Αποκαλύψεις που προκαλούν ανατριχίλα, από τον πρώην Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ., για τον θάνατο των τριών παιδιών!!!

Αποκαλύψεις που προκαλούν ανατριχίλα, από τον πρώην Διευθυντή Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ., για τον θάνατο των τριών παιδιών!!!

25 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:483
Μοίρασέ το

 

Ο παππούς της μητέρας είχε πνίξει τη γιαγιά της

Τι λέει ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας

 

 

 

Το πρόσωπο, ή τα πρόσωπα της ΦΡΙΚΗΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Νέες πληροφορίες έρχονται από την Πάτρα και την απίστευτη ιστορία θανάτου των τριών κοριτσιών.

Ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε σχετικά με την υπόθεση.

Η αποκάλυψη που κάνει προκαλεί ανατριχίλα.

«Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’64. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και στο παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά επειδή με ρωτήσατε περί της οικογένειας» είπε.

«Να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν»

«Να μας εξηγήσουν τα της ταφής της σπιτονοικοκυράς, ποιος το ανέλαβε, ποιος πλήρωσε τα έξοδα, αν πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι που μένουν.

Είναι πολλά τα ερωτήματα. Πώς έγιναν οι θάνατοι των τριών παιδιών μέσα σε αργίες. Αν θα κληθώ για τη μήνυση που λέτε ότι θα καταθέσουν, θα απαντήσω» λέει ο κ. Ρουγκάλας.

«Σημασία έχει για μένα είναι να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν. Αναφέρομαι στους γείτονες, στους συγγενείς. Εδώ λένε τελείως διαφορετικά πράγματα. Να μας εξηγήσουν οι γονείς.

Έχει κάνει ανάρτηση η Ρούλα ευχαριστώντας τους ντελιβεράδες που έκαναν έρανο για την ταφή του ενός εκ των παιδιών και δύο μήνες μετά ο άντρας ανεβάζει φωτογραφίες “είμαι πολύ χαρούμενος με τη μηχανή που αγόρασα”. Δεν είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν;» λέει.

Και κατέληξε: «Όλα αυτά αν τα μαζέψεις και τα βάλεις κάτω ένα ένα, συν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών που κάποια στιγμή θα βγουν, θα δώσουν τις απαντήσεις.

Απλά εγώ, βγήκα μπροστά και εξέφρασα ότι είμαι πεπεισμένος ότι η μητέρα είναι ένοχη.

Όπως το έγραψα, είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τον θάνατο και των τριών παιδιών.

Δεν γίνεται τρία παιδιά να φεύγουν […] Ήταν σε διάσταση ανά διαστήματα» είπε ο κ. Ρουγκάλας.

 

Πηγή

Προβολές : 483


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα