ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!! Μελέτη που Χρηματοδοτείται από Μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρείες Συνιστά Τη Φορολόγηση των Ανεμβολίαστων

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!! Μελέτη που Χρηματοδοτείται από Μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρείες Συνιστά Τη Φορολόγηση των Ανεμβολίαστων

21 Μαΐου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,691
Μοίρασέ το

Συνεχίζουν να προτείνουν όλα τα είδη των τρόπων διόρθωσης αυτής της “ανεπιθύμητης συμπεριφοράς“, από την ευθεία φορολόγηση έως τις φορολογικές πιστώσεις για όσους έχουν εμβολιαστεί, τις εντολές εμβολιασμού και την υποχρεωτική ασφάλιση Covid για τους μη εμβολιασμένους (που είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να πούμε “φορολόγηση“).

 

 

 

 

 

Εμείς όμως ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ!

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ “ΖΥΓΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ”!!!

ΟΥΤΕ ΜΠΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

17 Μαΐου 2022 από τον Kit Knightly – Διαβάστε το εδώ

________________________

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Κέντρο Φορολογίας Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης συζητά – και τελικά υποστηρίζει – την ιδέα ενός ειδικού φόρου που θα επιβάλλεται σε όσους αρνούνται να “εμβολιαστούν” κατά του “Covid19”.

Οι συγγραφείς του εγγράφου υποστηρίζουν ότι ένας φόρος που σχετίζεται με το εμβόλιο θα ήταν “δικαιολογημένος” επειδή: “οι φόροι σε συμπεριφορές που θεωρούνται ανεπιθύμητες δεν είναι κάτι καινούργιο“.

Και αυτό ενώ είναι παγκοσμίως γνωστό ότι ακόμη και τα “εμβόλια” προκαλούν σοβαρή βλάβη σε ορισμένους ανθρώπους…

“ορισμένα κράτη υιοθετούν πολιτικές που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρή βλάβη σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν θεωρούν ότι τα οφέλη υπερτερούν του κόστους”

Ναι, το διαβάσατε σωστά.

Συνεχίζουν να προτείνουν όλα τα είδη των τρόπων διόρθωσης αυτής της “ανεπιθύμητης συμπεριφοράς“, από την ευθεία φορολόγηση έως τις φορολογικές πιστώσεις για όσους έχουν εμβολιαστεί, τις εντολές εμβολιασμού και την υποχρεωτική ασφάλιση Covid για τους μη εμβολιασμένους (που είναι απλώς ένας άλλος τρόπος να πούμε “φορολόγηση“).

Τώρα, εδώ είναι το σημείο όπου θα μπορούσαμε – και κανονικά θα το κάναμε – να αναλύσουμε το άρθρο παράγραφο προς παράγραφο. Θα αναλύαμε τα επιχειρήματα, θα συμπεριλαμβάναμε τα δεδομένα που αγνοούν, θα επισημαίναμε τις λογικές πλάνες… ξέρετε, τα συνηθισμένα.

Δεν θα το κάνουμε αυτό σήμερα.

Θα μπορούσαμε να επισημάνουμε ότι η αναλογία μόλυνσης-θανάτου για τα “κρούσματα” του Covid είναι ελάχιστη.

Ή ότι τα λεγόμενα “εμβόλια” δεν εμποδίζουν ούτε τη μόλυνση ούτε τη μετάδοση της υποτιθέμενης νέας ασθένειας που ονομάζεται “Covid19”.

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα νομικό επιχείρημα σχετικά με τα πολιτικά δικαιώματα, τον κώδικα της Νυρεμβέργης και τον ιατρικό εξαναγκασμό.

Αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα από αυτά.

Επειδή έχουν περάσει δύο χρόνια από αυτό, και η ζωή είναι πολύ σύντομη. Το κάναμε αρκετά, τα γεγονότα είναι όλα εκεί για όποιον ενδιαφέρεται αρκετά να τα βρει.

Αντ’ αυτού, θα παραθέσουμε τη σελίδα “Σχετικά” του Κέντρου Φορολογίας Επιχειρήσεων της Οξφόρδης, με λίγη πρόσθετη έμφαση…

“Το Κέντρο Φορολογίας Επιχειρήσεων ιδρύθηκε το 2005 και χρηματοδοτήθηκε αρχικά από σημαντικές δωρεές μεγάλου αριθμού μελών της Ομάδας των Εκατό. Ορισμένες από αυτές τις εταιρείες και άλλες συνεχίζουν να υποστηρίζουν το CBT. Οι δωρητές κατά τη διάρκεια του έτους ήταν οι AstraZeneca [και] GlaxoSmithKline Plc

Για να γίνει σαφές, ο όμιλος Hundred Group είναι μια ομάδα άσκησης πίεσης (λ’ομπυ) που εργάζεται για λογαριασμό όλων των μελών του FTSE100.

Η GlaxoSmithKline είναι μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο και συνεργάστηκε με τον γαλλικό γίγαντα Sanofi για την παραγωγή ενός εμβολίου Covid, το οποίο απέφερε στις εταιρείες δισεκατομμύρια σε συμβάσεις προμήθειας, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη εγκριθεί για δημόσια χρήση.

Αν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με το Covid, δεν χρειάζεται να σας πούμε ποια είναι η AstraZeneca.

Το CBT – και ως εκ τούτου η εφημερίδα – χρηματοδοτείται από μεγάλες επιχειρήσεις και μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Χρειάζεται πραγματικά να προσθέσουμε κάτι άλλο;

—————–

Δικτυογραφία :

Big Pharma-funded paper recommends taxing the unvaccinated – OffGuardian

https://off-guardian.org/2022/05/17/big-pharma-funded-paper-recommends-taxing-the-unvaccinated/

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,691


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα