ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το σπίτι του Χάντερ: Ο πρώτος γιος Μπάιντεν, εκμυστηρεύτηκε στην ερωμένη του Χάλι Μπάιντεν ότι ένιωθε πίεση για «ύποπτη ανάμειξη» στη διαμεσολάβηση της συμφωνίας πετρελαίου «απευθείας» με τον Πούτιν και τον εξαφανισμένο Κινέζο σύντροφό του – ακριβώς τη στιγμή που ο Τζο επρόκειτο να διεκδικήσει την προεδρία!!!

28 Ιουλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Ο Χάντερ Μπάιντεν, παραπονέθηκε στην κουνιάδα και κάποτε ερωμένη του Χάλι Μπάιντεν, ότι αισθάνεται «μόνος» ενώ αντιμετώπιζε το άγχος των προσωπικών του οικονομικών, τον εξαφανισμένο Κινέζο επιχειρηματικό του συνεργάτη και την «ύποπτη συμμετοχή» του στην οργάνωση ενός πετρελαίου πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. συμφωνία με τη Ρωσία, μπορεί να αποκαλύψει η DailyMail.com. 

 

Της διαπλοκής, της διαστροφής και της ανωμαλίας το ανάγνωσμα…

Αυτή είναι η οικογένεια Μπάιντεν, που κυβερνά τις ΗΠΑ…και ένα δυσώδες και δαιδαλώδες σκοτεινό σκηνικό, που  ενώνει Κίνα με Ουκρανία και Ρωσία…

Προσθέστε και την κόκα, και έχετε ένα εκρηκτικό μίγμα που μπορεί να τινάξει στον αέρα τις ΗΠΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Χάντερ Μπάιντεν παραπονέθηκε στην κουνιάδα και κάποτε ερωμένη του Χάλι Μπάιντεν, ότι αισθάνεται «μόνος» ενώ αντιμετώπιζε το άγχος των προσωπικών του οικονομικών, τον εξαφανισμένο Κινέζο επιχειρηματικό του συνεργάτη και την «ύποπτη συμμετοχή» του στην οργάνωση ενός πετρελαίου πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. συμφωνία με τη Ρωσία, μπορεί να αποκαλύψει η DailyMail.com. 

Σε ένα κείμενο τον Δεκέμβριο του 2018 που στάλθηκε στη χήρα της ερωμένης του αδερφού του, Χάλι Μπάιντεν, ο Πρώτος Γιος είπε ότι αισθανόταν πίεση για την «ύποπτη συμμετοχή του στη διαμεσολάβηση απευθείας συμφωνίας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τη μεγαλύτερη πώληση περιουσιακών στοιχείων πετρελαίου [και] φυσικού αερίου στη Ρωσία. στην Κίνα ».

Η συμφωνία ήταν μια αποτυχημένη αγορά μεριδίου 9,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη ρωσική κρατική εταιρεία πετρελαίου Rosneft από την CEFC, έναν κινεζικό πετρελαϊκό κολοσσό με τον οποίο συνεργάστηκε η Hunter.

Και το υποτιθέμενο χέρι του στη συμφωνία για το πετρέλαιο Κίνας-Ρωσίας απείχε πολύ από το μοναδικό του μέλημα εκείνη την εποχή.

Ο Χάντερ Μπάιντεν είχε παραπονεθεί στην αείμνηστη χήρα του αδερφού του και κάποτε εραστή Χάλι Μπάιντεν ότι «αισθανόταν μόνος» στην αντιμετώπιση της πίεσης από τις επαγγελματικές του συμφωνίες καθώς και τα προσωπικά του οικονομικά, δείχνουν τα γραπτά μηνύματα.

Ο Χάντερ Μπάιντεν είχε παραπονεθεί στην αείμνηστη χήρα του αδερφού του και κάποτε ερωμένη του Χάλι Μπάιντεν, ότι «αισθανόταν μόνος» στην αντιμετώπιση της πίεσης από τις επαγγελματικές του συμφωνίες καθώς και τα προσωπικά του οικονομικά, δείχνουν τα γραπτά μηνύματα. 

Τότε, ο γιος του προέδρου είπε ότι αντιμετώπιζε «τα επακόλουθα» της «απαγωγής και πιθανής δολοφονίας» του συνεταίρου του Ye Jianming (φωτογραφία), του προέδρου του κινεζικού πετρελαϊκού κολοσσού CEFC.
Το 2017 η CEFC είχε συνομιλίες με τη Ρωσία για την αγορά μεριδίου 9,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη ρωσική κρατική εταιρεία πετρελαίου Rosneft

Εκείνη την εποχή, ο γιος του προέδρου είπε ότι αντιμετώπιζε «τα επακόλουθα» της «απαγωγής και πιθανής δολοφονίας» του συνεταίρου του Ye Jianming (αριστερά), του προέδρου του κινεζικού πετρελαϊκού κολοσσού CEFC, ο οποίος συμμετείχε σε μια υπόθεση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων συμφωνία με τη ρωσική κρατική εταιρεία πετρελαίου Rosneft

Μια ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου τον Δεκέμβριο του 2018 που ελήφθη από την DailyMail.com δείχνει ότι ο Hunter γκρίνιαζε γιατί βρέθηκε «πολύ μόνος» στην ανοικοδόμηση ενός εισοδήματος για να συντηρήσει τον εαυτό του και την οικογένειά του, καθώς και με τη σύλληψη του πελάτη του, την απαγωγή του συντρόφου του. και την «ύποπτη συμμετοχή του στη διαμεσολάβηση μιας συμφωνίας με τον Πούτιν», όλα αυτά ενώ ο πατέρας του ήταν υποψήφιος πρόεδρος

Μια ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου τον Δεκέμβριο του 2018 που ελήφθη από την DailyMail.com δείχνει ότι ο Hunter γκρίνιαζε γιατί βρέθηκε «πολύ μόνος» στην ανοικοδόμηση ενός εισοδήματος για να συντηρήσει τον εαυτό του και την οικογένειά του, καθώς και με τη σύλληψη του πελάτη του, την απαγωγή του συντρόφου του. και την «ύποπτη συμμετοχή του στη διαμεσολάβηση μιας συμφωνίας με τον Πούτιν», όλα αυτά ενώ ο πατέρας του ήταν υποψήφιος πρόεδρος 

Είπε στη Hallie, ο Κινέζος πετρελαϊκός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματικός συνεργάτης του είχε απαχθεί και πιθανώς δολοφονηθεί. ότι το δεξί χέρι του δισεκατομμυριούχου, ο πελάτης του Χάντερ, ήταν ο Κινέζος «αρχηγός πληροφοριών» και είχε καταδικαστεί στις ΗΠΑ. και ότι ο Χάντερ είχε έναν τεράστιο φορολογικό λογαριασμό «κρεμασμένο» από πάνω του. 

Αυτό το σπίτι με τα χαρτιά έπεφτε μέσα ακριβώς τη στιγμή που ο πατέρας του Τζο αποφάσιζε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, είπε στη Χάλι. 

Θα έκανε εφιάλτη για την εθνική ασφάλεια για τις υπηρεσίες πληροφοριών που θα έπρεπε να μοιράζονται απόρρητες πληροφορίες με τον πατέρα του βαθιά παραβιασμένου Hunter όταν κέρδισε τον αγώνα του 2020.

«Βρίσκομαι (επειδή επέλεξα να αποξενώσω όλους τους φίλους και την οικογένειά μου και τους υπαλλήλους μου, εσάς και τα παιδιά και τα παιδιά μου κ. τον εαυτό μου», έγραψε στη χήρα του αδερφού του στο κείμενο της 14ης Δεκεμβρίου 2018.

Ο Χάντερ πρόσθεσε ότι «αντιμετωπίζει τις συνέπειες της απαγωγής και της πιθανής δολοφονίας (αυτό είναι ύποπτοι οι NYT [οι New York Times]) του συντρόφου μου, του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, τη σύλληψη και την καταδίκη του πελάτη μου, του αρχηγού πληροφοριών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα αντίποινα των Κινέζων για την εκδίωξη και τη σύλληψη ύποπτων αξιωματούχων της CIA των ΗΠΑ εντός της Κίνας, η υποψία εμπλοκής μου στη διαμεσολάβηση απευθείας συμφωνίας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τη μεγαλύτερη πώληση περιουσιακών στοιχείων πετρελαίου φυσικού αερίου στη Ρωσία στην Κίνα, ένα φορολογικό νομοσχέδιο που άφησε ο Έρικ [Σβέριν, ο συνάδελφος του Χάντερ] να κρέμεται πάνω από την επιχείρησή μου… και οι μπαμπάδες να τρέχουν για πρόεδρος».

Ο «επιχειρηματικός εταίρος» του ήταν ο Ye Jianming, ο πρόεδρος της CEFC, ο οποίος είχε εξαφανιστεί αφού τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τον Φεβρουάριο του 2018 τη σύλληψή του στην Κίνα για «οικονομικά εγκλήματα». 

Έγγραφα και μηνύματα που δημοσιεύτηκαν προηγουμένως αποκαλύπτουν πιθανούς δεσμούς του Hunter με μια αποτυχημένη συμφωνία μεταξύ της CEFC και της ρωσικής κρατικής εταιρείας πετρελαίου Rosneft το 2017. Η συμφωνία κατέρρευσε όταν ο Ye συνελήφθη στην Κίνα

Έγγραφα και μηνύματα που δημοσιεύτηκαν προηγουμένως αποκαλύπτουν πιθανούς δεσμούς του Hunter με μια αποτυχημένη συμφωνία μεταξύ της CEFC και της ρωσικής κρατικής εταιρείας πετρελαίου Rosneft το 2017. Η συμφωνία κατέρρευσε όταν ο Ye συνελήφθη στην Κίνα

Η ιστορία του 2018 των Times τόνισε ότι ο πρόεδρος της CEFC Ye Jianming είχε συλληφθεί στην Κίνα
Ο υπολοχαγός του Πάτρικ Χο είχε καταδικαστεί στις ΗΠΑ για δωροδοκία

Η είδηση ​​του 2018 των Times τόνισε ότι ο πρόεδρος της CEFC Ye Jianming (αριστερά) είχε συλληφθεί στην Κίνα και ο υπολοχαγός του Patrick Ho (δεξιά) είχε καταδικαστεί στις ΗΠΑ για δωροδοκία. Ο Χο είχε προσλάβει στο παρελθόν τον Χάντερ ως δικηγόρο του όταν αντιμετώπιζε κατηγορίες για δωροδοκία το 2017  

Ο «αρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών» ήταν το δεξί χέρι του Ye, Patrick Ho, ο οποίος προσέλαβε τον Hunter ως δικηγόρο του για έναν παρακρατητή 1 εκατομμυρίου δολαρίων τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν συνελήφθη για κατηγορίες δωροδοκίας. Τον επόμενο χρόνο καταδικάστηκε. 

Τα αρχεία του δικαστηρίου αποκαλύπτουν ότι υπήρχε ένταλμα για την επιτήρηση ξένων πληροφοριών (FISA) κατά του Χο που έδειχνε ότι οι ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου υποψιάζονταν ότι είχε σχέσεις με τις κινεζικές υπηρεσίες πληροφοριών, αν και δεν κατηγορήθηκε για αδικήματα κατασκοπείας.

Στο ξέφρενο κείμενο προς τον εραστή του, ο Χάντερ δεν παραδέχτηκε ότι συμμετείχε σε μια συμφωνία για το πετρέλαιο με τον Πούτιν, ούτε είπε ποιος τον υποπτευόταν ότι το έκανε.

Ωστόσο, έγγραφα και μηνύματα που έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν αποκαλύπτουν τους πιθανούς δεσμούς του Hunter με τη συμφωνία.

Τον Αύγουστο του 2017, το Reuters ανέφερε ότι η CEFC βρισκόταν σε συνομιλίες για να αγοράσει ένα κομμάτι της Rosneft αξίας 9,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων από μια κοινοπραξία που περιλαμβάνει το κρατικό επενδυτικό ταμείο του Κατάρ και την ελβετική εταιρεία εξόρυξης Glencore.

Τον ίδιο μήνα, η CEFC έστειλε 5 εκατομμύρια δολάρια στη Hudson West III, μια εταιρεία που συνδέεται με την Hunter.

Και στις 8 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που η CEFC ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της Rosneft, ο Χάντερ και ο θείος του Τζιμ – ο οποίος συμμετείχε στις κινεζικές συναλλαγές του Χάντερ – ξεφάντωσαν 100.000 $ αγοράζοντας αεροπορικά εισιτήρια, προϊόντα Apple και δωμάτια ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες που είχαν δημιουργηθεί από κοινό λογαριασμό με τους κινέζους επιχειρηματικούς εταίρους τους.

Όλες οι αγορές επισημάνθηκαν για πιθανή «εγκληματική δραστηριότητα» σε τραπεζικές εκθέσεις, σύμφωνα με έρευνα της Γερουσίας.

Αλλά η συμφωνία της Rosneft κατέρρευσε όταν ο Ye συνελήφθη στην Κίνα και η CEFC φέρεται να σταμάτησε να ανταποκρίνεται στις επικοινωνίες των πωλητών.

Τον ίδιο μήνα, προέκυψαν αναφορές για τον τερματισμό της συμφωνίας, οι πιστωτικές κάρτες που χρησιμοποιήθηκαν για το ξεφάντωμα των Μπάιντεν έκλεισαν, σύμφωνα με την έκθεση της Γερουσίας του Αυγούστου 2020 των Επιτροπών Ασφάλειας και Οικονομικών.

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων του 2017 με τον Tony Bobulinski, εταίρο στην κοινοπραξία CEFC της Hunter, ο γιος του προέδρου ισχυρίστηκε ότι δεν συμμετείχε στη συμφωνία της Rosneft αλλά ότι το «συζήτησε» με τον Ye. 

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων του 2017 με τον Tony Bobulinski, εταίρο στην κοινοπραξία CEFC της Hunter, ο γιος του προέδρου ισχυρίστηκε ότι δεν συμμετείχε στη συμφωνία της Rosneft αλλά ότι το «συζήτησε» με τον Ye

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων του 2017 με τον Tony Bobulinski, εταίρο στην κοινοπραξία CEFC της Hunter, ο γιος του προέδρου ισχυρίστηκε ότι δεν συμμετείχε στη συμφωνία της Rosneft αλλά ότι το «συζήτησε» με τον Ye

Όταν ο Μπομπουλίνσκι είπε ότι δημιούργησε ένα χάος με τη συμφωνία της Rosneft, ο Χάντερ απάντησε: «Λοιπόν, αυτό είναι πραγματικά καλό για εμάς. Οι Κινέζοι διασώζουν τον απερίσκεπτο Πούτιν»

Όταν ο Μπομπουλίνσκι είπε ότι δημιούργησε ένα χάος με τη συμφωνία της Rosneft, ο Χάντερ απάντησε: «Λοιπόν, αυτό είναι πραγματικά καλό για εμάς. Οι Κινέζοι διασώζουν τον απερίσκεπτο Πούτιν»

«Απλώς έμεινα μακριά από αυτό το ρωσικό χάος», είπε στα κείμενα που μοιράστηκε ο Μπομπουλίνσκι με τα μέσα ενημέρωσης πέρυσι.

«Η Zang δημιούργησε ένα χάος με αυτή τη συμφωνία της rosneft. Φωτογραφίες του [με τον] Πούτιν παντού», απάντησε ο Μπομπουλίνσκι στη συνομιλία του Οκτωβρίου 2017.

«Λοιπόν, αυτό είναι πραγματικά καλό για εμάς. Οι Κινέζοι διασώζουν τον απερίσκεπτο Πούτιν», απάντησε ο Χάντερ. «Ο Ζε του το κολλάει μέσα από τις φωτογραφίες μαζί με τον Χε».

«Δηλαδή 1000% δεν απευθυνθήκατε στον Πρόεδρο Ye ή [τον συνάδελφό του στην CEFC] Διευθυντή Zang και δεν δημιουργήσατε παράλληλο θόρυβο;» ρώτησε ο Μπομπουλίνσκι.

Το 2020, ο Μπομπουλίνσκι ισχυρίστηκε ότι είδε τον Τζο Μπάιντεν να συζητά επιχειρηματικές συμφωνίες με τον γιο του Χάντερ

Το 2020, ο Μπομπουλίνσκι ισχυρίστηκε ότι είδε τον Τζο Μπάιντεν να συζητά επιχειρηματικές συμφωνίες με τον γιο του Χάντερ

«Όχι, μιλούσα με τον πρόεδρο σε τακτική βάση. Ήμουν ο πρώτος καλεσμένος του στο νέο του διαμέρισμα/μου μαγείρεψε μόνος του το μεσημεριανό γεύμα και φάγαμε μαζί στην κουζίνα. Με έχει να τον βοηθήσω σε ορισμένα προσωπικά του ζητήματα (βίζα προσωπικού και μερικά πιο ευαίσθητα πράγματα), αλλά μου είπαν να μην ασχοληθώ με τον Zhang από εσάς Τζέιμς και τον Πρόεδρο», είπε ο Χάντερ.

«Αυτός και εγώ συζητήσαμε τη συμφωνία της Roseneft [sic] και απογοητεύεται, αλλά μόνο από την εκτέλεση που υποθέτω ότι ήταν η συμφωνία του Zhang. Εν πάση περιπτώσει, αυτός και εγώ είμαστε σταθεροί, οπότε όταν και εάν εσείς ή ο Τζέιμς νιώθετε ότι είμαι ικανός να του πω για τη συμφωνία σας για το Ομάν ή το Λουξεμβούργο ή τους Ρώσους, απλώς ενημερώστε με. 

«Έχουμε μια διαρκή κλήση μια φορά την εβδομάδα καθώς είμαι και ο προσωπικός του σύμβουλος (υπογράψαμε μια επιστολή αρραβώνων δικηγόρου) στις ΗΠΑ».

Οι δαπάνες του Χάντερ γύρω από την ανακοίνωση της άτυχης συμφωνίας με τη Rosneft δεν ήταν ο μόνος δεσμός του με το Κρεμλίνο.

Έπιασε τη δουλειά του στην αμφιλεγόμενη ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Burisma μέσω του Alex Kotlarsky, συμβούλου στην TriGlobal Strategic Ventures, που ανήκει στον στενό σύμμαχο του Πούτιν, Ara Abramyan.

Ο Χάντερ είχε πρωινό με τον Αμπράμιαν στο σπίτι του στη Μόσχα όταν το επισκέφθηκε τον Φεβρουάριο του 2012.

Συναντήθηκε επίσης με έναν άλλο σύμμαχο του Πούτιν Sergey Chemezov, επικεφαλής της κρατικής εταιρείας Rostec, και τρεις άλλους δισεκατομμυριούχους και ολιγάρχες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, σύμφωνα με το ημερολόγιο και τα email του.

Η εταιρεία του Hunter έλαβε επίσης τραπεζικά εμβάσματα 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την Elena Baturina, την πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία και χήρα του πρώην δημάρχου της Μόσχας Yury Luzhkov, το 2014 σύμφωνα με την έκθεση της Γερουσίας.

Ο λόγος για τις μεταφορές, που χαρακτηρίζονται ως μέρος μιας «συμβουλευτικής συμφωνίας» είναι ακόμη ασαφής.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ EMAIL ΤΟΥ HUNTER

Χάντερ Μπάιντεν

Ο γιος του αντιπροέδρου ήταν γνωστό ότι αναζητούσε επιχειρηματικές συμφωνίες στην Κίνα. Ταξίδεψε εκεί το 2013 με το Air Force Two και σύστησε τον πατέρα του σε έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, τον Τζόναθαν Λι. Το 2017, αφού ο πατέρας του έφυγε από το γραφείο, ακολούθησε μια σχέση με τον Ye Jianming.

Ye Jianming

Πρόεδρος και ιδρυτής της CEFC China Energy, 43. Ένα wunderkind του κινεζικού ενεργειακού κόσμου. Έδωσε στον Hunter ένα διαμάντι το 2017 καθώς επιδίωκαν μια επιχειρηματική σχέση. Αλλά τον Νοέμβριο του 2017 η εταιρεία κατηγορήθηκε για δωροδοκία στην Αφρική από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Μάρτιο του 2018 συνελήφθη στην Κίνα, σύμφωνα με πληροφορίες με εντολή του Xi Jinping. Έκτοτε δεν έχει δει ή ακούσει για κάτι, αλλά μια δίωξη το 2018 είδε έναν ανώτερο κομμουνιστή ηγέτη να κατηγορείται για δωροδοκία από αυτόν.

Zang Jian Jun

Ανώτερο στέλεχος στο CEFC και επίσης ανώτερο στέλεχος στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο της Κίνας.

 Τόνι Μπομπουλίνσκι 

Ο παλαιστής του Penn State και βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού έγινε επιχειρηματίας από την Καλιφόρνια, 48 ετών, ο οποίος φαίνεται να έχει κάνει άλλες επιχειρήσεις στην Κίνα. Δεν είναι σαφές πώς αυτός και η Gilliar γνωρίζονται. Άλλα επιχειρηματικά εγχειρήματα περιλαμβάνουν μια επένδυση σε μια κινεζική εταιρεία ανδρικών ενδυμάτων που ονομάζεται VLOV.

Ρομπ Γουόκερ

Αξιωματούχος της κυβέρνησης του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος είναι πλέον συνιδρυτής μιας εταιρείας ιδιωτικών μετοχών που εστιάζει στην τεχνολογία, Pilot Growth. Η σύζυγός του Betsy Massey Walker ήταν βοηθός του Jill Biden όταν ήταν Δεύτερη Κυρία.

Τζέιμς Γκίλιαρ

Βρετανός 56χρονος επιχειρηματίας με έδρα την Τσεχία. Ρύθμιση της jc2r, της εταιρείας που είναι στα email, το 2015. Δεν είναι πλέον ενεργή. Ο Gilliar φαίνεται να εκτρέφει άλογα κούρσας με τη σύζυγό του, Erika και φαίνεται να είναι επίσης σύμβουλος σε μια εταιρεία χαρτοφυλακίου που διευθύνεται από τον ηγέτη του γιου του Άμπου Ντάμπι.

Τζέιμς Μπάιντεν

Ο μικρότερος αδερφός του Τζο Μπάιντεν και ένας κατά συρροή επιχειρηματίας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ισχυρισμούς ότι επωφελείται από την πολιτική καριέρα του αδελφού του. Αυτός και ο Χάντερ εργάζονταν μαζί το 2006, όταν αγόρασαν την επενδυτική εταιρεία Paradigm Global Advisors, την οποία απελευθέρωσαν το 2010 μετά την εμφάνιση διασυνδέσεων με έναν απατεώνα Ponzi.

The Chairman and The Big Guy

Λέγεται ότι είναι ο Τζο Μπάιντεν σε πολλές από τις ανταλλαγές κειμένου, αν και τα μηνύματα του Χάντερ δεν το αναφέρουν άμεσα.

 

Πηγή ξενόγλωσσου μεταφρασμένουκειμένου

πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 259


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα