Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα ο Νατσιός...

Από κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα ο Νατσιός...

16 Ιουνίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:659
Μοίρασέ το

 

 

«Καθαρίστε την πνευματική πανούκλα» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος του κόμματος «ΝΙΚΗ»

ΚΙ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ… δεν νομίζετε;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Τα όσα έγραψε τα έσβησε… το ίχνος όμως, παραμένει…

Ένα tweet γεμάτο εθνικιστική ρητορική πραγματοποίησε ο επικεφαλής του κόμματος ΝΙΚΗ, Δημήτρης Νατσιός, ενόψει των εκλογών μιλώντας για «ψευτορωιμαίικο» κράτος και «εκκαθαρίσεις» ώστε «να κυβερνηθεί η Ελλάδα από τους Έλληνες».

 

Το tweet αναρτήθηκε λίγες ώρες μετά την είδηση του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου.

 

Ο Δημήτρης Νατσιός απέφυγε να συνδέσει άμεσα την ανάρτησή του με την τραγωδία, αλλά λίγες ώρες μετά κατέβασε το tweet.

 

Ο κ. Νατσιός δεν διστάζει, μάλιστα, να εμπλέξει σε αυτή την ανάρτηση και τον Φώτη Κόντογλου παραθέτοντας απόσπασμα από έργο του.

 

Ανάρτηση Νατσιός
Ανάρτηση Νατσιός

Η ανάρτηση

 

«Το κράτος αυτό, το ψευτορωμαίικο, καταρρέει. Καιρός να έρθει το ρωμαίικο, να κυβερνηθεί η Ελλάδα από Έλληνες. Γι αυτό το κράτος βροντοφωνάζει ο Κόντογλου: «Καθαρίστε από την πνευματική πανούκλα την δυστυχισμένη την Ελλάδα, για να μπορέσουνε να δουλέψουνε οι άξιοι δουλευταράδες. …Όλοι οι πνευματικοί σαλταδόροι έχουνε πιάσει τα πόστα.Και είναι δεμένοι μεταξύ τους, όπως είναι οι κάμπιες κολλημένες η μία πάνω στην άλλη. Μόλις τις χωρίσει κανένας ψοφάνε….Τίμια αδέρφια μου, Έλληνες καθαρογεννημένοι, ξεριζώστε αυτά τα φαρμακερά βρωμοχόρταρα.» #ΝΙΚΗ #Εκλογες_25_Ιουνίου»

https://twitter.com/dimitrisnatsios/status/1669253252884361216?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Πηγή

Προβολές : 659


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα