιράζονται μια δεσμευμένη, αμοιβαία ευθυγραμμισμένη ατζέντα μοναδικότητας με την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση υπό την ηγεσία της Ρωσίας και τη φιλόδοξη Πρωτοβουλία Belt and Road της Κίνας σε συνδυασμό με το παγκόσμιο κράτος κοινωνικής πίστωσης των έξυπνων πόλεων-υπερπαρακολούθησης της δυστοπικής καταπίεσης όπως ποτέ άλλοτε. Ένας κόσμος χωρίς μετρητά, πλήρως ψηφιοποιημένος, οργουελιανός εφιάλτης έξυπνων πόλεων, όπου τα λιγότερο από ανθρώπινα, τροποποιημένα ρομπότ με τροποποιημένο DNA και υπολείμματα δικού τους μυαλού κλείνουν αμέσως με ένα πάτημα ενός κουμπιού, πιο γρήγορα από τον HAL 9000 από το αριστούργημα επιστημονικής φαντασίας του Στάνλεϊ Κιούμπρικ “2001: Οδύσσεια του Διαστήματος”. Αυτά τα ανατρεπτικά υπόγεια ρεύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ενεργά σήμερα σε κοινή θέα, στενά προσωποποιημένα από τον φασίστα ναζιστή μπροστινό Κλάους Σβαμπ που μηδενίζει την πολυαναμενόμενη, πλήρως συγκεντρωτική τεχνοκρατία της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, που μεταμφιέζεται αισχρά ως η “Μεγάλη Επανεκκίνηση” των ελίτ κατευθείαν από την κόλαση στη γη, και όχι, κανένας από εμάς που κατέχει ακόμα την ψυχή του δεν θα είναι ευτυχισμένος.

Εναπόκειται σε εμάς τους ανθρώπους με λειτουργικό εγκέφαλο, καρδιά και ψυχή άθικτη να επιλέξουμε νοερά, πνευματικά τον ανώτερο δρόμο της μη συμμόρφωσης, πολεμώντας αυτόν τον πόλεμο των αιώνων μεταξύ του καλού και του κακού στη σωστή πλευρά της ιστορίας με την ευλογία του Θεού.


 

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,572


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα