Αποκαλύφθηκαν οι “Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες” του Klaus Schwab – ο Trudeau στον Καναδά, ο Buttigieg στις ΗΠΑ, ο Macron στη Γαλλία και πολλοί άλλοι

Αποκαλύφθηκαν οι “Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες” του Klaus Schwab – ο Trudeau στον Καναδά, ο Buttigieg στις ΗΠΑ, ο Macron στη Γαλλία και πολλοί άλλοι

24 Φεβρουαρίου, 2022 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:509
Μοίρασέ το
 
 
Αυτό σημαίνει ότι οι δημοκρατικές αρχές και η κατανομή της εξουσίας του 20ού αιώνα έχουν σε μεγάλο βαθμό υπονομευθεί πλήρως και αντ’ αυτού αντικατασταθεί από μια νέα παγκόσμια τάξη που διαμορφώνει το κοινό μας μέλλον με βάση τα δικά της συμφέροντα. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια de facto ιδιωτικοποίηση τόσο των εθνικών κυβερνήσεων όσο και των διεθνών οργανισμών, όπου οι λομπίστες δεν κρατούνται πλέον στο λόμπι, αλλά έχουν μετακινηθεί στην έδρα της εξουσίας, διαμορφώνοντας πολιτικές που επηρεάζουν άμεσα τις ζωές μας.
 
Ωστόσο, είναι εξαιρετικά απίθανο να πετύχει αυτό το σχέδιο. Η ευαισθητοποίηση εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά και ο πανικός της ελίτ αυξάνεται καθώς η αφήγησή τους καταρρέει και οι άνθρωποι αποκτούν όλο και μεγαλύτερη ανοσία στην προπαγάνδα.
 
 
Χρόνια πριν, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ είχαν αναρτήσει πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ… ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…
 
Το καίριο ερώτημα όμως είναι, ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΚΛΙΚΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
Υ.Γ. Στους ηγέτες που ελέγχονται από την παγκόσμια ΣΥΝΑΡΧΙΑ, είναι και ο Πούτιν… για να μην τα ξεχνάμε κι αυτά…
 
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος
22 Φεβρουαρίου 2022 James Fetzerblog
Leohohmann.com


Όπως λέει ο ειδικός σε θέματα τεχνοκρατίας Patrick Wood, δεν ήταν τυχαίο ότι το 1992 επιλέχθηκε ως έτος έναρξης του προγράμματος “Παγκόσμιοι Ηγέτες του Αύριο”.

Ήταν η ίδια χρονιά που η Ατζέντα 21 και η Βιώσιμη Ανάπτυξη εξαπολύθηκαν στον κόσμο. Η νέα ατζέντα για τον κόσμο απαιτούσε ένα νέο είδος ηγέτη και το πρόγραμμα του Klaus Schwab ήταν το κλειδί για όλο το σατανικό σχέδιο.

Αυτό το νέο είδος ηγέτη θα προσέφερε ακριβώς το είδος της “ηγεσίας” που βλέπουμε στην Οττάβα, το Παρίσι, το Λονδίνο και την Ουάσιγκτον. Ηγέτες που ουσιαστικά μισούν τον ίδιο τους το λαό και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου τι σκέφτονται, επειδή δεν δίνουν λογαριασμό στο λαό. Λογοδοτούν στα αφεντικά τους στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ανθρώπους όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και ο Κλάους Σβαμπ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τζάστιν Τριντό μπορούσε να πει σε περισσότερους από 50.000 Καναδούς φορτηγατζήδες ότι είχαν “απαράδεκτες απόψεις” σχετικά με τις εντολές για τα εμβόλια και δεν θα συναντηθεί μαζί τους για να ακούσει τις ανησυχίες τους, παρόλο που είχαν την υποστήριξη έως και ενός εκατομμυρίου ή και περισσότερων Καναδών που συνέρρεαν στους δρόμους για να υποδεχτούν το κομβόι της Ελευθερίας των φορτηγατζήδων στις πόλεις και τις κωμοπόλεις τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τζο Μπάιντεν μπορούσε να πει στο 40% των Αμερικανών που απέρριψαν τα πειραματικά εμβόλια του ότι “η υπομονή μας εξαντλείται”. Ο Εμμανουέλ Μακρόν θα μπορούσε επίσης να χλευάσει τους αρνητές των εμβολίων στη χώρα του, λέγοντάς τους ότι δεν θα αντιμετωπίζονται πλέον ως Γάλλοι πολίτες και ότι θα εργαστεί σκόπιμα για να θεσπίσει πολιτικές που θα τους “τσαντίσουν”.

Με εξαίρεση τον Μπάιντεν, όλοι αυτοί οι ηγέτες είναι απόφοιτοι του προγράμματος Young Global Leaders του Klaus Schwab. Το άρθρο που ακολουθεί εμβαθύνει σε αυτό το πρόγραμμα και αποκαλύπτει περισσότερους από τους αποφοίτους του, οι οποίοι φτάνουν στις πρωτεύουσες των εθνών τους ως προ-προγραμματισμένοι υποψήφιοι Μαντζουριανοί, έτοιμοι να εκτελέσουν τις εντολές του παγκοσμιοποιητικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και της “Μεγάλης Επανεκκίνης” του ( Great Reset).


Απο τον Jacob Nordangård

Μέσω του προγράμματος Young Global Leaders, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ( WEF) έχει συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση μιας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων που υπονομεύει όλες τις δημοκρατικές αρχές. Για αρκετές δεκαετίες, το πρόγραμμα αυτό έχει γαλουχήσει πειθήνιους ηγέτες που ενεργούν ως πράκτορες του WEF σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Οι συνέπειες είναι εκτεταμένες και μπορεί να αποδειχθούν καταστροφικές για την ανθρωπότητα.

“Πρέπει να πω ότι στη συνέχεια αναφέρω ονόματα όπως η κ. Μέρκελ, ακόμη και ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ούτω καθεξής όλοι τους υπήρξαν Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά αυτό για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι τώρα με τη νέα γενιά, όπως ο πρωθυπουργός Trudeau, ο πρόεδρος της Αργεντινής και ούτω καθεξής, είναι ότι διεισδύουμε στα υπουργικά γραφεία… Είναι αλήθεια στην Αργεντινή και είναι αλήθεια στη Γαλλία τώρα… (Ο Klaus Schwab μιλώντας στο Kennedy School of Government του Χάρβαρντ στο βίντεο που ακολουθεί)

(Για να φτάσετε στο ενδιαφέρον μέρος, προχωρήστε στο σημείο 29:45)

Βελτίωση της κατάστασης του κόσμου: Schwab: Μια συζήτηση με τον Klaus Schwab

Το 1992, ο Klaus Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εγκαινίασαν ένα πρόγραμμα που αρχικά ονομαζόταν “Παγκόσμιοι Ηγέτες του Αύριο” (Global Leaders of Tomorrow). Το 2004, το πρόγραμμα αυτό μετατράπηκε στο Φόρουμ για Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες (το οποίο καλύπτω στο βιβλίο μου The Global Coup D’Etat) – ένα πενταετές πρόγραμμα κατήχησης στις αρχές και τους στόχους του WEF. Ο στόχος ήταν – και είναι – να βρεθούν οι κατάλληλοι μελλοντικοί ηγέτες για την αναδυόμενη παγκόσμια κοινωνία. Το πρόγραμμα από την ίδρυσή του έχει συμπεριλάβει πολιτικούς, επιχειρηματίες, βασιλείς, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και άλλους πολιτιστικούς παράγοντες που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους αλλά δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει το 40ο έτος της ηλικίας τους (αρχικά ήταν 43 ετών προκειμένου να συμπεριληφθεί η Άνγκελα Μέρκελ). Έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο αφοσιωμένων ηγετών με τεράστιους πόρους και επιρροή, οι οποίοι εργάζονται για την εφαρμογή των τεχνοκρατικών σχεδίων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στα αντίστοιχα έθνη και τομείς.

Το δίκτυο δημιουργεί μια δύναμη παγκόσμιας επιρροής μέσω του συνδυασμού των ατομικών δεξιοτήτων και πόρων των μελών του.

Όπως λέει ο Klaus Schwab στο εισαγωγικό απόσπασμα, έχει γίνει πολύ επιτυχημένο. Ήδη από το πρώτο έτος, το 1992, εκλέχθηκαν ορισμένοι υποψήφιοι με μεγάλη επιρροή. Μεταξύ των 200 που επιλέχθηκαν ήταν παγκόσμιας εμβέλειας προσωπικότητες όπως η Άνγκελα Μέρκελ, ο Τόνι Μπλερ, ο Νικολά Σαρκοζί, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Μπόνο, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον (Virgin), ο Γιόρμα Όλιλα (Shell Oil) και ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2004-2014)[1].

Περισσότερα παραδείγματα επιδραστικών Νέων Παγκόσμιων Ηγετών [2]:
Πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας
Πρίγκιπας Haakon της Νορβηγίας
Πρίγκιπας διάδοχος Fredrik της Δανίας
Πρίγκιπας Jaime de Bourbon de Parme, Κάτω Χώρες
Πριγκίπισσα Reema Bint Bandar Al-Saud, πρέσβειρα της Σαουδικής Αραβίας στις ΗΠΑ
Jacinda Arden, πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας
Alexander De Croo, Πρωθυπουργός, Βέλγιο
Εμμανουέλ Μακρόν, Πρόεδρος, Γαλλία
Sanna Marin, Πρωθυπουργός, Φινλανδία
Carlos Alvarado Quesada, Πρόεδρος, Κόστα Ρίκα
Faisal Alibrahim, Υπουργός Οικονομίας και Προγραμματισμού, Σαουδική Αραβία
Shauna Aminath, Υπουργός Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Τεχνολογίας, Μαλδίβες
Ida Auken, βουλευτής, πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Δανία (συγγραφέας του διαβόητου άρθρου “Καλώς ήρθατε στο 2030: Δεν έχω τίποτα, δεν έχω ιδιωτική ζωή και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη”)
Annalena Baerbock, υπουργός Εξωτερικών, επικεφαλής της Συμμαχίας 90/Die Grünen, Γερμανία
Kamissa Camara, Υπουργός Ψηφιακής Οικονομίας και Προγραμματισμού, Μάλι
Ugyen Dorji, Υπουργός Εσωτερικών Υποθέσεων, Μπουτάν
Chrystia Freeland, Αναπληρώτρια Πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομικών, Καναδάς
Martín Guzmán, Υπουργός Οικονομικών, Αργεντινή
Muhammad Hammad Azhar, Υπουργός Ενέργειας, Πακιστάν
Paula Ingabire, Υπουργός Πληροφορικής και Τεχνολογίας Επικοινωνιών και Καινοτομίας, Ρουάντα
Ronald Lamola, Υπουργός Δικαιοσύνης και Σωφρονιστικών Υπηρεσιών, Νότια Αφρική
Birgitta Ohlson, Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων 2010-2014, Σουηδία
Mona Sahlin, επικεφαλής του κόμματος των Σοσιαλδημοκρατών 2007-2011, Σουηδία
Stav Shaffir, ηγέτης του Κόμματος των Πρασίνων, Ισραήλ
Vera Daves de Sousa, Υπουργός Οικονομικών, Αγκόλα
Leonardo Di Caprio, ηθοποιός και ακτιβιστής για το κλίμα
Mattias Klum, φωτογράφος και περιβαλλοντολόγος
Τζακ Μα, ιδρυτής της Alibaba
Λάρι Πέιτζ, ιδρυτής της Google
Ricken Patel, ιδρυτής του Avaaz
David de Rothschild, τυχοδιώκτης και περιβαλλοντολόγος
Jimmy Wale, ιδρυτής της Wikipedia
Jacob Wallenberg, πρόεδρος της Investor
Niklas Zennström, ιδρυτής του Skype
Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του Facebook
Pete Buttigieg, Υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ

Ο σκοπός ήταν από την αρχή να “προσδιορίσει και να προωθήσει μια παγκόσμια ατζέντα προσανατολισμένη στο μέλλον, εστιάζοντας σε θέματα που βρίσκονται στη διασταύρωση του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα“. Οι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της φιλοσοφίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Δηλαδή, μια συγχώνευση μεταξύ κράτους και μεγάλων εταιρειών (γνωστή και ως κορπορατισμός) με στόχο την επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων με πιο “αποτελεσματικό” τρόπο. Η επιλογή των ηγετών αντικατοπτρίζει σαφώς αυτή τη φιλοδοξία.
Η ομάδα των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών έλαβε αρχικά την εντολή να προσδιορίσει τις μεγάλες προκλήσεις του 21ου αιώνα. Αυτές περιλάμβαναν την ειρήνη, το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την υγεία – τομείς τους οποίους οι επερχόμενοι αυτοί ηγέτες θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά, οικονομικά και πολιτιστικά στη νέα χιλιετία.

Συνεργάτες των Παγκόσμιων Ηγετών του Αύριο (GLT) το 2000 ήταν μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες όπως η Coca Cola Company, η Ernst & Young, η Volkswagen και η BP Amoco. Αυτές θα µπορούσαν να συµβάλουν στην ατζέντα “παίζοντας ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και εφαρµογή της ιδέας του σχεδίου GLT. Οι εταίροι μπορούν επομένως να συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη των προγραμμάτων GLT- εκπρόσωποι των εταιρειών-εταίρων καθώς και οι προσκεκλημένοι τους προσκαλούνται στις συνεδριάσεις του GLT …”. Από τότε που το Global Leaders of Tomorrow μετατράπηκε σε Young Global Leaders 2004, εταίροι όπως το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, η Google και η JPMorganChase (με αποφοίτους του προγράμματος) συμμετέχουν επίσης ως χορηγοί.

Η τελική συνέπεια τόσο των συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα όσο και αυτών των τομέων-στόχων είναι η δημιουργία ενός σε μεγάλο βαθμό φασιστικού κοινωνικού συμβολαίου, στο οποίο το άτομο έχει υποταχθεί σε αυτά τα ισχυρά συμφέροντα. Ευγενείς στόχοι για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου έχουν επίσης απαχθεί. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στο πλαίσιο της εταιρικής σχέσης μεταξύ του WEF και του ΟΗΕ και της υλοποίησης των παγκόσμιων στόχων (Ατζέντα 2030) μέσω της εφαρμογής των τεχνολογιών της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Αυτό σημαίνει ότι οι δημοκρατικές αρχές και η κατανομή της εξουσίας του 20ού αιώνα έχουν σε μεγάλο βαθμό υπονομευθεί πλήρως και αντ’ αυτού αντικατασταθεί από μια νέα παγκόσμια τάξη που διαμορφώνει το κοινό μας μέλλον με βάση τα δικά της συμφέροντα. Αυτό έχει οδηγήσει σε μια de facto ιδιωτικοποίηση τόσο των εθνικών κυβερνήσεων όσο και των διεθνών οργανισμών, όπου οι λομπίστες δεν κρατούνται πλέον στο λόμπι, αλλά έχουν μετακινηθεί στην έδρα της εξουσίας, διαμορφώνοντας πολιτικές που επηρεάζουν άμεσα τις ζωές μας. Το τι σημαίνει αυτό έχει γίνει ιδιαίτερα εμφανές μετά την κήρυξη της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020. Επιπλέον, κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, όπως η BlackRock, με επικεφαλής τον Larry Fink του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, μετακινούν συνεχώς τις θέσεις τους προς τα εμπρός.Ο Γερμανός οικονομολόγος και δημοσιογράφος Ernst Wolff πιστεύει ότι πολλοί από τους εθνικούς ηγέτες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Young Global Leader έχουν επιλεγεί για την προθυμία τους να φέρουν εις πέρας τη σκληρή ατζέντα των εγκλεισμών (lockdowns) των τελευταίων ετών χωρίς να θέσουν ερωτήσεις και ότι η επικείμενη αποτυχία τους (όπως αποδεικνύεται από την αυξανόμενη δυσαρέσκεια των μαζών) θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για τη δημιουργία μιας νέας μορφής Παγκόσμιας Κυβέρνησης, όπου τα παλιά εθνικά κράτη θα καταστούν σε μεγάλο βαθμό παρωχημένα. Ένα νέο παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα με Παγκόσμιο Βασικό Εισόδημα (UBI) μπορεί στη συνέχεια να εισαχθεί σταδιακά για να αντικαταστήσει το καταδικασμένο νομισματικό μας σύστημα.[3] Αυτό το συμπέρασμα συμπίπτει εν μέρει με το δικό μου. Υποστηρίζεται επίσης από τα σενάρια του Paul Raskin από την Πρωτοβουλία για τη Μεγάλη Μετάβαση (The Great Transition Initiative) για το πώς εγκαθιδρύεται μια ολοκληρωτική “Νέα Τάξη της Γης”, η οποία θα αντικατασταθεί μακροπρόθεσμα από μια παγκόσμια δημοκρατική κυβέρνηση (Γήινη Ομοσπονδία) με ένα Παγκόσμιο Σύνταγμα[4].

Η πανδημία COVID-19 υπογράμμισε την καταστροφική αποτυχία της προσέγγισης “κάθε χώρα για τον εαυτό της” στη δημόσια υγεία, και τα εθνικά οικονομικά συμφέροντα, αντί για τις παγκόσμιες ανάγκες, εξακολουθούν να κυριαρχούν στις συζητήσεις για την κλιματική πολιτική, ανοίγοντας το δρόμο προς το κλιματικό χάος.

Κάτω από το τριμελές Παγκόσμιο Κοινοβούλιο υπάγονται οι τέσσερις κύριες υπηρεσίες της κυβέρνησης της Γήινης Ομοσπονδίας: το Παγκόσμιο Ανώτατο Δικαστήριο, το Παγκόσμιο Εκτελεστικό, το Παγκόσμιο Σύστημα Επιβολής και ο Παγκόσμιος Διαμεσολαβητής.[5] – Glen T. Martin, Η Μεγάλη Μετάβαση Απαιτεί το Σύνταγμα της Γης (The Great Transition Requires the Earth Constitution)


Το όραμα είναι ότι ένας ειρηνικός και αρμονικός κόσμος σε ισορροπία δημιουργείται μέσω της ίδρυσης μιας Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με ένα Παγκόσμιο Κοινοβούλιο, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και ένα Παγκόσμιο Δικαστήριο. Πρόκειται για ιδέες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό στη Λέσχη της Ρώμης και σε στενά συνδεδεμένους κύκλους της Νέας Εποχής. Το ερώτημα είναι πώς ένα τέτοιο νέο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας θα μπορούσε να ξεφύγει από τη μοίρα της απαγωγής από τα ίδια συμφέροντα που δημιούργησαν το σημερινό διεφθαρμένο και αποτυχημένο σύστημά μας; Αυτό το βλέπουν όσοι υποστηρίζουν σχέδια όπως το The Great Transition (που ξεκίνησε με κεφάλαια εκκίνησης από τον Steven Rockefeller). Αυτό που συμβαίνει είναι μάλλον μια μέθοδος για να μας οδηγήσουν στην τελική τους λύση με τη μορφή ενός παγκόσμιου τεχνοκρατικού συστήματος ελέγχου.

Ωστόσο, είναι εξαιρετικά απίθανο να πετύχει αυτό το σχέδιο. Η ευαισθητοποίηση εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά και ο πανικός της ελίτ αυξάνεται καθώς η αφήγησή τους καταρρέει και οι άνθρωποι αποκτούν όλο και μεγαλύτερη ανοσία στην προπαγάνδα. Εξ ου και όλοι οι ιεροεξεταστές και οι “ελεγκτές γεγονότων” που επιμελώς φυλάσσουν την αφήγηση και βοηθούν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη προς τη “σωστή” κατεύθυνση. Σίγουρα πρέπει να τους εμπιστευόμαστε, αφού, για παράδειγμα, ο David Roy Thomson, πρόεδρος της Thomson Reuters Corporation, είναι απόφοιτος του Global Leaders of Tomorrow, τάξη του 1993.

Είναι πλέον καιρός να αναλάβουμε τον έλεγχο της μοίρας μας και να αποφύγουμε να πέσουμε σε νέες παγίδες.


Αναφορές
Ευχαριστούμε την ερευνήτρια δημοσιογράφο Cory Morningstar για το απόσπασμα που ενέπνευσε αυτό το άρθρο του ιστολογίου. Ακολουθήστε το ιστολόγιό της Wrong Kind of Green.

[1] Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, GLT Class of 1993.pdf
[2] Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, Κοινότητα Νέων Παγκόσμιων Ηγετών (λίστα με δυνατότητα αναζήτησης για τους αποφοίτους του YGL)
[3] Michael Lord, “Exposed: Klaus Schwab’s School For Covid Dictators, Plan for ‘Great Reset'”, RAIR Foundation, 10 Νοεμβρίου 2021
[4] Paul Raskin, Journey to Earthland: The Great Transition to Planetary Civilization.pdf, Tellus Institute, Boston, 2016
[5] Glen T. Martin, The Great Transition Requires the Earth Constitution”, Great Transition Initiative, Νοέμβριος 2021

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 509


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα