ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΙΡΑΙΩΝ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΙΡΑΙΩΝ.

10 Απριλίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:358
Μοίρασέ το

 

Ο μεγαλύτερος Εφιάλτης εκτός απο τον τοπικό Δοσιλογισμό, είναι ο αιώνιος εβραίος που τον υποθάλπει και τον χρηματοδοτεί. Απο την αυγή των χιλιετιών.

 

 

 

 

Οι μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ, θέλουν και μεγάλα ΚΟΤΣΙΑ…

Οι εβραίοι σιωνιστές, διαχρονικά ήταν ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ…

Και σ’ αυτή τη κατάρα, που πληγιάζει την Πατρίδα μας, έχουμε όλοι μας ευθύνη, γιατί επιτρέψαμε να απλωθεί η ΛΑΖΑΡΕΙΟΣ ΛΕΠΡΑ…

Πόσοι ελληνόφωνοι διάβασαν ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ, για να είναι αφυπνισμένοι, στο τι σημαίνει ΟΒΡΙΟΣ;;; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κάποια πράγματα μας ακολουθούν σαν διαχρονικές κατάρες,
ή σαν Εφιαλτες, που δεν αφήνουν αυτό το έθνος να ανασάνει το οξυγόνο της ελευθερίας και να φτάσει τα δικά του όρια δημιουργίας, πολιτισμού και συνεργασίας με τις ανθρώπινες κοινωνίες.
Και ο μεγαλύτερος Εφιάλτης εκτός απο τον τοπικό Δοσιλογισμό, είναι ο αιώνιος εβραίος που τον υποθάλπει και τον χρηματοδοτεί. Απο την αυγή των χιλιετιών.
Ο Καρυωτάκης το είδε όπως και πολλοί άλλοι λογοτέχνες μας και το αποτύπωσε στην ποίηση του.
Εμείς, τον βάλαμε στρατηγικό εταίρο και εθνικό επιβήτορα.
Μήπως είμαστε δειλοί ???
Μήπως μετά την πρώτη φορά αρχίζει να μας εξιτάρει το οθωμανικό και εθιζόμαστε ???

 

Πηγή

Προβολές : 358


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα