ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

13 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:277
Μοίρασέ το

 

Πολιτικές δυνάμεις – ακόμα και στη ΝΔ – και επιχειρηματίες σχεδιάζουν το νέο κυβερνητικό τοπίο χωρίς τον Μητσοτάκη

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

 

Ένα αρκετά μεγάλο και υπολογίσιμο τμήμα του ελληνικού λαού, έχει πλέον αφυπνιστεί και έχει αντιληφθεί το μέγεθος του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Το τι μας ετοιμάζουν, γίνεται όλο και πιο εμφανές… και σίγουρα αυτά που έρχονται με την καρατόμηση του Μητσοτάκη, θα είναι μια καταστροφή, μεγαλύτερης εμβέλειας απ’ αυτή που ήδη έχει επιφέρει αυτό το πολιτικό κάθαρμα και η πολιτική συμμορία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

Γιατί ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Θεωρείστε δεδομένο, πως τίποτα απ’ όσα έχουν πράξει Μητσοτάκης και κυβέρνηση, δεν πρόκειται να αλλάξει… αντιθέτως θα παρθούν σκληρότερα μέτρα σε βάρος μας.

Επιχειρείται ένα νέο ’89 σε πολύ χειρότερη μορφή.

Το πολιτικό σύστημα, δεν έχει ωριμάσει, όπως διατείνεται παρακάτω, ο αρθρογράφος, ο οποίος είτε έχει ασυγχώρητη άγνοια, είτε αποκρύπτει την αλήθεια…

Αντιθέτως, έχει διαβρωθεί και έχει σαπίσει πλήρως…

Οι όποιες κινήσεις των πολιτικών πιονιών, για το ποιός θα συνεργαστεί με ποιόν, καθορίζονται και ελέγχονται πλήρως, από τους αόρατους μαριονετίστες…

Μένει στον ελληνικό λαό, η όποια αντίδραση και αντίσταση…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο Πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη γι’ αυτό και είχε μιλήσει για συγκυβερνήσεις εάν δεν υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση

To σενάριο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜΕΡΑ 25 και ΚΚΕ τάραξε την ηρεμία του Μεγάρου Μαξίμου γιατί όπως έχουμε πει στέλνει στην αποστρατεία τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν είναι τυχαίο ότι βγήκαν να το χαρακτηρίσουν τερατογένεση ενώ το Σύνταγμα ξεκάθαρα δίνει το δικαίωμα σε κυβερνήσεις μειοψηφίας να κυβερνούν.

Το σενάριο συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χάλασε από την επιμονή Μητσοτάκη

Πολιτικές δυνάμεις - ακόμα και στη ΝΔ - και επιχειρηματίες σχεδιάζουν το νέο κυβερνητικό τοπίο χωρίς τον Μητσοτάκη

Ωστόσο, το παρασκήνιο είναι μεγάλο.

Ο Πρωθυπουργός είχε αποφασίσει να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη γι’ αυτό και είχε μιλήσει για συγκυβερνήσεις εάν δεν υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Εκείνο που δεν είχε υπολογίσει ήταν θα υπήρχαν αντιστάσεις για το πρόσωπό του ως Πρωθυπουργός.

Και αυτό διότι σε αυτή τη περίπτωση, εκείνος θα εισέπραττε όλα τα θετικά ενώ τα κόμματά τους όλα τα αρνητικά.

Η περίπτωση Σαμαρά-Βενιζέλου έδειξε άλλωστε, πόσο φθάρηκε το ΠΑΣΟΚ που έφτασε σε ένα ποσοστό γύρω στο 5%.

 

Οι αντιστάσεις Ανδρουλάκη

 

Οπότε, είναι λογικό ένα κόμμα που δέχεται τη συνεργασία να επιζητεί ένα πρόσωπο που να καλύπτει κάπως τον πολιτικό της χώρο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από μία οικογένεια που έχει συνδυαστεί με τη ΝΔ.

Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος σε αυτή τη θέση, κάποιος με ευρωπαϊκές περγαμηνές ή έστω κάποιος που μπορεί να συνδέσει τα δύο κόμματα. Όμως η επιμονή Μητσοτάκη να είναι αυτός ο Πρωθυπουργός χάλασε κάθε σκέψη και ήρθε και το θέμα των υποκλοπών και έσβησε κάθε σενάριο συνεργασίας.

Εδώ να τονίσουμε ότι ο επιχειρηματικός κόσμος έχει ενοχληθεί από τη μονομέρεια του Μαξίμου να μιλάει με συγκεκριμένα 2-3 επιχειρηματικά κέντρα… Γι’ αυτό και πολλοί ποντάρουν σε μία άλλη κυβέρνηση…

Το πολιτικό σύστημα έχει ωριμάσει κλείνοντας τις έχθρες του παρελθόντος

 

Τα τωρινά δεδομένα, πλέον, δείχνουν ότι είναι πολύ πιο κοντά μία συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με Πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Και υπάρχει το ενδεχόμενο, η νέα κυβέρνηση να προτείνει και άλλο πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέση για την οποία ενδιαφέρονται 2 πρόσωπα.

Ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Ο πρώτος είναι «κομμένος» από το ΠΑΣΟΚ, όχι όμως από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει αρχίσει και «αρέσει» στον Αλέξη Τσίπρα.

Μην ξεχνάμε, ο Τσίπρας επικαλέστηκε πολλές φορές στην Βουλή τον Βενιζέλο για να επιτεθεί στον Κ. Μητσοτάκη. «Οι αποστάσεις και τα παλιά πάθη έχουν τελειώσει», μάς είπε μία πηγή από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το δείπνο Σαμαρα-Καραμανλή στην Καλαμαριά

 

Επίσης, στη ΝΔ υπάρχουν πολλά εσωτερικά ζητήματα που τώρα βγαίνουν σιγά σιγά στη δημοσιότητα.

Στην ΔΕΘ Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς πήγαν για δείπνο σε ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά με κυρίως πιάτο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και οι δύο, όπως πρώτοι σαν έχουμε αποκαλύψει από το ΒΝ, έχουν δυσαρεστηθεί με την υπόθεση των υποκλοπών διότι έχει ουρές και εκθέτουν μία δημοκρατική παράταξη που πάντα κινείτο σε θεσμικό δρόμο.

 

Τις αιχμές κατά Μητσοτάκη δεν τις αρνήθηκε ο Καραμανλής

 

Είναι ενδεικτικό ότι ο Κ. Καραμανλής έστειλε σκληρό μήνυμα πριν λίγες μέρες απέναντι στον Κ. Μητσοτάκη από τα Ανώγεια, ασχέτως αν χρειάστηκε να διευκρινίσει ότι δεν είχε αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Αιχμές όμως κατά του ίδιου του Κ. Μητσοτάκη είχε…

Δείτε και το περιστατικό που σηκώθηκαν όλοι να χειροκροτήσουν τον Κ. Μητσοτάκη στην ομιλία του στη ΔΕΘ και ο Καραμανλής σηκώθηκε και δεν χειροκροτούσε. Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά.

 

Αποστάσεις από τον Σαμαρά για υποκλοπες και μορφή του κόμματος

Ο δε Αντώνης Σαμαράς έχει ενοχληθεί πολύ για το θέμα των υποκλοπών , αλλά γενικότερα για το πολιτική Μητσοτάκη, την κεντρώα στροφή του (η ΝΔ έχει γίνει Ποτάμι είχε πει), την διπλωματική του ατζέντα και για τα πρόσωπα που διοικούν το Μαξίμου και υπουργεία, πρόσωπα – πολιτικοί μισθοφόροι που όταν έρθει κάποιος άλλος στην εξουσία, θα προσκολληθούν και αυτοί εκεί. Και φυσικά για την κριτική στον Βενιζέλο που έχουν με τον Α. Σαμαρά μία στενή σχέση.

 

Το άγνωστο περιστατικό με τον Δένδια

Εν πάσει περίπτωση, οι σχέσεις δεν είναι καλές.
Υπάρχει και το εξής περιστατικό το οποίο μάθαμε μέσα από υπουργικά χείλια και δεν έχει γίνει γνωστό.

Στη διάρκεια της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, εκεί που μιλούσε για «νταηλίκια γιοκ» και άλλες επικολυρικές φράσεις για την Τουρκία, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ένδειξη θυμού σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα.

Πολλοί λένε ότι διαφωνεί να συμπεριφέρεται ο Μητσοτάκης ως ο «Ερντογάν» της Ελλάδας. Χρειάζεται νηφαλιότητα και όχι εμπρηστικό λόγο.

 

Πρωτα το εγώ μετά το κόμμα

‘Όλα συνηγορούν ότι το γεγονός ότι ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να παίξει εγωιστικά το μέλλον της παράταξης για να ενισχύσει το δικό του προφίλ έχει κουράσει και το κόμμα του, έχει εκνευρίσει και τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, ειδικά αυτές που δεν έχουν πρόβλημα να συνεργαστούν με τη ΝΔ αλλά όχι με τον κ. Μητσοτάκη, που θέλει να παραμείνει Πρωθυπουργός πάση θυσία.

 

Μαξιμιλιανός

 

Πηγή

Προβολές : 277


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα