Από τα ζωϋφια στον ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ οδηγεί την ανθρωπότητα η ΕΛΙΤ...

1 Αυγούστου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:746
Μοίρασέ το

 

 

Προτείνει και την ανθρωποφαγία ως λύση για την «κλιματική αλλαγή»…

 

Η λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ, έχει κι άλλη έννοια, πέραν της βρώσης… Αυτή του …”τους έφαγαν τους ανθρώπους”… δηλαδή, τους καθάρισαν…

Μήπως να ξεκινήσουμε την επίθεση, σ’ αυτά τα χαμηλόβαθμα πιόνια της Ελίτ που προμοτάρουν το σατανικό της σχέδιο… και μετά να τα πετάξουμε στις ύαινες…;;;

ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ… 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ … ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να υπενθυμίσω πως Η ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΩΝ…

Μετά τα ζωύφια, η ελίτ προτείνει και την ανθρωποφαγία ως λύση για την «κλιματική αλλαγή»…

Η ανθρωπότητα πρέπει να σταματήσει να είναι συντηρητική σχετικά με την ιδέα της κατανάλωσης ανθρώπινης σάρκας, σύμφωνα με τον καθηγητή Magnus Soderland από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών της Στοκχόλμης, ο οποίος προτρέπει τους ανθρώπους να αποδεχθούν τον κανιβαλισμό για να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή.

Ο καθηγητής Magnus Soderland, υποστήριξε στην τηλεόραση της Σουηδίας ότι η ανθρωπότητα πρέπει να «ξυπνήσει» και να ασπαστεί την ιδέα του κανιβαλισμού ως λύση για την «κλιματική αλλαγή. ”

Για την απάτη της κλιματκής αλλαγής μπορείτε να δείτε το άρθρο Του Αντώνη Φώσκολου Καθηγητή – Ερευνητή της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά: Πως ένα φυσικό φαινόμενο μετατράπηκε σε απάτη

Η ανθρώπινη σάρκα, ισχυρίζεται ο Soderland, είναι πολύ πιο «βιώσιμη» από το κρέας και τα γαλακτοκομικά όσον αφορά την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του ατόμου – ειδικά εάν τα κανονικά τρόφιμα σπανίζουν στο μέλλον λόγω της «θέρμανσης του πλανήτη».

Η «συζήτηση» σχετικά με την κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας θα βοηθήσει στον αποστιγματισμό της ιδέας, σύμφωνα με τον Soderland, ο οποίος πιστεύει ότι το ευρύ κοινό μπορεί και πρέπει να δεχτεί τον κανιβαλισμό – ως «λήψη σωστών αποφάσεων» σχετικά με τη διατροφή. .

Όταν ρωτήθηκε σε μια πρόσφατη σύνοδο κορυφής εάν θα επέλεγε προσωπικά να τρώει ανθρώπινη σάρκα, ο Soderland είπε ότι είναι ανοιχτός σε αυτό. Υποστήριξε επίσης ότι περίπου το 10 τοις εκατό του κοινού του είναι επίσης ανοιχτό να δοκιμάσει ανθρώπινη σάρκα.

«Αισθάνομαι κάπως διστακτικός, αλλά για να μην φαίνομαι υπερβολικά συντηρητικός… Θα έπρεπε να πω… θα ήμουν ανοιχτός τουλάχιστον να το δοκιμάσω», είπε στο TV4 στη Σουηδία.

Soderland είναι επίσης υπερασπιστής της ολοένα και πιο δημοφιλής ατζέντα της ελίτ κατανάλωσης ζωύφιων, δηλώνοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να τρώνε έντομα αντί για κρέας για… πολλούς λόγους .

Ο Σόντερλαντ πρότεινε επίσης στους ανθρώπους να κόβουν και να ψήνουν τα νεκρά κατοικίδιά τους αντί να τα θάβουν στο έδαφος ή να τα αποτεφρώνουν.

Το Χόλιγουντ κάνει ήδη προπαγάνδα για τον καννιβαλισμό

Η ποπ τραγουδίστρια Katy Perry, πιστεύει ότι ο κανιβαλισμός είναι προόδος για την ανθρωπότητα. Πρόσφατα δήλωσε ότι η ανθρώπινη σάρκα «είναι το καλύτερο κρέας» και ότι ο κανιβαλισμός «έχει κακή φήμη».

Ο κανιβαλισμός είναι «πολύ πιο δημοφιλής από όσο νομίζετε», είπε η Perry, προσθέτοντας ότι «τόσοι πολλοί άνθρωποι στο Χόλιγουντ σας λένε ότι το ανθρώπινο κρέας είναι το καλύτερο κρέας στον κόσμο».

Το περίεργο είναι ότι η Perry, ισχυρίζεται ότι είναι κανίβαλος και η ίδια, κάτι που δεν ξέρουμε κατα πόσο μια τέτοια παραδοχή εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του Νόμου, καθώς ο κανιβαλισμός (ακόμα) απαγορεύεται.

Ένας άλλος υποστηρικτής του κανιβαλισμού είναι οι New York Times, έχοντας κυκλοφορήσει πολλά άρθρα τα τελευταία χρόνια που στοχεύουν να αποστιγματίσουν την κατανάλωση ανθρώπινης σάρκας.

Αυτή την εβδομάδα οι New York Times δημοσίευσαν έναν τίτλο λέγοντας ότι «ο κανιβαλισμός έχει μέλλον και χώρο» – και ότι αυτό το μέλλον είναι εδώ και τώρα.

Μια τέτοια κατάφωρη προώθηση του ανθρώπινου κρέατος είναι δύσκολη ακόμη και για πολλούς αριστερούς αμερικανούς, όπως αποδεικνύεται από την επίθεση αρνητικών απαντήσεων που έλαβαν οι αναγνώστες της Times στο Twitter.

«Γνωρίζουμε από τη δεκαετία του 1920 ότι ο κανιβαλισμός προκαλεί τη νόσο των τρελών αγελάδων», έγραψε κάποιος . «Αυτό ισχύει για τον κανιβαλισμό στα περισσότερα, αν όχι σε όλα τα είδη. Αν μια αγελάδα τρώει αγελαδινό κρέας, τελικά θα νοσήσει από την ασθένεια των τρελών αγελάδων, γνωστή και ως ασθένεια πριόν ή νόσο Creutzfeldt-Jakob».

«Προφανώς υπάρχουν πολλές παραλλαγές, αλλά όλες κάνουν βασικά το ίδιο πράγμα. Καταστρέφουν τον εγκέφαλό σου και σε τρελαίνουν. Αυτό είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Οι «ελίτ» υποστηρίζουν τον κανιβαλισμό εδώ και αρκετό καιρό», είπε ένας άλλος αναγνώστης.

 

Πηγή

Προβολές : 746


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα