ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Υπαναχώρησαν τελικά η SINGULAR LOGIC  και το υπ. Εσωτερικών...

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Υπαναχώρησαν τελικά η SINGULAR LOGIC και το υπ. Εσωτερικών...

1 Μαΐου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:411
Μοίρασέ το

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες μας με το Υπουργείο για το γεγονός ότι, ενώ ο Συνδυασμός υποβαλλόταν, το σύστημα εμπόδιζε την καταχώρισή του, δεν παίρνουμε καμμία επίσημη απάντηση. Μετέβην προσωπικά στον Άρειο Πάγο και κατέθεσα ήδη λίγα λεπτά μετά τις 12, πρωτοκολλημένο διάβημα και αίτημα να αποκατασταθεί το ζήτημα και πραγματοποίησα και προφορικό διάβημα το Α1 Τμήμα.”

Αν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αποτελεί μέρος του Συστήματος, στη συγκεκριμένη περίπτωση βλέπουμε πως ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, πετάει έξω και τους δικούς του, προκειμένου να στηριχθεί η … ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ή η ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Το εκλογικό παιχνίδι παίζεται με τους πιο βρώμικους τρόπους, προκειμένου αφενός μεν να περιορίσει τις δυνατότητες όσων θέλουν να ψηφίσουν άλλα κόμματα πλην των κοινοβουλευτικών, αφετέρου για να προκαλέσει την οργη του λαού…

Μην αποκλείετε καταστάσεις ακραίες μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές…

Αντιθέτως, θεωρείστε τες δεδομένες…

Τίποτα δεν αποκλείει την πολιτειακή ανωμαλία…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τα χεράκια να προσέχετε… οι χειρονομίες, είναι συμβολικές και υποθέτω πως γνωρίζετε που παραπέμπουν…

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των  ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
Εδώ και 5 ώρες η Πλεύση Ελευθερίας εμποδίζεται να καταθέσει ηλεκτρονικά τον συνδυασμό μας, με περίπου 150 υποψηφίους σε όλες τις Περιφέρειες, με κατατεθειμένα όλα τα δικαιολογητικά και με πληρωμένα όλα τα παράβολα, με αυτόματο αποκλεισμό υποβολής από την πλατφόρμα της Singular Logic. Το υποτιθέμενο ψηφιακό κράτος.
Παρά τις επανειλημμένες επικοινωνίες μας με το Υπουργείο για το γεγονός ότι, ενώ ο Συνδυασμός υποβαλλόταν, το σύστημα εμπόδιζε την καταχώρισή του, δεν παίρνουμε καμμία επίσημη απάντηση. Μετέβην προσωπικά στον Άρειο Πάγο και κατέθεσα ήδη λίγα λεπτά μετά τις 12, πρωτοκολλημένο διάβημα και αίτημα να αποκατασταθεί το ζήτημα και πραγματοποίησα και προφορικό διάβημα το Α1 Τμήμα.
Και ενώ ο Άρειος Πάγος δηλώνει ότι «αρμόδιο είναι το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά αφού δεν έχει κλείσει η πλατφόρμα δεν υπάρχει πρόβλημα», τα 3 κτίρια του Υπουργείου είναι κλειστά, από τις 12, κανένας αρμόδιος υπηρεσιακός παράγων ούτε υπάλληλος δεν είναι παρών ούτε και διαθέσιμος και έχουν αφήσει μόνο του τον φύλακα, ο οποίος δηλώνει πλήρη άγνοια για τα πάντα. Αν αυτό δημιουργεί συνειρμούς, δυστυχώς είναι αναπόφευκτοι.
Βρίσκομαι πλέον στον 5ο όροφο του Υπουργείου Εσωτερικών, έξω απ´το γραφείο Υπουργού, όπου δεν υπάρχει ούτε Υπουργός ούτε άλλος αρμόδιος και διεξάγεται μία φαρσοκωμωδία ενώπιον των προσελθόντων αστυνομικών, που κλήθηκαν από εμένα να βεβαιώσουν την κατάσταση.
Δυστυχώς κάποιοι χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τα ψηφιακά εργαλεία για να ελέγξουν την δημοκρατική και εκλογική διαδικασία. Προφανώς το ρεύμα που καταγράφεται για την Πλεύση Ελευθερίας ανησυχεί πολλούς.
Θα παραμείνω εδώ εωσότου λυθεί το ζήτημα και θα πράξω ό,τι χρειαστεί όσο δεν λύνεται.
Ζητώ από όλους να διαδώσουν αυτό που συμβαίνει και να μην αφήσουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πραξικοπηματικός αποκλεισμός που μέχρι στιγμής επιχειρείται να εμφανισθεί ως τεχνικό ζήτημα.
Θα επανέλθω.
Ζωή Κωνσταντοπούλου

 

Πηγή

 

Καλησπέρα!
Με πολύ συγκροτημένες νομικές, πολιτικές και ακτιβιστικές ενέργειες που διήρκεσαν όλο το βράδυ και μέχρι σήμερα το απόγευμα, επιτύχαμε να αναστρέψουμε όσα είχαν δρομολογηθεί και να αποτρέψουμε τον παράνομο αποκλεισμό της Πλεύσης Ελευθερίας από την εκλογική διαδικασία.
Μετά από σειρά εγγράφων, διαβημάτων και λοιπών ενεργειών και αυτοπροσώπων παραστάσεών μου ενώπιον του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, επιτεύχθηκε η υπαναχώρηση της Singular Logic και των υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών και η σύμπραξή τους, με άρση των παράνομων εμποδίων, στην ολοκλήρωση της υποβολής του συνδυασμού της Πλεύσης Ελευθερίας.
Πετύχαμε συνεπώς να καταχωρισθεί κανονικά ο συνδυασμός μας και να ομολογηθεί από πλευράς της Singular Logic ότι έθετε τεχνητά προσκόμματα στην υποβολή του, τα οποία αναγκάστηκε να άρει.
Δεν κατάφεραν να μας αποκλείσουν με «τεχνικούς λόγους», είναι όμως βέβαιο ότι η υπόθεση θα έχει συνέχεια και θα επιχειρηθεί ενδεχομένως και πάλι ο αποκλεισμός μας.
Δεν εφησυχάζουμε.
Θα δώσουμε όλες τις μάχες μέχρι τη νίκη.
Όλοι έχουν καταλάβει πλέον ότι η Πλεύση Ελευθερίας ενοχλεί. Αλλά και ότι είμαστε σκληρός αντίπαλος που δεν το βάζουμε κάτω, γιατί έχουμε το δίκιο και τον κόσμο με το μέρος μας.
Είμαστε εξάλλου το μόνο κόμμα που στράφηκε κατά της Singular Logic για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το 2019 και το μόνο κόμμα που έκανε επανακαταμέτρηση, αποκαλύπτοντας τους μηχανισμούς αλλοίωσης των αποτελεσμάτων που ευνόησαν συγκεκριμένα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές. Θα συνεχίσουμε να δρούμε για τη δημοκρατία και τη διαφάνεια, όποιον κι αν ενοχλούμε!
Μία παρατήρηση, αναγκαία και δίκαιη: η προσωπική θεσμική ενεργοποίηση της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών Καλλιόπης Σπανού, που έχει δια μακρόν επιτελέσει Συνήγορος του Πολίτη, ήταν αποφασιστικής σημασίας για την αποκατάσταση των αρχών του Κράτους Δικαίου.
Τέτοιες στιγμές, υπό το φως και όλου του παρασκηνίου που ήρθε στο προσκήνιο, αποδεικνύεται πόσο επιβεβλημένο είναι να διορίζεται υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών για την διενέργεια των εκλογών και να μην αφήνεται η διαδικασία στα χέρια και στα δόντια κάθε κομματικής Κυβέρνησης και μιας ιδιωτικής εταιρίας, της Singular Logic, που έχει εγκαθιδρυθεί ως υποκατάστατο του Κράτους και της δικαστικής λειτουργίας!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου, που δεν κάμφθηκε και με στήριξε με υπεράνθρωπο τρόπο. Σε όλους τους ανθρώπους της Πλεύσης Ελευθερίας που κράτησαν ψηλά τη σημαία της αγωνιστικότητας και της ψυχραιμίας στα πολύ δύσκολα.
Κι ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους εξαιρετικούς υποψηφίους και υποψήφιες της Πλεύσης Ελευθερίας, που δέχθηκαν να μπουν μαζί μου σε αυτή τη δύσκολη μάχη!
Θα ανακοινώσουμε από αύριο τα ονόματα των υποψηφίων μας, αναδεικνύοντας το διαφορετικό πρότυπο πολιτικής και κοινωνικής παρέμβασης που χτίζουμε βήμα-βήμα, μαζί!
Θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις και συνέντευξη τύπου.
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

 

 

Πηγή

Προβολές : 411


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα