Αποκλειστικό: Κινεζική προπαγάνδα υπέρ Άγκυρας & κατά Αθήνας!-”Η Τουρκία υπερτερεί στρατιωτικά”-Αναφορά & στο θέμα των S-300-Άξονας κατά της Ελλάδας

Αποκλειστικό: Κινεζική προπαγάνδα υπέρ Άγκυρας & κατά Αθήνας!-”Η Τουρκία υπερτερεί στρατιωτικά”-Αναφορά & στο θέμα των S-300-Άξονας κατά της Ελλάδας

9 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:175
Μοίρασέ το

 

 

Κινεζικό ΜΜΕ εξυψώνει την Τουρκία και αναφέρεται υποτιμητικά κατά της Ελλάδας!

 

 

 

Νάτα νάτα τα άσχημα μαντάτα…

Και πολύ φοβάμαι πως ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί αφενός μεν πως στην Κίνα βρίσκεται εδώ και χρόνια η καρδιά του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ και αφετέρου πως οδηγούν την Ελλάδα σε ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΚΑΤΟΧΗ… όπως ακριβώς τα γράφει εδώ και χρόνια, ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ της ΕΣΧΑΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ…(εδώ)

Όταν θα ξυπνήσουμε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Όπως έχουμε αναφέρει στο Directus.gr, η Τουρκία δεν έχει μόνο στενές στρατιωτικές και οικονομικές σχέσεις με το Πακιστάν, αλλά και με την Κίνα!

Κινεζικό ΜΜΕ εξυψώνει την Τουρκία και αναφέρεται υποτιμητικά κατά της Ελλάδας!

Το άρθρο:

Αναλυτικά:

”Η Τουρκία θα δημιουργήσει μια συντριπτική υπεροχή

”Γράφοντας ότι η Τουρκία έχει ένα πλήρες στρατιωτικό βιομηχανικό σύστημα σε σύγκριση με την Ελλάδα”, ο κινεζικός Τύπος έγραψε ότι η Τουρκία θα δημιουργήσει συντριπτική υπεροχή έναντι της Ελλάδας στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο με τα αεροπλανοφόρα «Ανατόλια» και «Θράκη».

Ο κινεζικός Τύπος δημοσίευσε ένα άρθρο ανάλυσης για τις ελληνοτουρκικές εντάσεις στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αναφέροντας ότι ”μετά την παρενόχληση των S-300 στην Ελλάδα”, η μυρωδιά της πυρίτιδας μεταξύ των δύο χωρών εντάθηκε σταδιακά.

”Όσον αφορά τη συνολική εθνική δύναμη, η Τουρκία είναι σαφώς κυρίαρχη”, αναφέρουν οι Κινέζοι!

Ο κινεζικός Τύπος, ο οποίος έγραψε ότι το τουρκικό ναυτικό επεκτείνεται και δυναμώνει ταχέως, ανέφερε: “Κάνει ό,τι μπορεί για να σχηματίσει την κορυφαία ομάδα μάχης αεροπλανοφόρου γύρω από τη Μεσόγειο. Επί του παρόντος, το πρώτο εγχώριο αεροπλανοφόρο της Τουρκίας “Anatolian” έχει συμπεριληφθεί στη λίστα, και ο εξοπλισμός του δεύτερου πλοίου «Θράκη» συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Το τουρκικό ναυτικό σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το όνειρό του με αυτά τα δύο «εθνικά όπλα» και να γίνει η τρίτη ναυτική δύναμη στην Ευρώπη μετά τη Βρετανία και τη Γαλλία, δημιουργώντας μια «καταπιεστική κατάσταση «εναντίον του ναυτικού της γειτονικής Ελλάδας»”.

Στο άρθρο ανάλυσης, το οποίο προβλέπει ότι η κούρσα εξοπλισμών μεταξύ των δύο χωρών θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ειπώθηκε, ”«Αντικειμενικά μιλώντας, η Ελλάδα δέχεται μεγάλη πίεση να βασιστεί μόνο στο μοντέλο «αγοράς» σε σύγκριση με την Τουρκία, η οποία έχει ένα σχετικά απρόσκοπτο στρατιωτικό βιομηχανικό σύστημα.”

”Ενόψει της ραγδαίας επέκτασης του τουρκικού ναυτικού, η ελληνική πλευρά δεν δίστασε και παρήγγειλε αμέσως τέσσερις γαλλικές φρεγάτες stealth ”Berhalla”.

Ωστόσο, γύρω από τη διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, σχεδόν χωρίς εξαίρεση, τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ στάθηκαν στο πλευρό της Ελλάδας. Πρώτον, ανεξάρτητα από την κουλτούρα ή τη θρησκεία, οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν μια φυσική συγγένεια με την Ελλάδα.

Στις 19 Ιανουαρίου παραδόθηκε στην Ελλάδα η πρώτη παρτίδα μαχητικών αεροσκαφών Rafale γαλλικής κατασκευής.

Η Γαλλία, η οποία ήταν πάντα απέναντι στην Τουρκία, έδωσε στην Ελλάδα 18 μαχητικά Rafale. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκδιώξαν την Τουρκία από το πρόγραμμα ων F-35 και ετοιμάζονται να πουλήσουν τα μαχητικά στην Ελλάδα!

Η τουρκική κυβέρνηση ενήργησε αρκετά «ήρεμα» απέναντι στη συλλογική προκατάληψη των ευρωπαϊκών χωρών. Άλλωστε, από τότε που μπήκε στο ΝΑΤΟ πριν από 70 χρόνια, ως η μόνη ισλαμική χώρα, η απομόνωση και η παραμέληση είναι ο κανόνας.

Η Ελλάδα, από την άλλη, γνωρίζει ότι η συνολική εθνική της δύναμη και η γεωγραφική της αξία είναι πολύ κατώτερες από αυτές των γειτόνων της (Τουρκία).”

Ο άξονας Τουρκία-Πακιστάν-Κίνα

Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο. Η Τουρκία έχει μια παραδοσιακή καλή σχέση με το Πακιστάν. Ουσιαστικά, η Τουρκία βλέπει το Πακιστάν ως έναν στρατηγικό σύμμαχο αλλά και έναν δυνητικό συνεργάτη στην παραγωγή εξελιγμένων οπλικών συστημάτων.

Την ίδια στιγμή το Πακιστάν έχει επίσης μια καλή σχέση με την Κίνα. Ειδικά, ως προς την αμυντική συνεργασία της Τουρκίας με το Πακιστάν, έχουν υπάρξει ξανά το τελευταίο διάστημα συνομιλίες ανάμεσα σε αξιωματούχους.

Οι σχέσεις με αφορμή την μεταφορά πυρηνικής τεχνολογίας μεταξύ Άγκυρας και Ισλαμαμπάντ, μας πηγαίνουν πίσω στον Πακιστανό επιστήμονα Abdul Qadeer Khan, «πατέρα» του σημερινού προγράμματος πυρηνικών όπλων του Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε να έχει πουλήσει πολλούς φυγοκεντριτές στο Ιράν, τη Βόρεια Κορέα, τη Λιβύη και ενδεχομένως σε άλλους μεταξύ 1987 και 2002.

Βασικά, το Πακιστάν είναι ο στρατηγικός εταίρος που βοηθά την Τουρκία να διατηρήσει μια ισορροπία μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Η Τουρκία υποστηρίζει το Πακιστάν για την αυτοδιάθεση του Κασμίρ, ενώ ο Ερντογάν το έθεσε ως κύριο θέμα στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2019.

 

 

Πηγή

Προβολές : 175


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα