Αποκλειστικό : Ο Robert F. Kennedy Jr Λέει Ότι Πέταξε Με Το “Lolita Express” Του Jeffrey Epstein

Αποκλειστικό : Ο Robert F. Kennedy Jr Λέει Ότι Πέταξε Με Το “Lolita Express” Του Jeffrey Epstein

11 Νοεμβρίου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:790
Μοίρασέ το

 

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία του 2024 ήταν μεταξύ πολλών ανθρώπων υψηλού προφίλ που το 2021 κατονομάστηκαν ως επιβάτες στο τζετ του Epstein, το οποίο χρησιμοποιούνταν συχνά για τη μεταφορά καλεσμένων στο ιδιωτικό νησί του χρηματοδότη στην Καραϊβική, το Little Saint James.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ryan Smith | Διάβαστε το εδώ.

 

Βίντεο – Δείτε το εδώ

Ο Robert F. Kennedy Jr. διευκρίνισε τη φύση της σχέσης του με τον Jeffrey Epstein, μετά την αποκάλυψη ότι ο υποψήφιος για την προεδρία είχε πετάξει με το ιδιωτικό τζετ του καταδικασμένου σεξουαλικού παραβάτη.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία του 2024 ήταν μεταξύ πολλών ανθρώπων υψηλού προφίλ που το 2021 κατονομάστηκαν ως επιβάτες στο τζετ του Epstein, το οποίο χρησιμοποιούνταν συχνά για τη μεταφορά καλεσμένων στο ιδιωτικό νησί του χρηματοδότη στην Καραϊβική, το Little Saint James.

Το πολυτελές Boeing 727 του Epstein αναφέρθηκε χλευαστικά ως “Lolita Express” από πολλά μέσα ενημέρωσης μετά από ισχυρισμούς ότι χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει ανήλικα κορίτσια σε ορισμένες από τις ιδιοκτησίες του πολυεκατομμυριούχου.

Μετά τον θάνατο του Epstein στη φυλακή το 2019, ο οποίος χαρακτηρίστηκε αυτοκτονία, μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίστες που υποτίθεται ότι δείχνουν τα δημόσια πρόσωπα που είχαν επισκεφθεί το νησί, το οποίο βρίσκεται ανατολικά του Πουέρτο Ρίκο στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους.

Ο Robert F. Kennedy Jr. και ο Jeffrey Epstein

Robert F. Kennedy Jr. and Jeffrey Epstein
Από αριστερά, ο Robert F. Kennedy Jr. στις 16 Μαΐου 2023 στην Ουάσιγκτον και ο Jeffrey Epstein στις 8 Σεπτεμβρίου 2004 στο Cambridge της Μασαχουσέτης. Εκπρόσωπος του Κένεντι μοιράστηκε μια δήλωση με το Newsweek σχετικά με τον υποψήφιο για την προεδρία του 2024 που πετούσε με το ιδιωτικό τζετ του Epstein.— SHANNON FINNEY/GETTY IMAGES;/RICK FRIEDMAN/CORBIS VIA GETTY IMAGES

Το σκάνδαλο Epstein συνεχίζει επίσης να αποτελεί θέμα συζήτησης ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024. Τα τελευταία χρόνια, αρκετά ονόματα υψηλού προφίλ έχουν προστεθεί στον κατάλογο των καλεσμένων του Epstein από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι έχουν στοχοποιήσει ψευδώς διασημότητες και πολιτικούς στο πλαίσιο μιας προφανής εκστρατείας για να τους συνδέσουν με τα εγκλήματα του Epstein. Δεν υπάρχει καμία υπόνοια ότι όσοι πέταξαν με το τζετ είχαν εμπλακεί σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα.

Εν μέσω της αυξανόμενης περιέργειας σχετικά με το γεγονός ότι ο Κένεντι αναφερόταν ως ένας από τους επιβάτες, ένας εκπρόσωπος του πρώην Δημοκρατικού δήλωσε αποκλειστικά στο Newsweek ότι “είχε πετάξει μία φορά με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Jeffrey Epstein. Ήταν το 1993 από [τη Νέα Υόρκη] στο Palm Beach [Φλόριντα] για να επισκεφθεί τη μητέρα του RFK Jr. για το Πάσχα”.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το ταξίδι με το ιδιωτικό τζετ κατέστη δυνατό χάρη στην τότε σύζυγο του Kennedy, Mary Richardson Kennedy, η οποία ήταν φιλική με τη σύντροφο του Epstein εκείνη την εποχή, Ghislaine Maxwell.

Η Richardson Kennedy απεβίωσε το 2012. Ο Kennedy είναι παντρεμένος με την πρωταγωνίστρια του Curb Your Enthusiasm, Cheryl Hines, από το 2014.

“Η Mary, η σύζυγος του Kennedy, και δύο από τα παιδιά τους ήταν στην πτήση”, δήλωσε ο εκπρόσωπος. “Η Mary γνώριζε τη φίλη του Epstein, Ghislaine Maxwell, η οποία έμαθε ότι θα πήγαιναν στο Palm Beach για το Πάσχα και πρόσφερε στην οικογένειά τους μια βόλτα”.

Παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι οι επιβάτες του αεροπλάνου που αναφέρονται στον κατάλογο του Epstein εμπλέκονται σε κάποιο από τα εγκλήματά του, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν προωθήσει λανθασμένα τον ισχυρισμό ότι όλοι όσοι τον γνώριζαν ήταν κατά κάποιο τρόπο συνένοχοι.

Ο πρώην προσωπικός πιλότος του Epstein επί σχεδόν 30 χρόνια κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης στη Νέα Υόρκη του πρώην συντρόφου του Epstein, Maxwell, ο οποίος τον Ιούνιο του 2022 καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση για εμπορία κοριτσιών προς κακοποίηση από τον χρηματοδότη.

Donald Trump, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell

Donald Trump, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell

Από αριστερά, ο πρώην πρόεδρος Donald Trump, η Melania Trump, ο Jeffrey Epstein και η Ghislaine Maxwell στο Mar-a-Lago στο Palm Beach της Φλόριντα, στις 12 Φεβρουαρίου 2000. Ο Τραμπ έχει πάρει αποστάσεις από τον Έπσταϊν, τον εκλιπόντα καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα, τα τελευταία χρόνια. DAVIDOFF STUDIOS/GETTY IMAGES

Ο Larry Visoski κατέθεσε ότι δεν είδε ποτέ στοιχεία σεξουαλικής δραστηριότητας σε αεροπλάνα καθώς μετέφερε τον Epstein και τους επιβάτες του στα δύο αεροσκάφη που πιλοτάριζε για περίπου 1.000 ταξίδια μεταξύ 1991 και 2019.

Είπε στο δικαστήριο ότι θυμήθηκε ότι ο πρίγκιπας Andrew ήταν επιβάτης στο τζετ, καθώς και οι ηθοποιοί Kevin Spacey και Chris Tucker. Θυμήθηκε επίσης τον βιολιστή Itzhak Perlman και ονόμασε τον μεγιστάνα της τεχνολογίας Bill Gates, καθώς και τον πολιτικό και πρώην αστροναύτη John Glenn και τον πρώην ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας George Mitchell.

Κατά τη διάρκεια της δίκης της Maxwell, ο πιλότος ρωτήθηκε αν είδε ποτέ σεξουαλικές πράξεις με ανήλικες γυναίκες, στις οποίες απάντησε: “Απολύτως όχι”.

Τον Ιούνιο του 2022, η Maxwell καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση για εμπορία κοριτσιών που ο Epstein κακοποιούσε.

Ποιος πέταξε με το αεροπλάνο του Jeffrey Epstein “Lolita Express”;

  • Donald J. Trump
  • Μπιλ Κλίντον
  • Kevin Spacey
  • Chris Tucker
  • Bill Gates
  • Πρίγκιπας Andrew
  • Robert F. Kennedy Jr.
  • Itzhak Perlman
  • John Glenn
  • George Mitchell

—Δικτυογραφία:

Exclusive: Robert F. Kennedy Jr Says He Flew on Jeffrey Epstein’s ‘Lolita Express’

https://www.newsweek.com/robert-f-kennedy-jr-flying-jeffrey-epstein-lolita-express-private-jet-1839807#:~:text=Amid%20mounting%20curiosity%20over%20Kennedy,’s%20mom%20for%20Easter.%22

 

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/robert-f-kennedy-jr-lolita-express

Προβολές : 790


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα