Τρομακτικές αποκαλύψεις, πίσω από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (Μέρος 4ο)

Τρομακτικές αποκαλύψεις, πίσω από τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΠΩΣ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ (Μέρος 4ο)

23 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:419
Μοίρασέ το

 

 

Η ΣΥΝΑΡΧΙΑ « ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ » ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ

 

Ας ελπίσουμε ότι ο αναγνώστης αρχίζει να βλέπει ότι οι παγκόσμιοι συνωμότες έχουν τους πράκτορες τους να εργάζονται και στις δύο πλευρές του δρόμου —φιλελεύθεροι και συντηρητικοί— έτσι ώστε κάθε πλευρά να βλέπει την άλλη ως εχθρό, ενώ παραλείπουν να παρατηρήσουν ότι ο πραγματικός εχθρός είναι η ηγεσία των αντίστοιχων κινήσεων ελέγχου του μυαλού τους.

Η ψευδής διχοτόμηση της παγκοσμιοποιητικής συνωμοσίας θα κατανοηθεί μόνο από εκείνους που θα απελευθερωθούν από τη δεξιά επιχείρηση ελέγχου του νου και θα αντιμετωπίσουν τη δυσάρεστη πραγματικότητα που είναι το JBS, το CNP και οι μυριάδες δεξιές δεξαμενές σκέψης στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο διάγραμμα ροής των οργανώσεων NWO, όχι μακριά από την κορυφή της σιωνιστικής συνωμοσίας.

 

 

 

Χρηματοδότες και των δυο γεωπολιτικών πλευρών που οι ίδιοι δημιούργησαν μέσα από δαιδαλώδεις οικονομικούς οργανισμούς, τράπεζες και ενώσεις, εκτός από την πλήρως ελεγχόμενη Αμερική, είχαν την φιδοφωλιά τους και στην ΑυστροΟυγγαρία, για να ελέγχουν την Ευρώπη.

Ένα απίστευτο ταξείδι αποκαλύψεων και γνώσης, των σατανικών σιωνιστών.

 

Καλλιόπη Σουφλή

« Η Συναρχία… είναι « κυβέρνηση από μυστικές εταιρείες » ,

ή από μια ομάδα μυημένων που λειτουργούν από τα παρασκήνια.

Είναι ένα ανάλογο της « θεοκρατίας » , ή της εξουσίας από ένα ιερατείο . ”

~ Marquis Alexandre Saint Yves d Alveydre

 

 

ΜΕΡΟΣ 4ο

 

Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

 

«Στα ερείπια της αιώνιας και γενεαλογικής αριστοκρατίας των Goyim έχουμε στήσει την αριστοκρατία της μορφωμένης τάξης μας με επικεφαλής την αριστοκρατία του χρήματος. Τα προσόντα για αυτήν την αριστοκρατία έχουμε δημιουργήσει στον πλούτο, που εξαρτάται από εμάς, και στη γνώση, για την οποία οι λόγιοι γέροντές μας παρέχουν την κινητήρια δύναμη».

( Πρωτόκολλο 1.26 )

 

 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ / ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΥΝΗΓΙ

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΤ ΠΕΛΕΡΙΝ / LUDWIG VON MISES

COUDENHOVE-KALERGI / Η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

 

 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

Το 1981, ο πρόεδρος της Federal Reserve, Paul Volcker, κανόνισε ένα δάνειο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στον Herbert William Hunt και τον αδελφό του Nelson Bunker Hunt , αφού προσπάθησαν να κατακτήσουν την αγορά ασημιού και σχεδόν τα κατάφεραν, αλλά στη συνέχεια έχασαν μια περιουσία όταν δεν μπόρεσαν να καλύψουν το περιθώριο τους λογαριασμούς. Ο Τζέιμς Σινκλέρ, τώρα πρόεδρος της Tanzania Royalty Exploration Corp., συμβούλεψε τους αδελφούς Χαντ στη διαδικασία εκκαθάρισης.

 

«Από το 1981 έως το 1984, ο κ. Sinclair υπηρέτησε ως σύμβουλος για πολύτιμα μέταλλα της Hunt Oil και της οικογένειας Hunt για τη ρευστοποίηση της ασημένιας θέσης τους ως προϋπόθεση για το δάνειο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που κανόνισε ο Πρόεδρος της Federal Reserve, Paul Volker». ( Η νοοτροπία του Jim Sinclair )

 

Ο Τζέιμς Σινκλέρ, από τη γραμμή αίματος Saint-Claire, είναι ο γιος του Μπέρτραμ Σέλιγκμαν που ξεκίνησε τις Goldman Sachs, Solomon Brothers, Lehman Brothers και άλλες μεγάλες επενδυτικές τραπεζικές εταιρείες.(GATA )

Ο Bertram Seligman ξεκίνησε επίσης τον όμιλο Bache, ο οποίος δάνεισε χρήματα στους Hunt Brothers. Η First National Bank of Chicago του Gaylord Freeman , μια τράπεζα Federal Reserve, και η Chicago Illinois Bank, μια « τράπεζα αντιπροσώπων » της Federal Reserve , έκαναν επίσης δάνεια στους Hunts.

 

Αν και ο χρόνος των διαφόρων δανείων τους δεν είναι ξεκάθαρος μέχρι το παρόν γράψιμο, φαίνεται ξεκάθαρο ότι οι Hunts έλαβαν δάνεια τόσο για αγορά ασημιού όσο και αργότερα για εξόφληση μερικών από τα χρέη τους.

Το ένα δάνειο ήταν 40.000.000 δολαρίων και χορηγήθηκε από ένα συνδικάτο που περιλαμβάνει τον όμιλο Bache , την Continental Illinois Bank και τη Royal Bank of Canada.

Ένα άλλο δάνειο ήταν 233.000.000 $ και χορηγήθηκε από την First National Bank of Chicago, Irving Trust και οκτώ άλλες μεγάλες τράπεζες. Επιπλέον, το υποκατάστημα της Swiss Bank στη Νέα Υόρκη δάνεισε στους Hunts 200.000.000 δολάρια και η Citibank 17.500.000 δολάρια. Αν και οι όροι αυτών των δανείων δεν έχουν ακόμη γίνει σαφείς, προφανώς έγιναν αψηφώντας το αίτημα του προέδρου του συμβουλίου της Federal Reserve Paul Volker να μην χορηγούν οι τράπεζες δάνεια για κερδοσκοπία εμπορευμάτων. ” (“ Ασημένιο δάχτυλο ”)

 

Αυτά τα δάνεια δεν δόθηκαν μετά από τις αντιρρήσεις του Paul Volcker, αλλά διευθετήθηκαν από αυτόν μέσω της First National Bank of Chicago και Continental Illinois, που ήταν τράπεζες που σχετίζονταν με την Federal Reserve.

Ένας παράλληλος θα ήταν οι «πολύ μεγάλες για να αποτύχουν» τα προγράμματα διάσωσης τραπεζών της πρόσφατης μνήμης, τα οποία ήταν πνευματικό τέκνο του προέδρου της Federal Reserve, Ben Bernanke.

Αλλά γιατί ο Πρόεδρος της Federal Reserve θα ήθελε να διασώσει έναν δισεκατομμυριούχο πετρελαίου του Τέξας που έφτιαχνε αποθέματα χρυσού αργύρου; Γιατί ένας φιλελεύθερος Δημοκρατικός, ο Paul Volcker, θα διέσωζε τους αδελφούς Hunt που χρηματοδότησαν φαινομενικά δεξιούς σκοπούς και οργανώσεις;

Το 1981, το έτος του δανείου/διάσωσης από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, οι αδελφοί Χαντ χρηματοδότησαν τη δεξιά Moral Majority, με επικεφαλής τον Τζέρι Φάλγουελ, και παρείχαν επίσης τα χρήματα για την έναρξη λειτουργίας του Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής , του οποίου ήταν ο Νέλσον Μπάνκερ Χαντ.

Ο δεύτερος πρόεδρος, Ο Nelson Bunker ήταν επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου και κορυφαίος χρηματοδότης της John Birch Society και ένας από τους πολλούς διευθυντές του Western Goals Foundation, του εγχώριου βραχίονα επιτήρησης του JBS που αποτελούσε τον πυρήνα του Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής.

Το CNP είναι εξαιρετικά μυστικοπαθής κοινοπραξία 500+ μελών Ευαγγελικών υπουργών και ηγετών παραεκκλησιών, πολιτικών και εταιρικών ηγετών υψηλού επιπέδου και πλούσιων παγκοσμιοποιητών, που κάνουν τις πολιτικές για τη Χριστιανική Δεξιά και παρέχουν χρηματοδότηση για έργα της Χριστιανικής Δεξιάς.

 

Αν και η John Birch Society και το Συμβούλιο Εθνικής Πολιτικής προωθούνται ως συντηρητικές εναλλακτικές στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, και οι δύο οργανώσεις ιδρύθηκαν από μέλη του CFR, της Τριμερούς Επιτροπής, της Federal Reserve, Freemasons, του Κομμουνιστικού Κόμματος και άλλων ανατρεπτικών οργανώσεων του οποίου η ατζέντα είναι να υπονομεύσει την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το Συμβούλιο Εθνικής Πολιτικής ήταν επομένως ένα μέτωπο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και, ο Paul Volcker, ως Πρόεδρος της Federal Reserve και μέλος της CFR και της Τριμερούς Επιτροπής, θα είχε συμφέρον να χρηματοδοτήσει ένα πολιτικό μέτωπο για το CFR/TC .

Μήπως τα κεφάλαια που χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση του CNP προήλθαν από την ασημένια κρύπτη των αδερφών Hunt στην Ελβετία , η οποία αγοράστηκε και πληρώθηκε από το δάνειο 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από χρήματα των φορολογουμένων που κανόνισε ο πρόεδρος της Federal Reserve, Paul Volcker;

Το ασήμι είχε πέσει σε χαμηλή τιμή, οπότε η Fed το έκανε φθηνό. Ένα μεγάλο μέρος του αργύρου των αδερφών Hunt δεν έχει καταγραφεί: « Ισχυρίζονται ότι τους απομένουν μόνο 63.000.000 ουγγιές. Όμως οι τεράστιες αγορές τους το 1973 και το 1974 φαίνεται να έχουν χαθεί στους υπολογισμούς. Τα αδέρφια μπορεί να έχουν στην πραγματικότητα άλλες 40.000.000 ουγγιές ασήμι στην ευρωπαϊκή τους αποθήκευση. Αλλά όσο οι τιμές παραμένουν χαμηλές, αυτό το επιπλέον είδος δεν τους κάνει καλό. ( Γκολντστόουν )  

Αναρωτιόμαστε. Τέτοια « σκάνδαλα » αποτελούν συχνά ιστορίες κάλυψης για να κρύψουν μια ληστεία χρημάτων από τις ελίτ της εξουσίας και οι αδελφοί Χαντ ήταν σημαντικοί παίκτες στην παγκόσμια συνωμοσία για μια παγκόσμια κυβέρνηση.  Το σχέδιο ήταν πιθανότατα προσχεδιασμένο για να κάνει τους αδερφούς Hunt να φαίνονται ως οι ένοχοι, αλά Bernie Madoff, ενώ η ασημένια κρύπτη τους μεταφέρθηκε στην Ελβετία, όπου τα έσοδα από το σχέδιο Ponzi του Madoff 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων μπορεί επίσης να αποθηκευτούν.

Στο φόρουμ Goldstone , ένα άρθρο σχετικά με την ασημένια γωνιά των αδερφών Hunt αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ασημένιων ράβδων τους κατέληξε στην Ελβετία.

 

Οι αδερφοί Χαντ χρηματοδότησαν το Συμβούλιο Εθνικής Πολιτικής για την προώθηση της Συντηρητικής Επανάστασης, η οποία ποτέ δεν τήρησε τις υποσχέσεις της, αλλά, αντίθετα, διέφθειρε τη Χριστιανική Εκκλησία με πολιτικό ακτιβισμό και την οικονομία laissez faire. 

Ο Nelson Bunker Hunt ήταν επίσης μέλος μιας κοινωνίας φυλετικής ευγονικής, της International Association for the Advancement of Eugenics and Ethnology.

Και η ευγονική, γνωστή και ως μείωση του πληθυσμού, είναι το τελικό παιχνίδι των οικονομολόγων της ελεύθερης αγοράς laissez faire.

 

Δείτε: « Το Συμβούλιο Εθνικής Πολιτικής: Η τεράστια συνωμοσία της δεξιάς »

 

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΝΤ ΠΕΛΕΡΙΝ

 

«Για δεκαετίες, ο Χάγιεκ ήταν μια φωνή στην έρημο, όταν ξαφνικά, τις δεκαετίες του 1970 και του 1980, κέρδισε το ενδιαφέρον του. Ένας από τους αναγνώστες και θαυμαστές του ήταν ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρίγκαν, ο οποίος υποδέχθηκε τον ίδιο και τον Δρ Εντ Φέλνερ (άκρο δεξιά) του Ιδρύματος Heritage στον Λευκό Οίκο». ( Εταιρεία Mont Pelerin: FA Hayek )

Η Mont Pelerin Society ιδρύθηκε το 1947 στο Mont Pelerin της Ελβετίας από τον Friedrich von Hayek για να αντιταχθεί στον σοσιαλισμό και να υποστηρίξει τον laissez-faire καπιταλισμό και την ελεύθερη αγορά, απεριόριστη από κυβερνητικούς κανονισμούς. Laissez faire (Fr.) σημαίνει «αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν».

Ο κλασικός φιλελευθερισμός, η φιλοσοφία πάνω στην οποία ο φον Χάγιεκ στήριξε την Εταιρεία Mont Pelerin, δεν σημαίνει «φιλελεύθερος» με την τρέχουσα έννοια της λέξης, αλλά ακριβώς το αντίθετό του. Ο οικονομικός «φιλελευθερισμός» αναφέρεται στην ανεκτικότητα του δημόσιου τομέα (κυβέρνησης) προς τον ιδιωτικό τομέα (επιχειρήσεις).

«Το 1931, ο φον Χάγιεκ αποδέχτηκε μια πρόσκληση να επισκεφθεί το Λονδίνο για να δώσει μια σειρά διαλέξεων στο London School of Economics. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνδέθηκε επίσημα με τη Βρετανική Εταιρεία Fabian . Τελικά δέχτηκε μια διδακτική έδρα πλήρους απασχόλησης στο LSE.

«Στη συνέχεια, το 1939, ξεκίνησε μια οργάνωση που θα εξελισσόταν στην Εταιρεία Mont Pelerin.

Η προηγούμενη ομάδα, η Εταιρεία για την Ανακαίνιση του Φιλελευθερισμού , περιλάμβανε τον Frank Knight και τον Henry Simons, οι οποίοι και οι δύο θα εκπαίδευαν τον [Milton] Friedman στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. ο Αμερικανός Fabian σοσιαλιστής Walter Lippman ;

Ο αρχηγός της Βιεννέζικης Αριστοτελικής Εταιρείας Karl Poppe r; συνάδελφος οικονομολόγος της Αυστριακής Σχολής Λούντβιχ φον Μίζες . και τον Sir John Clapham , ανώτερο στέλεχος της Τράπεζας της Αγγλίας που από το 1940-46 ήταν ο πρόεδρος της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας.

«Ήταν αυτή η ομάδα, με εξαίρεση τον Knight, που πέθανε, που συγκεντρώθηκε —με πρωτοβουλία του von Hayek— στο Mont Pelerin της Ελβετίας τον Απρίλιο του 1947 για να σχηματίσει την Εταιρεία Mont Pelerin. Μεταξύ των άλλων ιδρυτών του Mont Pelerin ήταν ο Otto von Hapsburg, ο διάδοχος του Αυστροουγγρικού θρόνου, και ο Max von Thorn und Taxis, ο επικεφαλής της 400χρονης βενετσιάνικης οικογένειας Thorn und Taxis, με έδρα τη Βαυαρία, Regensberg.

Ο ρητός σκοπός της κοινωνίας ήταν να αναβιώσει και να διαδώσει τις Συντηρητικές Επαναστατικές ιδέες που διατυπώνονται στο βιβλίο του von Hayek — The Road to Serfdom » . ( “ Η κληρονομιά του Φρίντριχ φον Χάγιεκ : Ο φασισμός δεν πέθανε με τον Χίτλερ ” )

Το βιβλίο ορόσημο του Φρίντριχ φον Χάγιεκ , Ο δρόμος προς τη δουλοπαροικία , ήταν αυπεράσπιση του καπιταλισμού της ελεύθερης αγοράς laissez faire, μια αντίδραση στον σοσιαλισμό του « New Deal » του Φράνκλιν Ρούσβελτ.

 

« …το 1944… εκδόθηκε ο δρόμος προς τη δουλοπαροικία του Φρίντριχ Χάγιεκ . Το βιβλίο ήταν προϊόν της « Αυστριακής Σχολής » των οικονομολόγων, που ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και έλαβε για πρώτη φορά μέτρια προβολή στα τέλη του 19ου αιώνα στις επιθέσεις της στα μαρξιστικά και σοσιαλιστικά οικονομικά.

Το βιβλίο του Χάγιεκ ήταν μια σχεδόν μυστικιστική (και υστερική) υπεράσπιση του laissez-faire καπιταλισμού και της « ελεύθερης αγοράς » .

Σύμφωνα με τον Hayek, οι τιμές της αγοράς δημιούργησαν μια « αυθόρμητη τάξη, ή αυτό που αναφέρεται ως « αυτό που είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης δράσης αλλά όχι ανθρώπινου σχεδίου ». .

Έτσι, ο Χάγιεκ έβαλε τον μηχανισμό των τιμών στο ίδιο επίπεδο με, για παράδειγμα, τη γλώσσα. Με τη σειρά του, οποιαδήποτε προσπάθεια ρύθμισης θα οδηγούσε αναπόφευκτα στον « ολοκληρωτισμό » και σε αυτό, τόσο ο μαρξιστικός όσο και ο « σοσιαλισμός » του New Deal ήταν ουσιαστικά παρόμοιοι. »Κύριε Ανώνυμος »)

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΕΡΦΔΟΜ από τον Φρίντριχ φον Χάγιεκ (ήχος)
Η σημασία της Βιέννης της Αυστρίας στην υψηλή διοίκηση του B ‘ nai B ‘ rith αποκαλύφθηκε από τον Leon de Poncins στο Freemasonry & Judaism: The Secret Powers Behind Revolution :

 

«Το τάγμα του Bnai-Brith είναι ένα τάγμα του διεθνούς Τεκτονισμού που προορίζεται αποκλειστικά για Εβραίους…

«Ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1813, αλλά επί του παρόντος η έδρα της βρίσκεται στο Σικάγο. Χωρίζει τον κόσμο σε 11 περιοχές από τις οποίες οι 7 βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο αριθμός των οικιών του είναι περίπου 500 με σχεδόν εκατό χιλιάδες πιστούς.

«Τα τέσσερα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του που δεν ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται αντίστοιχα στο Βερολίνο, τη Βιέννη , το Βουκουρέστι και την Κωνσταντινούπολη. » ( Freemasonry and Judaism: The Secret Powers Behind Revolution , Vicomte Leon De Poncins, 1929, σελ. 215)

 

Μέλη της Εταιρείας Mont Pelerin περιλαμβάνουν υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους, νικητές του βραβείου Νόμπελ, δημοσιογράφους, οικονομικούς και χρηματοοικονομικούς εμπειρογνώμονες και νομικούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συνεδριάζουν τακτικά για να σχεδιάσουν στρατηγική για τον laissez faire καπιταλισμό στην παγκόσμια αγορά.

Ο δεδηλωμένος στόχος της Εταιρείας Mont Pelerin είναι να ενισχύσει τις αρχές και τις πρακτικές της ελεύθερης κοινωνίας ενθαρρύνοντας οικονομικά συστήματα προσανατολισμένα στην αγορά με ελάχιστη και διάσπαρτη κυβέρνηση σε αντίθεση με την κυβερνητική ρύθμιση της βιομηχανίας.

Αν και η συζήτηση πλαισιώθηκε με όρους μαρξιστικού σοσιαλισμού εναντίον καπιταλισμού ελεύθερης αγοράς, η ατζέντα της Εταιρείας Mont Pelerin ήταν να διεισδύσει και να ελέγξει τις κυβερνήσεις προς τη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης που θα κυβερνώνται από τις δικές τους πολυεθνικές εταιρείες.

 

Ο Φρίντριχ φον Χάγιεκ επηρεάστηκε έντονα από τον Λούντβιχ φον Μίζες (1881-1973), τον « Αυστριακό αριστοκράτη, οικονομολόγο…και κλασικό φιλελεύθερο που είχε μεγάλη επιρροή στο σύγχρονο ελευθεριακό κίνημα και στην Αυστριακή Σχολή. ” ( Wiki )

“Για να αποφύγει την επιρροή των Ναζί στην αυστριακή του πατρίδα και φοβούμενος την καταστολή λόγω της εβραϊκής του καταγωγής, το 1934 ο Mises έφυγε για τη Γενεύη της Ελβετίας, όπου ήταν καθηγητής στο Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών μέχρι το 1940. Το 1940, μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη » , με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Ροκφέλερ. ( Ludwig von Mises ) Von Mises

‘Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης περιλάμβαναν τον Άρθουρ Μπερνς, ο οποίος θα ήταν πρόεδρος της Federal Reserve (1970-78), και ο Milton Friedman.

 

Ο Ludwig von Mises…συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό κίνημα του Count Coudenhove-Kalergi το 1943.

Είχε μεταφερθεί στις ΗΠΑ το 1940 με επιχορήγηση από το Ίδρυμα Rockefeller $2500 ετησίως για να εργαστεί στο Natl. Bureau of Economic Research, το οποίο ανανεώθηκε το 1943.

Οι μαθητές του Von Mises, Arthur Burns και Milton Friedman εκθέτουν τώρα τη μονεταριστική θεωρία μέσω ενός δικτύου υπερμυστικών «συντηρητικών » δεξαμενών σκέψης υπό την ηγεσία της Εταιρείας Mont Pelerin.

Ο Χέρτσφελντ λέει ότι ο πιο διάσημος προστατευόμενος του φον Μίζες ήταν ο Σοβιετικός απολογητής Μάρεϊ Ρόθμπαρντ. (Eustace Mullins, The World Order: A Study in the Hegemony of Parasitism )

 

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Σικάγο Μίλτον Φρίντμαν ήταν πρόεδρος της Εταιρείας Mont Pelerin από το 1970 έως το 1972.

Ο Μίλτον Φρίντμαν ήταν ηγέτης της «Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Σικάγο» του Πανεπιστημίου του Σικάγο που ανέτρεψε την οικονομική θεωρία του Κεϋνσιανού με την οικονομική φιλοσοφία της Αυστριακής Σχολής του laissez faire, δωρεάν τον καπιταλισμό της αγοράς.

« Ο Φρίντμαν έγινε ο ηγέτης της πρώτης αναγνωρισμένης αντεπανάστασης κατά του κεϋνσιανισμού. ( Μίλτον Φρίντμαν )

 

Ο John Maynard Keynes… υποστήριξε την παρεμβατική κυβερνητική πολιτική, με την οποία οι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιούσαν δημοσιονομικά και νομισματικά μέτρα για να μετριάσουν τις δυσμενείς επιπτώσεις των επιχειρηματικών κύκλων, της οικονομικής ύφεσης και της ύφεσης.

Στη δεκαετία του 1930, ο Κέινς πρωτοστάτησε σε μια επανάσταση στην οικονομική σκέψη, ανατρέποντας τις παλαιότερες ιδέες της νεοκλασικής οικονομίας που έλεγαν ότι οι ελεύθερες αγορές θα παρείχαν αυτόματα πλήρη απασχόληση, εφόσον οι εργαζόμενοι ήταν ευέλικτοι στις μισθολογικές τους απαιτήσεις. ( Τζον Μέιναρντ Κέινς )

 

Σύμφωνα με τον Friedman, η θεωρία του για τα νομισματικά οικονομικά « διαφέρει από τα καθαρά οικονομικά της ελεύθερης αγοράς ως προς την υποστήριξη της νομισματικής πολιτικής που ρυθμίζεται από την κυβέρνηση ». ( Wiki )

Ωστόσο, ο όρος «ρυθμιζόμενη από το κράτος» στο λεξικό του Friedman σήμαινε τη νομισματική πολιτική που ρυθμίζεται από την Federal Reserve, η οποία δεν είναι κρατική οντότητα αλλά ιδιωτική τράπεζα .

Έτσι , ο Friedman υποστήριξε το laissez faire , την οικονομία της ελεύθερης αγοράς επειδή, υποστήριξε, « η ελεύθερη αγορά είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ατομικής ελευθερίας.

Από το 1981 έως το 1988 ο Friedman ήταν σύμβουλος του Ronald Reagan. Για τον Ρίγκαν, ο Φρίντμαν δήλωσε: Δεν υπάρχει άλλος πρόεδρος στη μεταπολεμική περίοδο που να σταθεί δίπλα χωρίς να προσπαθήσει να παρέμβει, να παρέμβει στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. ” ( PBS )
Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Mont Pelerin από το 1996-1998 ήταν ο Edwin Feulner, ο οποίος έγινε Ανώτερος Αντιπρόεδρος το 2000 και σήμερα είναι ο Ταμίας.

Από το 1977, ο Edwin Feulner είναι Πρόεδρος του Heritage Foundation που χρησίμευσε ως σκιώδης κυβέρνηση για την κυβέρνηση Ρήγκαν. Ο Feulner υπηρέτησε επίσης στο Συμβούλιο Εθνικής Πολιτικής του Συμβουλίου των Διοικητών το 1982 και 1996 και στην Εκτελεστική Επιτροπή του CNP το 1988 και 1994.

Δεδομένου ότι ο κατάλογος μελών του CNP είναι εξαιρετικά μυστικός, όπως και όλες οι συνεδριάσεις του CNP, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι ο Feulner ήταν ενεργός σε η ηγεσία του CNP άλλα χρόνια.

Η Εταιρεία Mont Pelerin είναι επίσης μυστική, για τους ίδιους λόγους που η CNP είναι εξαιρετικά μυστική —Άλλες οργανώσεις ιδρύθηκαν από παγκοσμιοποιητές που παριστάνονται ως «συντηρητικοί». Τα ιδρυτικά μέλη της Εταιρείας Mont Pelerin δεν ήταν μικροί, αλλά σημαντικοί παίκτες στη συνωμοσία για την παγκόσμια κυβέρνηση.

 

«Η αδελφή οργάνωση του Mont Pelerin από την αρχή ήταν η Πανευρωπαϊκή Ένωση. Οι κορυφαίες φυσιογνωμίες του Mont Pelerin, συμπεριλαμβανομένων των φον Χάψμπουργκ και Γουόλτερ Λίπμαν , ήταν κομβικές φυσιογνωμίες στο κίνημα της Πανευρώπης.

Η ιδέα μιας Πανευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος του σχεδίου του φον Χάγιεκ, που απαιτούσε την αντικατάσταση του έθνους-κράτους με ένα «καλοήθης» φεουδαρχικό σύστημα.

«Το 1923, ο κόμης Coudenhove-Kalergi εγκαινίασε την Πανευρωπαϊκή Ένωση, μια οργάνωση που κέρδισε την άμεση υποστήριξη των ανθρώπων που θα εγκαθιστούσαν τον Χίτλερ στην εξουσία.

Το πρώτο άτομο που εντάχθηκε στο PEU ήταν ο Hjalmar Schacht , ο μετέπειτα υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ και ο πραγματικός συγγραφέας των προγραμμάτων εργασίας του Χίτλερ για σκλάβους…

« …Οι ριζοσπαστικές εναλλακτικές που έθεσε ο φον Χάγιεκ – αυστηρός μονεταρισμός, σχεδόν ολοκληρωτική απορρύθμιση και πανευρωπαϊκός φεντεραλισμός – ήταν όλες εκφράσεις της ίδιας φεουδαρχικής προοπτικής που παρήγαγε τον εθνικοσοσιαλισμό του Χίτλερ και τις χιλιάδες άλλες ποικιλίες του Συντηρητικού Επαναστατισμού μετά τον Παγκόσμιο Πόλεμος I. « Δεν θα ξαναχτίσουμε τον πολιτισμό σε μεγάλη κλίμακα » , έγραψε στο The Road to Serfdom .  ( “ Η κληρονομιά του Φρίντριχ φον Χάγιεκ ” )

 

Ο Hjalmar Schacht ήταν υπουργός Οικονομικών του Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ. (Δεν είναι περίεργο που ο v on Hayek και ο von Mises υπέφεραν και οι δύο από κατάθλιψη. NNDB ) Ο Otto von Hapsburg ήταν ο Επικεφαλής του Μεροβίγγειου Οίκου των Αψβούργων μέχρι το 2007 και πρώην διάδοχος της Αυστρίας. Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρωτοστάτησε από τον Ότο φον Χάψμπουργκ, ο οποίος έγραψε στο βιβλίο του Κάρολος Ε΄ :

 

« Μαζί με την οικουμενικότητα, η ευρωπαϊκή ενότητα έχει γίνει το μείζον ζήτημα της εποχής μας… ίσως είναι δυνατό να εδραιωθεί μια ενωμένη Ευρώπη και μια παγκόσμια ειρήνη, μαζί με μια χριστιανική κοινότητα και αρμονία μεταξύ όλων των πιστών. » (JR Church, Guardians of the Grail , σελ. 96)

 

Ο Αυστροουγγρικός κόμης Richard Coudenhove-Kalergi ήταν ένας πράκτορας των Rothschild που προώθησε την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ξεκίνησε την Pan-Europa Union.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες του Κόμη Coudenhove-Kalergi θα βρείτε στην επόμενη ενότητα.

 

Ο Walter Lippman, ένας Γερμανοεβραίος, ήταν σύμβουλος του Προέδρου Woodrow Wilson και βοήθησε στη σύνταξη των Δεκατεσσάρων Σημείων του Wilson, τα οποία έθεσαν τη βάση της Συνθήκης Ειρήνης των Παρισίων και την ίδρυση της Κοινωνίας των Εθνών. Ο Καρλ Πόπερ ήταν ένας Αυστριακός Εβραίος του οποίου η μητέρα ανήκε στην καταγωγή του Σιφ. ( Μέρος IV: Jacob Schiff )

 

Ο Karl Popper ήταν Αυστριακός και Βρετανός φιλόσοφος και καθηγητής στο London School of Economics. Θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς φιλοσόφους της επιστήμης του 20ου αιώνα, και επίσης έγραψε εκτενώς για την κοινωνική και πολιτική φιλοσοφία…

Ο Πόπερ γεννήθηκε στη Βιέννη (τότε στην Αυστροουγγαρία) το 1902, από μεσαίους γονείς αφομοιωμένων Εβραϊκής καταγωγής, που και οι δύο είχαν προσηλυτιστεί στον Χριστιανισμό. Ο πατέρας του Καρλ , ο Δρ. Simon Siegmund, ο Carl Popper ήταν δικηγόρος από την Πράγα και η μητέρα του Jenny Schiff ήταν Σιλεσιανής και Ουγγρικής καταγωγής. (“ Καρλ Πόπερ ”)

 

Άλλοι ιδρυτές της Εταιρείας Mont Pelerin ήταν εξέχοντα μέλη των διαφόρων κοινωνιών Ευγονικής, δημοφιλείς εκείνη την εποχή, των οποίων η ατζέντα ήταν ο καθαρισμός της φυλής και η μείωση του πληθυσμού μέσω στείρωσης, ελεγχόμενης επιλεκτικής αναπαραγωγής και γενοκτονίας.

Ο Sir Antony Fisher, μέλος της Fabian Society, ίδρυσε το Ινστιτούτο Μανχάταν το 1977 με τον Φρίντριχ φον Χάγιεκ. Το 1994, ο μελετητής του Ινστιτούτου Μανχάταν Τσαρλς Μάρεϊ, συνέγραψε το The Bell Curve , μια δημοσίευση ορόσημο που προωθεί τη θεωρία της πνευματικής κατωτερότητας των μαύρων φυλών. Ένα άλλο ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Mont Pelerin ήταν ο « Ralph Harris, ηγέτης της British Eugenics Society που νωρίτερα είχε βοηθήσει στη σύνταξη των φυλετικών νόμων του Χίτλερ. ”

 

« Η Εταιρεία Mont Pelerin, εξαρχής, επρόκειτο να είναι μια μυστική υπηρεσία αφοσιωμένη στην εφαρμογή της «Χαγιεκιανής» Συντηρητικής Επανάστασης.

« Ένα από τα βασικά πρόσωπα αυτής της προσπάθειας ήταν ο Antony Fisher . Γεννημένος στο Λονδίνο το 1915, σπούδασε στο Eton και στο Cambridge, ο Fisher εξελέγη στην Mont Pelerin Society το 1954. Την επόμενη χρονιά, ίδρυσε το Institute of Economic Affairs στο Λονδίνο, ως το πρώτο από τα δεκάδες μπροστινά γκρουπ για το Mont Pelerin που θα βοηθούσε στην εκτόξευση. Άλλοι ιδρυτές του IEA περιελάμβαναν τον von Hayek, ο οποίος σε αυτό το σημείο ήταν στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο . Ο Ραλφ Χάρις , ηγέτης της Βρετανικής Εταιρείας Ευγονικής που είχε βοηθήσει νωρίτερα στη σύνταξη των φυλετικών νόμων του Χίτλερ. Κιθ Τζόζεφ και Άλαν Γουόλτερς.

Όταν η Μάργκαρετ Θάτσερ εξελέγη πρωθυπουργός της Βρετανίας το 1979, η Mont Pelerin μετακόμισε ακριβώς στην οδό Ντάουνινγκ 10.

Σε αναγνώριση της πιστής υπηρεσίας της Εταιρείας Mont Pelerin στον Οίκο του Ουίνδσορ, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ διόρισε τον Ραλφ Χάρις ισόβιο συνομήλικο, ως Άρχοντα Χάρις του Υψηλού Σταυρού, και ανακήρυξε ιππότη τον Άντονι Φίσερ και τον Άλαν Γουόλτερς. Ο Walters έλαβε ένα γραφείο στο 10 Downing Street ως οικονομικός σύμβουλος της Θάτσερ.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Fisher είχε ήδη προωθήσει την ανατροπή του Mont Pelerin ιδρύοντας το Fraser Institute στο Βανκούβερ του Καναδά το 1974, το Manhattan Institute στη Νέα Υόρκη το 1977 και το Pacific Institute for Public Policy Research στο Σαν Φρανσίσκο το 1978. 1973, το Mont Pelerin είχε επίσης καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία της δεξαμενής σκέψης της οικογένειας Coors, το Heritage Foundation, στην Ουάσιγκτον, DC Μετά τη νίκη της Θάτσερ, το Mont Pelerin ξεκίνησε μια φιλόδοξη αναμόρφωση της Heritage, εισάγοντας μισή ντουζίνα βρετανικά Mont Pelerinite εν όψει του 1980. Προεδρικό υπό τον Ρόναλντ Ρίγκαν . ”

Ο Ralph Harris (1924-2006), πρώην πρόεδρος της British Eugenics Society, ήταν διευθυντής της εταιρείας Times Newspapers του Rupert Murdoch από το 1988 έως το 2001.

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής του FOX News Glenn Beck εργάζεται επίσης για τον Rupert Murdoch, τον ιδιοκτήτη του Fox News . Περιέργως, το πρόγραμμα του Γκλεν Μπεκ της 11ης Αυγούστου 2009 αφορούσε εξ ολοκλήρου την ευγονική και πώς η ευγονική αποτελεί μέρος του πακέτου υγειονομικής περίθαλψης του Μπαράκ Ομπάμα με κάποια μορφή .

Έτσι, ο Ralph Harris, μέλος της British Eugenics Society που ενέπνευσε τα τάγματα θανάτου του Χίτλερ, εργάστηκε στο παρελθόν για τον Rupert Murdoch, αλλά ο Glenn Beck τώρα μιλάει για το Fox News του Murdoch για τον Ομπάμα .s ευγονική / υγειονομική περίθαλψη με δελτίο πρόγραμμα. Πώς γίνεται που οι χειριστές του Beck στο Fox προώθησαν το ίδιο το έγκλημα που αποκαλύπτει στο News Channel τους;

 

Ο Sir Antony Fisher (1915-1988) ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες υποβάθρου στην παγκόσμια άνοδο των ελευθεριακών ομάδων σκέψης κατά το δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα, ιδρύοντας το Ινστιτούτο Οικονομικών Υποθέσεων και το Ίδρυμα Οικονομικών Ερευνών Atlas (που πήρε το όνομά του από την Ayn Το βιβλίο του Rand, Atlas Shrugged ). Μέσω του Atlas, βοήθησε στη δημιουργία έως και 150 άλλων think-tank παγκοσμίως. Τα πιο σημαντικά περιλαμβάνουν: Ινστιτούτο Fraser, Ινστιτούτο Μανχάταν , Ερευνητικό Ινστιτούτο Ειρηνικού, Εθνικό Κέντρο Ανάλυσης Πολιτικής (Pierre du Pont/CNP), Κέντρο Ανεξάρτητων Σπουδών και Ινστιτούτο Adam Smith. ( SourceWatch )

 

Ο Φρίντριχ φον Χάγιεκ ξεκίνησε τη « Συντηρητική Επανάσταση » ιδρύοντας οργανώσεις δικτύωσης όπως το The Heritage Foundation . Ο σκοπός αυτών των οργανώσεων ήταν να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο δεξιών δεξαμενών σκέψης των οποίων οι μελετητές και οι υπότροφοι θα διέδιδαν το δόγμα της ελεύθερης αγοράς μέσω της ακαδημαϊκής κοινότητας, των μέσων ενημέρωσης, της κυβέρνησης και ακόμη και των θρησκευτικών οργανώσεων.

 

«Ο ιδρυτής του MPS, Φ.Α. Χάγιεκ, τόνισε ότι η κοινωνία έπρεπε να είναι μια επιστημονική κοινότητα που θα υποστήριζε τις ιδέες ενάντια στον συλλογισμό, χωρίς να εμπλέκεται σε δημόσιες σχέσεις ή προπαγάνδα.

Ωστόσο, η κοινωνία ήταν πάντα ένα κομβικό σημείο για το διεθνές κίνημα της δεξαμενής σκέψης της ελεύθερης αγοράς : ο ίδιος ο Χάγιεκ το χρησιμοποίησε ως φόρουμ για να ενθαρρύνει μέλη όπως ο Antony Fisher να ακολουθήσουν την οδό του think-tank υπέρ της πολιτικής.

Ο Fisher συνέχισε την ίδρυση του Ινστιτούτου Οικονομικών Υποθέσεων (IEA) στο Λονδίνο το 1971, του Heritage Foundation στην Ουάσιγκτον το 1973 και του Atlas Economic Research Foundation το 1981.

Με τη σειρά του το Ίδρυμα Atlas υποστηρίζει ένα ευρύ δίκτυο δεξαμενών σκέψης , συμπεριλαμβανομένου του Fraser Institute και του Manhattan Institute for Policy Research.Όλες αυτές οι οργανώσεις συνεχίζουν να μοιράζονται στενούς δεσμούς με το MPS ( SourceWatch )

 

Έχοντας αυτό κατά νου, σκεφτείτε ότι ο Edwin Feulner, ο οποίος ήταν Πρόεδρος της Εταιρείας Mont Pelerin και συνάδελφος του Otto von Habsburg, ο οποίος συνίδρυσε την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι από το 1977 Πρόεδρος του Heritage Foundation, το οποίο ξεκίνησε τη μυριάδα των δεξιών – δεξαμενές σκέψης που σκουπίζουν το αμερικανικό πολιτικό τοπίο σήμερα, και ήταν επίσης Κυβερνήτης και Διευθυντής του Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής, της κοινοπραξίας 500+ Ευαγγελικών υπουργείων, πολιτικών και οικονομικών ηγετών και πλούσιων παγκόσμιων ελίτ που χαράσσουν πολιτική για τη Χριστιανική Δεξιά και χρηματοδοτούν έργα της Χριστιανικής Δεξιάς.

 

Ψευδοσυντηρητικές οργανώσεις εντός του CNP και του εναλλακτικού δικτύου παραπληροφόρησης μέσων ενημέρωσης έχουν ουσιαστικά απεικονίσει τη συνωμοσία για την παγκόσμια κυβέρνηση ως ένα αριστερό, μαρξιστικό κίνημα.

Ας ελπίσουμε ότι ο αναγνώστης αρχίζει να βλέπει ότι οι παγκόσμιοι συνωμότες έχουν τους πράκτορες τους να εργάζονται και στις δύο πλευρές του δρόμου —φιλελεύθεροι και συντηρητικοί— έτσι ώστε κάθε πλευρά να βλέπει την άλλη ως εχθρόενώ παραλείπουν να παρατηρήσουν ότι ο πραγματικός εχθρός είναι η ηγεσία των αντίστοιχων κινήσεων ελέγχου του μυαλού τους.

Η ψευδής διχοτόμηση της παγκοσμιοποιητικής συνωμοσίας θα κατανοηθεί μόνο από εκείνους που θα απελευθερωθούν από τη δεξιά επιχείρηση ελέγχου του νου και θα αντιμετωπίσουν τη δυσάρεστη πραγματικότητα που είναι το JBS, το CNP και οι μυριάδες δεξιές δεξαμενές σκέψης στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο διάγραμμα ροής των οργανώσεων NWO, όχι μακριά από την κορυφή της σιωνιστικής συνωμοσίας.

 

COUDENHOVE-KALERGI / Η ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

«Με το ουτοπικό του όραμα, ο Χάγιεκ δημιούργησε την Εταιρεία Mont Pelerin με την ενθάρρυνση και την υποστήριξη μιας σούπερ ελίτ που αποτελείται από την κορυφαία οικονομική αριστοκρατία της Ευρώπης. Ο στόχος ήταν να προωθήσουν την απεριόριστη «ελευθερία » για τα δικά τους ειδικά συμφέροντα: την ελευθερία να αρπάζουν και να λεηλατούν οποιονδήποτε ή όλους τους πόρους του κόσμου. Αυτό διαφημίζουν σήμερα οι οικονομικοί δημοσιογράφοι ως πλήρης «παγκοσμιοποίηση » των παγκόσμιων αγορών. Τα όπλα επιβολής είναι υπηρεσίες όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα Ηνωμένα Έθνη…

«Η Εταιρεία Mont Pelerin αρχικά χρηματοδοτήθηκε από αριστοκρατικές οικογένειες που ανήκουν και παραμένουν από τους κορυφαίους ευρωπαίους ευγενείς. Μεταξύ αυτών ήταν οι οικογένειες Thurn und Taxis, Wittelsbachs, Αψβούργων και Kalergi .

Οι ίδιες οικογένειες παρείχαν οικονομική υποστήριξη και προώθησαν την Πανευρωπαϊκή Ένωση, ένα ακόμη παγκόσμιο φεντεραλιστικό σχήμα που οραματιζόταν μια «Ομοσπονδία Μία Ευρώπη».

Η Pan Europa και το Mont Pelerin συνδέονται στενά από φιλοσοφία και προσωπικό. Ο Ότο φον Χάψμπουργκ, ο διάδοχος του εκλιπόντος αυστροουγγρικού θρόνου, ήταν κορυφαίος ηγέτης και των δύο οργανώσεων». ( Revoking the Moral Order: The Ideology of Positivism and the Vienna Circle , David J. Peterson, 1999, σελ. 122)

 

Ο κόμης Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi συνίδρυσε την αδελφή οργάνωση της Mont Pelerin Society — τη Διεθνή Πανευρωπαϊκή Ένωση — με τον Αρχιδούκα Otto von Habsburg που ήταν ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Mont Pelerin.

 

«Ο Coudenhove-Kalergi αναγνωρίζεται ως ο ιδρυτής του πρώτου λαϊκού κινήματος για μια ενωμένη Ευρώπη .

Οι πνευματικές του επιρροές κυμαίνονταν από τον Rudolf Kjellén και τον Oswald Spengler μέχρι τον Arthur Schopenhauer και τον Friedrich Nietzsche.

Στην πολιτική, ήταν ένθερμος υποστηρικτής των «δεκατεσσάρων σημείων» του Woodrow Wilson στις 8 Ιανουαρίου 1918 και των ειρηνιστικών πρωτοβουλιών του Kurt Hiller.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1920 εντάχθηκε σε μια μασονική στοά στη Βιέννη, όπου θα φτάσει σε αρκετούς βαθμούς.

Το 1922 συνίδρυσε την Πανευρωπαϊκή Ένωση (PEU) με τον αρχιδούκα Otto von Habsburg, ως «ο μόνος τρόπος προστασίας από μια ενδεχόμενη παγκόσμια ηγεμονία από τη Ρωσία»…

Τον επόμενο χρόνο δημοσίευσε ένα μανιφέστο με τίτλο Pan-Europa , κάθε αντίγραφο περιέχει μια φόρμα μέλους που καλούσε τον αναγνώστη να γίνει μέλος του κινήματος Pan-Europa.

Ευνόησε τη σοσιαλδημοκρατία ως βελτίωση της «φεουδαρχικής αριστοκρατίας του σπαθιού»

Αλλά η φιλοδοξία του ήταν να δημιουργήσει μια συντηρητική κοινωνία που θα αντικαθιστούσε τη δημοκρατία με την «κοινωνική αριστοκρατία του πνεύματος». ” ( Βικιπαίδεια )

 

Ο Coudenhove-Kalergi, όπως και ο Ludwig von Mises, ισχυρίστηκε ότι διέφυγε από την Αυστρία στη Γαλλία και στη συνέχεια στις ΗΠΑ το 1940 λόγω της εβραϊκής του καταγωγής.

Το 1943, ο Φον Μίζες συμμετείχε στο κίνημα Παν Ευρώπη του Coudenhove-Kalergi .

Φαίνεται ότι, αντί να φύγουν από τον Χίτλερ, αυτοί οι Αυστριακοί Εβραίοι μετεγκαταστάθηκαν στις ΗΠΑ για να προωθήσουν την Παν Ευρώπη, την οποία ο Coudenhove-Kalergi προχώρησε στην καθιέρωση μετά την επιστροφή του στη Γαλλία.

«Richard Nikolaus Graf Coudenhove-Kalergi (en: Count Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi)… Μετά την προσάρτηση της Αυστρίας από το Τρίτο Ράιχ, κατέφυγε στη Γαλλία το 1938, και στη συνέχεια στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1940.

Εκεί δίδαξε στο το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης μέχρι το 1945, όταν επέστρεψε στη Γαλλία.

Στις ΗΠΑ δημοσίευσε το έργο του « Σταυροφορία για την Πανευρώπη » το 1944.

Στη Γαλλία, μετά την επιστροφή του, ίδρυσε την Ευρωπαϊκή Κοινοβουλευτική Ένωση. Στη Διάσκεψη αυτής της Ένωσης το 1947 (8-12 Σεπτεμβρίου) υποστήριξε ότι η συγκρότηση μιας ευρείας αγοράς με σταθερό νόμισμα είναι το όχημα για την Ευρώπη να αναδομήσει τις δυνατότητές της και να πάρει τη θέση που της αξίζει στη συναυλία των Εθνών». (“ Richard Nikolaus Graf Coudenhove-Kalergi ”)

 

Καθώς ο Ludwig von Mises χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, ο Coudenhove-Kalergi χρηματοδοτήθηκε από τους τραπεζικούς οίκους των Rothschild και Warburg.

«Το πανευρωπαϊκό κίνημα του κόμη Coudenhove-Kalergi, με την ισχυρή υποστήριξή του από αριστοκράτες και διεθνείς χρηματοδότες, εκπροσωπήθηκε στις ΗΠΑ από το αμερικανικό παράρτημά του, που ιδρύθηκε από τον Herbert Hoover και τον Col. έθνη.

Ο Coundenhove Kalergi ανέφερε στην αυτοβιογραφία του ότι είχε χρηματοδοτηθεί από τους Rothschild και Warburgs και στις ΗΠΑ από τον Paul Warburg και τον Bernard Baruch . ..

Ο παππούς του, κόμης Francis Coudenhove-Kalergi, Αυστριακός Πρέσβης στο Παρίσι, είχε παντρευτεί τη Marie Kalergi το 1850.

Ήταν μια από τις πλουσιότερες κληρονόμους στην Ευρώπη, απόγονος του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Νικοφόρου Φωκά.

Το 1300, όταν η Βενετία ήταν η κυρίαρχη δύναμη στη Μεσόγειο, ο Αλέξιος Καλέργης είχε υπογράψει τη συνθήκη που έκανε την Κρήτη υπό την κυριαρχία της Βενετίας.

Ένας πρόσφατος πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Εμμανουήλ Τσουδερός, ήταν Καλέργης». (Eustace Mullins, « The Rule of the Order », The World Order: A Study in the Hegemony of Parasitism )

 

Ο Coudenhove-Kalergi έγραψε στην αυτοβιογραφία του:

 

«Στις αρχές του 1924, λάβαμε μια κλήση από τον βαρόνο Louis de Rothschild. ένας από τους φίλους του, ο Max Warburg από το Αμβούργο, είχε διαβάσει το βιβλίο μου και ήθελε να μας γνωρίσει. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Warburg μας πρόσφερε αυθόρμητα 60.000 χρυσά μάρκα, για να τελειώσει το κίνημα για τα πρώτα τρία χρόνια του…

«Ο Μαξ Γουόρμπουργκ, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο διακεκριμένους και σοφότερους ανθρώπους με τους οποίους έχω έρθει ποτέ σε επαφή, είχε μια αρχή να χρηματοδοτεί αυτά τα κινήματα.

Παρέμεινε ειλικρινά ενδιαφέρον για την Πανευρωπαϊκή για όλη του τη ζωή.

Ο Max Warburg κανόνισε το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1925 για να μου συστήσει τον Paul Warburg και τον χρηματοδότη Bernard Baruch».Η αυτοβιογραφία του Coudenhove-Kalergi »)

 

Η « Γενεαλογία Kouenhoven » αποκαλύπτει ότι ο Coudenhove-Kalergi είχε σχέση με τον Jacob Schiff (1847-1920).  (Το “Kouenhoven” είναι μια παραλλαγή του “Coudenhove.” Ολλανδική βάση δεδομένων επωνύμων )

Ο Jacob Schiff , ο οποίος δημιούργησε την Kuhn, Loeb & Co. σε τραπεζική δύναμη, ήταν επίσης πράκτορας των Rothschild και ο κουνιάδος του Paul Warburg, αρχιτέκτονα του το Federal Reserve System.

 

Ο κόμης Coudenhove-Kalergi παντρεύτηκε δύο φορές με εβραϊκές συζύγους και « ο πατέρας του Coudenhove-Kalergi ήταν στενός φίλος του Theodor Herzl, του ιδρυτή του Σιωνισμού». (“ Ρατσιστικές & Ανωτεριστικές Ρίζες της Ιδεολογίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ”)

Η ένωση της Ευρώπης κάτω από την εβραϊκή τραπεζική δύναμη ήταν απαραίτητη για το Σιωνιστικό σχέδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Ο διάδοχος του Coudenhove-Kalergi ως επικεφαλής της Pan Europa Union ήταν επίσης Εβραίος:

«Ο Otto von Habsburg ήταν ο διάδοχος του Coudenhove-Kalergi ως πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ και αποδέκτης του « Διεθνούς Ανθρωπιστικού Βραβείου » , του « Anti Defamation-League » (ADL) της Εβραϊκής Τεκτονικής Στοάς B’nai B’rith».Ρατσιστικές & Ανωτεριστικές Ρίζες της Ιδεολογίας της ΕΕ »)

 

Η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιπροσωπεύει τις 12 φυλές του Ισραήλ:

 

«Ο Κόμης RN Coudenhove-Kalergi θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ήταν αυτός που πρότεινε τον ύμνο του Μπετόβεν ως εθνικό ύμνο της ΕΕ και ήταν πολύ ενεργός σε σχέση με το σχεδιασμό του λογότυπου της ΕΕ που περιέχει 12 αστέρια που συμβολίζουν τις 12 φυλές του Ισραήλ. Το λογότυπο οριστικοποιήθηκε από τον Εβραίο Paul MG Lévi.Ρατσιστικές & Ανωτεριστικές Ρίζες της Ιδεολογίας της ΕΕ »)

 

Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

 

Ο Υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ και αρχικό μέλος της Εταιρείας Mont Pelerin, Hjalmar Schacht, διαβεβαίωσε τους Πανευρωπαϊκούς υποστηρικτές ότι ο Χίτλερ θα δημιουργούσε την PanEuropa.

 

«…την πρώτη μαζική συγκέντρωση της Πανευρωπαϊκής Ένωσης στο Βερολίνο, στο Ράιχσταγκ, μίλησε ο Hjalmar Schacht, μετέπειτα επικεφαλής της Reichsbank, υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής αρχιτέκτονας του πραξικοπήματος του Χίτλερ. Μια δεκαετία αργότερα, τον Οκτώβριο του 1932, ο Schacht έδωσε μια σημαντική ομιλία πριν από μια άλλη εκδήλωση της PanEuropa, στην οποία διαβεβαίωσε τον Coudenhove-Kalergi και τους άλλους:

 

Σε τρεις μήνες ο Χίτλερ θα είναι στην εξουσία… Ο Χίτλερ θα δημιουργήσει την PanEuropa . Μόνο ο Χίτλερ μπορεί να δημιουργήσει την PanEuropa. » (« Συναρχισμός : Οι φασιστικές ρίζες της καμπάλας του Wolfowitz »)

 

Η Πανευρωπαϊκή Ένωση ξεκίνησε με το πρόσχημα της « υπεράσπισης της Ευρώπης ενάντια στη Σοβιετική Ένωση. Παραδόξως, το PEU χρηματοδοτήθηκε από την ίδια τραπεζική οικογένεια που χρηματοδότησε την επανάσταση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία – τους Warburgs.

 

Η Πανευρωπαϊκή Ένωση

 

«Το 1922, ο κόμης Richard Coudenhove-Kalergi εγκαινίασε την Πανευρωπαϊκή Ένωση, σε μια ιδρυτική συνέλευση στη Βιέννη, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 6.000 αντιπρόσωποι. Διαφωνώντας κατά της « μπολσεβικικής απειλής » στη Ρωσία, ο Βενετός Κόμης ζήτησε τη διάλυση όλων των εθνικών κρατών της Δυτικής Ευρώπης και την ίδρυση ενός ενιαίου, ευρωπαϊκού φεουδαρχικού κράτους, με πρότυπο τη Ρωμαϊκή και τη Ναπολεόντεια αυτοκρατορία.

« Υπάρχουν Ευρωπαίοι», προειδοποίησε ο Coudenhove-Kalergi, οι οποίοι είναι « αρκετά αφελείς ώστε να πιστεύουν ότι η αντίθεση μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και της Ευρώπης μπορεί να γεφυρωθεί με την ένταξη της Σοβιετικής Ένωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Αυτοί οι Ευρωπαίοι αρκεί να ρίξουν μια ματιά στον χάρτη για να πείσουν τους εαυτούς τους ότι η Σοβιετική Ένωση στην απεραντοσύνη της μπορεί, με τη βοήθεια της [κομμουνιστικής] Τρίτης Διεθνούς, πολύ γρήγορα να επικρατήσει της μικρής Ευρώπης. Η υποδοχή αυτού του δούρειου ίππου στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα οδηγούσε σε αέναο εμφύλιο πόλεμο και στην εξόντωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Ως εκ τούτου, εφόσον υπάρχει βούληση επιβίωσης στην Ευρώπη, η ιδέα της σύνδεσης της Σοβιετικής Ένωσης με την Πανευρωπαϊκή πρέπει να απορριφθεί. Δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από την αυτοκτονία της Ευρώπης. ‘…

«Η ίδρυση της Πανευρωπαϊκής Ένωσης χρηματοδοτήθηκε από την βενετσιάνικη ευρωπαϊκή τραπεζική οικογένεια, τους Warburgs. Ο Max Warburg, γόνος του γερμανικού κλάδου της οικογένειας, έδωσε στον Coudenhove-Kalergi 60.000 χρυσά μάρκα για να πραγματοποιήσει την ιδρυτική συνέλευση».Συναρχισμός: Οι φασιστικές ρίζες του Wolfowitz Cabal »)

 

Οι μαθημένοι πρεσβύτεροι της Σιών κατανοούσαν καλά την ακαταμάχητη δύναμη του χρήματος στην επίτευξη του στόχου τους για παγκόσμια ηγεμονία.

 

Πρωτόκολλο 8.2

«Θα περικυκλώσουμε την κυβέρνησή μας με έναν ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων. Αυτός είναι ο λόγος που οι οικονομικές επιστήμες αποτελούν το κύριο αντικείμενο της διδασκαλίας που δίνεται στους Εβραίους. Γύρω μας πάλι θα είναι ένας ολόκληρος αστερισμός τραπεζιτών, βιομηχάνων, καπιταλιστών και –το κυριότερο– εκατομμυριούχων, γιατί στην ουσία όλα θα διευθετηθούν με το ζήτημα των αριθμών».

 

Οι επιλεγμένοι οικονομολόγοι τους χρειάστηκε πρώτα να αναδιαρθρώσουν τον τρόπο με τον οποίο τα έθνη έκαναν επιχειρήσεις, απαλλάσσοντας τις κυβερνήσεις από τις νομισματικές και δημοσιονομικές τους ευθύνες. Αυτή η διαδικασία είχε ήδη ξεκινήσει με τη δημιουργία κεντρικών τραπεζών, όπως το Federal Reserve System, το οποίο δημιουργήθηκε το 1913 ως απάντηση στον Πανικό του 1907, τον οποίο επίσης υποκίνησαν οι τραπεζίτες.

 

«Ο Melchior Palyi, στο «Το Λυκόφως του Χρυσού», αποκαλύπτει τα παιχνίδια δύναμης της Παγκόσμιας Τάξης στα διεθνή οικονομικά, όταν παραθέτει αποσπάσματα από το Ημερολόγιο του Κυβερνήτη Emile Moreau της Τράπεζας της Γαλλίας.

Ο/Η Palyi λέει:

«Τον Οκτώβριο του 1926, ο Διοικητής Emile Moreau της Τράπεζας της Γαλλίας έστειλε τον στενότερο συνεργάτη του στο Λονδίνο για να διερευνήσει τις προθέσεις του Montagu Norman, Διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας. Ο Pierre Quesnay, τότε γενικός διευθυντής της Τράπεζας της Γαλλίας 1926-30, και της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών 1930-37, έφερε πίσω μια έκθεση που καταγράφηκε από τον Moreau:

«Ο Quesnay μου δίνει επίσης ενδιαφέρουσες απόψεις για τις φιλοδοξίες του Montagu Norman και της ομάδας χρηματιστών που τον περιβάλλουν: Sir Otto Niemeyer, Sir Arthur Salter, Sir Henry Strakosch, Sir Robert Kindersley που προσπαθούν να κάνουν το Λονδίνο το μεγάλο διεθνές οικονομικό κέντρο.

Αλλά όσοι είναι κοντά στον Νόρμαν δηλώνουν ότι αυτός δεν είναι ο στόχος του… θέλει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να δει τη δημιουργία δεσμών μεταξύ των διαφόρων τραπεζών έκδοσης

« Η οικονομική και χρηματοοικονομική οργάνωση του κόσμου φαίνεται στον Διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας να είναι το κύριο καθήκον του εικοστού αιώνα. Κατά την άποψή του, οι πολιτικοί και οι πολιτικοί θεσμοί δεν είναι σε θέση να διευθύνουν με την απαραίτητη αρμοδιότητα και συνέχεια αυτό το έργο οργάνωσης που θα ήθελε να δει να αναλαμβάνεται από κεντρικές τράπεζες, ανεξάρτητες ταυτόχρονα από τις κυβερνήσεις και τα ιδιωτικά οικονομικά. 

Εξ ου και η εκστρατεία του υπέρ των εντελώς αυτόνομων κεντρικών τραπεζών, που κυριαρχούν στις δικές τους χρηματοπιστωτικές αγορές και αντλούν τη δύναμή τους από την κοινή συμφωνία μεταξύ τους .

Θα κατάφερναν να βγάλουν από την πολιτική σφαίρα εκείνα τα προβλήματα που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη και την ευημερία της εθνικής οικονομικής ασφάλειας, τη διανομή πιστώσεων, την κίνηση των τιμών. Θα εμπόδιζαν έτσι τους εσωτερικούς πολιτικούς αγώνες να βλάψουν τον πλούτο και την οικονομική πρόοδο των εθνών. «» (Eustace Mullins, « The Rule of the Order », The World Order: A Study in the Hegemony of Parasitism )

 

Υπό την καθοδήγηση του Montagu Norman, οι κεντρικές τράπεζες επινόησαν ένα από τα χειρότερα νομισματικά συστήματα που υπήρξαν ποτέ, για τον δικό τους πλουτισμό.

Η επόμενη σειρά εργασιών ήταν το κραχ του 1929 και η παγκόσμια ύφεση που προέκυψε από τη μυστική συνεργασία του Montagu Norman με τις κεντρικές τράπεζες.

Περισσότερες οικονομικές κρίσεις και πόλεμοι σχεδιάστηκαν για να χρεωθούν τα έθνη στις κεντρικές τράπεζες, το χρέος των οποίων αποτιμήθηκε μέσω νομισμάτων fiat, το οποίο δημιούργησε όλο και περισσότερο χρέος, το οποίο φούσκωσε και υποτίμησε το νόμισμα.

Το νόμισμα Fiat (χάρτινο χρήμα που εκδόθηκε με διάταγμα της κεντρικής τράπεζας) κατέστησε δυνατή την πρακτική της τραπεζικής κλασματικών αποθεματικών, του μεγαλύτερου σχήματος Ponzi που διαπράχθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα.

 

Ο Σκωτσέζος φιλόσοφος John Law έγραψε στο βιβλίο του 1705, Money and Trade Considered with a Proposal for Supplying the Nation with Money , ότι είχε ανακαλύψει τη « φιλοσοφική πέτρα» των αλχημιστών, η οποία υποτίθεται ότι θα μπορούσε να μετατρέψει τον μόλυβδο σε χρυσό ή τη σκουριά σε κάτι. πολύτιμος.

Το κλειδί για την αλχημεία, είπε, ήταν η εκτύπωση χαρτονομίσματος και το 1715 προσελήφθη από τη γαλλική κυβέρνηση για να εφαρμόσει τις θεωρίες του.

Ο Law τέθηκε επικεφαλής της γαλλικής εθνικής Banque Royale , καθώς και της εταιρείας Mississippi , η οποία συγκέντρωσε επενδύσεις από Γάλλους πολίτες για να χρηματοδοτήσει δραστηριότητες στη γαλλική Λουιζιάνα, υποσχόμενος στους επενδυτές πληρωμές κερδών.

Δημιούργησε ένα πρόγραμμα διαβίβασης χαρτιού μεταξύ της τράπεζας και της Εταιρείας, στο οποίο οι επενδυτές μπορούσαν να δανειστούν χαρτονομίσματα που είχε εκτυπωθεί από την τράπεζα για να επενδύσουν στην Εταιρεία.

Αναμενόταν να εξοφλήσουν την τράπεζα σε χρυσό, ενώ η Εταιρεία πλήρωνε τα κέρδη τους σε χαρτονομίσματα της τράπεζας, τα οποία υποτίθεται ότι μπορούσαν να εξαργυρωθούν σε χρυσό.

Το όλο σχέδιο κατέρρευσε δραματικά σε αυτό που έγινε γνωστό ως « Η Μεγάλη Φούσκα του Μισισιπή » και ο Λο έφυγε ντροπιασμένος, πέθανε λίγο αργότερα. Αλλά οι ιδέες του συνέχισαν να επηρεάζουν τον Γερμανό συγγραφέα Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε.

Στο κλασικό έργο του Γκαίτε , ο Φάουστ , ο πρωταγωνιστής και ο δάσκαλός του, ο Μεφιστοφελής (ο Διάβολος), κερδίζουν την εύνοια του αυτοκράτορα προσφέροντάς του το μυστικό της αλχημείας: πώς να δημιουργείς πλούτο τυπώνοντας χαρτονόμισμα.

Σύντομα ο αυτοκράτορας προεδρεύει μιας εύρωστης οικονομίας και ενός ακατάστατου, υλιστή λαού.

Αλλά το νόμισμα τελικά καταρρέει, όπως όλα τα δημιουργήματα του Διαβόλου αποδεικνύονται, σε αυτό το έργο, ψευδαισθήσεις». ( ” Ο θησαυρός του Σολομώντα “)
Οι λόγιοι Πρεσβύτεροι της Σιών συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού στα θησαυροφυλάκια της κεντρικής τους τράπεζας και τύπωσαν νόμισμα fiat για τις αμαθείς μάζες, οι οποίες ως επί το πλείστον, δεν κατάλαβαν ποτέ ότι, σε αντίθεση με το χρυσό και το ασήμι, το χαρτονόμισμα δεν είχε εγγενή αξία και μπορούσε να γίνει χωρίς αξία όπως συνέβη στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Το 1932, η FDR κατάσχεσε τον χρυσό που ανήκε σε Αμερικανούς πολίτες, τοποθετώντας τον στα ταμεία της τράπεζας Federal Reserve.

Οι Ναζί λεηλάτησαν τον χρυσό πολλών χωρών, ο οποίος, ωστόσο, ανακτήθηκε από τους Συμμάχους και μεταφέρθηκε στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Αλλά περιμένετε!… Ο αρχιτέκτονας της BIS ήταν υπουργός Οικονομικών του Χίτλερ…

 

Ο φασισμός των τραπεζιτών

 

«Ο κεντρικός ρόλος του Schacht στο πραξικόπημα του Χίτλερ και στην Πανευρωπαϊκή Ένωση, αναδεικνύει μια κρίσιμη διάσταση του παγκόσμιου φασιστικού σχήματος: τον ρόλο του χρηματοπιστωτικού «υπέρκοσμου» και των τραπεζικών τεχνοκρατών του. Σύμφωνα με όλες τις ιστορικές αναφορές, ο Schacht ήταν ο αρχιτέκτονας, το 1930, της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), μαζί με τον Montagu Norman της Τράπεζας της Αγγλίας. Ο ιστορικός Carroll Quigley, στο επικό του βιβλίο, « Tragedy and Hope: A History of the World in Our Time»… περιέγραψε το σχέδιο BIS για την εγκαθίδρυση μιας δικτατορίας στα παγκόσμια οικονομικά:

 

«Οι δυνάμεις του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου είχαν έναν άλλο μακρόπνοο στόχο, τίποτα λιγότερο από το να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα οικονομικού ελέγχου σε χέρια ιδιωτών ικανό να κυριαρχήσει στο πολιτικό σύστημα κάθε χώρας και στην οικονομία του κόσμου συνολικά.

Αυτό το σύστημα επρόκειτο να ελεγχθεί με φεουδαρχικό τρόπο από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου που ενεργούσαν συντονισμένα, με μυστικές συμφωνίες που συνάπτονταν σε συχνές ιδιωτικές συναντήσεις και συνέδρια.

«Η κορυφή του συστήματος επρόκειτο να είναι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας, μια ιδιωτική τράπεζα που ανήκει και ελέγχεται από τις κεντρικές τράπεζες του κόσμου που ήταν και οι ίδιες ιδιωτικές εταιρείες.

Κάθε κεντρική τράπεζα, στα χέρια ανδρών όπως ο Montagu Norman της Τράπεζας της Αγγλίας, ο Benjamin Strong της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Νέας Υόρκης, ο Charles Rist της Τράπεζας της Γαλλίας και ο Hjalmar Schacht της Reichsbank, προσπάθησε να κυριαρχήσει στην κυβέρνησή της. ικανότητα ελέγχου των δανείων του Δημοσίου, χειραγώγησης συναλλάγματος, επηρεασμού του επιπέδου οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα και επηρεασμού των συνεργαζόμενων πολιτικών με επακόλουθες οικονομικές ανταμοιβές στον επιχειρηματικό κόσμο (“Synarchism: The Fascist Roots of the Wolfowitz Cabal »)

 

Όταν ακολούθησαν οικονομικές κρίσεις ως αποτέλεσμα του νομίσματος fiat, ένα σώμα λόγιων ανδρών περίμενε στα φτερά με μια καινοτόμο λύση. Η Αυστριακή Σχολή Οικονομικών Επιστημών ιδρύθηκε για να κηρύξει και να διδάξει το δόγμα του laissez faire, την οικονομία της ελεύθερης αγοράς. Χωρίς περιορισμούς από κυβερνητικούς κανονισμούς, η αγορά θα αυτορυθμιζόταν, οι νέοι ιεροκήρυκες προέτρεπαν τους μαθητές τους και οι κεντρικές τράπεζες θα επέβλεπαν την οικονομική και χρηματοοικονομική αναδιοργάνωση του κόσμου. Οι Αυστριακοί Εβραίοι, ο Λούντβιχ φον Μίζες και ο Κόμης Κούντενχοβ-Καλέργκι, στάλθηκαν στη Νέα Υόρκη το 1940 για να εκπαιδεύσουν τους Εβραίους αδελφούς τους που θα γίνονταν οι αρχιερείς και οι προφήτες του δόγματος της ελεύθερης αγοράς.

 

«Εν ολίγοις, ο Νόρμαν ήθελε να δει την επιβολή της Παγκόσμιας Τάξης στις οικονομικές υποθέσεις των εθνών.

Ήταν αυτή η συμφωνία μεταξύ των κεντρικών τραπεζών, και όχι η μπροστινή οργάνωση, η Κοινωνία των Εθνών, που έγινε το τελευταίο όργανο εξουσίας τους.

Αποφασιστικής σημασίας για αυτές τις ρυθμίσεις ήταν η μονεταριστική σχολή, η Αυστριακή Σχολή Οικονομικών Επιστημών, απόρροια του πανευρωπαϊκού κινήματος.

«Η Margit Herzfeld σημειώνει στη βιογραφία της για τον Ludwig von Mises ότι συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό κίνημα του Count Coudenhove-Kalergi το 1943.

Είχε μεταφερθεί στις ΗΠΑ το 1940 με επιχορήγηση από το Ίδρυμα Rockefeller $2500 ετησίως για να εργαστεί στο Natl . Bureau of Economic Research, το οποίο ανανεώθηκε το 1943.

Οι μαθητές του Von Mises, Arthur Burns και Milton Friedman εκθέτουν τώρα τη μονεταριστική θεωρία μέσω ενός δικτύου υπερμυστικών «συντηρητικών» δεξαμενών σκέψης υπό την ηγεσία της Εταιρείας Mont Pelerin. Ο Χέρτσφελντ λέει ότι ο πιο διάσημος προστατευόμενος του φον Μίζες ήταν ο Σοβιετικός απολογητής Μάρεϊ Ρόθμπαρντ». (Eustace Mullins, « The Rule of the Order », The World Order: A Study in the Hegemony of Parasitism )

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Το πρώτο μέρος εδώ

Το δεύτερο μέρος εδώ

Το τρίτο μέρος εδώ

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 419


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα