ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ: ΣΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΣ: ΣΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ, Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

12 Ιανουαρίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,510
Μοίρασέ το

 

Βασίλης Συραναστάσης: “Λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες απάτες που έχουν εκτελεστεί κατά κόρον εδώ και 3 έτη από τις υπηρεσίες του ΜαφιοζοΚουλισταν, το πιθανότερο είναι να πέφτει πολύ μαγείρεμα με τους θανάτους και ίσως αυτή την φορά να εξαφανίζονται και ληξιαρχικες πράξεις θανάτου και θάνατοι από τα δελτία της ΕΛΣΤΑΤ και φυσικά οι εισαγγελείς ακόμα κοιμούνται και σφυρίζουν κλέφτικα συγκαλύπτοντας κατά κόρον και τις απάτες και τα ΑΊΣΧΗ και τα εγκλήματα σε όλα τα επίπεδα της εγκληματικής οργάνωσης που κυβερνά αυτή την δύσμοιρη χώρα και τους κοιμισμένους πολίτες της.”

 

Όταν την ήδη ξεψτιλισμένη δικαιοσύνη την ποδηγετεί ένα εισαγγελικό λε-μα-λι όπως ο “Παναθηναϊκάκιας” είναι δεδομένο πως όποιος εισαγγελέας από τους ελάχιστους έντιμους θελήσει να παρέμβει διαβάζοντας αυτά τα στοιχεία, είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί σε κάποιο χαντάκι…

Σ’ αυτό όμως ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ευθύνες φέρουν ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Και φυσικά, δεν ξεχνάμε τους γιατρούς των νοσοκομείων που ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ…

Αλήθεια, είδατε, ακούσατε κάποιον από τα γραφεία κηδειών να βγουν και να μιλήσουν για αύξηση νεκρών;;;

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ…

Στο εξωτερικό όμως, που δεν είναι της αρπαχτής, αλλά σέβονται το επάγγελμά τους, όχι μόνον βγαίνουν και μιλούν, αλλά δείχνουν και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως οι θάνατοι προήλθαν από τα εμβόλια του θανάτου…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Έφτιαχνα τη κάτωθι ανάρτηση (κάτω από τα 👇👇) και είπα να ρίξω μια ματιά στο Υπ.Εσωτ.https://www.ypes.gr/…/statistiko-lixiarchikon-praxeon… ..
Να δω αν δημοσίευσαν τις ληξιαρχικες πραξεις θανάτου για ολο το 2022.
Λοιπόν θα πάθετε πλάκα τι είδα όταν έκανα σύγκριση του excel αρχείου που δημοσιεύθηκε 02.01.2023 με το προηγουμενο excel αρχείο που είχε δημοσιευθεί 01.12.2022.
Βάζω SCREENSHOT από ένα κομμάτι των excel αρχείων μόνο, γιατί είναι τεράστιο αρχείο με πανω απο 900 γραμμές και μου λετε τι βλέπετε …..
Ειλικρινά αν δεν μπει εισαγγελέας να τους μαζέψει, πλέον μπορούμε να πουμε οτι ήμαστε ένα κράτος 1000×Κολομβια.
Ενδεικτικά αναφέρω
01.12.2022- Θάνατοι Ληξιαρχείο Καλυμνίων=199
02.01.2023-Θανατοι Ληξιαρχείο Καλυμνίων= 2
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
197 Νεκροί 👉 ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ 😱😱😱
Οι αριθμοί των θανάτων από μήνα σε μήνα είναι παντελώς αλλά αντί άλλων. Τέτοια παλαβα σφάλματα δεικνυουν ότι έχει πεσει μαγείρεμα και ραντισμα με εξαφανιζολ, δεν δικαιολογούνται επουδενί τέτοια σφάλματα.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Αν θυμάμαι καλά υφίσταται ευρωπαϊκή νομοθεσία που υποχρεώνει τις αρμόδιες υπηρεσίες να δημοσιεύουν στοιχεία γενικής θνησιμότητας ως προς τα ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ (ICD_10) για κάθε χρόνο και ο μέγιστος χρόνος που τους δίνεται είναι οι 24 μήνες.
Οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες δημοσιεύουν τέτοια στοιχεία το πολύ 6 με 12 μήνες μετά το κλείσιμο του έτους, στην ΕΛΣΤΑΤ του ΜαφιοζοΚουλισταν έχουν ήδη υπερβεί τον μέγιστο όριο των 24 μηνών και ακόμα συνεχίζουν να ΜΑΓΕΙΡΕΎΟΥΝ.
Επίσης, Έχω δείξει σε αρκετές αναρτήσεις από το 2020, ότι το Υπ.Εσωτ. μαζι με την ΕΛΣΤΑΤ ως φαίνεται αρέσκονται σε παράδοξες αναντιστοιχίες, που απλά δεικνυουν πιθανό μαγείρεμα για να τους βγαίνουν τα νούμερα του εκάστοτε αφηγήματος.
Αυτά τα παιχνίδια στο ΜαφιοζοΚουλισταν είχαν ξεκινήσει από το 2020 όπου το Υπ.Εσωτ. στη τελευταία δημοσίευση του για όλες τις ληξιαρχικες πράξεις θανάτου του 2020 είχε συμπεριλάβει πάνω από 3000 θανάτους στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ (αυτοί οι θάνατοι ουδέποτε συμπεριλαμβάνονται στα στοιχεία γενικής θνησιμότητας), μια δημοσίευση με ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΨΕΥΔΗ στοιχεία στο τέλος του 2020 που αναπαραχθηκε κατά κόρον από τα πετσοπληρωμενα ΜΜΕ τους 2 πρώτους μήνες του 2021 (γιατί 9 Μαρτίου δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ το δελτίο της για την Γενική θνησιμότητα του 2020) και λίγο πριν δημοσιεύσει η ΕΛΣΤΑΤ τα στοιχεία θνησιμότητας, το ΥΠ.ΕΣΩΤ. …..
ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ από το δελτίο ληξιαρχικων πράξεων θανάτων τους θανάτους (στο εξωτερικό) που είχε προσθέσει για να ΕΚΦΟΒΊΣΕΙ τους πολίτες ώστε να τρέξουν να μπολιαστουν με τα άχρηστα και δυνητικά επικίνδυνα πειραματικά προϊόντα (αν θυμάστε αυτό είχε αναφερθεί και από τον γιατρό Δ.Γακη στο Ραδιόφωνο, αφού και ο ίδιος την είχε πατήσει και είχε κάνει ανάρτηση για την αυξημένη θνησιμότητα του 2020 με τα ΨΕΥΔΗ στοιχεία του Υπ.Εσωτ. φυσικά ουδείς εισαγγελέας τότε δεν συγκινήθηκε ή μάλλον κουνήθηκε για να κάνει την δουλειά του ως προς την εξωφρενική απάτη που έκανε η ΜαφιοζοΚουλοκυβερνηση).
Εδώ η απάτη με τους θανάτους εξωτερικού 👉https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=124038299759079&id=100064587270125
Για το 2022 υπάρχει μια τεράστια διαφορά αριθμού θανάτων μεταξύ ΕΛΣΤΑΤ και Υπ.Εσωτ. που αυξάνονταν συνέχεια από την αρχή του χρόνου και επίσης υφίσταται μια παράδοξη μείωση της μηνιαίας θνησιμότητας που δίνει το ΥΠ.Εσωτ. τους τελευταίους μήνες, μια μείωση που δεν συνάδει με την εποχιακή διακύμανση (αυξανόμενη πάντα όταν μπαίνουμε στον χειμώνα) της θνησιμότητας.
Λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες απάτες που έχουν εκτελεστεί κατά κόρον εδώ και 3 έτη από τις υπηρεσίες του ΜαφιοζοΚουλισταν, το πιθανότερο είναι να πέφτει πολύ μαγείρεμα με τους θανάτους και ίσως αυτή την φορά να εξαφανίζονται και ληξιαρχικες πράξεις θανάτου και θάνατοι από τα δελτία της ΕΛΣΤΑΤ και φυσικά οι εισαγγελείς ακόμα κοιμούνται και σφυρίζουν κλέφτικα συγκαλύπτοντας κατά κόρον και τις απάτες και τα ΑΊΣΧΗ και τα εγκλήματα σε όλα τα επίπεδα της εγκληματικής οργάνωσης που κυβερνά αυτή την δύσμοιρη χώρα και τους κοιμισμένους πολίτες της.
1η ανάρτηση, Φεβρουάριος 2022 για τη διαφορά αριθμού θανάτων του 2021 μεταξύ ΕΛΣΤΑΤ και Υπ.Εσωτ. (περίπου 1500)
2η ανάρτηση Αύγουστο 2022, διαφαίνεται πως “χάνουν” θανάτους σαν φράγκοδιφραγκσ (Δείτε και σχόλια) και το 2022
3η ανάρτηση Οκτώβρη 2022, όλο και περισσότεροι θάνατοι “χάνονται”
4η ανάρτηση Νοεμβρίου 2022 και σχετικά με το παράδοξο της μείωσης των θανάτων αντιστρόφως της εποχικής αύξησης που θα έπρεπε να υφίσταται.
5η ανάρτηση που σας δείχνει πως η ΜαφιοζοΚουλισυμμορια γνωρίζει ανά πάσα στιγμή για κάθε άνθρωπο που πεθαίνει αν έχει μπολιαστει
6η ανάρτηση, Γενάρη 2022, όταν το ΥΠ.Εσωτ. είχε σταματήσει να δημοσιεύει ληξιαρχικες πράξεις θανατου για 4 μήνες

 

 

Κατέβασα και εγώ το excel με τις ληξιαρχικές πραξεις του Υπ.Εσ. και από περιέργεια είπα να δω τους θανάτους στον Δήμο Κισάμου (νομός Χανίων) και συγκεκριμένα στην κωμόπολη (Δ.Ε. Κισάμου) που μενω και είδα τρελά πραγματα!
5 θανατοι όλοι και όλοι το 2022 (94 το 2021) ενω στο Δ.Ε. Ινναχωρίου 945! θανάτοι και 1627! γεννήσεις το 2022 ( 39 θανατοι και 0 γεννησεις το 2021).
Τα έχουν κανει μαντάρα!

 

Πηγή

Vasileios Syranastasis είναι με το χρήστη Evangelou Marianna.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Λοιπόν μάγκες ξαναμπήκα σήμερα στο https://www.ypes.gr/…/statistiko-lixiarchikon-praxeon… και ξανά κατέβασα το εξελακι με τις ληξιαρχικες πραξεις θανάτου.
Η Κουλοσυμμορία έχει ξεφύγει εντελώς.
Στο τελευταίο εξελακι που κατέβασα σήμερα ΛΕΙΠΟΥΝ 👉 8 ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ και 👉654 θάνατοι στο σύνολο 🤣🤣🤣🤣🤣🤣σε σχέση με το αλλά αντί άλλων (ημερομηνίας 02.01.2023) που είχαν (και κατέβασα) στη σελίδα τους χθες και σε συγκριση αυτά τα δυο έχουν εκατοντάδες διαφορές επίσης αν και το σημερινό συνάδει με το δελτίο-εξελακι του προηγουμένου μήνα.
Για το πως εξαφανίστηκαν σε μια μέρα 654 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ να ρωτήσετε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου 🤣🤣🤣 που θα το ερευνήσει, αν και πιο πιθανό βρίσκω να έχουν ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ οι άνθρωποι.
Υ. Γ. μάλλον η ΚουλοΕΥΠ με παρακολουθεί 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Επίσης στο κινητό μου δεν έχω activated office για το πρόγραμμα Excel (σιγά μη πληρωσω τον Πόρτα 🤣 απλά τα ανοίγω με το browser) και ήτοι δεν μπορώ να γράψω και να αλλάξω κάτι (ήτοι τα αρχεία που έσωσα είναι αποδεικτικά στοιχεία ΑΠΑΤΗΣ κατ’εξακολουθηση των “αρμόδιων” που τα συμπληρώνουν και δημοσιεύουν, ουπςςς🤣)
ΔΙΟΡΘΩΣΗ 👉👉👉έβαλα τη σωστή φώτο, οι 143.227 θάνατοι συνολικά ήταν από το αρχείο εξελ που κατέβασα χθες με ημερομηνία 02.01.2023

 

Πηγή

 

Προβολές : 1,510


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα