Τρομακτικές αποκαλύψεις, πίσω από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (Μέρος 5ο)

Τρομακτικές αποκαλύψεις, πίσω από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (Μέρος 5ο)

23 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:968
Μοίρασέ το

 

Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ

 

« ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ » ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΤΩΠΙΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ

 

« Η Συναρχία… είναι « κυβέρνηση από μυστικές εταιρείες » ,

ή από μια ομάδα μυημένων που λειτουργούν από τα παρασκήνια. 

Είναι ένα ανάλογο της « θεοκρατίας » , ή της εξουσίας από ένα ιερατείο . ”

~ Marquis Alexandre Saint Yves d Alveydre

 

 

Ας σταθούμε σ’ αυτό το κομμάτι από το 15ο άρθρο των ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ…

Από μόνο του αποτελεί το επιστέγασμα του ρατσισμού.

Αυτόν τον οποίον επέβαλαν σε όλα τα κράτη της γης, μέσω των πολιτικών καθαρμάτων που οι ίδιοι επιλέγουν και τοποθετούως κυβερνήσεις των κρατών, τους οποίους διατάσσουν να ψηφίσουν νόμους … αντιρατσιστικούς, προκειμένου να μην τολμά κανένας πολίτης να έχει ελεύθερη άποψη.

“Όσοι είναι φωτισμένοι λαμβάνουν επίσης οδηγίες από «πνευματικές οντότητες», π.χ. έκπτωτοι άγγελοι (ο Λούσιφερ και οι δαίμονές του), οι οποίοι, σε αντάλλαγμα για τις ψυχές τους, τους εκχωρούν υπερφυσική δύναμη να κάνουν μαγικά.”

Αυτό που δεν λένε στους Χριστιανούς είναι ότι η Συναρχική θεοκρατία ζητά ένα εξαιρετικά οργανωμένο κράτος με ένα άκαμπτο σύστημα δύο καστών που θα κυβερνάται από μια προκαθορισμένη « φωτισμένη ελίτ », τους Εβραίους ιερείς-βασιλιάδες, των οποίων ο ισχυρισμός για εξουσία είναι ότι «είναι σε άμεση επαφή με και λαμβάνει τις οδηγίες του από τις πνευματικές νοημοσύνη που κυβερνούν το σύμπαν —μάλλον όπως οι θεοκρατικοί Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου, που ήταν και κοσμικοί άρχοντες και μεσάζοντες μεταξύ των θεών και των ανθρώπων. ”

Ένας ήταν πάντα ο στόχος αυτής της ερπετικής φάρας… να ανατρέψουν σε κάθε χώρα τους πολιτικούς και να τοποθετήσουν τους δικούς τους που άπαντες ήταν εβραίοι και διεστραμμένοι, ώστε να καταστρέψουν τους λαούς και να τους οδηγήσουν σε μιγαδοποίησης και αφανισμό.

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζονται στο πέμπτο μέρος αυτής της εξαιρετικά αποκαλυπτικής σειράς, πλησιάζοντας προς την εποχή μας, δείχνουν το πως έστησαν τον ιστό της αράχνης τους και σαν ένα τεράστιο χταπόδι, τυλίχτηκαν γύρω από ολόκληρη την ανθρωπότητα, και την οδηγούν στον θάνατο.

Τι πιθανότητες σωτηρίας έχουμε;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΜΕΡΟΣ V

 

Η « ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ » ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ

 

« Όταν ο Βασιλιάς του Ισραήλ βάλει στο ιερό του κεφάλι το στέμμα που του πρόσφερε η Ευρώπη, θα γίνει πατριάρχης του κόσμου. .. Ο Βασιλιάς των Εβραίων θα είναι ο πραγματικός Πάπας του Σύμπαντος, ο Πατριάρχης της Διεθνούς Εκκλησίας». (Πρωτόκολλα 15.23· 17.4)

 

Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ

AYN RAND / ” The Trust ”

 

 

Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ

Στο βιβλίο του, Practical Idealism , ο κόμης Richard Coudenhove-Kalergi, ιδρυτής της Διεθνούς Πανευρωπαϊκής Ένωσης, έγραψε ότι οι Εβραίοι ήταν προορισμένοι να είναι ένας «μελλοντικός ηγέτης-έθνος» και μια «νέα φυλή πνευματικής ευγένειας».

«Οι κύριοι εκπρόσωποι της διεφθαρμένης αλλά και της ορθής εγκεφαλικής αριστοκρατίας: του καπιταλισμού, της δημοσιογραφίας και των εγγράμματων είναι Εβραίοι.

Η ανωτερότητα του πνεύματός τους τους προορίζει να γίνουν κύριος παράγοντας της μελλοντικής αρχοντιάς.

Μια ματιά στην ιστορία του εβραϊκού λαού εξηγεί το προβάδισμά του στον αγώνα για τη διακυβέρνηση της ανθρωπότητας.

Για δύο χιλιάδες χρόνια οι Εβραίοι ήταν μια θρησκευτική κοινότητα, αποτελούμενη από άτομα με ηθική και θρησκευτική προδιάθεση από όλα τα έθνη της κλασικής πολιτιστικής περιοχής, με εθνικό εβραϊκό κέντρο στην Παλαιστίνη.

«Αντί να καταστρέψει τον Εβραίο, η Ευρώπη, παρά τη θέλησή της, εξευγενίστηκε και εκπαίδευσε αυτόν τον λαό σε ένα μελλοντικό ηγέτη-έθνος μέσω αυτής της τεχνητής διαδικασίας επιλογής. Δεν είναι περίεργο που αυτός ο λαός, που δραπέτευσε από το Γκέτο-Φυλακή, εξελίχθηκε σε πνευματική ευγένεια της Ευρώπης.

Μια νέα Ευγενής Φυλή από τη Χάρη του Πνεύματος

«Επομένως, μια ευγενική Πρόνοια παρείχε στην Ευρώπη μια νέα φυλή ευγένειας μέσω της πνευματικής χάρης… Η εξέχουσα θέση που κατέχει ο Εβραίος αυτές τις μέρες οφείλεται στην πνευματική του υπεροχή που του επιτρέπει να κερδίσει την πνευματική μάχη ενάντια σε τεράστιους ανώτερους αριθμούς ευνοούμενων, μίσους, ζηλιάρης αντιπάλους». ( Πρακτικός ιδεαλισμός , Count Richard Coudenhove-Kalergi, 1925 )

 

Τα λόγια του Coudenhove-Kalergi απηχούσαν τα Πρωτόκολλα της Σιών, τα οποία υπέγραψαν « οι εκπρόσωποι της Sion του 33ου βαθμού ».

«PER ME REGES REGNANT. «Μέσα από εμένα βασιλεύουν οι βασιλιάδες». Και ειπώθηκε από τους προφήτες ότι εκλεγήκαμε από τον ίδιο τον Θεό για να κυβερνήσουμε ολόκληρη τη γη. Ο Θεός μας έχει προικίσει με ιδιοφυΐα για να είμαστε ίσοι στο καθήκον μας. ( Πρωτόκολλο 5.6 )

 

«Ο Θεός χάρισε σε εμάς, τον Εκλεκτό Λαό Του, το δώρο της διασποράς, και σε αυτό που φαίνεται σε όλα τα μάτια ως η αδυναμία μας, έχει εμφανιστεί όλη μας η δύναμή, που μας έφερε τώρα στο κατώφλι της κυριαρχίας σε όλο τον κόσμο.” ( Πρωτόκολλο 11.8 )

 

«Σε αυτή τη διαφορά στην ικανότητα σκέψης μεταξύ των GOYIM και των εαυτών μας μπορεί να διακρίνεται ξεκάθαρα η σφραγίδα της θέσης μας ως Εκλεκτών Λαών και της ανώτερης ποιότητας της ανθρώπινης φύσης μας, σε αντίθεση με το ωμό μυαλό των GOYIM.

Τα μάτια τους είναι ανοιχτά, αλλά δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους και δεν επινοούν (εκτός αν ίσως υλικά πράγματα). Από αυτό είναι ξεκάθαρο ότι η ίδια η φύση μας προόρισε να καθοδηγούμε και να κυβερνάμε τον κόσμο». ( Πρωτόκολλο 15.11 )

 

Ο αναγνώστης θα παρατηρήσει στα Πρωτόκολλα την αναφορά στο «Goyim», που είναι ένας υποτιμητικός όρος Γίντις για τους «μη Εβραίους». 

«ν. Προσβλητικό., πληθ. goy·im (goi’ĭm) ή goys.
Χρησιμοποιείται ως απαξιωτικός όρος για κάποιον που δεν είναι Εβραίος
Γίντις, από το εβραϊκό gôy, Εβραίος που αγνοεί την εβραϊκή θρησκεία, μη Εβραίος». ( Answers.com )

 

Το παραπάνω αναφερθέν Πρωτόκολλο 15, Ενότητα 11 αποκαλύπτει την περιφρόνηση των « Μορφωμένων Πρεσβυτέρων » για τους μη Εβραίους.

Κατά την άποψή τους, οι Εβραίοι έχουν μια «υψηλότερη ποιότητα ανθρωπιάς, σε αντίθεση με το άγριο μυαλό των GOYIM.

Τα μάτια τους είναι ανοιχτά, αλλά δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους…»  

Γιατί οι Εβραίοι έχουν υψηλότερη ποιότητα ανθρώπινης ζωής από τους Εθνικούς;  

Οι Goyim «τα μάτια είναι ανοιχτά, αλλά δεν βλέπουν τίποτα μπροστά τους».

Η έκφραση είναι μια νύξη στη «δεύτερη όραση» ή «διόραση», η οποία είναι η υπερφυσική δύναμη του να βλέπεις αντικείμενα ή ενέργειες που αφαιρούνται στο χώρο ή στο χρόνο από τη φυσική θέαση. Διόραση »)  

Όσοι είναι φωτισμένοι, λαμβάνουν επίσης οδηγίες από «πνευματικές οντότητες», π.χ. έκπτωτοι άγγελοι (ο Λούσιφερ και οι δαίμονές του), οι οποίοι, σε αντάλλαγμα για τις ψυχές τους, τους εκχωρούν υπερφυσική δύναμη να κάνουν μαγικά.

 

Για να προετοιμάσουν τους Εβραίους για το πεπρωμένο τους ως ηγεμόνες του κόσμου, οι μαθημένοι πρεσβύτεροι έχουν ενσωματώσει την Καμπάλα, το βιβλίο πηγής του αποκρυφιστικού τους δόγματος, σε ολόκληρο τον Εβραϊσμό. 

Η Καμπάλα έχει κάνει μεγάλες εισβολές στον Εβραϊσμό της Βόρειας Αμερικής όπου το ενδιαφέρον για τον εβραϊκό αποκρυφισμό έχει αυξηθεί δραματικά.

« …Ένας πιο παραδοσιακός Αμερικανός Ορθόδοξος Ραβίνος, ο Aryeh Kaplan, πέρασε τη δεκαετία του εβδομήντα και τις αρχές του ογδόντα ανακατασκευάζοντας την ξεχασμένη εβραϊκή διαλογιστική παράδοση ερευνώντας καμπαλιστικά κείμενα που είχαν παραμεληθεί από καιρό, πολλά από τα οποία σώζονται μόνο σε χειρόγραφα.

Αγνόησε με τόλμη την αιωνόβια ραβινική απαγόρευση της διάδοσης των καμπαλιστικών πρακτικών μεταξύ ατόμων κάτω των σαράντα και απαίδευτων στη Βίβλο και στο Ταλμούδ – αποτέλεσμα της τραγωδίας Shabbetai Tzvi διδάσκοντας μαθήματα εβραϊκού διαλογισμού και δημοσιεύοντας πρακτικά εγχειρίδια και αναγνώστες πηγών για το θέμα.

Χάρη κυρίως στις προσπάθειες του Κάπλαν, πολλοί Ορθόδοξοι ραβίνοι και λαϊκοί έχουν διδάξει και γράψει για την Καμπάλα, αναγνωρίζοντας την έκκλησή της στους μη ασκούμενους Εβραίους που αναζητούν πνευματική καθοδήγηση. ”(Michael Sidlofsky, « Καμπάλα — Μια σύντομη ιστορία » )

Εφόσον οι αφώτιστοι Εθνικοί είναι ακατάλληλοι να κυβερνήσουν τα εδάφη τους, οι μαθημένοι πρεσβύτεροι πρέπει να ενοποιηθούν και να κυβερνήσουν τα έθνη του κόσμου.

Το μεγαλομανικό τους σχέδιο εμποδίστηκε όταν το « αντισημιτικό » καθεστώς του Βισύ απαγόρευσε τις μασονικές κοινωνίες και έτσι μετονόμασαν το πρόγραμμά τους σε Συναρχικό Κίνημα Αυτοκρατορίας (SME) μετά το Συναρχικό κίνημα του 19ου αιώνα που ιδρύθηκε από τον Joseph Alexandre Saint-Yves d ‘ Alveydre (1842). -1909) που ήταν ο Μέγας Μάγιστρος του Τάγματος των Μαρτινιστών.

 

«Το καθεστώς του Βισύ νομοθέτησε κατά του Τεκτονισμού και συνεργάστηκε με τους Γερμανούς στον εντοπισμό και τη δράση εναντίον των Μασόνων.

Αλλά, ακόμη και μέσα στο ίδιο το καθεστώς, οι άνθρωποι ήταν πολύ αμφίβολοι ότι ο Τεκτονισμός είχε πραγματικά εξοριστεί.

Στη λεγόμενη « Έκθεση Τσάβιν » , ​​η οποία φαίνεται ότι προήλθε από μέσα ή κοντά σε κυβερνητικούς κύκλους, διατυπώθηκαν ισχυρισμοί ότι μεγάλος αριθμός ανθρώπων σε υπεύθυνες θέσεις ανήκε σε μασονικές πολιτικές ομάδες που ονομάζονταν « συναρχικές » που υπήρχαν από τη δεκαετία του 1920. .

Αυτοί οι συναρχικοί υποτίθεται ότι εμπνεύστηκαν εν μέρει από το δόγμα του Saint-Yves d ‘ Alveydre.

Εκπροσωπούνταν ως μια ομάδα πολιτικών με επιρροή, επιχειρηματιών και των λεγόμενων « τεχνοκράτες » που σχεδίαζαν να καταλάβουν την εξουσία από τότε που ένα φημισμένο « Συναρχικό Επαναστατικό Σύμφωνο » του 1922. » — Peter Partner, The Murdered Magicians ( Secrets of the Knights Templar: The Modern Merovingian Connection: Vichy France )

 

Και έτσι, « κάτω από μια εκλεπτυσμένη καθολική μεταμφίεση που αποκαλούσαν Συναρχία » , οι ιουδαιομασονικές κοινωνίες που απαγορεύτηκαν από το καθεστώς του Βισύ ξεκίνησαν το πανευρωπαϊκό κίνημα .

 

Το νέο βιβλίο « The Sion Revelation: The true about the guardians of Christ’s Sacred Bloodline » των Lynn Picknett και Clive Prince αναφέρει στο συμπέρασμα:

« Όμως, όπως έχουμε δει από δεκάδες ελεγχόμενους συσχετισμούς και συνδέσμους, φαίνεται ότι τουλάχιστον το Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι το προϊόν μιας απόκρυφης συνωμοσίας, εμπνευσμένης από άτομα που πίστευαν ότι ήταν σε επαφή με πνευματικές οντότητες, με απώτερο σκοπό την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης , σύμφωνα με τον Joseph Alexandre Saint-Yves d’ Το αρχικό όραμα του Alveydre. ‘

«Η καρδιά του βιβλίου βρίσκεται στο «The Rectified Scottish Rite » — όχι στο σκωτσέζικο σύστημα των ΗΠΑ αλλά σε ένα διαφορετικό, άκρως εσωτερικό σύστημα . Αυτό είναι λογικό σύμφωνα με το άρθρο του καθηγητή Hugh B. Urban για τον Γαλλικό Τεκτονισμό και τον διαλογισμό γιόγκα με πλήρη λωτού.

Οι ηγέτες αυτής της τάξης εξαρτώνται από τη διοχέτευση ανώτερων πνευμάτων . ” (” Synarchy: Beyond Left and Right “)

 

Σύμφωνα με τους μασονικούς συγγραφείς, Lynn Picknett και Clive Prince, η Synarchy είναι μια θεοκρατία που κυβερνάται από μυστικές εταιρείες των οποίων οι φωτισμένοι μυημένοι λαμβάνουν τις οδηγίες τους από την πνευματική νοημοσύνη.

 

[ Ο Schwaller de Lubicz] επίσης έκρυβε πάντα τις επιρροές που διαμόρφωσαν τη δική του φιλοσοφία, αλλά μια εξέταση της ιδεολογίας του τον τοποθετεί σταθερά στο πλαίσιο ενός συγκεκριμένου πολιτικο-εσωτερικού συστήματος, ενός κινήματος που είναι γνωστό ως Συναρχία.

Πρόκειται για « κυβέρνηση από μυστικές εταιρείες » ή από μια ομάδα μυημένων που λειτουργούν από τα παρασκήνια.

Είναι ένα ανάλογο της « θεοκρατίας » , ή της εξουσίας ενός ιερατείου.

Ο Schwaller de Lubicz ήταν ένθερμος Συναρχικός και γι’ αυτό θαύμαζε τόσο πολύ την αρχαία Αίγυπτο, την οποία κυβερνούσαν θεϊκοί βασιλιάδες και ιερατεία… » ( The Stargate Conspiracy , σελ. 263)

Η Πανευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα μέτωπο για τη Συναρχία, της οποίας ο μεγαλύτερος στόχος ήταν η παγκόσμια κυβέρνηση.

Οι Συναρχικοί ισχυρίζονται ότι η Αγκάρθα είναι « η υπόγεια έδρα του Βασιλιά του Κόσμου.

” Σύμφωνα με μια πηγή ” …υπάρχουν Αγκαρτάνοι που έχουν μετενσαρκωθεί στη γη στις μέρες μας για να μας φέρουν την επιστήμη τους, την οργάνωσή τους και τη μορφή διακυβέρνησής τους: κυβέρνηση από Μυημένους. » ( On Synarchy ) From Foucault ‘s Pendulum :

«Επειδή αν υπάρχουν οι Δάσκαλοι του Κόσμου, μπορούν να είναι μόνο υπόγεια, αυτή είναι μια αλήθεια που όλοι αντιλαμβάνονται, αλλά λίγοι τολμούν να προφέρουν. Ίσως ο μόνος άντρας που τολμούσε να το πει τυπωμένα ήταν ο Saint-Yves d’Alveydre. Τον ξέρεις?”

«Είναι αυτός που μας μίλησε για την Αγκάρθα, το υπόγειο αρχηγείο του Βασιλιά του Κόσμου, το απόκρυφο κέντρο της Συναρχίας», είπε ο ταξιδέρης. «Δεν φοβόταν. ένιωθε σίγουρος για τον εαυτό του. Αλλά όλοι όσοι μίλησαν μετά από αυτόν εξαφανίστηκαν, γιατί ήξεραν πάρα πολλά». ( Σχετικά με τη Συναρχία )

Τα γραπτά του Saint-Yves d ‘ Alveydre αποκάλυψαν ότι η Αγκάρθα δεν ήταν μια υπόγεια τοποθεσία, αλλά «μια Τριαδική ενότητα και Συναρχία των Ιουδαιοχριστιανών» με τις ρίζες της στην «Εβραϊκή Σχολή της Αλεξάνδρειας, που αναζητούσε μέσω της ενοποίησης, μέσω πολλών Ιουδοχριστιανικές αιρέσεις, για να κυριαρχήσουν και να κυβερνήσουν κρυφά τον Δυτικό Κόσμο».

Με άλλα λόγια, το Synarchy, που σύμφωνα με τον Webster, σημαίνει «από κοινού κυριαρχία ή κυριαρχία», είναι μια ιουδαιοχριστιανική θεοκρατία που κυβερνάται από Εβραίους Πρεσβύτερους:

 

«Έχοντας διαβάσει το Mission de l’Inde en Europe, Mission de l’Europe en Asia , γραμμένο το 1886 από τον Saint-Yves d’Alveydre, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι είναι λίγο πολύ συμβολικό, ότι η Agarttha δεν ανήκει σε καμία χώρα, κανενός έθνους, αλλά οικουμενικού, ότι η ιεραρχία είναι, προφανώς, μια ομάδα καμπαλιστών και γνωστικών μάγων και μυημένων, που έχει δεσμούς με την Εβραϊκή Σχολή της Αλεξάνδρειας, που επιδιώκει μέσω της ενοποίησης, μέσω πολλών ιουδοχριστιανικών αιρέσεων, να κυριαρχήσει και να κυβερνήσει κρυφά τον Δυτικό κόσμο και τελικά να ενωθεί η Ανατολή με τη Δύση, ότι κατά πάσα πιθανότητα οι μυστηριώδεις υπόγειες βιβλιοθήκες αποτελούνται απλώς από αυτό που είναι γνωστό ως « Ακασικά Αρχεία »—akasa που σημαίνει αιθέρας, ο οποίος σύμφωνα με αυτούς τους μυημένους έχει αποτυπώσει πάνω του όλα τα γεγονότα του παρελθόντος, του παρόντος και του μελλοντικού κόσμου…

«Προς υποστήριξη της γνώμης μας για τη φύση της Αγκάρθα παραθέτουμε από το παραπάνω βιβλίο του Saint-Yves d ‘ Alveydre.

Εξηγεί ότι « το όνομα Agarttha σημαίνει ότι είναι αδύνατο να ληφθεί από τη βία και απρόσιτο στην αναρχία.

Από μόνος του λέει ότι είναι μια Τριαδική ενότητα και Συναρχία των Ιουδαιοχριστιανών , σε αντίθεση με τη « γενική κυβέρνηση με ωμή βία, δηλαδή στρατιωτική κατάκτηση, πολιτική τυραννία, σεχαριστική μισαλλοδοξία και αποικιακή αρπαγή.

Παντού σήμερα μοιάζει σαν να γίνεται μια προσπάθεια να κυβερνηθεί ο κόσμος από κάποια τέτοια Συναρχική ιεραρχία ανδρών, πολιτικά, θρησκευτικά και οικονομικά .

«Ήταν επίσης ο Αγκάρθα που, στην αρχή της σύγχρονης εποχής, παντού ανανέωσε, μέσω των Ιουδαιοχριστιανών, τις χιλιάδες ενώσεις που αναπτύχθηκαν σήμερα με το όνομα Ελευθεροτεκτονισμός.

Όπως έγραψε ο Schur é: « Η παράδοση του εσωτερικού Χριστιανισμού, μιλώντας σωστά, συνδέεται άμεσα και αδιάκοπα με τον διάσημο και μυστηριώδη Manes, ιδρυτή του μανιχαϊσμού , ο οποίος έζησε στην Περσία τον τέταρτο αιώνα».

Αυτή η αίρεση προέκυψε από την Εβραϊκή Σχολή της Αλεξάνδρειας.

«Όπως ο Mazzini που έκλαψε: Συνεργάτης! Σύντροφος! Σύντροφος! Η κραυγή του Saint-Yves d’Alveydre ήταν:

« Συναρχία ! Συναρχία! Συναρχία! σώστε έτσι τις τιάρες σας, τα πανεπιστήμιά σας, τις κορώνες σας, τις δημοκρατίες σας, ό,τι είναι δικό σας, όλα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που ήταν θεμιτό στην Επανάσταση του 1789 στις κοινωνικές υποσχέσεις της, που η Συναρχία Ιουδιοχριστιανική μόνη μπορεί να διατηρήσει και να πραγματοποιήσει. Ενωθείτε σε αυτόν τον Νόμο, εκπαιδευτικά σώματα, εκκλησιαστικά ή λαϊκά. νομικά όργανα· οικονομικούς φορείς. » ( The Trail of the Serpen , σελ. 313-315)

Ο Saint-Yves d ‘ Alveydre, ο οποίος ήταν Καμπαλιστής, όφειλε την ιδέα του για τη Συναρχία στο Καμπαλιστικό Τάγμα του Ρόδου Σταυρού, του οποίου οι ηγέτες επικοινωνούσαν με τους « Διδάσκαλους της Δύσης », — τους Αναληφθέντες Διδάσκαλους της Ιεραρχίας που διοχετεύονται από Άλις Μπέιλι.

 

Ο Papus, ως μάρτυρας και συμμετέχων στη γέννηση άλλων βρετανικών ρευμάτων προέλευσης Rose+Croix… έγραψε αυτό για το Kabbalistic Order of the Rose-Cross:

 

« Το κίνημα Rose+Cross θα συνέχιζε σιωπηλά και θα απομονωνόταν από άλλες οργανώσεις πρωτοβουλίας, αν οι ξένοι αποκρυφιστές δεν ισχυρίζονταν ότι το έβγαλαν από τη Γαλλία, η οποία ήταν ο τόπος γέννησης των δυτικών παραδόσεων – στην αρχή του, να το εμπλέξει σε μια κίνηση που επρόκειτο να αλλάξει τον άξονα έλξης του εσωτερισμού. να τοποθετήσει το κέντρο βάρους της κίνησης έξω από το Παρίσι […] Θα ήταν ιεροσυλία να επιτρέψουμε την καταστροφή του έργου των Δασκάλων της Δύσης. Έτσι, αποφασίστηκε (ψηλά στην οργάνωση) ότι θα αναληφθεί μια κίνηση διάχυσης, η οποία είχε σκοπό να επιλέξει με εργασία και εξέταση εκείνους τους μυημένους που θα μπορούσαν να προσαρμόσουν την εσωτερική παράδοση στον αιώνα που τους είχε μπροστά τους. “…

« Οι επόμενες γενιές Γάλλων και Ευρωπαίων αποκρυφιστών που διαιωνίζουν τις μυητικές παραδόσεις και τα μυστήρια της Δύσης επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από αυτή τη μοναδική σχολή. Αυτό ήταν επίσης η περίπτωση… για τον Saint-Yves d ‘ Alveydre [1842-1909] και την αντίληψή του για τη « Συναρχία » και για τον Rudolph Steiner. ” ( Ordre Kabbalistique de la Rose-Croix )

Ο θρυλικός ιδρυτής του Rose Croix, « Christian Rosenkreutz », ήταν ο κύριος χαρακτήρας των ροδοσταυρικών μανιφέστων.

Το τρίτο μανιφέστο, The Chymical Wedding of Christian Rosenkreutz , είναι ένα αλληγορικό ειδύλλιο που απεικονίζει τον πνευματικό γάμο του χριστιανισμού και του εβραϊκού καβαλισμού — που ονομάζεται από το οξύμωρο «Χριστιανικός Καβαλισμός» στον Μεσαίωνα.

Τα μανιφέστα του Ροδόσταυρου προανήγγειλαν την αποκατάσταση του «αληθινού Χριστιανισμού» βασισμένη στη σωστή κατανόηση της Αγίας Γραφής, η οποία θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσω της Εβραϊκής Καμπάλα.

Η οραματιζόμενη Συναρχία θα ήταν μια ιουδαιοχριστιανική θεοκρατία βασισμένη στην Καμπάλα/Καμπάλα, όπως απεικονίζεται επίσης στην Ατλαντίδα του Φράνσις Μπέικον . (Βλέπε: « Christian Cabala”)

Αυτό που δεν λένε στους Χριστιανούς είναι ότι η Συναρχική θεοκρατία ζητά ένα εξαιρετικά οργανωμένο κράτος με ένα άκαμπτο σύστημα δύο καστών που θα κυβερνάται από μια προκαθορισμένη « φωτισμένη ελίτ », τους Εβραίους ιερείς-βασιλιάδες, των οποίων ο ισχυρισμός για εξουσία είναι ότι «είναι σε άμεση επαφή με και λαμβάνει τις οδηγίες του από τις πνευματικές νοημοσύνη που κυβερνούν το σύμπαν —μάλλον όπως οι θεοκρατικοί Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου, που ήταν και κοσμικοί άρχοντες και μεσάζοντες μεταξύ των θεών και των ανθρώπων. ”

«Η έννοια του Saint-Yves για τη συναρχία ήταν ουσιαστικά μια αντίδραση στην άνοδο της αναρχίας και επομένως το αντίθετο – μια εξαιρετικά διαταγμένη μέθοδος διακυβέρνησης που βασιζόταν σε αυτό που πίστευε ότι ήταν παγκόσμιοι νόμοι και αρχές.

Όλα και όλοι είχαν τη θέση και τον σκοπό τους. Η αρμονία επιτυγχάνεται με τη διατήρηση σε αυτό το μέρος και την εκπλήρωση αυτού του σκοπού, ενώ οποιαδήποτε παράκαμψη αυτών των φυσικών νόμων οδηγεί σε καταστροφή.

Ο καθένας πρέπει να παραμείνει στον καθορισμένο σταθμό της ζωής του/της. (Ο Πάπους παρομοίασε τη σχέση του ατόμου με ένα έθνος ή τη φυλή με τη σχέση του κυττάρου με το σώμα. Καθώς το καθένα ήταν προκαθορισμένο να εκπληρώσει μια συγκεκριμένη λειτουργία, η απόπειρα να κάνει οτιδήποτε άλλο θα προκαλούσε προβλήματα τόσο στο άτομο όσο και στον οργανισμό ως σύνολο.)

«Τα έργα του σκιαγράφησαν ένα φιλόδοξο, οραματικό πρόγραμμα για την εγκαθίδρυση της συναρχίας στη Γαλλία και πέρα ​​από αυτήν. Κάθε κράτος πρέπει να είναι πολύ οργανωμένο σε κάθε επίπεδο, με τον καθένα να βρίσκεται στη δική του/της συγκεκριμένη θέση. διαφορετικά η αναρχία θα θριάμβευε. Η αμφισβήτηση της ιδιότητας κάποιου δεν θα γινόταν ανεκτή.

«Ωστόσο, η ιδέα ότι ο καθένας έχει μια προκαθορισμένη θέση και ρόλο σημαίνει ότι ορισμένοι άνθρωποι προορίζονται φυσικά να ηγηθούν: με άλλα λόγια, ο Saint-Yves υποστήριζε την κυβέρνηση μιας προκαθορισμένης ελίτ.

Και παρόλο που μεγάλο μέρος του έργου του αφορά την πρακτικότητα της εφαρμογής της συναρχίας στη διακυβέρνηση της κοινωνίας, στον πυρήνα της είναι μια ουσιαστικά πνευματική ή μυστικιστική φιλοσοφία.

Η ελίτ είναι πνευματικά συντονισμένη με τους παγκόσμιους νόμους – ουσιαστικά ένα ιερατείο.

Επομένως, η συναρχία είναι μια μορφή θεοκρατίας , η οποία κυριαρχείται από ιερείς ή ιερείς-βασιλείς.

«Η συναρχία υποδηλώνει ακόμη ότι αυτή η φωτισμένη ελίτ βρίσκεται σε άμεση επαφή και λαμβάνει τις οδηγίες της από τις πνευματικές νοημοσύνη που κυβερνούν το σύμπαν —μάλλον όπως οι θεοκρατικοί Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου, που ήταν και κοσμικοί άρχοντες και μεσάζοντες μεταξύ των θεών και των ανθρώπων .

Ο ίδιος ο Saint-Yves πίστευε ότι βρισκόταν σε επαφή με αόρατες δυνάμεις.

Αλλά όπως επισημαίνουν οι Andre Ulmann και Henri Azeau στο Synarchie and Power του 1968 ( Synarchie et pouvoir ), τελικά τέτοιες ελίτ είναι πάντα αυτοεπιλεγμένες». ( The Sion Revelation , σελ. 338-339)

 

Στη συναρχική θεοκρατία των πεφωτισμένων Εβραίων που κυβερνούν τους αφώτιστους Εθνικούς, η κοινωνική κινητικότητα θα είναι ανύπαρκτη.

 

Οι Goyim…δεν βλέπουν την επείγουσα ανάγκη αυτού που θα υιοθετήσουμε αμέσως, όταν έρθει το βασίλειό μας , δηλαδή αυτό, ότι είναι απαραίτητο να διδάσκουμε στα εθνικά σχολεία μια απλή, αληθινή γνώση, τη βάση όλων γνώση της δομής της ανθρώπινης ζωής, της κοινωνικής ύπαρξης, που απαιτεί καταμερισμό της εργασίας και, κατά συνέπεια, τον καταμερισμό των ανθρώπων σε τάξεις και συνθήκες .

Είναι απαραίτητο για όλους να γνωρίζουν ότι λόγω της διαφοράς στα αντικείμενα της ανθρώπινης δραστηριότητας δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα … Μετά από μια ενδελεχή μελέτη αυτής της γνώσης, οι λαοί θα υποταχθούν εθελοντικά στην εξουσία και θα αποδεχτούν τη θέση που τους ορίζεται στο Κατάσταση.” ( Πρωτόκολλο 3.10 )

 

Πίσω από τη συνομωσία των Συναρχικών βρισκόταν η υψηλή φυλή, η Prieuré de Sion, και το μέτωπό της, οι Alpha Galates, οι πεφωτισμένοι μυημένοι της οποίας κατεύθυναν το πολιτικό κίνημα για την Πανευρωπαϊκή Ένωση.

 

«Ο « Ιππότης Ευεργέτης της Αγίας Πόλης» είναι ο υψηλότερος βαθμός και είναι ένα άλλο όνομα για τους Ναΐτες.

«Ήμασταν εντελώς έκπληκτοι όταν ανακαλύψαμε ότι ο Schwaller de Lubicz και η συναρχία μας οδήγησαν αμέσως πίσω στις ίδιες ομάδες – συμπεριλαμβανομένων του Martinist Order και των Knights Beneficient – που είχαμε ήδη αναγνωρίσει ότι βρίσκονται πίσω από το Priory of Sion .

Μας κίνησε το ενδιαφέρον να ανακαλύψουμε ότι όχι μόνο ο Ζαν Κοκτό και ο Σβαλέρ ντε Λούμπιτς αλληλογραφούσαν για πολλά χρόνια, αλλά ο Κοκτό είχε μείνει με τους Λούμπιτς στο Λούξορ κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στην Αίγυπτο το 1949».

«Είναι καλά τεκμηριωμένο στο βιβλίο ότι η Συναρχική Συνωμοσία της δεκαετίας του 1940 στην Ευρώπη ήταν επίσης η κύρια δύναμη για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης .

Εδώ έχουμε δύο πολιτικούς, που συνέβαλαν στη δημιουργία του πρώτου βήματος προς την ΕΕ, ο ένας από τους οποίους (Σούμαν) ανήκε σε μια δεξαμενή σκέψης που οργανώθηκε από τον Louis Le Fue [sic] του Alpha Galates , και ο άλλος (Monnet) που ήταν εμπλέκονται στο προαγωνιστικό συναρχικό περιβάλλον.

Ο Μιτεράν θεωρείται προστατευόμενος του Μοννέ». (“ Synarchy: Beyond Left and Right ”)

 

*Prieuré de Sion Μεγάλος Διδάσκαλος από το 1918-1963, ο Jean Cocteau και ο Γάλλος Τέκτονας και Αιγυπτιολόγος Schwaller de Lubicz, ένας πρωτοφασίστας που επηρέασε το Ναζιστικό Κόμμα.

 

Ο Joseph Alexandre Saint-Yves d ‘ Alveydre, ο οποίος ίδρυσε το Συναρχικό κίνημα τον 19ο αιώνα και ήταν Μέγας Διδάσκαλος του Τάγματος των Μαρτινιστών, ήταν φίλος του Victor Hugo, ο οποίος ήταν Μέγας Διδάσκαλος του Prieuré de Sion από το 1844 έως το 1885 . 

Τα μέλη του Μαρτινιστικού Τάγματος προέρχονταν από την « Υψηλή βιομηχανία, τα υψηλά οικονομικά και την αριστοκρατία ».  

Στρατηγικά τοποθετημένοι, οι Συναρχικοί ήταν « σε θέσεις εξουσίας για να αναλάβουν τους τρεις βασικούς θεσμούς κοινωνικού ελέγχου: πολιτικό, θρησκευτικό και οικονομικό. ”

 

Ο ιδρυτής της Συναρχίας, ένας Γάλλος ονόματι Joseph Alexandre Saint-Yves d ‘ Alveydre (1824-1909), εξήγησε ότι ο όρος ήταν το αντίθετο της αναρχίας.

Ενώ η αναρχία βασίζεται στην αρχή ότι το κράτος δεν πρέπει να έχει κανέναν έλεγχο στα άτομα, το Synarchy προτείνει να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Πρότεινε στους Συναρχικούς να αποκτήσουν την εξουσία αναλαμβάνοντας τους τρεις βασικούς θεσμούς κοινωνικού ελέγχου: πολιτικό, θρησκευτικό και οικονομικό.

Με δικά του μέλη σε θέσεις εξουσίας, οι Συναρχικοί θα κυβερνούσαν, στην πραγματικότητα, κρυφά ολόκληρα κράτη.

Και γιατί να σταματήσει εκεί;

Ένας από τους στόχους του Synarchy, από την ίδρυσή του, ήταν —από τα λόγια ενός συναρχικού εγγράφου— η δημιουργία μιας « ομοσπονδιακής Ευρωπαϊκής Ένωσης ». .

Είναι τυχαίο που τώρα κινούμαστε με γοργούς ρυθμούς προς ένα τέτοιο ευρωπαϊκό κράτος. » (The Stargate Conspiracy, σελ. 263)

 

Μέρος ΙΙ: Οι Financial Vampires τεκμηρίωσαν ότι ο στόχος των επιχειρήσεων της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών MI6 ήταν η δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης ελεγχόμενης από πολυεθνικές εταιρείες.

Επίσης, η MI6 συνεργάστηκε με την First National Bank of Chicago, Πρόεδρος της οποίας ήταν ο Gaylord Freeman, ο Πρόεδρος της First National Bank of Chicago και ο Μεγάλος Διδάσκαλος του Prieuré de Sion από το 1963 έως το 1981 .

Οι Συναρχικοί δεν ήταν μόνο υψηλοί μυημένοι της Συναγωγής του Σατανά, τα επαγγέλματά τους ήταν αρχηγοί βιομηχανίας, χρηματοδότες και τραπεζίτες. Ήταν/είναι οι σύγχρονοι Ναΐτες Ιππότες που ήταν οι Εβραίοι τραπεζίτες της μεσαιωνικής Ευρώπης.

 

«Το Συναρχικό κίνημα είναι ένα διεθνές κίνημα που γεννήθηκε μετά τη Συνθήκη των Βερσαλλιών, το οποίο χρηματοδοτήθηκε και διευθύνθηκε από ορισμένους χρηματοοικονομικούς ομίλους που ανήκουν στην κορυφαία διεθνή τραπεζική κοινότητα.

Ο στόχος του είναι ουσιαστικά να ανατρέψει σε κάθε χώρα, όπου υπάρχουν, τα κοινοβουλευτικά καθεστώτα που θεωρούνται ανεπαρκώς αφοσιωμένα στα συμφέροντα αυτών των ομάδων και επομένως είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν λόγω του αριθμού των ατόμων που απαιτούνται για τον έλεγχο τους.

«Οι ΜΜΕ προτείνουν επομένως την αντικατάστασή τους από αυταρχικά καθεστώτα πιο πειθήνια και πιο εύκολα ελιγμένα. Η εξουσία θα συγκεντρωνόταν στα χέρια των CEO της βιομηχανίας και σε ορισμένους εκπροσώπους επιλεγμένων τραπεζικών ομίλων για κάθε χώρα».Συναρχία Κίνημα Αυτοκρατορίας »)

 

Η ύπαρξη της συνομωσίας των Συναρχικών τεκμηριώνεται σε κυρίαρχες πηγές.

«Στη νέα του λαϊκή ιστορία, The Collapse of the Third Republic (Νέα Υόρκη, 1969, σελ. 237-38), ο William L. Shirer αναθέτει εύπιστα στη Συναρχία έναν «σημαντικό » ρόλο στην υπονόμευση της [Γαλλικής] Δημοκρατίας». (“The Legend of the Vichy Synarchy”, Richard F. Kuisel, French Historical Studies, Vol. 6, No. 3 (Spring, 1970), σσ. 365-398)

« …η ακόλουθη δήλωση ενός από τους κορυφαίους στρατηγούς της παγκοσμιοποίησης, του κ. Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που δημοσιεύτηκε το 2002… Όπως θα φανεί, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ αναγνωρίζει ότι είναι μέρος μιας μυστικής φυλής (συναρχίας) που λειτουργεί ενάντια στα βέλτιστα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών:

« Για περισσότερο από έναν αιώνα, ιδεολογικοί εξτρεμιστές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος έχουν εκμεταλλευτεί καλά δημοσιευμένα περιστατικά όπως η συνάντησή μου με τον Κάστρο, για να επιτεθούν στην οικογένεια Ροκφέλερ για την υπερβολική επιρροή που ισχυρίζονται ότι ασκούμε στην αμερικανική πολιτική και οικονομική ιδρύματα.

Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής φυλής που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας εμένα και την οικογένειά μου ως « διεθνιστές » και ότι συνωμοτούν με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή – έναν κόσμο , αν θέλεις.

Αν αυτή είναι η κατηγορία, είμαι ένοχος και είμαι περήφανος γι’ αυτό». (David Rockefeller, ‘Memoirs’, Random House, Νέα Υόρκη, 2002, σελίδα 405.) ” ( “Τράπεζες και αξιωματούχοι που σφίγγουν τη θηλιά τους » )
AYN RAND / ” The Trust “

Ο Alexandre Kojève (1902-1968) γεννήθηκε στη Ρωσία και μετανάστευσε στη Γαλλία.

Υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στη συνομωσία των Συναρχικών και στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη δεκαετία του 1920, ο Kojève ήταν ο ηγέτης μιας ομάδας Ρώσων μεταναστών στο Βερολίνο και το Παρίσι που υποστήριξαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων, η οποία χρηματοδοτήθηκε από την τραπεζική οικογένεια Warburg, η οποία χρηματοδότησε επίσης τον κόμη Coudenhove-Kalergi που συνίδρυσε την Πανευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Συναρχικός, Alexandre Kojève, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Γαλλία όπου « εργάστηκε στο Υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας ως ένας από τους κύριους σχεδιαστές της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγοράς. ”

 

« Ο Kojeve… εξασφάλισε μια δουλειά στην Direction des Relations Economiques Exterieures, και για τα επόμενα είκοσι χρόνια, ήταν σύμφωνα με όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του το κατεξοχήν κρίμα της γαλλικής οικονομικής πολιτικής .

Συμμετείχε σε διπλωματικά γεγονότα και συνθήκες των οποίων η σημασία εξακολουθεί να καθορίζει τον αιώνα μας. Αφού βοήθησε στην εφαρμογή του Σχεδίου Μάρσαλ, συμμετείχε στην προώθηση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (τώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης). ” ( Gallery of Russian Thinkers )

 

Ο Alexandre Kojève ήταν «ένας εξέχων γκρίζος (γαλλικά σημαίνει «γκρίζο αριστείο») — ένας ισχυρός σύμβουλος ή υπεύθυνος λήψης αποφάσεων που λειτουργεί κρυφά ή ανεπίσημα». Ήταν επίσης Ρώσος κατάσκοπος για το « σχέδιο της σοβιετικής μυστικής υπηρεσίας που ονομαζόταν « The Trust». “”

 

“Ο διάδοχος του Saint-Yves, ήταν ο  Gerard Vincent Encausse ( ” Papus”),…

Τόσο ο Saint-Yves όσο και ο Papus οραματίστηκαν μια παγκόσμια συναρχική αυτοκρατορία, χωρισμένη σε πέντε γεωγραφικές περιοχές: 1. τη Βρετανική Αυτοκρατορία. 2. Ευρω-Αφρική. 3. Ευρασία. 4. Παν-Αμερική; 5. Ασία.

Πράγματι, ο Alexandre Kojève προσδιορίζεται στις ρωσικές πηγές ως ηγέτης των αποκαλούμενων « Ευρασιατών » , μιας ομάδας Ρώσων μεταναστών στο Βερολίνο και το Παρίσι της δεκαετίας του 1920, με επικεφαλής τον Guchkov του Sir Samuel Hoare και συνδεδεμένο με το σχέδιο της σοβιετικής μυστικής υπηρεσίας που ονομάζεται « Το Τράστ.

« Οι « Ευρασιάτες »καλωσόρισε τη Ρωσική Επανάσταση ως μια καθαρτική δύναμη για την εξάλειψη του διεφθαρμένου δυτικού πολιτισμού.

Η κοσμολογία του ίδιου του Kojève για τους μεγάλους τυράννους υπολόγιζε τον Josef Stalin και τον Adolf Hitler ως δεύτερους μόνο μετά τον Ναπολέοντα, στην επίτευξη του στόχου του « τέλους της ιστορίας » μιας πραγματικής παγκόσμιας τυραννίας. (“ Συναρχισμός : Οι φασιστικές ρίζες της καμπάλας του Γούλφοβιτς ”)

 

Σύμφωνα με ένα αρχείο της CIA, το « The Trust » ήταν μια ελεγχόμενη αντιπολιτευτική μυστική επιχείρηση, σκοπός της οποίας ήταν η « διείσδυση και χειραγώγηση αντικομμουνιστικών ρωσικών ομάδων στην εξορία, από το 1922 έως το 1927. » ( Ηνωμένες Πολιτείες. Δακτυλογραφία Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών: The Trust )

Ο τρόπος λειτουργίας των Εβραίων Πρεσβυτέρων της Σιών είναι να προλαμβάνουν τους αντιπάλους τους εξουδετερώνοντας κάθε αντίθεση στα σχέδια τους.

Για παράδειγμα, εξουδετερώνουν την αντίθεση στον κομμουνισμό παριστάνοντας ως αντικομμουνιστές και μέσω της δημιουργίας μπροστινών οργανώσεων επιτυγχάνουν τον έλεγχο των γνήσιων αντικομμουνιστών που θα μπορούσαν να οργανωθούν εναντίον τους.

Ένα καλό παράδειγμα αυτού του μετώπου ελεγχόμενης αντιπολίτευσης είναι η John Birch Society, που ιδρύθηκε από κομμουνιστές.

Τα πλοκάμια του « The Trust » εκτείνονταν πολύ πέρα ​​από την Ευρώπη, ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια  άλλη Ρωσίδα μετανάστρια ήταν η Ayn Rand, η Εβραία άθεη που έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1926, την ίδια περίοδο που ο Ρώσος πράκτορας, Alexandre Kojève, μετανάστευσε στη Γαλλία.

Η « Ραντ » γεννήθηκε ως Alisa Zinov’yevna Rosenbaum στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας το 1905…

Η « Ayn Rand » ήρθε στην Αμερική από τη Ρωσία παρουσιάζοντας τον εαυτό της σαν μια ριζοσπαστική αντικομμουνίστρια.

Ο δικός της ήταν ο τυπικός τρόπος λειτουργίας των μπολσεβίκων που εργάζονταν για μια επίσημη σοβιετική οργάνωση γνωστή ως « The Trust » .

Αυτοί οι πράκτορες, πολλοί από τους οποίους κρυπτοεβραίοι, ήρθαν στη Δύση αναζητώντας αντικομμουνιστές και διείσδυσαν σε αντικομμουνιστικές οργανώσεις και σε δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Ο στόχος τους ήταν να προωθήσουν τα συμφέροντα του κομμουνισμού δημιουργώντας μια ελεγχόμενη αντίθεση στον κομμουνισμό που θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των κομμουνιστών ενώ θα προσποιούνταν ότι τους πολεμούσαν. Επίσης ανέτρεψαν όλα τα αυθεντικά αντικομμουνιστικά κινήματα.

Η Ραντ προώθησε αρνητικά στερεότυπα για τις γυναίκες, επιτέθηκε στους ομοφυλόφιλους, υποστήριξε τον καπιταλισμό laissez faire και δίδασκε εγωισμό και περιφρόνηση για την ανθρωπότητα. Αντιτάχθηκε στη φιλανθρωπία και αντιτάχθηκε σε οποιαδήποτε κρατική βοήθεια για όσους δεν έχουν μέσα. Ήθελε να τοποθετήσει την Αμερική στο καταστρεπτικό Gold Standard.

« Η « καλή συμβουλή » του Ρόζενμπαουμ προς τους μαύρους απλώς τους εμπόδισε εμποδίζοντάς τους να χρησιμοποιήσουν την πολιτική διαδικασία για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. Οι καλές συμβουλές της προς τους Goyim κράτησαν μόνο πίσω τους Εθνικούς, καθιστώντας τους εγωιστές και ανεύθυνους, και επίσης εμποδίζοντάς τους να χρησιμοποιήσουν την κυβέρνησή τους για να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και τους γείτονές τους.

Δίδαξε στους Εθνικούς να μισούν τους φτωχούς, να υπονομεύουν τη μεσαία τάξη και να συγκεντρώνουν τον πλούτο στα χέρια των πλουσιότερων Εβραίων, όλα στο όνομα της « μάχης του κομμουνισμού » .

Η « καλή συμβουλή » της αντιμετώπισε τους Goys ο ένας εναντίον του άλλου τη στιγμή που θα έπρεπε να βοηθούσαν ο ένας τον άλλον για να πετύχουν. Δίδαξε στους Εθνικούς να αποφεύγουν κάθε προσπάθεια συνεργασίας στις κοινότητές τους και βελτίωσης της κατάστασης ο ένας του άλλου.

Ενώ οι Εβραίοι παρείχαν περίφημα κοινοτική υποστήριξη και φιλανθρωπική βοήθεια για τους δικούς τους, ο Ρόζενμπαουμ βοήθησε στη δημιουργία των καταστροφικών στάσεων της « γενιάς μου » στους Αμερικανούς, που υπονόμευσαν την καλή φύση του Χριστιανισμού, αποδυνάμωσαν τις κοινότητες και ανέστειλαν την πρόοδο των φτωχών και της μεσαίας τάξης.

Οι πεποιθήσεις της ενθάρρυναν επίσης την κουλτούρα των ναρκωτικών, την πορνογραφία και την καταστροφή της δημόσιας εκπαίδευσης.

Ενώ οι Εβραίοι προώθησαν ισχυρούς κοινοτικούς δεσμούς, ο Ρόζενμπαουμ δίδασκε τους Γκογίμ να είναι εγωιστές και « ανεξάρτητοι » , δηλαδή χωρίς καμία αίσθηση κοινωνικής ευθύνης ή κοινοτικής συνοχής.

Ενώ οι Εβραίοι έπαιρναν σοφά από τα δημόσια σχολεία ό,τι μπορούσαν, ο Frederick T. Gates, ένας πράκτορας του World Jewry, χρησιμοποίησε χρήματα Rockefeller/Rothschild για να χρηματοδοτήσει ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ωφελούσαν τους Εβραίους, ενώ προώθησε την ιδέα ότι οι Εθνικοί μαθητές πρέπει να προετοιμαστούν για εργοστασιακή εργασία και εργασία ως αγρότες και αγρότες.

Ενώ ο Παγκόσμιος Εβραίος έπαιρνε τα χρήματα που έκλεψαν από τους Εθνικούς και τα μοίρασε φιλανθρωπικά στους δικούς τους, ο Ρόζενμπαουμ δίδασκε στους Εθνικούς να εγκαταλείψουν κάθε κοινωνική ευθύνη, να επικεντρωθούν με εμμονή στον εαυτό τους και να καταστρέψουν όλους τους κυβερνητικούς θεσμούς που βελτιώνουν την τύχη της αμερικανικής μεσαίας τάξης και των φτωχών.

« Οι «αντικομμουνιστικές» φιλοσοφίες της Alisa Rosenbaum αποδυνάμωσαν τους Αμερικανούς ανοίγοντας την πόρτα στον κομμουνισμό. Υποψιάζομαι ότι ήταν πράκτορας του « The Trust » . ” (” Ron Paul, “Ayn Rand” και “The Trust “)

 

Η Ayn Rand έγραψε τα δημοφιλή βιβλία The Fountainhead και Atlas Shrugged .

Οι αναγνώστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτούς τους τόμους μπορούν να ακούσουν τη συνέντευξη της Ραντ το 1959 με τον Μάικ Γουάλας , στην οποία εκθέτει τη φιλοσοφία της για τον « αντικειμενισμό » και το «ορθολογικό συμφέρον».

Μπροστά σε ένα αμερικανικό ακροατήριο, η Ραντ απαξίωσε τον Θεό και τον Χριστιανισμό, προώθησε τον μαρξιστικό αθεϊσμό και τον άκρατο καπιταλισμό όπου η επιδίωξη του προσωπικού συμφέροντος είναι η υψηλότερη αρετή.

Η Ραντ επαναπροσδιόρισε την ηθική ως την επιδίωξη του ατόμου για τη δική του ευτυχία προς τον αποκλεισμό των άλλων ανάγκες, ενώ καταδικάζει τον αλτρουισμό και τη φιλανθρωπία ως ανήθικη επειδή οι αποδέκτες είναι ανάξιοι ή θα βοηθούσαν τον εαυτό τους και θα αρνούνταν τη βοήθεια άλλων.

Αρκεί να ακούσει κανείς την Ayn Rand για να αναγνωρίσει ότι η φιλοσοφία της είναι η πηγή της αυτοαπορροφημένης και αθεϊστικής « Γενιάς μου », καθώς και το μη φιλανθρωπικό συμφέρον που καθορίζει μεγάλο μέρος του Συντηρητικού κινήματος.

 

«Γνωρίστε επίσης, ότι στις έσχατες ημέρες θα έρθουν επικίνδυνοι καιροί. Διότι οι άνθρωποι θα είναι αυτοεραστές, φιλόθυμοι, καυχησιάρηδες, περήφανοι, βλάσφημοι, ανυπάκουοι στους γονείς, αχάριστοι, ανίεροι, χωρίς φυσική στοργή, παραβάτες, ψεύτικοι κατήγοροι, ασυγκράτητοι, σκληροί, καταφρονητές των καλών, προδότες, μεθυστικοί, Ψηλόμυαλοι, λάτρεις των απολαύσεων περισσότερο από λάτρεις του Θεού. Έχοντας μια μορφή ευσέβειας, αλλά αρνούμενοι τη δύναμή της: από τέτοια απομάκρυνση». (2 Τιμόθεο 3:1-5)

 

Ένα υποπροϊόν της φιλοσοφίας της Ayn Rand για το ορθολογικό συμφέρον είναι ο ταξικός πόλεμος, ένα κύριο θέμα των κομμουνιστών ταραχοποιών.

Σήμερα, η σφοδρή ρητορική των συντηρητικών παρουσιαστών τηλεόρασης και ραδιοφώνου που καθημερινά δυσφημούν τους Φιλελεύθερους και περιφρονούν τα συμφέροντα των Συντηρητικών τηλεθεατών τους εξυπηρετεί μόνο να διευρύνει το οικονομικό και κοινωνικό χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών.

Η Ayn Rand ήταν μια Συναρχική, στο καλούπι του Saint-Yves d’Alveydre, του οποίου η παράδοξη ιδεολογία πρότεινε την εξάλειψη της ταξικής πάλης υποβιβάζοντας την ανθρωπότητα σε σκλαβιά κάτω από μια άρχουσα ελίτ.

 

«Ο Άγιος Υβ ντ’ Αλβεϋντρ… ήταν αποφασισμένος να βρει μια πολιτική φόρμουλα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πιο αρμονική κοινωνία. Συναρχία σε αντίθεση με την Αναρχία.

Μια ευρωπαϊκή κοινωνία που διοικείται από τρία συμβούλια που αντιπροσωπεύουν την οικονομική εξουσία, την εκτελεστική εξουσία και την πνευματική εξουσία, δηλαδή τις εκκλησίες και τους επιστήμονες. Μια φωτισμένη ολιγαρχία μέσω της οποίας θα μπορούσε να εξαλειφθεί η ταξική πάλη». (Ουμπέρτο ​​Έκκο, « Το εκκρεμές του Φουκώ »)

 

Η Ayn Rand πλαισίωσε τη διατριβή της ως μια ψευδή διχοτόμηση μεταξύ σοσιαλισμού και καπιταλισμού, φιλελεύθερου και συντηρητικού, μια διαλεκτική που έχει διαιωνιστεί από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Αυτή η διαλεκτική αριστερά-δεξιά έχει συσκοτίσει την πραγματικότητα μιας εγκληματικής εβραϊκής φυλής που συνωμοτεί για να καταστρέψει την ανθρωπότητα.

 

Μέσα στον εσωτερικό κύκλο της Ayn Rand που ονομαζόταν «The Collective», ήταν ο Alan Greenspan, ο μελλοντικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Federal Reserve.

 

Ο Γκρίνσπαν σπούδασε οικονομικά υπό την κηδεμονία του μελλοντικού προέδρου της Federal Reserve, Άρθουρ Μπερνς, ο οποίος έλαβε οδηγίες από τον Λούντβιχ φον Μίζες στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης που χρηματοδοτείται από τον Ροκφέλερ. Ενώ ο Άλαν Γκρίνσπαν ανήκε στο «The Collective», ήταν επίσης Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Συμβούλων του Προέδρου Τζέραλντ Φορντ.

 

«Το magnum opus του Rand, το 1.100 σελίδων Atlas Shrugged , δημοσιεύτηκε το 1957… Το θέμα του Atlas Shrugged είναι «ο ρόλος του νου στην ύπαρξη του ανθρώπου—και, ως συνέπεια, η επίδειξη μιας νέας ηθικής φιλοσοφίας: ηθική του ορθολογικού συμφέροντος… σχημάτισε μια ομάδα (χαρακτηριστικά ονομαζόμενη «The Collective » ) η οποία περιλάμβανε τον μελλοντικό πρόεδρο της Federal Reserve Άλαν Γκρίνσπαν … [Ο] στις 6 Μαρτίου 1982,… Στην κηδεία του Ραντ παρευρέθηκαν ορισμένοι από τους εξέχοντες οπαδούς της, συμπεριλαμβανομένου του Άλαν Γκρίνσπαν». (“ Ayn Rand ”)

 

Το “The Collective” δεν ήταν αστείο. Η Ayn Rand, η οποία ξεκίνησε την εκστρατεία αντικομμουνιστικής προπαγάνδας στις ΗΠΑ, ήταν, στην πραγματικότητα, ένας κομμουνιστής πράκτορας που ανατέθηκε να καταστρέψει τις ηθικές αξίες και την οικονομία των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Οι φον Μίσιανς που είναι μαθητές της είναι επίσης ελεγχόμενοι αντιπολιτευόμενοι. Οι διδασκαλίες της Ayn Rand για τον καπιταλισμό laissez faire ήταν οι διδασκαλίες του Ludwig von Mises και της Αυστριακής Σχολής, της Εταιρείας Mont Pelerin, των Eugenics Societies και της Σχολής του Σικάγο, καθώς και των Ρεπουμπλικανικών και Ελευθεριακών κομμάτων.

 

«Ο δημοσιογράφος των New York Times Henry Hazlitt και η σύζυγός του ήταν φίλοι της Rand και του συζύγου της ακόμη και πριν από την επιτυχία της με το The Fountainhead , και τη δεκαετία του 1940 ο Hazlitt τη σύστησε στον οικονομολόγο της Αυστριακής Σχολής Ludwig von Mises . Και οι δύο άντρες εξέφρασαν θαυμασμό για τη Ραντ και, παρά τις φιλοσοφικές της διαφορές μαζί τους, η Ραντ υποστήριξε σθεναρά τα γραπτά και των δύο ανδρών σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

«Επίσης είχε επιρροή σε πολλούς αξιόλογους ανθρώπους σε διαφορετικούς τομείς. Παραδείγματα περιλαμβάνουν φιλοσόφους όπως ο John Hospers, ο George H. Smith, ο Allan Gotthelf, ο Robert Mayhew και η Tara Smith, οικονομολόγοι όπως ο George Reisman και ο Murray Rothbard , ψυχολόγοι όπως ο Edwin A. Locke, ιστορικοί όπως ο Robert Hessen και πολιτικοί συγγραφείς όπως Τσαρλς Μάρεϊ .

Οι βουλευτές των Ηνωμένων Πολιτειών, Ron Paul   και Bob Barr , και ο αναπληρωτής δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών, Clarence Thomas, έχουν αναγνωρίσει την επιρροή της στη ζωή τους και ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ρόναλντ Ρίγκαν περιέγραψε τον εαυτό του ως «θαυμαστή» της Rand σε ιδιωτική αλληλογραφία στο τη δεκαετία του 1960». (“ Ayn Rand ”)

«Τα ιδρυτικά μέλη [της Εταιρείας Mont Pelerin] περιελάμβαναν τον δάσκαλο [του Φρίντριχ φον Χάγιεκ] φον Μίζες, τον στενό φίλο και συνάδελφό του στο LSE, τον φιλόσοφο Καρλ Πόπερ και μερικούς διάσημους οικονομολόγους της Σχολής του Σικάγου . μεταξύ των οποίων ο Frank H. Knight, και οι νομπελίστες Milton Friedman και George Stigler. ( Φ.Α. Χάγιεκ)

 

«Η αντικειμενιστική φιλοσοφία της Ayn Rand αναφέρθηκε νωρίτερα. Αν και τόσο μη ακαδημαϊκός όσο ο Πόπερ ήταν ακαδημαϊκός, η Ραντ μοιράστηκε μαζί του μια σειρά από φιλοσοφικές υποθέσεις, όπως η αφοσίωση στον μεταφυσικό ρεαλισμό, η αντίθεση στον εννοιολογικό ρεαλισμό και η απόρριψη του ντετερμινισμού και του υποκειμενισμού.

Πράγματι, ο Wallace Matson έχει προτείνει ότι η Rand και ο Popper είχαν «πολλά κοινά».

Η άποψή του έχει εν μέρει υποστηριχθεί από τον Robert Hollinger, ο οποίος έχει γράψει για «παραλληλισμούς» μεταξύ των δύο στοχαστών». (R. Hollinger, «Ayn Rand’s Epistemology in Historical Perspective», στο The Philosophic Thought of Ayn Rand, D. Den Uyl & D. Rasmussen Eds. (Urbana, Ill: University of Illinois Press, 1984), σελ. 56.) (« Κριτική του κριτικού ορθολογισμού του Karl Popper »)

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το πρώτο μέρος εδώ

Το δεύτερο μέρος εδώ

Το τρίτο μέρος εδώ

Το τέταρτο μέρος, εδώ

 

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 968


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα