Απόρρητο έγγραφο που εμπλέκει την Ελλάδα στη «φιλοξενία εκτοπισμένων Παλαιστινίων»

Απόρρητο έγγραφο που εμπλέκει την Ελλάδα στη «φιλοξενία εκτοπισμένων Παλαιστινίων»

27 Οκτωβρίου, 2023 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:505
Μοίρασέ το

 

Ισραηλινή  εφημερίδα παρουσίασε απόρρητο έγγραφο της υπηρεσίας πληροφοριών σύμφωνα με το οποίο  η συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ προβλέπει ότι οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι από τη Γάζα θα μεταφερθούν με πλοία στην Ελλάδα

Απόρρητο έγγραφο που εμπλέκει την Ελλάδα στη «φιλοξενία εκτοπισμένων Παλαιστινίων»

Έμαθαν κι αυτοί πως είμαστε στην πλειοψηφία μας ΚΩΛΟΛΑΟΣ που δεν τον νοιάζει αν η Πατρίδα του εποικίζεται και οι λαθροεισβολείς κοντεύουν να φτάσουν τον “γηγενή” πληθυσμό, και θάρθουν κι αυτοί, να γίνουμε… πολλές…

Τι τιμούμε αύριο;

ΤΟ ΟΧΙ;;;

Είμαστε για τα πανηγύρια…

ΕΜΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η εφημερίδα Kontra αποκαλύπτει σήμερα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της συμφωνία Ελλάδας-Ισραήλ για την υποδοχή από την πρώτη Παλαιστινίων που θα εκτοπιστούν. Η Kontra επικαλείται σχετικό δημοσίευμα από το Ισραήλ.

 

ΣΥΜΦΩΝΑ με δημοσίευμα της εφημερίδας του Τελ Αβίβ  Calcalist το Ισραήλ έχει σχέδιο να προχωρήσει σε συμφωνία με ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα για την «προώθηση Παλαιστινίων» που θα εκδιωχθούν βιαίως από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις!

Η Kontra γράφει ότι η ισραηλινή  εφημερίδα παρουσίασε απόρρητο έγγραφο της υπηρεσίας πληροφοριών σύμφωνα με το οποίο  η συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και Ισραήλ προβλέπει ότι οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι από τη Γάζα θα μεταφερθούν με πλοία στην Ελλάδα και προσθέτει:

«Προφανώς η συμφωνία έγινε στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης ίου Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ. Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση επιδίδεται σε μυστική διπλωματία βάζοντας τη χώρα στο κάδρο της σύρραξης στη Μέση Ανατολή.

Βέβαια εκτός από την επικινδυνότητα τέτοιων συμφωνιών προκύπτουν μια σειρά από τεχνικά ζητήματα Σε ποιες δομές θα φτλοξενηθούν οι Παλαιστίνιοι στην Ελλάδα και ποιος είναι ο ορισμός των προσφύγων;

Με δεδομένο ότι οι προσφυγικές δομές είναι ασφυκτικά γεμάτες και στα νησιά του Αιγαίου συνωστίζονται δεκάδες χιλιάδες μετανάστες η φιλοξενία εκατοντάδων χιλιάδων Παλαιστινίων καθίσταται προβληματική παρά τα φιλικά αισθήματα που τρέφει ο ελληνικός λαός για τους Παλαιστίνιους.

Ο εκτοπισμός των Παλαιστινίων από τη Γάζα αποκαλύπτει τις προθέσεις του Ισραήλ για μόνιμη κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.

Αυτό σημαίνει ότι οι Παλαιστίνιοι θα μείνουν στην Ελλάδα για πολλά χρόνια ή και μόνιμα.

Η διαχείριση μιας τέτοιας κατάστασης είναι πολύπλοκη και εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.

Κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες της κυβέρνησης να διαχειρίζεται μια τέτοια κρίση

Οι αντιδράσεις των αραβικών χωρών σε μια βίαιη μετακίνηση των Παλαιστινίων από τη Γάζα στην Ελλάδα μπορεί να προκαλέσουν επικίνδυνες παρενέργειες».

 

 

Πηγή

Προβολές : 505


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα